TK: kodud kevadeks kauniks!
+3
HoneyMoon
Heily
siq29
7 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
TK: kodud kevadeks kauniks!
Heily kirjutas:Plirts-plärts käes on märts... See tähendab, et kevad on lausa käega katsuda!
Mis oleks kui teeks ühiselt oma kodud kevadeks kauniks? Tehnikad ja teemad oleksid täitsa vabad, lihtsalt igaüks teeks midagi ilusat/rõõmsat/kevadist oma kodule/kodusse?
Re: TK: kodud kevadeks kauniks!
Mõned mõtted ja ideed, ise pole veel kahjuks tegudeni jõudnud.
1. Pesulõksud kauniks. Ise plaanin teha akrüülvärvidega, aga edukalt saab kaunistada pesulõkse ka salvrättidega (nagu mina eelmisel aastal tegin, pilt ka sellest).
2. Soojad ilmad pole enam kaugel (uskuge mind), seega tuleb paks sall vahetada õhukese vastu. Parim võimalus on disainida endale päris oma siidisall (näiteks minu esimene sall). See pole küll päris kodude kaunistamine, aga kevadine tegemine ikka.
3. Osta poest lõuend, kaunista ära, pane kellamehhanism külge ja saad endale täiesti ainulaadse kella (näiteks taaskord üks minu varasem töö).
4. Kaunista oma lillepotid (värvi, liimi jne). Mina plaanin kasutada krakleelakki ja teha mõnusalt mõralised lillepotid (pilti saab siis, kui mõni pott valmis).
Ja nüüd tegudele!!!
1. Pesulõksud kauniks. Ise plaanin teha akrüülvärvidega, aga edukalt saab kaunistada pesulõkse ka salvrättidega (nagu mina eelmisel aastal tegin, pilt ka sellest).
2. Soojad ilmad pole enam kaugel (uskuge mind), seega tuleb paks sall vahetada õhukese vastu. Parim võimalus on disainida endale päris oma siidisall (näiteks minu esimene sall). See pole küll päris kodude kaunistamine, aga kevadine tegemine ikka.
3. Osta poest lõuend, kaunista ära, pane kellamehhanism külge ja saad endale täiesti ainulaadse kella (näiteks taaskord üks minu varasem töö).
4. Kaunista oma lillepotid (värvi, liimi jne). Mina plaanin kasutada krakleelakki ja teha mõnusalt mõralised lillepotid (pilti saab siis, kui mõni pott valmis).
Ja nüüd tegudele!!!
Nii need kellavärgid. Olen ammu piilunud aga ei tea kust saab mehhanismi, mida ostes silmas pidada ja kuda see saab aluse külge Palun (hästi lihtsas keeles ) mingeid õpetusi Aitäh.
Hästi lihtsalt :
1. Tegin lõuendile pildi.
2. Otsin Novaluxist kõige odavama kella (kuskil peaks tegelikult ka ainult kellamehhanismi müügil olema, aga ma ei tea, kus) ja lammutasin tükkideks. :P
3. Märkisin kaunile lõuendile augu koha, mees tegi sinna augu ja pani sellest lammutatud kellast pärineva mehhanismi külge.
Ma proovin üks päev uuesti teha (see pildil olev kell juba paar aastat vana) ja siis teen pilti!
2. Otsin Novaluxist kõige odavama kella (kuskil peaks tegelikult ka ainult kellamehhanismi müügil olema, aga ma ei tea, kus) ja lammutasin tükkideks. :P
3. Märkisin kaunile lõuendile augu koha, mees tegi sinna augu ja pani sellest lammutatud kellast pärineva mehhanismi külge.
Ma proovin üks päev uuesti teha (see pildil olev kell juba paar aastat vana) ja siis teen pilti!
kui MINA juba kella LAMMUTAMA hakkan siis ühesõnaga võin lõuendi ka tegemata jätta Kust lõuendit Tartus mõistliku hinnaga saab, mis värve kasutad....Heily kirjutas:Hästi lihtsalt :
Mina nägin erinevates suurustes lõuendeid JYSKis (Tallinnas) müügil, suht soodsa hinnaga olid.
Minul endal olid lõuendid alles veel vanadest aegadest, nüüd on varud otsas ja pean ka otsima hakkama... Lähen vaatan JYSK-i...
Värvidest kasutan akrüülvärve. Ajaga on neid koju kogunenud igasuguseid. Ja muidugi saab sinna lõuendile panna ka erinevaid salvrätte (kui on tunne, et joonistada väga ei oska). Soovitan Viki blogis ringi vaadata, sealt leiab imekauneid kellasid.
Värvidest kasutan akrüülvärve. Ajaga on neid koju kogunenud igasuguseid. Ja muidugi saab sinna lõuendile panna ka erinevaid salvrätte (kui on tunne, et joonistada väga ei oska). Soovitan Viki blogis ringi vaadata, sealt leiab imekauneid kellasid.
Ma tegin oma perele uued tassialused!
Õpetuse leidsin SIIT.
Asjad on ikka nii lihtsaks tehtud!
Tuli lihtsalt printida šabloon välja, asetada see vilditükile. Selle järgi lõigata tükid. Mul oli kaks A4-lehe suurust. Roosa ja sinine. Nendest sai 6 tassi alust.
Ning seejärel õpetuse järgi kokku panna ning üleliigsed tükid ära lõigata.
Ja voilà - kohe võeti kasutusele!
Järgmine projekt mida teha soovin on SIIN!
Mõnus, praktiline ja näeb kena välja! Seekord aga kasutan suti peenemat vilti vast.
Õpetuse leidsin SIIT.
Asjad on ikka nii lihtsaks tehtud!
Tuli lihtsalt printida šabloon välja, asetada see vilditükile. Selle järgi lõigata tükid. Mul oli kaks A4-lehe suurust. Roosa ja sinine. Nendest sai 6 tassi alust.
Ning seejärel õpetuse järgi kokku panna ning üleliigsed tükid ära lõigata.
Ja voilà - kohe võeti kasutusele!
Järgmine projekt mida teha soovin on SIIN!
Mõnus, praktiline ja näeb kena välja! Seekord aga kasutan suti peenemat vilti vast.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ooh! Marianne! Pinterest. Ma tegin ka just selliseid eelmisel kuul! Lahe
Kuidas Sinul välja tuli?
Marianne- Moderaator
Täitsa ok. Tegime kahe värviga ja seitsmene laps sai aidata kokku toppida neid. Aga alustasime selle õhema vildiga. Väga lahe leiutis igatahes.Marianne kirjutas:Kuidas Sinul välja tuli?
Ma tahtsin ka alguses kahe värviga teha aga võtsin liiga paksu vildi. Sellega ei jäänud kena, siis otsustasin ühe värvi kasuks.
Suure(mad) teen kindlasti aga kahe värviga!
Huvitav, kas neid pesta saab? Ühel juba kohvipiisk peal.
Marianne- Moderaator
Käsipesu kannatas küll. Kui liiga agar oled ja välja vajub ääreke siis topid sisse tagasi Ja pealegi- neid on nii lihtne ja odav teha, et saabki peale kolme-nelja pesu uut värvi tuppa tuua ;DMarianne kirjutas:Ma tahtsin ka alguses kahe värviga teha aga võtsin liiga paksu vildi. Sellega ei jäänud kena, siis otsustasin ühe värvi kasuks.
HoneyMoon kirjutas:Käsipesu kannatas küll. Kui liiga agar oled ja välja vajub ääreke siis topid sisse tagasi Ja pealegi- neid on nii lihtne ja odav teha, et saabki peale kolme-nelja pesu uut värvi tuppa tuua ;DMarianne kirjutas:Ma tahtsin ka alguses kahe värviga teha aga võtsin liiga paksu vildi. Sellega ei jäänud kena, siis otsustasin ühe värvi kasuks.
Absoluutselt!
Marianne- Moderaator
Need pesulõksud on nii lahedad!
Ma pean ka ikka salvrätitehnika ära proovima, lillepottidele oleks see ideaalne.
Ma pean ka ikka salvrätitehnika ära proovima, lillepottidele oleks see ideaalne.
Kui sa ei taha krakleed vms siis isegi tavaline (vajadusel veidi veeg alahjendatud) PVA sobib lillepottidele hästi. Meil säilinud sobilikuna üle aasta potid...Iirlane kirjutas:Need pesulõksud on nii lahedad!
Ma fännan decoupage't rohkem kui krakleed. Meil müüakse siin võrratuid salfakaid ka.
Kevad on kõige parem aeg kodukaunistuseks.
Ma just värvisin piseima toa helesiniseks ja panin valged voile kardinad ette (varem oli ainult ruloo).
Pildil küll poseerib minu äsjavalminud uus sõber jänku Juta.
(Blogist leiab ka lingi juhendile.)
Kevad on kõige parem aeg kodukaunistuseks.
Ma just värvisin piseima toa helesiniseks ja panin valged voile kardinad ette (varem oli ainult ruloo).
Pildil küll poseerib minu äsjavalminud uus sõber jänku Juta.
(Blogist leiab ka lingi juhendile.)
Viimati muutis seda Iirlane (Kolm 11 Apr 2012, 20:50). Kokku muudetud 2 korda
Jänku-Juta on armas Meie kaunistasime lasteaias mõned aastad tagasi lastega salvrätitehnikas lillepotte ja just nimelt PVA-ga. Jäid täitsa ilusad ja lastele väga meeldis teha!!!
Meie lapsel see pott siiani alles ja ilus! Või noh, vähemalt sama ilus kui tehes oliHeily kirjutas:Jänku-Juta on armas Meie kaunistasime lasteaias mõned aastad tagasi lastega salvrätitehnikas lillepotte ja just nimelt PVA-ga. Jäid täitsa ilusad ja lastele väga meeldis teha!!!
Iirlane kirjutas:
Pean omale tütre hankima!!
Marianne- Moderaator
Seekord väike sõbranna kodu kaunistamine ehk kaunistasin sõbranna tarbeks köögikäteräti, heegeldasin äärde pitsi. Muster Siire Vanaselja raamatust "Rahvuslikud heegelmustrid".
Jaa, heegeldatud ääred annavad asjadele kohe romantilise tooni!
Marianne- Moderaator
Munapühad 2013.
Pärg on veel pooleli. Sinna tuleb rohkem rohelust pea ja munad paigutan paremini. Pärja sisse panin IKEAst ostetud pisikese valgustuse, kes ütles, et neid vaid jõuludel saab kasutada?
Marianne- Moderaator
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2