O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eesti oma „Hipsik“. I osa.

Go down

16112012

Postitamine 

Eesti oma „Hipsik“. I osa. Empty Eesti oma „Hipsik“. I osa.

„Hipsik“ on meie oma [You must be registered and logged in to see this link.], mistõttu olen sellest eriliselt huvitatud. Tore ju, kui saaks öelda „eelista kodumaist“ Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508. Kindlasti on Hipsikutel nii plusse kui miinuseid, erinevatest foorumitest võib leida nii taevani kiitvaid arvustusi kui ka absoluutselt vastupidiseid ja kohe eriti pahandavaid kirjutisi. Mida aga mina siis arvan?

Aga alustame algusest. Saage tuttavaks- Hipsikud. Koduleht on neil väga hea ja informatiivne, soovitan tutvuda. Saab vastused paljudele küsimustele, suuruste, kasutusvaldkonna jm kohta.
Hipsikutel on väga toredad nimed (ja pakendid, mulle väga meeldivad): Punane, Oranž, Kollane, Roheline, Sinine, Indigo ja Violett. Kõik tähitavad mähkmesarja erinevat toodet.

Hipsikute eesmärk on toota 100% puuvillast, lapsesõbralikke korduvkasutatavaid mähkmeid, mis laseks lapse nahal võimalikult palju hingata ja oleksid loodussõbralikud. Kõlab üdini hästi Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508 Ja tekitab minus soovi neid rohkem kasutada. Lisaks on Hipsikud oluliselt odavamad võrreldes välismaiste riidemähkmetega- ja seegi on ju suur pluss. Kvaliteeti näitab neil juba see, et Hipsikuid võib pesta ka 60 kraadiga (võrreldes mõne „hiinakaga“ on see ju väga hästi lubatud). Ja kvaliteedis ma siiamaani, tõesti, pettuma ka pole pidanud.

Minul on hetkel olemas kõik Hipsikud peale „Sinise“, mis on vett kinni pidav aga õhku läbilaskev aluslina. Et tital õhuvanne võttes kuskil peal olla oleks Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508 Tänases postituses kirjeldan aga vaid osasid mähkmesarja tooteid, kuna „Punase“ ja „Oranzi“ ostsin nimelt suurema suuruse. Jõuab ka hiljem proovida. Seega allpool tuleb juttu nö universaalsetes toodetest, mis kas sobivad kasutamiseks kas ka koos muude firmade riidemähkmetega või koguni ühekordsete mähkmete kasutajatel. (kasutan Hipsik.ee lehetlt võetud pilte. Vast nad ei pahanda Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508 )

Hipsikute „Roheline“
[You must be registered and logged in to see this image.]
Roheline Hipsik on puuvillane rätikukene, millel on suurepärased imavad omadused. Ostes on neid pakis kolm tükki, mis mulle väga sobis. Saab kasutada mähkmete sees lisaimu tekitamiseks või näiteks ilalappidena. Viimastena meil Rohelised kasutusel ongi. Tütrekene suudab meil kõik kohad ilaga läbi immutada, seega on hea, et Rohelised igal pool vedelevad ja kerged vajadusel haarata on. Kuna imavus on neil nii õhukese riide kohta väga hea, kasutaksin neid ka mähkmetes, kui vaja oleks. Aga mähkmeid on mul juba piisavalt Eesti oma „Hipsik“. I osa. 824600 ja ilalappe on ka vaja.

Hipsikute „Kollane“
Kollane Hipsik on sisemähe, mis kenasti keha järgi sobivat vormi õmmeldud. Pakis on kaks tükki. Kiidan taas väga imavust, meil on Kollased igapäevases kasutuses. Kasutame neid põhiliselt öösiti AIO mähkme sees lisaks, et kogu öine piss ikka mähkmesse ära mahuks. Senimaani on mahtunud, mina olen rahul Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508

Plekid saab sapiseebitatud, pesen puuvillaprogrammiga, vastavalt vajadusele, kas 40 või 60 kraadiga. Mähe püsib puhas ja valge.
Pean veel proovima, kuidas on nende imavus koos „Punase“ ja „Oranžiga“. Eks kunagi tulevikus.

Hipsikute „Violett“
Violett on mõnus mähkmepüks, mis on mõeldud õhuvannide tegemiseks. Otseselt vett kinni pidavat kihti neis polegi, on tihedalt kootud puuvillakangas, mis jalgevahes kahekordne. Eesmärk siis justnimelt õhu ligilaskmine nahale. Püksikesed on mõnusalt pikemate sääreosadega, nii on põlved kaetud ja lapsel soojem ka. Viimane meeldib mulle väga, kuna elamine just väga soe pole. Õhuvannid meeldivad lapsele ka, seega peaks ainult rohkem neid kasutama, eks Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508
Minu kogemuste põhjal: kaka pidasid nad ilusti kinni, midagi ära ei määrinud. Piss imbus pükstesse ja otseselt lapse alla loiku ju tõesti ei jäänud, aga kui ta istuks (mul veel ei istu), siis pepu alla märjema koha tekitaks küll. Ja kui mõni riideese Violetiga kokku puutub pissi tulemise ajal, siis tõenäoliselt imendub piss ka sinna (noh, õhuvanne peakski ju paljalt tegema, aga mina olen lapsele siiski särgikese ka selga pannud, et tal liiga külm ei oleks. Kuidagi veider, kui minul endal pikkade varrukatega pusa seljas on ja laps täita paljas…)
Aga soovitan neid pükse küll. Õhuvannid teevad lapsele ainult head!

Hipsikute „Indigo“
Indigo mähkmepüksid on samuti head õhuvannide tegemiseks, aga nende suur pluss on jalgevahel olev vett kinni pidav kiht. Mis loomulikult laseb õhu läbi. Seega, kui laps neid kandes ringi toimetab, siis ei pea pissiloiku kuskil kartma. Väiksema portsu pissi puhul ma isegi kohe ei taibanud, et püksikesed märjad (laps mul hädakisa tavaliselt ei tee kah. Ainult siis, kui veidi kauemaks märg mähku jalga jääb).
Kahju on ainult sellest, et need püksid on lühikese säärega. (nad võiks Violeti ja Indigo kokku panna, siis mulle meeldiks Eesti oma „Hipsik“. I osa. 824600 )
Ja miinuseks see, et nad kuivavad kaua. No minul ikka nii päev otsa praegusel sügisesel ajal. Violett kuivab palju kiiremini.

Kokkuvõttes olen tänase seisuga Hipsikutega väga rahul. Loomulikult, eks peamist kriitikat just „Punane“ ja „Oranž“ saanud ongi, seega elame-näeme. Ma veel ei tea, kuidas nad mulle meeldivad.
Aga kodumaisest kraamist õhuvannide tegemiseks soovitan Hipsikuid küll. Piss ja kaka ei ole siis mööda põrandat laiali ja laps näeb vallatu välja kah. Eesti oma „Hipsik“. I osa. 866508
aniitram
aniitram

Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009

Tagasi üles Go down

Share this post on: reddit
- Similar topics