Kevad ja suvebeebid 2014
+5
mannu03
ˇmiio23
Cat
Pärlike
Tupsu003
9 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kevad ja suvebeebid 2014
Ma ei tea synnitamisest midagi saab näha kuidas läheb,aga sinna peaks olema aega oma 4 kuud ma juba mötlen loodan,et köik läheb hästi.Ma pole olnud rasedaks jäädes eriti heas vormis,nyyd ma ka ei hakka neid köhulihaseid tegema,vahest on raske olla kyll kilosid tuleb juurde
igleh- Postituste arv : 34
Registration date : 24/11/2013
Kuidas teil uus aasta on alanud? Millal jälle arsti(ämmaka)visiidile lähete? Mul on 20 jaanuar ämmaemanda juurde aeg ja loodan, et siis kuulatakse selle rasedusega esimest korda ka südamelööke. Enne pean muidugi veel järjekordse pissiproovi viima - minu arvates üks tüütumaid kohustusi raseduse jälgimisega seoses
kaidih, kuidas sul ootusaeg läheb, kas kõik on ikka korras?
kaidih, kuidas sul ootusaeg läheb, kas kõik on ikka korras?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mul arst 22.01.. õnneks ma ei pea see kord viima Ma tunnen ennast mammutina mees pidi uue jope mulle ostma, vana hakkas juba kõhtu pigistama. Palju teil kaalu juurde tulnud on? Mul tuleb juba 10kg ära aga nohhh... viimane laps, küll ma need kilod maha rassin
Ma ei teagi seekord, palju juurde võtnud olen. Kodus mul kaalu pole ning ämmaemanda juures on ainult kaks korda kaalutud (viimati, novembris äkki, olin ligi 4kg vist juurde võtnud). Äkki saangi 20ndal ses osas ka targemaks. Olen küll selle rasedusega kiiremini kaalus juurde võtnud, kuid loodan, et lõpus pole ma siiski oluliselt suurem kui eelmiste lastega.
Talvejope hakkab mul ka kitsaks jääma, kuigi eelmisega (tähtaeg oli aprilli lõpus) kandsin enda mäletamist mööda seda kuni kevadeni.
Talvejope hakkab mul ka kitsaks jääma, kuigi eelmisega (tähtaeg oli aprilli lõpus) kandsin enda mäletamist mööda seda kuni kevadeni.
-
No siin haigutab küll täielik vaikus...
Mina käisin vahepeal arstil ära. Kuulati südamelööke, mõõdeti jms tavapärast. Kaalu on (seni kokku) juurde tulnud rasedusega umbes 7kg. Kõige hullem polegi ja kehamassiindeksi suhtes jään veel normkaalu, aga kõht on ikka päris suur juba. Seoses sellega oligi seekord ka mitu kaebust - probleemid mao/söögitoruga (hakkasin Renniet krõbistama) ning allpool vaagnaga - tita surub mõnuga peale ja vahepeal on päris vastikult valus. Pean endale bandaaži hankima.
Kuidas teil vahepeal on läinud?
Mina käisin vahepeal arstil ära. Kuulati südamelööke, mõõdeti jms tavapärast. Kaalu on (seni kokku) juurde tulnud rasedusega umbes 7kg. Kõige hullem polegi ja kehamassiindeksi suhtes jään veel normkaalu, aga kõht on ikka päris suur juba. Seoses sellega oligi seekord ka mitu kaebust - probleemid mao/söögitoruga (hakkasin Renniet krõbistama) ning allpool vaagnaga - tita surub mõnuga peale ja vahepeal on päris vastikult valus. Pean endale bandaaži hankima.
Kuidas teil vahepeal on läinud?
-
Hei!
Tänasega siis 25+1, tita mõnusalt aktiivne Ja Pärlike, ma tean mida sa tunned... mul see probleem olnud juba 3-4 nädalat ja järele pole krammigi andnud, arst soovitas ka bandaaži, aga seegi ei pruugi seda valu ära võtta. Olen alustanud asjade ostmisega...riideid olen juba kogunud, nüüd tuleb hakata suuremaid oste tegema
Tänasega siis 25+1, tita mõnusalt aktiivne Ja Pärlike, ma tean mida sa tunned... mul see probleem olnud juba 3-4 nädalat ja järele pole krammigi andnud, arst soovitas ka bandaaži, aga seegi ei pruugi seda valu ära võtta. Olen alustanud asjade ostmisega...riideid olen juba kogunud, nüüd tuleb hakata suuremaid oste tegema
hei hei köigile!!!Mul on 25+midagi kuidas neid päevi arvutatakse,nädalaid ma tean.Ma pole liigutusi eriti tundnud. natukene midagi , kas peaksin muretsema hakkama,varem olen natuke ikka liikumist ka tundnud nyyd on täielik vaikus.
Mul hetkel 24+5 nädalat. Neid loetakse reeglina nii, et kõigepealt täisnädal, siis +1, +2... kuni +6 ja seitsmes päev on juba uus nädal.
igleh, loodetavasti hakkab beebi endast ikka rohkem märku andma. Esimese rasedusega võib liigutuste tundmine ning nende intensiivsemalt tajumine rohkem aega võtta, kuid kui sul ikkagi mure on, pea nõu nt oma ämmaemandaga. Ka platsenta asukoht võib liigutuste tundmise osas rolli mängida. Proovi liigutusi tunnetada nt õhtuti voodis olles ja lõõgastudes ning nt kõhtu kergelt silitades ja beebiga rääkides - see võib toimida.
igleh, loodetavasti hakkab beebi endast ikka rohkem märku andma. Esimese rasedusega võib liigutuste tundmine ning nende intensiivsemalt tajumine rohkem aega võtta, kuid kui sul ikkagi mure on, pea nõu nt oma ämmaemandaga. Ka platsenta asukoht võib liigutuste tundmise osas rolli mängida. Proovi liigutusi tunnetada nt õhtuti voodis olles ja lõõgastudes ning nt kõhtu kergelt silitades ja beebiga rääkides - see võib toimida.
-
Pärlike ,aitäh ma nyyd palju rahulikum,5 veebruaril lähen alles ämmaemanda vastuvötule,28-dal jaanuaril on mul veresuhkru möötmine 12 tundi tuleb olla söömata joomata önneks see on hommikul vara 2 tundi tuleb kohapeal olla,kuulsin kuskilt veel,et seda magusat vedelikku on päris suurtes kogustes,tulemuse saab järgmisel päeval teada
igleh, aga sa päeva jooksul ikkagi teatud arvu õrnugi liigutusi tunned? Proovi seda lõõgastumise ajal liigutuste lugemist ja anna siia ka teada, kuidas on.
-
Tundsin eile ja täna liigutusi,need pole kyll väga tugevad sellised örnemad(yle 10ne ikka).Mu beebsu on vist väga rahulik,kui midagi väga valesti siis kindlasti oleks mul ka halb olla,praeguse seisuga on hea olla,öhtul 7 ajal tuleb siis söömine löpetada ja valmistuda homseks suhkrumöötmiseks.
hei hei!!!!uudiseid on kellegil?´Saib oma veresuhkru tulemused teada,köik paistab korras olevat,önneks mul pole suhkruhaigust Täna siis 26-dal 5 veb ämmaemanda juurde möötma ja kaaluma ja mingi issjas on ka vist tulnud ,kas kellegil veel on vöi on olnud(selline valu lööb tagapoolest jalga raske istuda ja astuda)
Heipa
Minul sai ka 30.01 täpselt 26nädalat. Paisun kenasti, õhtuti tunnen end mammutina
Minul sai ka 30.01 täpselt 26nädalat. Paisun kenasti, õhtuti tunnen end mammutina
Mul mingeid erilisi uudiseid pole, tiksun siin vaikselt oodata Vaevusi (sümfüüsivalu, maovalu, jalgade valu jms) võiks vähem olla, aga annan endale aru, et ikkagi kolmas laps ja tegelikult ei ole enam kaua jäänud ning peale sünnitust hakkavad need hädad vaikselt taanduma ka.
Mul hakkab homme 26 nädal. Kõht on ikka mõnusalt ümmargune juba
Mul hakkab homme 26 nädal. Kõht on ikka mõnusalt ümmargune juba
-
Hei!!!!Siin valitseb jälle vaikus.Mul on siis tänasega 29+1 olemine muutub koguaeg ,köhuke kasvab kuigi pole meeletult suur ka,vahest ikka mötlen kuhu ta ära mahub Varsti siis juba tulebki minna synnitama,muidugi see esimene kord pönevust ja ootust täis.1aprill saan minna lähemalt vaatama synnitusosakonda ,keegi siin vist pole soomes synnitanud?
Hei!
Mul ka tänasega 29+1 Ma ka ei ütles, et väga suur on, võiks suurem olla Enesetunne hea, käin igapäev jalutamas.. 5-7km päevas. Poja möllab mõnuga....jalad käivad vastu ribi nagu niuhti Järgmine nädal 26.02 lähen ära dekreeti (siiani olen olnud töövõimetuslehel).
Mul ka tänasega 29+1 Ma ka ei ütles, et väga suur on, võiks suurem olla Enesetunne hea, käin igapäev jalutamas.. 5-7km päevas. Poja möllab mõnuga....jalad käivad vastu ribi nagu niuhti Järgmine nädal 26.02 lähen ära dekreeti (siiani olen olnud töövõimetuslehel).
Mina olen sünnitanud Tartus ja Viljandis. Seekord ei teagi, kuhu lähen. Põhivariandid on hetkel Valga või Võru (väga vbl ka Viljandi), kuid kui mingeid probleeme peaks esinema, jääb ilmselt üle vaid Tartu, mida loodan siiski vältida.
Sünnitust ootan ma ka põnevuse ja kerge ärevusega, kuigi juba kolmas kord.
Mul täna rasedust 28+3 nädalat. Enesetunne on päris ok isegi Tita kasvab ja põtkib mõnuga. Ostsin hiljuti esimesed paar asja ka beebile. Meil küll suurem osa asju/riideid olemas, kuid nt bodydega on ikka nii, et need kipuvad kuluma ja ülearu plekiliseks minema, nii et sai neid veidi juurde ostetud. Lisaks tellisin täna ära sünnitusjärgse tugivöö ning ühe paki pisikeste mähkmeid.
Dekreeti lähen kuuendal märtsil, järgmine arsti/ämmaemanda külastus kolmandal.
Sünnitust ootan ma ka põnevuse ja kerge ärevusega, kuigi juba kolmas kord.
Mul täna rasedust 28+3 nädalat. Enesetunne on päris ok isegi Tita kasvab ja põtkib mõnuga. Ostsin hiljuti esimesed paar asja ka beebile. Meil küll suurem osa asju/riideid olemas, kuid nt bodydega on ikka nii, et need kipuvad kuluma ja ülearu plekiliseks minema, nii et sai neid veidi juurde ostetud. Lisaks tellisin täna ära sünnitusjärgse tugivöö ning ühe paki pisikeste mähkmeid.
Dekreeti lähen kuuendal märtsil, järgmine arsti/ämmaemanda külastus kolmandal.
-
Minu beebi on ikka väga rahulik vahest tunneb liigutusi ka.Kontrollis tundub köik korras sydamelöögid jne vast on köik ikka korras.Pärlike kust netilehelt sa tellisid tugivöö?Te jääte päris vara emapuhkusele ma alles 31 märts,siin on 60 päeva vöi 30 päeva varem ja siis 9 kuud emapuhkus ja siis tuleb arsti töendite ja ankeetide täitmisega puhkust juurde kysida,kodus vöid 3 aastat olla aga raha vist ei saa see koguaeg väheneb mida kauem kodus oled.
Ma tellisin siit selle vöö: http://www.vivax.ee/ortopeedilised-sidemed-ja-tallatoed/rasedusaegsed-ja-sunnitusjargsed-bandaazid/2162-oppo-kohutugi.html Tegin enne internetis kerget uurimistööd ja jäi silma, et seda kiideti. Eelmistega ma vööd/bandaazi peale sünnitust proovinud pole, aga seekord tahaks ära vaadata, kas on abiks kiiremal taastumisel
-
See vivax.ee lehekylg on päris hea,aga vaevalt soome saadavad.Olen siin ka vaadanud pole veel sobivaid leidnud,selliseid riidest on rohkem kui toetavaid. 5 märts lähen kontrolli,täpselt kuu löpuks pääsen mina ka puhkusele ei jöua ära oodata kummardamine ysna raskeks muutund,oleks saanud 60 päeva varem ka minna,aga seda ette ei teadnud et nii palju vaevusi tuleb-
Tere,nyyd siis ´köhuga oldud juba 31+3, ämmaka juures ka käidud köik tundus korras olevat,mul on nii rahulik beebi.1 aprill lähen synnitushaigalat kylastama,siis hakkan synnituseks ette pabistama .Kuidas teil teistel läheb?
Üldiselt läheb rahulikult. Vaikselt juba kiusavad ka üsna valusad toonused, kuid ei midagi hullu
07.04 tehakse mulle viimane ultraheli ja ootan seda juba väga
07.04 tehakse mulle viimane ultraheli ja ootan seda juba väga
-
Hei-hei!!! Ma veeren ringi 25.03 viimane Uh, tõesti ei jaksa enam oodata
hei!!!Uudiseid kellegil?kuidas teil köhukesed kasvavad?Löpu poole pidi veel eriti juurde vötma.Mul pole veel kohale jöudnud,et ma varsti emme
Terekest. Kriban siia ka siis natuke...
Eile käisin valvearsti juures, kuna päeval tuli rohekat voolust ja kõht valutas. Võeti proovid ja sain Uh's käija, kõik on kombes Eile pidi siis olema 33+1 aga UH järgi hoopis 35+2 ja poiss kaalus juba 2690g ehk siis suur poiss tulekul. Ma ise ikka loodan, et kannan Mai kuuni
Eile käisin valvearsti juures, kuna päeval tuli rohekat voolust ja kõht valutas. Võeti proovid ja sain Uh's käija, kõik on kombes Eile pidi siis olema 33+1 aga UH järgi hoopis 35+2 ja poiss kaalus juba 2690g ehk siis suur poiss tulekul. Ma ise ikka loodan, et kannan Mai kuuni
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kevad ja suvebeebid 2013
» Fotoralli uus teema "Pulmad, kihlus ja/või armastus" 1.04.2014 - 13.04.2014
» Sügisbeebid 2014 (september,oktoober)
» Fotoralli uus teema "Sport" 11.05.2014 - 01.06.2014
» Fotoralli uus teema "Maskeraad" 17.11.2014 - 30.12.2014
» Fotoralli uus teema "Pulmad, kihlus ja/või armastus" 1.04.2014 - 13.04.2014
» Sügisbeebid 2014 (september,oktoober)
» Fotoralli uus teema "Sport" 11.05.2014 - 01.06.2014
» Fotoralli uus teema "Maskeraad" 17.11.2014 - 30.12.2014
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5