TK: Sallid ja sallkraed
+10
krissu787
ˇmiio23
HoneyMoon
tixit
Ketu-katu
Mustlasplika
carissime
mitike
accra
siq29
14 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
TK: Sallid ja sallkraed
Teeme koos salle! Või sallkraesid või muud sellist, mis hoiab kaela soojas. Sügis on lähenemas ja talv peale seda, just paras aeg on hakata mõtlema, kuidas saaks külmetushaigused endast ja oma lähedastest võimalikult kaugel hoida.
Mustlasplika
Ketu-katu
tixit
HoneyMoon
siq29
krissu787
Marianne
(Smailid panen siin teemas näidatud sallipiltide järgi, loodan, et nii sobib. Aga lingid blogidesse-albumitesse, kus on rohkem salle, on väga oodatud!)
Mustlasplika
Ketu-katu
tixit
HoneyMoon
siq29
krissu787
Marianne
(Smailid panen siin teemas näidatud sallipiltide järgi, loodan, et nii sobib. Aga lingid blogidesse-albumitesse, kus on rohkem salle, on väga oodatud!)
Viimati muutis seda siq29 (Nelj 16 Veeb 2012, 22:10). Kokku muudetud 4 korda
Re: TK: Sallid ja sallkraed
Mõte selleks koostegemiseks tuli just äsja, inspiratsiooniks pooleli olev sall.
Minul on varrastel Katia Ondase lõng, tulemuseks peaks olema see nii kuulus satsisall. Täna hommikul sain pahurdada ka, nimelt oli keset tokki lõnga sõlmega jätkatud. Harutasin sõlme lahti ja tükk aega läks selleks, et saaks mingi nipiga kudumist jätkata ilma sõlmeta. Otseselt seda kohta sallis näha pole, aga ega kinkida-müüa sellise veaga salli ei sobi. Ma teen selle poolelioleva salli enda jaoks, aga plaanis on ka paar sellist salli kingituseks teha. Ja toki sisse ei näe, eriti kui osta lõng e-poest, et kas seal on sõlm või ei ole. Ei olegi muud varianti, kui riskida ja loota, et järgmised tokid, mida osta plaanin, on ilma sõlmeta.
Minul on varrastel Katia Ondase lõng, tulemuseks peaks olema see nii kuulus satsisall. Täna hommikul sain pahurdada ka, nimelt oli keset tokki lõnga sõlmega jätkatud. Harutasin sõlme lahti ja tükk aega läks selleks, et saaks mingi nipiga kudumist jätkata ilma sõlmeta. Otseselt seda kohta sallis näha pole, aga ega kinkida-müüa sellise veaga salli ei sobi. Ma teen selle poolelioleva salli enda jaoks, aga plaanis on ka paar sellist salli kingituseks teha. Ja toki sisse ei näe, eriti kui osta lõng e-poest, et kas seal on sõlm või ei ole. Ei olegi muud varianti, kui riskida ja loota, et järgmised tokid, mida osta plaanin, on ilma sõlmeta.
siq29 väga ilus sall .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Ooo super lahe sall
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Ma leidsin ühest lõngapoest sellise satsisallilõnga, mille toki suurus on 200g, kaks korda rohkem kui Ondase (100g) tokk. Oli ka 150g-d satsisallilõnga tokke. Suurema tokiga saab natuke rohkem silmi vardale võtta (Ondasega tegin 10 silma vardal) ja saab pikema salli ka. Kui lastele on asjad kooli jaoks ära ostetud ja kool pihta hakanud, siis tahan osta selle 200g-e toki.
Mul plaanis neiule sallkrae lähemal ajal teha. Teen arvatavasti samast materjalist, millest kleidi eelmine aasta kudusin.
Siq sall on super, sugulasele kudus ka keegi sellise.
Siq sall on super, sugulasele kudus ka keegi sellise.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Sai siis selline minu sallkrae. Neiu on ainult korra seda kandnud ja siis ka mitte heameelega. Pean vist sünteetikast teise tegema, et ei kõditaks.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ketu-katu- Postituste arv : 110
Registration date : 01/07/2011
siq29 kirjutas:Ma leidsin ühest lõngapoest sellise satsisallilõnga, mille toki suurus on 200g, kaks korda rohkem kui Ondase (100g) tokk. Oli ka 150g-d satsisallilõnga tokke. Suurema tokiga saab natuke rohkem silmi vardale võtta (Ondasega tegin 10 silma vardal) ja saab pikema salli ka. Kui lastele on asjad kooli jaoks ära ostetud ja kool pihta hakanud, siis tahan osta selle 200g-e toki.
Millisest lõngapoest sa seda ostsid????
Need on lausa vilditud. Tahaks ka osata viltimist! Väga ilusad Tixit.
Tänan Ketu-katu
Mu blogis on link, mis viib otse salli viltimise õpetuseni. Selle õpetuse järgi on juba väga hea ja lihtne katsetama hakata.
Mu blogis on link, mis viib otse salli viltimise õpetuseni. Selle õpetuse järgi on juba väga hea ja lihtne katsetama hakata.
Uurin kindlasti.
Mis ajani aega on? Siq´i sall ajas ka isu peale (õigemini käis mul üks sõbranna ka sellega nina all kekutamas, nüüd endal ka vaja ju ) Ühesõnaga kui panete nimesid kirja siis osalen ka ja kui ei siis küll ma kunagi kekutan ikkagi
HoneyMoon, tähtaega ei ole. Nimede kirjapanemine on mul ära ununenud, selle vea parandan homme.
Ilus pruun sall tegin piigale ka hiljuti satsisalli, see nii pruun polnud, sela oli punakaid toone rohkem aga muidu on täitsa imelik seda salli teha, sest koolid siin Viljandi kandis on neist suisa üle uputatud Piiga klassis on ka üks, kelle ema teeb ja siis laps müüb neid koolis Seega arvan, et see jääb esialgu ainukeseks satsisalliks, mis ma olen valmis teinud. Mulle ei meeldi, kui iga teine tänaval kõnnib sellise salliga vastu minu kiiks vist
TÄPSELT seetõttu ei võtnud ka mina vaevaks uuridagi, kuidas neid tehakse....KUNI tuli mulle külla sõbranna, selline sall (isetehtud) kaelas.....no ja kuidas siis mina saan kui tal ON ja mul POLE Jõuluks teen ehk paar tükki veel + laps tellis endale ka, talle ometi ei keelaˇmiio23 kirjutas:Ilus pruun sall tegin piigale ka hiljuti satsisalli, see nii pruun polnud, sela oli punakaid toone rohkem aga muidu on täitsa imelik seda salli teha, sest koolid siin Viljandi kandis on neist suisa üle uputatud Piiga klassis on ka üks, kelle ema teeb ja siis laps müüb neid koolis Seega arvan, et see jääb esialgu ainukeseks satsisalliks, mis ma olen valmis teinud. Mulle ei meeldi, kui iga teine tänaval kõnnib sellise salliga vastu minu kiiks vist
Ega jah, laps on mul sellest vaimustuses, poiss tahtis ka(ta mul selline, et kui õel on siis tahab ka), aga ma arvan, et poisile see ikka ei sobi Ilmselt endale ma ikkagi ei tee aga selle tegemine on lihtsamast lihtsam. Ja tõeline laisa kuduja sall, saab ruttu valmis, eks seepärast seda nii palju tehaksegi.
Mis diskrimineerimine! Las poja valib ka ise endale lõnga (ilmselt läheb siis käiku roosa või oranž ) ja kuduma! Mis see pisike ilu mehele teebˇmiio23 kirjutas:Ega jah, laps on mul sellest vaimustuses, poiss tahtis ka(ta mul selline, et kui õel on siis tahab ka), aga ma arvan, et poisile see ikka ei sobi Ilmselt endale ma ikkagi ei tee aga selle tegemine on lihtsamast lihtsam. Ja tõeline laisa kuduja sall, saab ruttu valmis, eks seepärast seda nii palju tehaksegi.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2