Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol. 107
+4
minake
Triibuliine
Marianne
accra
8 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 6
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol. 107
Õhtust.
Kere täis ja nüüd hea diivanil peesitada ja seebi algust oodata.
Need mo uued Suzanni saapad ikka murravad pilke.Lasteaias oli jälle hulk tegu ,et minema saada ja no egas poes kah. Komplimente tuleb kuhjaga .
Bossi naine isegi käis täna katsumas ja ütles ,et tema vist ei raatsiks nendega õue minnagi .
Kere täis ja nüüd hea diivanil peesitada ja seebi algust oodata.
Need mo uued Suzanni saapad ikka murravad pilke.Lasteaias oli jälle hulk tegu ,et minema saada ja no egas poes kah. Komplimente tuleb kuhjaga .
Bossi naine isegi käis täna katsumas ja ütles ,et tema vist ei raatsiks nendega õue minnagi .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Hei, accra, näita siia ka saapapilti
Diivanilebo ja "Pilvede all"
Diivanilebo ja "Pilvede all"
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mis neis saabastes nii erilist on?
Ma raiusin 2 tundi kõrvitsat, mega kõva koorega sort sattus. Suts üle 2,5 kg sain lõigutud ja marinaadi.
Ma raiusin 2 tundi kõrvitsat, mega kõva koorega sort sattus. Suts üle 2,5 kg sain lõigutud ja marinaadi.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Hommik ma lähen täna helsingi poole seiklema Miaga silmaarstile.
Päev korda läinud. Kõrvits purgis ja 3 tundi riisutud.
Mannu mis Mial silmadega on?
Mannu mis Mial silmadega on?
äkki näevad need saapad umbes sellised välja? hästi kirevad ja lillelised
Mina ei ole kohe mitte midagi asjalikku teinud.
Ehk homme parem päev
Mina ei ole kohe mitte midagi asjalikku teinud.
Ehk homme parem päev
Ma sain täna oma tellitud jõulukingid kätte Super kiiresti tulid ikka kohale.
Käisin jooksin siis ka esimest korda Ülemiste uue keskuse läbi. Olingi vist veel ainuke, kes polnud seal käinud
Käisin jooksin siis ka esimest korda Ülemiste uue keskuse läbi. Olingi vist veel ainuke, kes polnud seal käinud
miio23 just neid mille pildi sa panid tahan ma nüüd saada.Mul hing niinii haige kohe .Mul muidu pika säärega lillelised sellised nagu siin lingil http://www.mysuzani.com/tootekategooria/flat-et/knee-et/?lang=et .
mannu003 elaks ma nii lähedal Helsinkile käiks ma seal palju tihedamalt. Eriti kui ma oleks kodune veel .Mul oleks kõik muuseumid jne mis lastele mõeldud läbi käidud.
Siin kohalikud ja natsa kaugemal juba käidud ja korduvalt ,nii tahaks uut ja huvitavat.
mannu003 elaks ma nii lähedal Helsinkile käiks ma seal palju tihedamalt. Eriti kui ma oleks kodune veel .Mul oleks kõik muuseumid jne mis lastele mõeldud läbi käidud.
Siin kohalikud ja natsa kaugemal juba käidud ja korduvalt ,nii tahaks uut ja huvitavat.
accra- Moderaator
-
Ei tohi naerda ,asi jumala tõsine .
Mees juba eelmine nädal naeris ,et tuleb uus Eesti reis teha ,et ma oma saapad saaks. Neid ilma proovimata ei julge osta.
Oii ma näen neid unes kah vist .
Und.
Mees juba eelmine nädal naeris ,et tuleb uus Eesti reis teha ,et ma oma saapad saaks. Neid ilma proovimata ei julge osta.
Oii ma näen neid unes kah vist .
Und.
accra- Moderaator
-
Mustlasplika üks silm on laisk.
Accra ma parem ei ütle midagi.
Ma olen nii läbi tänasest seiklusest.See kõik tänane päev võiks ruttu ununeda.Asi polnud ju ,et teise ei tea kuhu otsa pidin sõitma .Olen viimaseid nädalaid rase.Okei see pole vabandus.Sinna sõit sujus ilusti ja siis sai kõik tehtud ning ootame nüüd väikest lõikust.Koju sõit oli kohutav kuna ma ei saanud enam ise ka aru kus olen ja kuhu minema pean.Astusin tuttava numbriga bussile mis viis mind aina enam kaugemale ja tõsiselt sõitsin lõpp-peatusesse kus mind tõsimeeli välja visati ja kui küsisin viisakalt abi käratati ära istu bussile kui sa ei tea kuhu läheb.Istusin siis bussipeatuses ei tea kus ja ausalt nii väljasurnud kohta poleks vist unes ka uskunud.Ja lihtsalt puhkesin nutma.Väiksemal hakkas pissihäda siis üritasin leida mingi bussi millega koju saaks.Ühesõnaga sõitsin valesse suunda taas.Sai siis vahetatud lihtsalt suunda aga bussinumber jäi samaks.Lõpuks siis sain tuttava bussipeatuse ka silme ette ja taas ümber siis istunud ja koju sõidetud.Vahepeal uinus väiksem kärus sel hetkel tänasin jumalat et käru oli kaasas kuna väike oli nii väsinud ja magas terve sõidu.Aga kahjuks pissihäda ei jõudnud hoida ning juhtus püksi.Nii,et kui sinna sõitsin 45min siis koju 3-4tundi ja see kõik võttis mu füüsiliselt nii läbi ja vaimselt tundsin tõsist seletamatut tunnet pillisin siis edasi.Nii,et minu päev oli täna väga palju stressi.
Accra ma parem ei ütle midagi.
Ma olen nii läbi tänasest seiklusest.See kõik tänane päev võiks ruttu ununeda.Asi polnud ju ,et teise ei tea kuhu otsa pidin sõitma .Olen viimaseid nädalaid rase.Okei see pole vabandus.Sinna sõit sujus ilusti ja siis sai kõik tehtud ning ootame nüüd väikest lõikust.Koju sõit oli kohutav kuna ma ei saanud enam ise ka aru kus olen ja kuhu minema pean.Astusin tuttava numbriga bussile mis viis mind aina enam kaugemale ja tõsiselt sõitsin lõpp-peatusesse kus mind tõsimeeli välja visati ja kui küsisin viisakalt abi käratati ära istu bussile kui sa ei tea kuhu läheb.Istusin siis bussipeatuses ei tea kus ja ausalt nii väljasurnud kohta poleks vist unes ka uskunud.Ja lihtsalt puhkesin nutma.Väiksemal hakkas pissihäda siis üritasin leida mingi bussi millega koju saaks.Ühesõnaga sõitsin valesse suunda taas.Sai siis vahetatud lihtsalt suunda aga bussinumber jäi samaks.Lõpuks siis sain tuttava bussipeatuse ka silme ette ja taas ümber siis istunud ja koju sõidetud.Vahepeal uinus väiksem kärus sel hetkel tänasin jumalat et käru oli kaasas kuna väike oli nii väsinud ja magas terve sõidu.Aga kahjuks pissihäda ei jõudnud hoida ning juhtus püksi.Nii,et kui sinna sõitsin 45min siis koju 3-4tundi ja see kõik võttis mu füüsiliselt nii läbi ja vaimselt tundsin tõsist seletamatut tunnet pillisin siis edasi.Nii,et minu päev oli täna väga palju stressi.
Tead accra, ma kustutan pildi ära lihtsalt, siis kergem unustada äkki Aitan veidi sind
Mannu Aleksandral laiska silma õnneks pole, käisime augustis kontrollis uuesti ja aprillis-mais taas kontroll. Paremal silmal silinder +1,25 ja kannab prille.
Miio kas sul käib laps Puiatu lasteaias?
Miio kas sul käib laps Puiatu lasteaias?
Mustlasplika, laps ei käi üldse lasteaias ja Puiatu oleks ikka kohe eriti kaugel. Pärsti oleks ilmselt lähim või siis Viljandi.
Hommik!
Minu suuremal preilil ka prillid. Tal ka ühes silmas silinder. Nagu mul endalgi ja nagu ka minu vanaemal. Eks mingi päritav värk.
Eile sai pisem pudin just suurema prillidest jagu. Aasta pidasid vastu. Ime, et varem seda juhtund pole.
Minu suuremal preilil ka prillid. Tal ka ühes silmas silinder. Nagu mul endalgi ja nagu ka minu vanaemal. Eks mingi päritav värk.
Eile sai pisem pudin just suurema prillidest jagu. Aasta pidasid vastu. Ime, et varem seda juhtund pole.
Ju mul siis valesti meelde jäänud.ˇmiio23 kirjutas:Mustlasplika, laps ei käi üldse lasteaias ja Puiatu oleks ikka kohe eriti kaugel. Pärsti oleks ilmselt lähim või siis Viljandi.
No mannu sul ikka ebaõnn.Ma õnneks Helsinkis pole veel kordagi ära eksind. Kuigi mitmeid kordi tunde järgi mindud .
Nagu nüüd viimati kui hommikul kottpimedas,vihmaga autoga läksin.Jube loll tunne oli vahepeal aga üllaülla kohale jõudsin.
Järgmine kord panen tomtomi peale. Ahh ma nt telefonil kasutan vahel navit kui jala olen,viimane kord isegi Tallinnas kasutasin.
Meil täielik halloween. Lastel oli disko jne. Ma nüüd tegin õhtusöögi neile spets halloweeni teemas.
Kana nuggetid mis olid kummitusd ja kartulid mis oli nagu kõrvitsad,nahkhiired jne.Pluss kõrvitsa kujuga jäätis.
Nüüd kohe külapeale lastega,mehed lähevad kalale .
Nagu nüüd viimati kui hommikul kottpimedas,vihmaga autoga läksin.Jube loll tunne oli vahepeal aga üllaülla kohale jõudsin.
Järgmine kord panen tomtomi peale. Ahh ma nt telefonil kasutan vahel navit kui jala olen,viimane kord isegi Tallinnas kasutasin.
Meil täielik halloween. Lastel oli disko jne. Ma nüüd tegin õhtusöögi neile spets halloweeni teemas.
Kana nuggetid mis olid kummitusd ja kartulid mis oli nagu kõrvitsad,nahkhiired jne.Pluss kõrvitsa kujuga jäätis.
Nüüd kohe külapeale lastega,mehed lähevad kalale .
accra- Moderaator
-
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'53
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'70
» Võidab see ,kes viimase vastuse kirjutab ( 12 tundi !) Vol 90.
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.130
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.129
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi!) vol'70
» Võidab see ,kes viimase vastuse kirjutab ( 12 tundi !) Vol 90.
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.130
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.129
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 6