O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krevetid küüslaugu ja fetaga

Go down

Krevetid küüslaugu ja fetaga Empty Krevetid küüslaugu ja fetaga

Postitamine  karima1 Püh 19 Okt 2014, 10:54

Krevetid küüslaugu ja fetaga

Nami-nami.ee retsepti leid

Krevetid küüslaugu ja fetaga 10389081_733895356695948_7293965475649583881_n

Kogus: kolmele kuni neljale

1 kg suuri koorimata ja keetmata krevette
100 g võid
6 - 8 keskmise suurusega küüslauguküünt
1 tl tšillihelbeid
0,5 tl soola
200 g kvaliteetset fetajuustu
1,5 - 2 sidrunit
4 sl hakitud värsket peterselli või
koriandrit

Kui kasutad külmutatud krevette, siis lase neil eelnevalt külmkapis või külma veega täidetud kraanikausis sulada. Võta krevetid pakendist välja ja nõruta korralikult.
Laota paksupõhjalise poti põhja 50 g tükeldatud võid. Aseta põhja kolmandik krevettidest, neile puista kolmandik hakitud küüslaugust, veidi tšillihelbeid ja noaotsatäis soola.
Nüüd laota peale 25 g võid, siis pool ülejäänud krevettidest. Maitsesta jälle küüslaugu, tšillihelveste ja soolaga. Korda.
Tõsta pott kuumale pliidile, kata kaanega. Kuumuta 8-10 minutit, potti aeg-ajalt raputades, kuni krevetid on kõik kenasti roosad ja mitte enam hallid.
Murenda peale fetajuust, hakitud maitseroheline ning pressi juurde sidrunimahl. Kata pott uuesti kaanega ning kuumuta veel 8-10 minutit, kuni feta on kenasti krevettide hulka sulanud.
Puista peale ohtralt hakitud peterselli või koriandrit ja serveeri kohe.
Kõrvale paku nisuleiba, millega maitsvat pannileent kätte saada.
Foto: Krevetid küüslaugu ja fetaga Nami-nami.ee retsepti leid Kogus: kolmele kuni neljale 1 kg suuri koorimata ja keetmata krevette 100 g võid 6 - 8 keskmise suurusega küüslauguküünt 1 tl tšillihelbeid 0,5 tl soola 200 g kvaliteetset fetajuustu 1,5 - 2 sidrunit 4 sl hakitud värsket peterselli või koriandrit Kui kasutad külmutatud krevette, siis lase neil eelnevalt külmkapis või külma veega täidetud kraanikausis sulada. Võta krevetid pakendist välja ja nõruta korralikult. Laota paksupõhjalise poti põhja 50 g tükeldatud võid. Aseta põhja kolmandik krevettidest, neile puista kolmandik hakitud küüslaugust, veidi tšillihelbeid ja noaotsatäis soola. Nüüd laota peale 25 g võid, siis pool ülejäänud krevettidest. Maitsesta jälle küüslaugu, tšillihelveste ja soolaga. Korda. Tõsta pott kuumale pliidile, kata kaanega. Kuumuta 8-10 minutit, potti aeg-ajalt raputades, kuni krevetid on kõik kenasti roosad ja mitte enam hallid. Murenda peale fetajuust, hakitud maitseroheline ning pressi juurde sidrunimahl. Kata pott uuesti kaanega ning kuumuta veel 8-10 minutit, kuni feta on kenasti krevettide hulka sulanud. Puista peale ohtralt hakitud peterselli või koriandrit ja serveeri kohe. Kõrvale paku nisuleiba, millega maitsvat pannileent kätte saada.
karima1
karima1
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 417
Asukoht : Tun
Registration date : 28/09/2013

Tagasi üles Go down

Tagasi üles


 
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele