Maksikleidid
+13
Iirlane
Tipu
Mõrumantsik
pariisitar
erlex
mitike
accra
Mustlasplika
armsake
ˇmiio23
Soulshaker
siq29
Pärlike
17 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Maksikleidid
Kuidas suhtute maksikleitidesse, kas teil endil leidub mõni pikk kleit kapis?
Mulle maksikleidid väga meeldivad, aga päris maani kleiti endal veel ühtegi pole. Valik on nii kirju, et ei suuda kuidagi otsustada
Mulle maksikleidid väga meeldivad, aga päris maani kleiti endal veel ühtegi pole. Valik on nii kirju, et ei suuda kuidagi otsustada
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Maksikleidid
Ma tahaks ka endale kasvõi ühte sellist maani suvekleiti, veel parem kaks, aga hetkel ei kannata rahakott uute riiete ostu ära. Mulle ka need kleidid väga meeldivad!
Kuna ma neid ise müün siis pean ju ise tootega rahul olema.
Mina olen väga väga suures vaimustuses neist ja mul on neid lausa 6 tükki
Mina olen väga väga suures vaimustuses neist ja mul on neid lausa 6 tükki
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Jah on ilusad, aga neil on nii palju pakkujaid, tekib tahtmatult hirm, et äkki kõnnib keegi tänaval samasuguse kleidiga vastu. ja nad on liiga pikad, olen ise lühike ja mul lohiseksid nad ilmselt mööda maad
ˇmiio23 kirjutas:Jah on ilusad, aga neil on nii palju pakkujaid, tekib tahtmatult hirm, et äkki kõnnib keegi tänaval samasuguse kleidiga vastu. ja nad on liiga pikad, olen ise lühike ja mul lohiseksid nad ilmselt mööda maad
Mul on lühikestele ka;)
Mulle meeldivad, aga oleneb lõikest. Peenikeste õlapaelte ja ülisuure dekolteega ei meeldi, eelistan kaetumaid. Endal on hetkel üks maksikleit suve ootamas. Ebayst saab neid väga hea hinnaga.
Külaline- Külaline
Mulle meeldivad, aga mu mehele mitte
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
armsake kirjutas:Mulle meeldivad, aga mu mehele mitte
Kusjuures mu mees ei ütle just, et ei meeldiks, aga tema arvates on need ebapraktilised
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Sama siin. Kleit on pidulik olemas, aga suveks mitte, aga seelik on suvine, kuid pole juba väga kaua kandnud just mehe tõttu ja eks meelest lähe ära ka, et olemas on.armsake kirjutas:Mulle meeldivad, aga mu mehele mitte
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Me just ükspäev väljas käies nägime mitut naist sellise ilusa pika kleidiga ja siis mees uuris ,et kas ma ei tahaks selliseid ,st kas Liisul selliseid kah müügil on.
Nii ,et ma nüüd ootan palgapäeva ära ja siis kui Uneinglis veel on mo jaoks midagi siis teen mehele rõõmu ja ostan omale kah.
Nii ,et ma nüüd ootan palgapäeva ära ja siis kui Uneinglis veel on mo jaoks midagi siis teen mehele rõõmu ja ostan omale kah.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Soulshaker kus sul sellised kleidid müügil on
Mulle väga meeldivad sellised kleidid, aga ma nii lühike, et proovitud kleidid on kõik ikkagi suureks jäänud
Mulle väga meeldivad sellised kleidid, aga ma nii lühike, et proovitud kleidid on kõik ikkagi suureks jäänud
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Miilist rinnahoidjat nende kleitide all kantakse mul on nad nii suured, et ilma oleks kole, aga kõigil neil selline lõige, et rinnahoidjat kusagile peita pole
Minule väga meeldivad need kleidid supper ilusad!Endal veel pole Olen netist palju neid vaadanud aga ei julge osta nii et ei proovi
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Mulle tuli just Takko fashioni reklaam koju ja seal on ka paar maksikleiti sees. Hind ainult 14.99.
Külaline- Külaline
Need Takko omad mulle jälle ei istu kohe üldse,pole värvi ega tegu.
accra- Moderaator
-
Igap2evaselt ei kanna, pole minu stiil. V2ljamineku jaoks miks mitte, aga need mis on minu maitse j2rgi on paraku ylimalt kallid. Mees kutsub mul neid hipi riieteks
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Neid saab päevitusriietega edukalt kanda ja tavalise pesuga ka.
Mulle meeldib, et saan erinevate jakkidega kombineerida.
Panen pidulikuma jaki ja võin vabalt peole/pulma kuhu iganes minna.
Ja samas võin vabalt ka teksatagiga kanda.
Ma praegu kannan sellise pitsilise booleroga igapäevaselt ja saan pidevalt palju pilke ja komplimente :thumbs:
Mulle meeldib, et saan erinevate jakkidega kombineerida.
Panen pidulikuma jaki ja võin vabalt peole/pulma kuhu iganes minna.
Ja samas võin vabalt ka teksatagiga kanda.
Ma praegu kannan sellise pitsilise booleroga igapäevaselt ja saan pidevalt palju pilke ja komplimente :thumbs:
Mulle väga meeldivad need kleidid, endal veel ei ole. Ma miksipärast kardan, et näen sellise kleidiga välja nagu heinakuhu oma 164cm pikkuse juures. Et need sobivad rohkem pikematele naistele. Või mis te arvate?
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Ma 162 cm pikk ja ma ikkagi ei julge endale sellist pikka ostaMõrumantsik kirjutas:Mulle väga meeldivad need kleidid, endal veel ei ole. Ma miksipärast kardan, et näen sellise kleidiga välja nagu heinakuhu oma 164cm pikkuse juures. Et need sobivad rohkem pikematele naistele. Või mis te arvate?
Ma soovitan proovida.
Oleneb ju materjalist väga palju.
Näiteks puuvillasest materjalist võib tõesti naguheinakuhi olla aga spanteks (polüester ja viskoos) on hästi mõnus langev materjal ja hoiab kõigil kenasti.
Kui kellelgi huvi on siis ootan külla;)
Oleneb ju materjalist väga palju.
Näiteks puuvillasest materjalist võib tõesti naguheinakuhi olla aga spanteks (polüester ja viskoos) on hästi mõnus langev materjal ja hoiab kõigil kenasti.
Kui kellelgi huvi on siis ootan külla;)
Mulle väga meeldivad maksikleidid ja seelikud Suvel palavaga on neis ju nii hea ringi hõljuda Selleks suveks on mul üks kaunitar juba kandmist ootamas ja hetkel jahin veel mõnda Ma pole küll miski pikk, kõigest 167cm, aga pikk kleit või seelik istub ikkagi kena seljas. Oleneb ikka lõikest ja tegumoest väga palju. Näiteks üks puuvillane kleit, mida poes proovisin oli kui heinasaad seljas, aga teine puuvillane, mis mujalt ostsin istub kui valatult
Ja mina kannan ikka neid riideid, mis mulle endale meeldivad Meest ma oma riiete valiku teemasse eriti küll ei kaasa, ostan ikka seda, mis endale meeldib
Edit: Ja netis surfates leiab ikka päris palju kohti, kus neid müüakse. Ja hinnad on ka seinast-seina 20-40 €. Igale ühele midagi Näiteks siin on ka palju erinevaid maksikleite http://public.fotki.com/g244/tellimisega-maxi-kleidid/ ja muidugi kui Buduaari lehel kolada, siis leidub seal ka palju kleitidega kauplejaid...
Ja mina kannan ikka neid riideid, mis mulle endale meeldivad Meest ma oma riiete valiku teemasse eriti küll ei kaasa, ostan ikka seda, mis endale meeldib
Edit: Ja netis surfates leiab ikka päris palju kohti, kus neid müüakse. Ja hinnad on ka seinast-seina 20-40 €. Igale ühele midagi Näiteks siin on ka palju erinevaid maksikleite http://public.fotki.com/g244/tellimisega-maxi-kleidid/ ja muidugi kui Buduaari lehel kolada, siis leidub seal ka palju kleitidega kauplejaid...
No nii, nüüd on mul isu endale ka osta see kleit Ma ei teagi mida mees mul nendest kleitidest arvab ja ega mind see ei huvita kah Iga kingsepp jäägu omade liistude juurde.
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Mul on ka ikka paar tykki kapis, enamasti kannan kodus ja vahel 6htuti linnas ka.
Trikotaaz riidest veniv on k6ige etem, aga kindalsti tuleb ostes selga proovida, sest m6ni on poes puu peal imeilus aga seljas ei lähe mitte.
Ja see jutt ei mehele ei meeldi.... ega te seda terve elu ju ei kanna. Kandke siis siis kui meest k6rval ei ole.
Pikkusest... pikk kleit teeb ju tegelt pikemaks.
Trikotaaz riidest veniv on k6ige etem, aga kindalsti tuleb ostes selga proovida, sest m6ni on poes puu peal imeilus aga seljas ei lähe mitte.
Ja see jutt ei mehele ei meeldi.... ega te seda terve elu ju ei kanna. Kandke siis siis kui meest k6rval ei ole.
Pikkusest... pikk kleit teeb ju tegelt pikemaks.
Ma lausa jumaldan neid kleite.Nüüd olen juba kahe maani kleidi omanik .Kõik tuttavad imestavad ,et on nii pikkasid kleite mis mulle on maani.Ühte saan kanda lausa kontsaga ja ikka on maani.
Nuh ja positiivseid kommentaare tänaval juba jagub .
Tänu Soulshakerile keerasin ma igatahes kleidi usku .
Nuh ja positiivseid kommentaare tänaval juba jagub .
Tänu Soulshakerile keerasin ma igatahes kleidi usku .
accra- Moderaator
-
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2