O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lablabi

Go down

Lablabi Empty Lablabi

Postitamine  karima1 Püh 19 Okt 2014, 10:57

Tuneesia tänava toit

Lablabi 10710955_733895506695933_4016456746723197071_n
Lablabi
4-le

2 tassi kuivatatud kikerherneid
6 kuni 8 küüslauguküünt
1 loorberileht
soola
4 tl vürtskööment
1 suur spl harissat
4 tassi eilset nisuleiba
1 sidrunimahl
4 muna
oliiviõli
4 päikesekuivatatud tomatit
4 tl kappareid
4 spl tuunikala

Leota kikerherneid üle öö
Kese ja pane külmaveega keema,lisa loorber
Keeda pehmeks kui vett vaja juurde lisada lisa julgelt
Harissa, purustatud küüslauk,sool,natuke vürtsköömneid pane kaussi ja sega kokku.Maitsesta natukese sidrunimahlaga
Kui kikerherned keenud pehmeks keera tuli kinni võta 4 kaussi
Sinna rebi eilsest nisuleivast parajaid suupäraseid tükikesi sellele tõsta kikerherneid koos vedelikuga. Sellele 2 minutit keedetud muna ,kapparis ,viilutatud tomat.tuunikala, natuke vürtsköömneid ja kõigelõpuks harissasegu. Enne söömist nirista soovikorral veel sidrunimahla sega kõik kokku ja söö lusikaga
Ma segatud toidust pilti tegema ei hakanud ... see ei näe väga ilus välja

Tuneeslased panevad sinna täiesti toore muna ja siis see kuum kikerherne vedelik küpsetab ta neile meeldivalt ära. Minule toores muna ei maitse ja lasen alati 2 kuni 3 min keeda et ta täiesti kallerduv jubedus pole
karima1
karima1
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 417
Asukoht : Tun
Registration date : 28/09/2013

Tagasi üles Go down

Tagasi üles


 
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele