Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
+13
Lõviemme
linky
Monique
siq29
minake
annukas18
erlex
ˇmiio23
jupijuula
janee
Mustlasplika
tuleneiu
armsake
17 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
Jep, laste ja ilma pealt peab küll kaema. Aga kas saad mulle selle fb-emmede lingi anda? Või leiangi lihtsalt selle järgi otsides? Mul vaba aeg alates ajast mil ärkame ja ära toimetame Muidugi vahepeal söögiajad jne. Aga siis saabki plaanida kusagile sinna vahepeale
karuhiir- Postituste arv : 21
Registration date : 03/11/2012
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
karuhiire poiss on nii armas ja pisike uudistaja .
teine kordki v6iks jalutada koos
teine kordki v6iks jalutada koos
Tuleneiu, sinu poiss ka ju numps
aga meie haiged nyyd täitsa ull nohu täna natuke etem aga päris jube..
plus gaasid ka tulnud,,,
aga meie haiged nyyd täitsa ull nohu täna natuke etem aga päris jube..
plus gaasid ka tulnud,,,
oi Karuhiir suur kotitäis tervisi teile!humer abiks koos rhinomeriga,samuti kyyslauk tuppa haisema.kas teil inhalaator on?kui on siis kasuta kindlasti seda,aitab väga!
gaasid jamad asjad,kuid loodan,et koolikuks ei lähe. roht appi,krooksud välja,v6imlemine,kellaosuti suunas ringjad liigutused k6hul,tiiger puu oksal lapse kandmine,palli peal lebamine ja õõtsumine,õlimähis,aitab ka vees olemine.jaksu teile!
gaasid jamad asjad,kuid loodan,et koolikuks ei lähe. roht appi,krooksud välja,v6imlemine,kellaosuti suunas ringjad liigutused k6hul,tiiger puu oksal lapse kandmine,palli peal lebamine ja õõtsumine,õlimähis,aitab ka vees olemine.jaksu teile!
Seda kotitäit tervist läheb vaja küll. Nüüd juba hakkab paremaks minema, kuid hommikuti ja õhtuti(enne magamaminekut) on selline tatt ninas et löriseb. Kätte ka kuidagi ei saa. öösel ka, sõi kõtu täis ja tahtis magama jääda, aga lõpuks enam ei saanud, kuna nina nii kinni. Humer on abiks, inhalaatorit kahjuks pole Kuid teepuuõli ja küüslauk kõik kasutuses.
Jaa, võimlemine on hea, päeva peale on päris ok (nagu ikka). Eile õhtul oli jälle täitsa õudukas...aga hommikupoole õnneks jäime tuttu ja siis tudusime mõlemad päris pikalt lõunani välja... Aga kuidas sa seda õlimähist teed? Ma ise olen määrinud toiduõli kõhule nagu vanaema õpetas...
Jaa, võimlemine on hea, päeva peale on päris ok (nagu ikka). Eile õhtul oli jälle täitsa õudukas...aga hommikupoole õnneks jäime tuttu ja siis tudusime mõlemad päris pikalt lõunani välja... Aga kuidas sa seda õlimähist teed? Ma ise olen määrinud toiduõli kõhule nagu vanaema õpetas...
Mina tegin nii:Keetsin vee ära, panin kaussi.
Kausi sisse panin pisema potsiku (viinapitsi) ja sinna natuke õli.
Siis võtsin varem valmis pandud marlilapikese (päeval lõikasin õige suurusega tüki) ja toidukile tüki (oli marlilapiga sama suur, aga kindlasti, et marlilapp terve selle ribide aluse osa kataks).
Valasin kuuma õli marlilapile.Seejärel võtsin lapsel kõhu paljaks ja v6tsin marlilapi. Katsusin, et õli oleks soe mitte kuum.
Panin sooja marlilapi lapse kõhule, sinna peale toidukile.Laps riidesse tagasi ja keerasin veel villase salli kõhu ümber ja võtsin lapse tiiger-puu-otsas asendisse ja kussutasin nii.
ma pyhapäeval selverissse,kui tahad v6in su maja juurest läbi jalutada ja laenutada oma inhalaatorit.mul lapsed hetkel terved ja seisab niisama teine .teine v6imalus kui keegi n. liigub sul kesklinnas siis saan temaga kaasa anda inhalaatori .saaksid sellega auru teha ja äkki saate nohust kiiresti jagu.
Kausi sisse panin pisema potsiku (viinapitsi) ja sinna natuke õli.
Siis võtsin varem valmis pandud marlilapikese (päeval lõikasin õige suurusega tüki) ja toidukile tüki (oli marlilapiga sama suur, aga kindlasti, et marlilapp terve selle ribide aluse osa kataks).
Valasin kuuma õli marlilapile.Seejärel võtsin lapsel kõhu paljaks ja v6tsin marlilapi. Katsusin, et õli oleks soe mitte kuum.
Panin sooja marlilapi lapse kõhule, sinna peale toidukile.Laps riidesse tagasi ja keerasin veel villase salli kõhu ümber ja võtsin lapse tiiger-puu-otsas asendisse ja kussutasin nii.
ma pyhapäeval selverissse,kui tahad v6in su maja juurest läbi jalutada ja laenutada oma inhalaatorit.mul lapsed hetkel terved ja seisab niisama teine .teine v6imalus kui keegi n. liigub sul kesklinnas siis saan temaga kaasa anda inhalaatori .saaksid sellega auru teha ja äkki saate nohust kiiresti jagu.
Karuhiir kui imetad siis rinnapiima ninna, parim rohi ja veel otse emalt ka juu.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Minul kahjuks see rinnapiim ei mõjunud kui Nele beebi oli :-( kuigi tean ja olen ka kuulnud, et see pidi parim rohi olema nohu vastu.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ma ka ikka proovisin rinnapiima ninna kui minu meelest paraku ei olnud sellest kasu. Küüslauku voofipeatsisse ja nüüd teepuuõli katsetasin. Asi paremaks läinud küll, aga hommikuti ja õhtuti tatt ninas nii sees ja kinni veel...Eks ma humerit panen ja kui aevastab siis ninapumbaga saan suured lörakad kätte.Aga nädal möödas, tahaks et poja ikka täitsa terveks saaks, tal endal nii jama kui pisike ninni kinni.
Tuleneiu: aga kriba mulle fb, siis tean kunas sa liigud. -ma katsetaks küll seda...saab hingamisteed lahti korralikult
Tuleneiu: aga kriba mulle fb, siis tean kunas sa liigud. -ma katsetaks küll seda...saab hingamisteed lahti korralikult
Meil on olnud eukalüpt hingamise avaja. Paar tilka riietele, kust näoga vastu ei ulata ja on hetkedega hingamine lahti. Tatti ära ei võta aga jookseb välja. Aurumassin muidugi väga hea aga mu jaod nii sahmerdised olnud, et isegi haiglasse kirjutatuna tuli tublisti kakelda, et hingaks. Kodus pole. Oleme hakkama saanud ja nüüd juba 2,5a noorim.
Rp aitab hästi alguses ja kuivade koorikutega nohuga mu meelest.
Rp aitab hästi alguses ja kuivade koorikutega nohuga mu meelest.
tigi- Postituste arv : 23
Registration date : 19/01/2011
Mul ka paras nihkerdis, eks pean vaatama kas saan selle auruga niisama tehtud või teen siis nii nagu tuleneiu rääkis, kuidas tema tegi. Et laps kärus tudis, siis voolik sealt sisse, lapike peale ja siis sai teha
karuhiir ega teda myra ei seganud?mu aparaat myriseb ju
muidu siin galeriis on näha kuidas ma auru teen:öösel ja siis kui laps magab sain ma 1aasta teha auru,nyydki teen veel nii auru vahel kuna ta muidu pysimatu .nagu mees ytleb kui laps auru hingab vankris,et poiss on aurusaunas
muidu siin galeriis on näha kuidas ma auru teen:öösel ja siis kui laps magab sain ma 1aasta teha auru,nyydki teen veel nii auru vahel kuna ta muidu pysimatu .nagu mees ytleb kui laps auru hingab vankris,et poiss on aurusaunas
Kui aus olla ma eile ei jõudnudki teha talle auru kuidagi läks aeg nii kiirelt ära. Aga täna kindlasti teen ja siis annan ka teada kuidas hakkama saime
Täitsa OT,kuid avaldan siia ka soovi.Me nimelt otsime elukohta kus oleks ka leping või vähemalt elanikuks registreerimise võimalus(mul seda hädasti vaja suurema poisi pärast).Seega kui kellegi tuttav näiteks tahab korralikke üürnike siis andke teada .Pere koosneb minust,mehest ja kahest lapsest,ei ole lemmikloomi ja ei suitseta ega joo .Sooviks ahjukütte ning pesemisvõimalusega korterit,kui võimalik siis viljandi linnas või siis seööe lähedal .Kaugemal on kortereid kyll palju,kuid poisi lasteaed on linnas ja lisaks ka eriarstid siin.
Tuleneiu, kas Fb ka kuulutasid? Paljud tuttavad selle kaudu leidnud Edu !
PS: poja oli vanaema süles ja saime auru kenasti teha, oli päris rahulik ja lausa meeldis talle
Nüüd ainult sain ise bakterid külge... üritan järgmine nädal sulle ikka masina tagastada ! Nv üritan endaga korda saada...(kurk haige ja palavik oli öösel...)..
PS: poja oli vanaema süles ja saime auru kenasti teha, oli päris rahulik ja lausa meeldis talle
Nüüd ainult sain ise bakterid külge... üritan järgmine nädal sulle ikka masina tagastada ! Nv üritan endaga korda saada...(kurk haige ja palavik oli öösel...)..
Tore,et poiss rahulik oli ja ei ehmunud põrinast .tehke auru hooga ja siis peaks tervis tagasi tulema.Sulle ka kiiret paranemist!
FBs otsin ma,kuid pole leidnud veel .Kuna ma tahan ahjukyttega ja yle 140 maksta ei saa siis see kitsendab otsinguid .Hetkel yritan vaadata isegi neid kus pole pesemisvõimalust kuna sissekirjutus on mu jaoks tähtsam
FBs otsin ma,kuid pole leidnud veel .Kuna ma tahan ahjukyttega ja yle 140 maksta ei saa siis see kitsendab otsinguid .Hetkel yritan vaadata isegi neid kus pole pesemisvõimalust kuna sissekirjutus on mu jaoks tähtsam
Ei olnud see põrin pooltki nii vali TÄitsa tasane ju
Aga ma siin vaatasin kv.ee, seal oli küll mõni ahjuküttega ka, ja minu meelest oligi sinna 140 kanti üür. Oled sealt vaadanud ? Ainult et see jama, et seal läbi kinnisvarafirma kaudu...et siis tahetakse 3 kuu üüri ette..
Aga vaata soov.ee-st ka, mina selle korteri kus elan praegu leidsin sealt, ja sain otse omanikult!
Ja loodan et leiad kiiresti sobiva
Sakalast võid ka vaadata
Aga ma siin vaatasin kv.ee, seal oli küll mõni ahjuküttega ka, ja minu meelest oligi sinna 140 kanti üür. Oled sealt vaadanud ? Ainult et see jama, et seal läbi kinnisvarafirma kaudu...et siis tahetakse 3 kuu üüri ette..
Aga vaata soov.ee-st ka, mina selle korteri kus elan praegu leidsin sealt, ja sain otse omanikult!
Ja loodan et leiad kiiresti sobiva
Sakalast võid ka vaadata
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Vôrumaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Viljandlased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2