Kitsejuustu-ruccola salat ning loomaliha
3 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Soolased toidud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kitsejuustu-ruccola salat ning loomaliha
Kui alati ei ole isu süüa sama kartulid-kaste-liha, siis see oleks hea alternatiiv.
Vaja läheb: hea tükk looma välisfileed, küüslauku, peterselli, oliivõli, soola, pipart, laimi mahla
Salati jaoks: ruccolat, vuonakaali (väike lehtkapsaline, mis on kasvab puntides), punasibulat, kirsstomatit, kitsepiimast toorjuustu, krutoone (saiakuubikuid), balsamicot
Liha tükk lõigata u 2 cm viiludeks ja haamerdada. Maitsestada oliivõli, purustatud küüslaugu, peterselli soola-pipraga ja keerata u 5 minutiks paberisse. Haamerdan liha küpsetuspaberi peal ja keeran ka selle sisse rulli kõik. Pann hästi kuumaks, u 1/2 oliivõli ja lihad praadima (liha peab olema toasoe!!!!!). Esimest külge praadid u 2 minutit ja teist poolt 1,5 minutit - jääb meediumiks ja pehmeks/mahlaseks.
Kuni liha tõmbab enne küpsetamist, pese kõik komponendid (ei juust ja sai) ja sega sisse kitsejuust. Jätan vahest toorjuustu lusikatäied kaussi ja vahest segan kõik ära. Serveerimisel kalla peale balsamicot
Kõrvale Merlot vein
"
Vaja läheb: hea tükk looma välisfileed, küüslauku, peterselli, oliivõli, soola, pipart, laimi mahla
Salati jaoks: ruccolat, vuonakaali (väike lehtkapsaline, mis on kasvab puntides), punasibulat, kirsstomatit, kitsepiimast toorjuustu, krutoone (saiakuubikuid), balsamicot
Liha tükk lõigata u 2 cm viiludeks ja haamerdada. Maitsestada oliivõli, purustatud küüslaugu, peterselli soola-pipraga ja keerata u 5 minutiks paberisse. Haamerdan liha küpsetuspaberi peal ja keeran ka selle sisse rulli kõik. Pann hästi kuumaks, u 1/2 oliivõli ja lihad praadima (liha peab olema toasoe!!!!!). Esimest külge praadid u 2 minutit ja teist poolt 1,5 minutit - jääb meediumiks ja pehmeks/mahlaseks.
Kuni liha tõmbab enne küpsetamist, pese kõik komponendid (ei juust ja sai) ja sega sisse kitsejuust. Jätan vahest toorjuustu lusikatäied kaussi ja vahest segan kõik ära. Serveerimisel kalla peale balsamicot
Kõrvale Merlot vein
"
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Age : 42
Asukoht : Soome
Registration date : 15/05/2012
Re: Kitsejuustu-ruccola salat ning loomaliha
Isuäratav, eriti meeldib mulle salat! Minust saab toortoitlane varsti peatselt!
Re: Kitsejuustu-ruccola salat ning loomaliha
Mul võttis suu vett jooksma!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Age : 40
Asukoht : Tallinn, mõnus roheline rajoon
Registration date : 01/09/2009
Similar topics
» Vermichelli tuunikala salat
» tuunikala salat võileivale
» Värske salat !! ( Mai.)
» Itaalia salat
» Kreeka salat
» tuunikala salat võileivale
» Värske salat !! ( Mai.)
» Itaalia salat
» Kreeka salat
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Soolased toidud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Kolm 15 Juun 2016, 08:45 by ˇmiio23
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.138
Esm 15 Juun 2015, 12:41 by Mustlasplika
» Sassy vesi
Kolm 27 Mai 2015, 13:48 by Mustlasplika
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.137
Reede 24 Apr 2015, 10:14 by Triibuliine
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.136
Reede 17 Apr 2015, 23:30 by Triibuliine
» Suvikõrvitsa tagliatelle
Reede 17 Apr 2015, 18:54 by tsunaami
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.135
Esm 13 Apr 2015, 21:39 by Triibuliine
» Hommiku pirukas .
Püh 12 Apr 2015, 09:18 by accra
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.134
Reede 03 Apr 2015, 14:04 by Triibuliine
» Mis raamatut te hetkel loete?
Kolm 01 Apr 2015, 20:59 by tsunaami
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.133
Teis 31 Märts 2015, 21:39 by Triibuliine
» Mis värvi on Teie laste silmad?
Püh 29 Märts 2015, 22:46 by Mustlasplika
» Kas sulle meeldib saunas käia?
Püh 29 Märts 2015, 22:44 by ˇmiio23
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.132
Reede 27 Märts 2015, 08:44 by Triibuliine
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.131
Teis 24 Märts 2015, 20:06 by Triibuliine