Tibu tibu ära näita
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Tibu tibu ära näita
Mäng siis selline. Esmaspäeval registreerime mängijad. Nädala jooksul toimub mäng ja pühapäeval arvutame võitja.
1) registreerud esmaspäeval mängu. Mäng ise käib nii, et kellegi postkastis registreerinud mängijatest on "tibu", sina pead arvama päeva jooksul kelle käes "tibu" on. Arvata võid 1 päevas 1 korra. Kui arvasid pihta, ütleb seda "tibu" omanud inimene õhtul kell 9 aegu ja sa saad punkti. Nädala punktid loetakse kokku.
2) eelmise nädala võitja saadab esmaspäeva hommikul "tibu" ringi ("tibu" liigub personaalsõnumites , saata võid ainult sellel nädalal nimekirjas olnud mängijale, saata võib 1 korra päevas- õhtul kella 7-9 vahel.)
3) kell 9 igal õhtul ütleb sellel päeval "tibu" postkastis omanud kasutaja need inimesed, kellele punkt läheb (kes pakkusid tema nime õieti) ja saadab "tibu" kellelegi edasi (teised seda teada ei tohi). Arvamine jätkub järgmisel päeval. "Tibu" endale jätta ei või Ka "tibu" omav inimene peaks "petteka mõttes" oma päeval pakkuma kellegi nime, et selle järgi ei tuvastataks "tibu" omajat.
4) Pühapäeval on võitja enim kordi tibu asukoha õieti arvanud inimene.
1) registreerud esmaspäeval mängu. Mäng ise käib nii, et kellegi postkastis registreerinud mängijatest on "tibu", sina pead arvama päeva jooksul kelle käes "tibu" on. Arvata võid 1 päevas 1 korra. Kui arvasid pihta, ütleb seda "tibu" omanud inimene õhtul kell 9 aegu ja sa saad punkti. Nädala punktid loetakse kokku.
2) eelmise nädala võitja saadab esmaspäeva hommikul "tibu" ringi ("tibu" liigub personaalsõnumites , saata võid ainult sellel nädalal nimekirjas olnud mängijale, saata võib 1 korra päevas- õhtul kella 7-9 vahel.)
3) kell 9 igal õhtul ütleb sellel päeval "tibu" postkastis omanud kasutaja need inimesed, kellele punkt läheb (kes pakkusid tema nime õieti) ja saadab "tibu" kellelegi edasi (teised seda teada ei tohi). Arvamine jätkub järgmisel päeval. "Tibu" endale jätta ei või Ka "tibu" omav inimene peaks "petteka mõttes" oma päeval pakkuma kellegi nime, et selle järgi ei tuvastataks "tibu" omajat.
4) Pühapäeval on võitja enim kordi tibu asukoha õieti arvanud inimene.
Viimati muutis seda HoneyMoon (Teis 26 Juul 2011, 19:59). Kokku muudetud 2 korda
Re: Tibu tibu ära näita
Proovika teeme kolmapäev-pühapäev.
Nii, et regage ennast täna / homme hommikul kella 10-ni ära mängu ja kella 10 panen "tibu" kellegi postkasti ning arvamine läheb käima Osalejad 26-31 juuli 2011:
HoneyMoon
Janee
Patty
Miio23
HoneyMoon
Janee
Patty
Miio23
Viimati muutis seda HoneyMoon (Kolm 27 Juul 2011, 12:58). Kokku muudetud 3 korda
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Ma mängiks küll, aga see kellaaegadest kinnipidamine on minu jaoks võimatu, sest üks arvuti on ainult peres ja ma ei saa lubada, et vajalikul kellaajal siin olen.
no aga umbes, nii paaritunnise täpsusega`? Paningi juurde ju lõtku kuni kaks tundi, et ei piiraks kedagi...siq29 kirjutas:Ma mängiks küll, aga see kellaaegadest kinnipidamine on minu jaoks võimatu, sest üks arvuti on ainult peres ja ma ei saa lubada, et vajalikul kellaajal siin olen.
Ruttu-ruttu paar mängijat veel vaja! Sellel mängul on mõtet, kui palju osalejaid on!
Tibu on ära saadetud (hilinemisega) aga nüüd võite kõik arvata, kelle käes tibu on. 1 arvamus per isik. Homme hommikul saadab tibuhoidja tibu edasi ja homme saate jälle arvata. Mina täna ise ei arva aga see kelle käes tibu on, peaks arvama küll (et peita seda, kelle käes tibu on).
Siia arvan jah?
Ma siis pakun, et tibu on janee käes.
EDIT: Ei hakka uut postitust tegema, siiasamma vastame jah HM
Ma siis pakun, et tibu on janee käes.
EDIT: Ei hakka uut postitust tegema, siiasamma vastame jah HM
Külaline- Külaline
ma arvan et tibu on Miio23 käes
janee- Omaklubi kristall
Kuna selles mängus on kõik tänaseks arvanud (homme saan mina ka arvata jeei!) siis võib ära teha nimekirja punktisaajatest ja homseks tibu ära saata
Annan siis punkti....
Miio23 oli õigus täna oli tibu minu käes
Ja saadan tibu edasi...
Miio23 oli õigus täna oli tibu minu käes
Ja saadan tibu edasi...
Külaline- Külaline
tibu on täna honeymoon-i käes
janee- Omaklubi kristall
Kuna täna Patty arvata ei saa , siis saadan tibu edasi ja teatan, et punkt läks janee´le
nii.. täna on tibu Patty käes
janee- Omaklubi kristall
jessas..ma eile unustasin ära täitsa
aga punkti saab Patty
Ja tibu on edasi saadetud nüüd
aga punkti saab Patty
Ja tibu on edasi saadetud nüüd
janee- Omaklubi kristall