Tartu Naiste Varjupaigale 2012
+7
tixit
tirtzzz
Pärlike
Triibuliine
Monique
Marianne
accra
11 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Tartu Naiste Varjupaigale 2012
Pärlike mul kirjas ,et 19ndani korjan ja siis 21-23 tahan ära viia asjad.
Ideaalis tahaks siis poetiiru teha 20ndal ,et puuduolevad asjad osta.
Võimalik pakke ka Tartusse viia ,et kõike ei pea mo juurde orgunnima.Tartus siis saab kesklinnas asju kokkulepitud ajal üle anda usaldusväärsele foorumlasele.
Viljandi omad aga kui sealtpoolt paki saaks saaks ju Tikuvabriku sildi juurest peale haarata.
Ideaalis tahaks siis poetiiru teha 20ndal ,et puuduolevad asjad osta.
Võimalik pakke ka Tartusse viia ,et kõike ei pea mo juurde orgunnima.Tartus siis saab kesklinnas asju kokkulepitud ajal üle anda usaldusväärsele foorumlasele.
Viljandi omad aga kui sealtpoolt paki saaks saaks ju Tikuvabriku sildi juurest peale haarata.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mul on kindlasti pakkuda mitu seepi (hooldava koostisega, piisavalt õrn kasutamaks ka lastele - peaks vast minema hügieenitoodete alla...), hambapastat... Täpsemad kogused ja mida veel lisaks saan, katsun tuleva nädala jooksul teada anda ning paki toimetaksin Tartusse.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Pärlike ma saadan sulle kohe Tartu kontakti andmed.
accra- Moderaator
-
Aitäh, sain priva kontaktiga juba kätte!
-
Tegin ka ülekande ära
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
tirtzzz kirjutas:Tegin ka ülekande ära
Homme siis lähen võtan välja Aitäh .
accra- Moderaator
-
Kirjutan siis siia kah ,et rahaliselt toetajad teaksid mis mo plaanid on.Hetkel siis avastasin sellise poe nagu DollalStore http://www.dollarstore.ee/index.php?route=product/category&path=2_13 .
Sealt hetkel siis plaan ostma minna shampoone,dusigeele ja ka raseerijad olid hea hinnaga.
Puhastusvahendeid (vetsu,nõude ja muude pindade) seal kah mo arust päris odavalt ja möned mo arust täitsa normaalsed .
Pankrotilaos tulid müüki hambapasta ja hambaharjad odavalt.
Ainuke hetkel mis ma kahtel on pesupulber või pesuvedelik.Kumba oleks targem osta ?
Ma ise kasutan juba aastaid aint vedeliku .
Toiduõli äkki Lidel odavam ,seda veel peab uurima kus ja mis.
Kui kellegil veel mõni hea odav pood siis hõigake siia .
Sealt hetkel siis plaan ostma minna shampoone,dusigeele ja ka raseerijad olid hea hinnaga.
Puhastusvahendeid (vetsu,nõude ja muude pindade) seal kah mo arust päris odavalt ja möned mo arust täitsa normaalsed .
Pankrotilaos tulid müüki hambapasta ja hambaharjad odavalt.
Ainuke hetkel mis ma kahtel on pesupulber või pesuvedelik.Kumba oleks targem osta ?
Ma ise kasutan juba aastaid aint vedeliku .
Toiduõli äkki Lidel odavam ,seda veel peab uurima kus ja mis.
Kui kellegil veel mõni hea odav pood siis hõigake siia .
accra- Moderaator
-
Nii, mina saadan Tartusse paki 6-se seebikomplekti, 6 hambapastaga ja oleks anda ka üks pudel pesuloputusvahendit, kui seda vaja oleks....
-
Lähen täna õhtul veel poodi ka ja vaatasin, et seal nimekirjas ka kuivained, võin omalt poolt veidi midagi võtta, aga huvitav, mida siis? Kas pigem ehk mingid hommikuputrude stiilis (kaerahelves, hirss, manna jms) või nt. tatar, riis, makaronid...? Ilmselt vist väga vahet pole, kõik kuluks ära...
-
Makaronid Soomes odavad,lasen neid sealt tuua aga jah muid mis kaua säilivad .
accra- Moderaator
-
on äärmiselt hea meel kuuluda nii innukat heategijate kampa
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Kuna accra eile mainis koristusvahendeid, vaatasin korra veel oma varud üle. Mulle tuli paar kuud tagasi Amway stardipakk ja seal oli mõni asi, mida ma eri põhjustel ei kasuta (seebid - sest me peseme enamasti vaid veega, vähese dušigeeliga või vedelseebiga, pealegi on mul väike kingitusteks saadud seepide varu - ja pesuloputusvahend - ma lihtsalt ei kasuta seda ) ning üks neist on puhastusvedeliku konsentraat (1l, lahjendada veega, eemaldab: rasva, sõrmejäljed, sulepea, pastaka plekid, õliplekid, suitsu jäljed... kasutatav kõigil märgpuhastamiseks sobivatel pindadel). Üks sarnase toimega pudel on mul kasutuses ja seda on vaja üliharva (kuna maja valdavalt palk ja puit, siis selliseid puhastamispindu pole kuigivõrd), seega teine jääks veel pikalt seisma. Mõtlesin need asjad niikuinii kellegi jõulupakki lisada, nii et kui on huvi, võin ka selle varjupaiga jaoks anda.
Kaks hambapastat on ka Amwaylt, aga kuna neid kasutame hoolega ka ise, siis ülejäänud pastad on Colgate
Kuivainetest lisan pakki 2kg tatart ja 1kg mannat.
Kaks hambapastat on ka Amwaylt, aga kuna neid kasutame hoolega ka ise, siis ülejäänud pastad on Colgate
Kuivainetest lisan pakki 2kg tatart ja 1kg mannat.
-
Pärlike väga hea.
Ma pean omale ikka korraliku suure nimekirja tegema ,et siis mul ka paberil korralik ülevaade.Võtan end õhtul kokku ja teen korraliku .
Ma pean omale ikka korraliku suure nimekirja tegema ,et siis mul ka paberil korralik ülevaade.Võtan end õhtul kokku ja teen korraliku .
accra- Moderaator
-
Jäin ka seda teemat nüüd rohkem lugema ja...
See kuu küll kahjuks selline, kus raha väga üle ei jää, aga hakkasin siin vaatama, et ehk on mul midagi asjadest, mis neile ära kuluks ja meil vaja pole.
Nimekiri sai selline, on neil neid vaja? :
titariided, kasutatud üldjuhul ühe lapse poolt (mõnda ka kahe), pigem suuruses kuni 6kuud. Mulle on tuttavad hulganisti toonud, olen ka ise ostnud, pole niipalju neid pisikesi riideid enam vaja.
leiaksin mõned (pigem pehmed) mänguasjad,
titadele erinavate kreemide, seepide jms proovipakid, kinnised ja seisavad lihtsalt,
Nuki uus lutt
Aventi lutipudelid, mis rinnapumbaga pakis olid, aga kunagi kasutatud ei ole,
mõned pabermähkmed, mis meile pole sobinud/on üle jäänud. Väga palju neid kahjuks anda pole.
riidest mähkmeid vist mõtet pakkuda pole?
mul on üle vatti. Nõukaaegne, kinnine pakend, nagu tutikas. Ise kasutan küll, aga kuna pakke on mitu, siis äkki on neil vaja?
saaksin panna kompsukese meigivahendeid jms. On üle näomaski, näopuhastugeeli, põsepuna, silmapliiatsit, küünelakke jms. Kõiki nii ühel korral proovitud, aga pole sobinud või seisab juba pool aastat ja ma ei taha, et nad lihtsalt vanaks läheks ja ma nad ära viskama pean. Korralikud ja heade firmade omad.
pakk hügieenisidemeid, kulub ikka ära ju
ja mul on üle üks suuremat sorti klaasist ahjuvorm. Korralik, terve, kaanega. Oma pere lihtsat ei kasuta, kuna kokkamisasju on mul palju. Kas sellist asja läheks vaja?
Pakike väga suur ei tuleks, aga mõned asjad on küll. Kellelegi ehk ikka abiks...
See kuu küll kahjuks selline, kus raha väga üle ei jää, aga hakkasin siin vaatama, et ehk on mul midagi asjadest, mis neile ära kuluks ja meil vaja pole.
Nimekiri sai selline, on neil neid vaja? :
titariided, kasutatud üldjuhul ühe lapse poolt (mõnda ka kahe), pigem suuruses kuni 6kuud. Mulle on tuttavad hulganisti toonud, olen ka ise ostnud, pole niipalju neid pisikesi riideid enam vaja.
leiaksin mõned (pigem pehmed) mänguasjad,
titadele erinavate kreemide, seepide jms proovipakid, kinnised ja seisavad lihtsalt,
Nuki uus lutt
Aventi lutipudelid, mis rinnapumbaga pakis olid, aga kunagi kasutatud ei ole,
mõned pabermähkmed, mis meile pole sobinud/on üle jäänud. Väga palju neid kahjuks anda pole.
riidest mähkmeid vist mõtet pakkuda pole?
mul on üle vatti. Nõukaaegne, kinnine pakend, nagu tutikas. Ise kasutan küll, aga kuna pakke on mitu, siis äkki on neil vaja?
saaksin panna kompsukese meigivahendeid jms. On üle näomaski, näopuhastugeeli, põsepuna, silmapliiatsit, küünelakke jms. Kõiki nii ühel korral proovitud, aga pole sobinud või seisab juba pool aastat ja ma ei taha, et nad lihtsalt vanaks läheks ja ma nad ära viskama pean. Korralikud ja heade firmade omad.
pakk hügieenisidemeid, kulub ikka ära ju
ja mul on üle üks suuremat sorti klaasist ahjuvorm. Korralik, terve, kaanega. Oma pere lihtsat ei kasuta, kuna kokkamisasju on mul palju. Kas sellist asja läheks vaja?
Pakike väga suur ei tuleks, aga mõned asjad on küll. Kellelegi ehk ikka abiks...
aniitram- Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009
Ahjaa, mõned seebid jms leiaks ehk ka.. ja toiduasju vaatan ka veidi ehk.
aniitram- Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009
aniitram saadan sulle Tartu kontakti .
accra- Moderaator
-
Nii accra- mida veel kõige hädamini vaja on? Kuivained? Õli? Hügieenitarbeid? Viimaseid kulub ka ilmselt palju.
Ühesõnaga kriba mida veel vähem on ja anna privasse Tartu kontaktid. Pakitan enda poolt ka hea meelega.
Ühesõnaga kriba mida veel vähem on ja anna privasse Tartu kontaktid. Pakitan enda poolt ka hea meelega.
Puudu jah hügieenitarbed ehk shampoon,dushigeel,sidemed jne .
Siis jah kuivaineid pole ja nuh õli ,seda viiamast ikka ju kulub heaga.
Saadan kohe sulle Tartu kontakti.
Siis jah kuivaineid pole ja nuh õli ,seda viiamast ikka ju kulub heaga.
Saadan kohe sulle Tartu kontakti.
accra- Moderaator
-
Nüüd siis palun aint pakkuda järgnevaid asju:
Hügieenitarbed -dusigeel,shampoon,sidemed,hambapasta,harjad jne.
Nõudepesuvahendid - võib pakkuda ka üldpuhastus vahendeid cif jne.
Pesupulber-nii vedelal kujul kui ka pulber sobib.
Toiduõli
Kuivained-riis,manna,tatar jne.
Pesumasin
Hügieenitarbed -dusigeel,shampoon,sidemed,hambapasta,harjad jne.
Nõudepesuvahendid - võib pakkuda ka üldpuhastus vahendeid cif jne.
Pesupulber-nii vedelal kujul kui ka pulber sobib.
Toiduõli
Kuivained-riis,manna,tatar jne.
Pesumasin
accra- Moderaator
-
Mo magamistuba hakkab lao moodi välja nägema juba.Kui kõik asjad koos teen pilti.Vaene mees mul kes kõik need asjad peab 4ndalt korruselt autosse tassima.
Järgmine nädal siis lapsed aeda ja lähen tuusalama Balta turule,seal pidi hea odav koht olema ,kus saab Palmolive ja muid dusigeele jne.
Äkki saan odavamalt ja rohkem .
Asju saab tuua 20ndani. 21 hommik stardin Tartu poole.
Järgmine nädal siis lapsed aeda ja lähen tuusalama Balta turule,seal pidi hea odav koht olema ,kus saab Palmolive ja muid dusigeele jne.
Äkki saan odavamalt ja rohkem .
Asju saab tuua 20ndani. 21 hommik stardin Tartu poole.
accra- Moderaator
-
Ma loodan, et saan meie paki esmaspäeval tartu ära poetada
-
Käisin siis täna asju ostmas .Kuna käeotsas tassida ei jaksa kõike siis täna ostsin.
5 palmolive dusigeeli,2 suurt shampooni,6 hambaharja,2 suurt pakki sidemeid,pesemis nuustikuid 3tk ja 10nese paki raseerijaid.
Sain isegi allahindlust natsa turu värk .Igatahe sinna samma lähen nüüd autoga siis ostan ka sealt odavalt pesupulbrit ja muud millele raha jätkub.
Homme plaan siis õli soodukaid otsida .
5 palmolive dusigeeli,2 suurt shampooni,6 hambaharja,2 suurt pakki sidemeid,pesemis nuustikuid 3tk ja 10nese paki raseerijaid.
Sain isegi allahindlust natsa turu värk .Igatahe sinna samma lähen nüüd autoga siis ostan ka sealt odavalt pesupulbrit ja muud millele raha jätkub.
Homme plaan siis õli soodukaid otsida .
accra- Moderaator
-
Annan teada, et Pariisitari supertubli ema viib homme omaklubi nimel varjupaika uue kapi (eelmisel aastal juba sooviti) ja arvuti meil on nii palju toredaid sõpru ja häid inimesi!
Mulle just helistati ja homme tuuakse üks pakk.Inimene siis nägi fb´s me üleskutset.
Nii tore ,et ka võhivõõrad soovivad aidata.
Mul ema kah äksi täis ja alles helistas ,et kus õli soodukad on .Mul ju siin korteris ei käi ühtegi reklaamlehte ja ma tänu sellele pole soodukatega kursis.
Nii tore ,et ka võhivõõrad soovivad aidata.
Mul ema kah äksi täis ja alles helistas ,et kus õli soodukad on .Mul ju siin korteris ei käi ühtegi reklaamlehte ja ma tänu sellele pole soodukatega kursis.
accra- Moderaator
-
Natuke nalja kah.
Mul mees käis eila Soomes siis poes makarone ostmas. Mo soov oli ,et 10 pakki,ühesõnaga kohalikud mutid läksid pöördesse ,et kas makaron soodukas ,et kohe sellises koguses ostetakse .
Neil ju niigi 23 senti pakk mis soodukat sealt enam aga jah mees ütles ,et enam ta makarone ei osta .
Täna siis saabusid kastid ,et hakkan asju ilusti ära pakkima ja äkki saan oma magamistoa kah tagasi .
Neljapäeval kui lõplik ülevaade käin veel poes ja ostan asju mida tundub kõige vähem olevat,arvatavasti siis pesupulber ja kuivaineid.
Mõtlesin ,et võiks ju seda jõulukapsast ja purgisuppe võtta paar purki kah.
Igatahes tänu 2 päevasele linnas kondamisele on mul soodukatest väga hea ülevaade .
Ahh ja see aasta proovin piparkooke mitte ära kõrvetada ja suure kotitäie neile teha .
Mul mees käis eila Soomes siis poes makarone ostmas. Mo soov oli ,et 10 pakki,ühesõnaga kohalikud mutid läksid pöördesse ,et kas makaron soodukas ,et kohe sellises koguses ostetakse .
Neil ju niigi 23 senti pakk mis soodukat sealt enam aga jah mees ütles ,et enam ta makarone ei osta .
Täna siis saabusid kastid ,et hakkan asju ilusti ära pakkima ja äkki saan oma magamistoa kah tagasi .
Neljapäeval kui lõplik ülevaade käin veel poes ja ostan asju mida tundub kõige vähem olevat,arvatavasti siis pesupulber ja kuivaineid.
Mõtlesin ,et võiks ju seda jõulukapsast ja purgisuppe võtta paar purki kah.
Igatahes tänu 2 päevasele linnas kondamisele on mul soodukatest väga hea ülevaade .
Ahh ja see aasta proovin piparkooke mitte ära kõrvetada ja suure kotitäie neile teha .
accra- Moderaator
-
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Heategevuslik käsitöölaat 2012. Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale!
» Tartu Naiste Varjupaigale
» Tartu Naiste Varjupaigale 2011
» Tartu Naiste Varjupaigale 2013 !!!
» Heategevuslik käsitöölaat! Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale!
» Tartu Naiste Varjupaigale
» Tartu Naiste Varjupaigale 2011
» Tartu Naiste Varjupaigale 2013 !!!
» Heategevuslik käsitöölaat! Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale!
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3