O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Viljandlased, koguneme siia! Vol.4

+13
Lõviemme
linky
Monique
siq29
minake
annukas18
erlex
ˇmiio23
jupijuula
janee
Mustlasplika
tuleneiu
armsake
17 posters

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 Empty Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.4

Postitamine  karuhiir Püh 04 Nov 2012, 21:04

Jep, laste ja ilma pealt peab küll kaema. Aga kas saad mulle selle fb-emmede lingi anda? Või leiangi lihtsalt selle järgi otsides? Mul vaba aeg alates ajast mil ärkame ja ära toimetame Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 824600 Muidugi vahepeal söögiajad jne. Aga siis saabki plaanida kusagile sinna vahepeale Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
karuhiir
karuhiir

Postituste arv : 21
Registration date : 03/11/2012

Tagasi üles Go down

Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 Empty Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.4

Postitamine  tuleneiu Püh 04 Nov 2012, 21:15

privasin Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Püh 11 Nov 2012, 09:23

karuhiire poiss on nii armas ja pisike uudistaja Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 61639 .
teine kordki v6iks jalutada koos Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Püh 11 Nov 2012, 20:47

Tuleneiu, sinu poiss ka ju numps Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
aga meie haiged nyyd Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 täitsa ull nohu Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 täna natuke etem aga päris jube..Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634
plus gaasid ka tulnud,,,Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Kolm 14 Nov 2012, 22:02

oi Karuhiir suur kotitäis tervisi teile!humer abiks koos rhinomeriga,samuti kyyslauk tuppa haisema.kas teil inhalaator on?kui on siis kasuta kindlasti seda,aitab väga!
gaasid jamad asjad,kuid loodan,et koolikuks ei lähe. roht appi,krooksud välja,v6imlemine,kellaosuti suunas ringjad liigutused k6hul,tiiger puu oksal lapse kandmine,palli peal lebamine ja õõtsumine,õlimähis,aitab ka vees olemine.jaksu teile!
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Nelj 15 Nov 2012, 14:01

Seda kotitäit tervist läheb vaja küll. Nüüd juba hakkab paremaks minema, kuid hommikuti ja õhtuti(enne magamaminekut) on selline tatt ninas et löriseb. Kätte ka kuidagi ei saa. öösel ka, sõi kõtu täis ja tahtis magama jääda, aga lõpuks enam ei saanud, kuna nina nii kinni. Humer on abiks, inhalaatorit kahjuks pole Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 Kuid teepuuõli ja küüslauk kõik kasutuses.
Jaa, võimlemine on hea, päeva peale on päris ok (nagu ikka). Eile õhtul oli jälle täitsa õudukas...aga hommikupoole õnneks jäime tuttu ja siis tudusime mõlemad päris pikalt lõunani välja... Aga kuidas sa seda õlimähist teed? Ma ise olen määrinud toiduõli kõhule nagu vanaema õpetas...
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 16 Nov 2012, 21:21

Mina tegin nii:Keetsin vee ära, panin kaussi.
Kausi sisse panin pisema potsiku (viinapitsi) ja sinna natuke õli.
Siis võtsin varem valmis pandud marlilapikese (päeval lõikasin õige suurusega tüki) ja toidukile tüki (oli marlilapiga sama suur, aga kindlasti, et marlilapp terve selle ribide aluse osa kataks).
Valasin kuuma õli marlilapile.Seejärel võtsin lapsel kõhu paljaks ja v6tsin marlilapi. Katsusin, et õli oleks soe mitte kuum.
Panin sooja marlilapi lapse kõhule, sinna peale toidukile.Laps riidesse tagasi ja keerasin veel villase salli kõhu ümber ja võtsin lapse tiiger-puu-otsas asendisse ja kussutasin nii.
ma pyhapäeval selverissse,kui tahad v6in su maja juurest läbi jalutada ja laenutada oma inhalaatorit.mul lapsed hetkel terved ja seisab niisama teine Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508.teine v6imalus kui keegi n. liigub sul kesklinnas siis saan temaga kaasa anda inhalaatori Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508.saaksid sellega auru teha ja äkki saate nohust kiiresti jagu.
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Laup 17 Nov 2012, 10:21

Karuhiir kui imetad siis rinnapiima ninna, parim rohi ja veel otse emalt ka juu. Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 400796
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Laup 17 Nov 2012, 11:12

Minul kahjuks see rinnapiim ei mõjunud kui Nele beebi oli :-( kuigi tean ja olen ka kuulnud, et see pidi parim rohi olema nohu vastu.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Laup 17 Nov 2012, 11:36

Ma ka ikka proovisin rinnapiima ninna kui minu meelest paraku ei olnud sellest kasu. Küüslauku voofipeatsisse ja nüüd teepuuõli katsetasin. Asi paremaks läinud küll, aga hommikuti ja õhtuti tatt ninas nii sees ja kinni veel...Eks ma humerit panen ja kui aevastab siis ninapumbaga saan suured lörakad kätte.Aga nädal möödas, tahaks et poja ikka täitsa terveks saaks, tal endal nii jama kui pisike ninni kinni.

Tuleneiu: aga kriba mulle fb, siis tean kunas sa liigud. -ma katsetaks küll seda...saab hingamisteed lahti korralikult Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  tigi Püh 18 Nov 2012, 18:34

Meil on olnud eukalüpt hingamise avaja. Paar tilka riietele, kust näoga vastu ei ulata ja on hetkedega hingamine lahti. Tatti ära ei võta aga jookseb välja. Aurumassin muidugi väga hea aga mu jaod nii sahmerdised olnud, et isegi haiglasse kirjutatuna tuli tublisti kakelda, et hingaks. Kodus pole. Oleme hakkama saanud ja nüüd juba 2,5a noorim.
Rp aitab hästi alguses ja kuivade koorikutega nohuga mu meelest.
tigi
tigi

Postituste arv : 23
Registration date : 19/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Püh 18 Nov 2012, 21:51

Mul ka paras nihkerdis, eks pean vaatama kas saan selle auruga niisama tehtud või teen siis nii nagu tuleneiu rääkis, kuidas tema tegi. Et laps kärus tudis, siis voolik sealt sisse, lapike peale ja siis sai teha Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Esm 19 Nov 2012, 06:12

karuhiir ega teda myra ei seganud?mu aparaat myriseb ju Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 888847
muidu siin galeriis on näha kuidas ma auru teen:öösel ja siis kui laps magab sain ma 1aasta teha auru,nyydki teen veel nii auru vahel kuna ta muidu pysimatu Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508 .nagu mees ytleb kui laps auru hingab vankris,et poiss on aurusaunas Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 824600
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Esm 19 Nov 2012, 12:26

Kui aus olla ma eile ei jõudnudki teha talle auru Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 kuidagi läks aeg nii kiirelt ära. Aga täna kindlasti teen ja siis annan ka teada kuidas hakkama saime Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Nelj 22 Nov 2012, 18:16

Täitsa OT,kuid avaldan siia ka soovi.Me nimelt otsime elukohta kus oleks ka leping või vähemalt elanikuks registreerimise võimalus(mul seda hädasti vaja suurema poisi pärast).Seega kui kellegi tuttav näiteks tahab korralikke üürnike siis andke teada Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508 .Pere koosneb minust,mehest ja kahest lapsest,ei ole lemmikloomi ja ei suitseta ega joo Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508 .Sooviks ahjukütte ning pesemisvõimalusega korterit,kui võimalik siis viljandi linnas või siis seööe lähedal Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 633777 .Kaugemal on kortereid kyll palju,kuid poisi lasteaed on linnas ja lisaks ka eriarstid siin.
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Nelj 22 Nov 2012, 19:12

Tuleneiu, kas Fb ka kuulutasid? Paljud tuttavad selle kaudu leidnud Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508 Edu !

PS: poja oli vanaema süles ja saime auru kenasti teha, oli päris rahulik ja lausa meeldis talle Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 824600
Nüüd ainult sain ise bakterid külge...Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 üritan järgmine nädal sulle ikka masina tagastada ! Nv üritan endaga korda saada...(kurk haige ja palavik oli öösel...)..
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  tuleneiu Reede 23 Nov 2012, 10:27

Tore,et poiss rahulik oli ja ei ehmunud põrinast Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508 .tehke auru hooga ja siis peaks tervis tagasi tulema.Sulle ka kiiret paranemist!
FBs otsin ma,kuid pole leidnud veel Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 .Kuna ma tahan ahjukyttega ja yle 140 maksta ei saa siis see kitsendab otsinguid Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 173634 .Hetkel yritan vaadata isegi neid kus pole pesemisvõimalust kuna sissekirjutus on mu jaoks tähtsam Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
tuleneiu
tuleneiu
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  karuhiir Reede 23 Nov 2012, 23:36

Ei olnud see põrin pooltki nii vali Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 824600 TÄitsa tasane ju Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
Aga ma siin vaatasin kv.ee, seal oli küll mõni ahjuküttega ka, ja minu meelest oligi sinna 140 kanti üür. Oled sealt vaadanud ? Ainult et see jama, et seal läbi kinnisvarafirma kaudu...et siis tahetakse 3 kuu üüri ette..
Aga vaata soov.ee-st ka, mina selle korteri kus elan praegu leidsin sealt, ja sain otse omanikult!
Ja loodan et leiad kiiresti sobiva Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
Sakalast võid ka vaadata Viljandlased, koguneme siia! Vol.4 - Page 8 866508
karuhiir
karuhiir

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Tagasi üles

- Similar topics