Arvutiabi.
+8
Cat
HoneyMoon
lilleke
Gettukas
armsake
Kaja
mannu03
Iirlane
12 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Tehnikavaldkond
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Arvutiabi.
Ei osanud mujale panna seda.Äkki keegi oskab öelda mis see on.
Läpakas tuli alles parandusest (puhastusest) ja töötas mõnda aega järsku klaviatuur ei töötand siis tehti arvutile restart ja lööb ainult valge pildi või ei lähe käima.Alles ta tuli parandusest juba selline asi
Läpakas tuli alles parandusest (puhastusest) ja töötas mõnda aega järsku klaviatuur ei töötand siis tehti arvutile restart ja lööb ainult valge pildi või ei lähe käima.Alles ta tuli parandusest juba selline asi
Nii.. vajan mingit viirusetõrje süsteemi kohee .. mu msn saadab ise mingeid viiruseid laiali . Ja üleüldse pole see tegelikult minu arvutikast, aga viirustest tahaks ikkagi lahti saada,
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009
Iirlane- mul oleks vaja teada, mis su arvutl täpsemalt viga on. Kas ta ei lähe üldse käima või kirjelda natuke täpsemalt, vastavalt sellele saab jagada instruktsioone. Muidu on võimalik neid kätte saada küll, aga peab täpsemalt teadma mis seisus arvuti on.
Kaja- kui msn saadab viiruseid, siis sellest saab lahti ainult msn-i mahalaadimisega ja uue installimisega, sest muidu jääb see kogu aeg su messengeriga kaasas käima. Mul oli sama mure ja kui uue panin, siis kadus ära (tuli sellest, et kogemata vajutasin ühele spamile msn-is, seega ärasa mingil juhul neid msn-is levivaid linke ava!!) Meil viirusetõrjeks Kaspersky ja oleme väga rahul (see on arvutiajakirja põhjal maailmas parimate hulgas 5. kohal).
Kaja- kui msn saadab viiruseid, siis sellest saab lahti ainult msn-i mahalaadimisega ja uue installimisega, sest muidu jääb see kogu aeg su messengeriga kaasas käima. Mul oli sama mure ja kui uue panin, siis kadus ära (tuli sellest, et kogemata vajutasin ühele spamile msn-is, seega ärasa mingil juhul neid msn-is levivaid linke ava!!) Meil viirusetõrjeks Kaspersky ja oleme väga rahul (see on arvutiajakirja põhjal maailmas parimate hulgas 5. kohal).
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Aga seda viirsut msnis saab ka minema sellega kui vahetad msni parooli ära!
Gettukas- Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009
Armsake-mu mees yritas teise arvutiga mu faile katte saada kettalt ,aga seda k6vaketast nagu polekski enam olemas. Yldse ei naita.Nii surnud. Vaga imelik juhtum.
EDIT: mees leidis oma arvutist mu kunagise backup-i,nii et vahemalt midagi on paastetud!
Messengeril vahetasin ma ka passwordi ara ,kuna avasin lingi mida polnud mu s6branna tegelt saatnud ja jama oli sees.
Nyyd ei ava enam midagi ,kui pole inimese poolt juurde kirjutatud ,mis seal lingi all on.
Aga teistel on ka samad viirused messeris ja need jatkavad sulle selle saatmist.Mitteteadlikult.
Kaja- nimekiri tasuta viiruse t6rjetest:
Free Antivirus Software.
Rahvas soovitab Avast-i.
Samuti v6id proovida free tial-id:
Kasperski
Siin naiteks kaperski online Free virus scan.
EDIT: mees leidis oma arvutist mu kunagise backup-i,nii et vahemalt midagi on paastetud!
Messengeril vahetasin ma ka passwordi ara ,kuna avasin lingi mida polnud mu s6branna tegelt saatnud ja jama oli sees.
Nyyd ei ava enam midagi ,kui pole inimese poolt juurde kirjutatud ,mis seal lingi all on.
Aga teistel on ka samad viirused messeris ja need jatkavad sulle selle saatmist.Mitteteadlikult.
Kaja- nimekiri tasuta viiruse t6rjetest:
Free Antivirus Software.
Rahvas soovitab Avast-i.
Samuti v6id proovida free tial-id:
Kasperski
Siin naiteks kaperski online Free virus scan.
Mis värk on, et ma näen foorumi smilesid (liikumas) ainult siis, kui hiire parema klahviga teen klõpsu. Ja latest topics`it näen ka vaid siis, kui paremklahvi vajutada. Mis ma nässu olen keeranud?
Kaja- Omaklubi kuld
Minul ka smailid ei liigu siin lehel ja üleüldse on siin midagi muutunud, sest arvuti undab siin olles terve aeg juba . Kahtlustan, et liikuvad lisad on selle põhjustajaks, mis siia ülesse on tekkinud. :hmmm:
lilleke- Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009
Terminit tahaks selgitada- Bandwidth usage:x out of y... mida see tähendab? X ja Y on siis numbrid aga mis see bandwidth usage on? Ja miks ma seda peaks kodulehel juurde ostma? Storage usagest saan aru aga see... :hmmm:
Need liikuvad lisad kyll ei tohiks arvutit undama panna!lilleke kirjutas:Minul ka smailid ei liigu siin lehel ja üleüldse on siin midagi muutunud, sest arvuti undab siin olles terve aeg juba . Kahtlustan, et liikuvad lisad on selle põhjustajaks, mis siia ülesse on tekkinud. :hmmm:
Ega ma ei tea ka, aga varem ei olnud sellega probleeme :sad1: . Olen nüüd mingi 5 minutit siin vist olnud ja selline tunne, et arvuti lendab kohe õhku :sad1: , muudkui krutib ja krutib tuure üles ja ega ma enne teda vaiksemaks ei saa ka, kui siit ära lähen :sad1: .
lilleke- Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009
Kas kellegile ei ole praegu probleeme msn´iga?
Mina näiteks ei saa juba teist päeva msni. Login küll sisse, aga siis viskab mingi aeg ette kastikese, et : sisselogimine ei õnnestu. Teie kontaktiloend ei ole hetkel kasutatav.
No, mis mõttes?
Eile juba kustutasin msni arvutist ära ja siis tõmbasin uuesti alla. Aga ikka sama jama.
Mina näiteks ei saa juba teist päeva msni. Login küll sisse, aga siis viskab mingi aeg ette kastikese, et : sisselogimine ei õnnestu. Teie kontaktiloend ei ole hetkel kasutatav.
No, mis mõttes?
Eile juba kustutasin msni arvutist ära ja siis tõmbasin uuesti alla. Aga ikka sama jama.
Kaja- Omaklubi kuld
Just avastasin, et kõik mu bookmargi all olnud lingid on kuhugi vehkat teinud On´s keegi nii kena ja ütleks, et need on aind peidus kusagil. Ma ei kujuta ette kuidas oleks võimalik kõik lingid korraga nt ära kustutada (täiesti välistatud see variant pole, sest mul siin üks meetrine isehäkkija üritab vahel midagi korraldada)
Akki sul oli seal hoopis history peal? sealsamas kus favoriidid on....
Mul xp(ei tea kas vistas vist samamoodi):
Muidu saad minna ka Start all nurgas-my computer-local disk c (c ketas)- documents/settings-seal peaks olema su arvuti nime (meil kasutaja) ja seal avaneb taheke favoriitidega kus k6ik kenasti reas.
Kui seal ka pole siis favoriidid t6esti tyhjad.
Lapsed oskavad arvutis imeasju teha.
mul naiteks t6stis selle alumise riba kyljepeale.
Mulle taitsa meeeldis.
Mul xp(ei tea kas vistas vist samamoodi):
Muidu saad minna ka Start all nurgas-my computer-local disk c (c ketas)- documents/settings-seal peaks olema su arvuti nime (meil kasutaja) ja seal avaneb taheke favoriitidega kus k6ik kenasti reas.
Kui seal ka pole siis favoriidid t6esti tyhjad.
Lapsed oskavad arvutis imeasju teha.
mul naiteks t6stis selle alumise riba kyljepeale.
Mulle taitsa meeeldis.
Äkki kellegil on sarnast olukorda olnud.Ei tea mis juhtus ,aga arvuti jooksis kooma.Ühesõnaga tegin resa ,et uuesti kõike käima saada.Minu üllatuseks ta ei lasknud mind enda kausta(profiili) ja lõi kirja ,et turvalisuse kohta ning ,et loob ajutise kausta(profiili).Sisse logides sinna pidin enda kaustast ülesse otsima pildid ja muusika mille suurest hirmust tõmbasin kohe sinna ajutisse profiili üle.Täna arvuti sisse minnes avas minu üllatuseks vana profiili probleemiteta kuid nimelt üks probleem oli.Ei leidnud ma ei enda pilte ega muusikat ka mitte kuskilt mujalt profiilist.(panin otsingusse pildid)Ei midagi
Kuidas saaks neid tagasi.Segaselt seletatud ,aga pole just eriti hea seletaja kui asi puudutab arvutit.
Windows XP on mul.
Kuidas saaks neid tagasi.Segaselt seletatud ,aga pole just eriti hea seletaja kui asi puudutab arvutit.
Windows XP on mul.
Nuh targad kes mind nüüd aitab .
Paksu käis korra häkkimas ja mul pole desktopil mitte midagi peale tema pildi.
St aint tausta pilt on ja vsooooo.
Ise olen proovind nii ja naa aga tulemus on null.
Paksu käis korra häkkimas ja mul pole desktopil mitte midagi peale tema pildi.
St aint tausta pilt on ja vsooooo.
Ise olen proovind nii ja naa aga tulemus on null.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Parem klõps desktopil --> Arrange
icons by --> Show desktop icons´i ette tee linnuke. Ehk aitab
icons by --> Show desktop icons´i ette tee linnuke. Ehk aitab
Kõige parem abi oli Paksust,niikaua kui pesemas käisin oli kutt ikoonid tagasi häkkind .
Müstiline laps on mul ikka .
Müstiline laps on mul ikka .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Nii mul on järgmine probleem siis.Tegemist on sülearvutiga.Laps pääses sülearvuti kallale ja nüüd nupud sassis.
mul saab tähtedega numbreid teha,aga selleks peab peal hoidma fn nupu.nüüd on nii ,et kui tahan tähti saada pean hoidma fn all.raske seletada ,aga laps vajutas midagi ja nüüd kõik sassis.ei aidanud ka restart.
Näide: kui enne sai o -ga 6 kui fn all hoidsid.aga nüüd saab ilma fn all hoidmata.(näide:6)
mul saab tähtedega numbreid teha,aga selleks peab peal hoidma fn nupu.nüüd on nii ,et kui tahan tähti saada pean hoidma fn all.raske seletada ,aga laps vajutas midagi ja nüüd kõik sassis.ei aidanud ka restart.
Näide: kui enne sai o -ga 6 kui fn all hoidsid.aga nüüd saab ilma fn all hoidmata.(näide:6)
Arvatavasti on sul aktiveeritud FN+NumLock. Loodetavasti pole miskit hullemat viga ja aitab selle maha võtmisest lihtsalt.
tixit kirjutas:Arvatavasti on sul aktiveeritud FN+NumLock. Loodetavasti pole miskit hullemat viga ja aitab selle maha võtmisest lihtsalt.
Piinlik ,aga täpselt nii oligi.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Kodu :: Tehnikavaldkond
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2