Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'11
+10
HoneyMoon
sussidegahobune
armsake
soe suur süda
mannu03
Mustlasplika
erlex
Monique
janee
siq29
14 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 36
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'11
Tere hommikust! oehh niii hea värske tunne sain kaua magada
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Hommik Täna tuleb üks suurem koristamine teha
Külaline- Külaline
Patty kirjutas:Hommik Täna tuleb üks suurem koristamine teha
Oehh mina koristan Aknad vajavad ka pesemist aga vist ei jõua
erlex- Omaklubi teemant
-
meil vereproov antud ja ei teinudki kisa
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
janee kirjutas:meil vereproov antud ja ei teinudki kisa
Tugev mees
erlex- Omaklubi teemant
-
Mul kõik korras, põrandad peaks veel mopiga üle tõmbama. Nii tüütu töö.
Täna õue ei lähe, jube tuul mis väljas on. Kui piiga tõuseb, siis hakkame hoopis näpuvärvidega mäkerdama.
Täna õue ei lähe, jube tuul mis väljas on. Kui piiga tõuseb, siis hakkame hoopis näpuvärvidega mäkerdama.
Külaline- Külaline
Mina küürisin külmkappi
Ja nüüd mõtlen ja mõtlen kuhu istutada maasikad
Ja nüüd mõtlen ja mõtlen kuhu istutada maasikad
erlex- Omaklubi teemant
-
Hea, et meelde tuletasid. Peangi oma lilleseemned täna mulda panema. Kui piiga tõuseb käime korra poes ja siis hakkangi pihta. Viimasel ajal olen nii tuulepea, kui asju üles ei märgi, siis unustan kõik ära. Tavaliselt teen poodi minnes ikka nimekirja valmis, aga poodi kohale jõudes selgub alatihti, et olen nimekirja koju unustanud. Oh mind küll
Külaline- Külaline
Patty kirjutas:Hea, et meelde tuletasid. Peangi oma lilleseemned täna mulda panema. Kui piiga tõuseb käime korra poes ja siis hakkangi pihta. Viimasel ajal olen nii tuulepea, kui asju üles ei märgi, siis unustan kõik ära. Tavaliselt teen poodi minnes ikka nimekirja valmis, aga poodi kohale jõudes selgub alatihti, et olen nimekirja koju unustanud. Oh mind küll
Oehh seda oli küll nüüd väga hea lugeda Mul hakkas kohe kergem Ma täna läksin poodi ja uhkelt võtsin käru et hakkan siis laduma mida vaja oli ja siis oehh ja aeehhhh nimekiri jäi koju lauale
Täna ei viitsi enam poodi minna ehk homme
erlex- Omaklubi teemant
-
Jee, ma polegi ainuke tuulepea. Praegu panin just nimekirja rahakotti, et see kindlalt ikka kaasa saaks. Muidu avastan poes jälle, et nimekiri ripub külmkapi küljes.
Aga mul on üks rumal komme ka. Võin ju nimekirja poodi kaasa võtta aga millegi pärast jäävad pooled asjad ikka ostmata
Aga mul on üks rumal komme ka. Võin ju nimekirja poodi kaasa võtta aga millegi pärast jäävad pooled asjad ikka ostmata
Külaline- Külaline
erlex- Omaklubi teemant
-
siq29 kirjutas:Monique kirjutas:Mul juba 3 päeva selline hambavalu, et jube. Ei kannata välja enam Ma ei mäletanudki, mis see hambavalu on Oleks siis, et ainult hammas valutab, pool lõuga ka nii valus, et neelata ja süüagi valus
Hambavalu on jube jah, mul endal valutas hammas viimati 10 aastat tagasi, kuid mäletan ometi seda, nädal aega olin teovõimetu, nagu zombi liikusin ringi ja tahtsin surra... uhhh! Nüüd hakkavad paar hammast arsti järele igatsema jälle. Mingi aeg tuleb see käik ära teha, enne kui valutama hakkavad.
Ilm on täna ilus. Jahe küll, aga päikesepaisteline. Ehk laseb Annaliisa mul õues natukene tegutseda.
Minu hambavalusaaga jätkub. Pöördusin siis täna Viljandi hamabaravi erakorralisse, sest eile õhtul läks valu nii suureks, et jube oli olla. Tehti röntgen ja tahtsid kohe tangidega hamba kallale minna, kuna nii suur põletik on sees. pool llõuga ka valutab, nii et ei saa süüagi Küsisin siis, et kui välja tõmbavad, mis edasi saab. Selle peale ütlesid umbes , et siis jääb tühi auk, et ühe hamba pärast ei ole mõtet mingit proteesi ega midagi panna. Et see tagapool, ja ei paista väljagi. Juba mõte, kuidas nad mu hammast välja tõmbavad, tundus nii kohutav, et otsustasin esialgu antibiootikumide kasuks, mis pidid loofetavasti mu enesetunnet mõneks ajaks parandama ja kui ei aita siis tuleb ikka välja tõmmata.
Pisarad silmis, läksin apteegist läbi ja siis tagasi tööle. Kolleegid soovitasid mul oma hambaarstile helistada, kuna väljatõmbamine peaks ju tänapäeval küll tõesti viimane asi olema, kui kõik muu on järele proovitud ega aita. Nii ma siis tegingi. Hambaarst ütles, et tema ei saa kuidagi aidata, et tal ajad kõik täis ja soovitas mul sinna erakorralisse abisse pöörduda, mida ma juba olin teinud. Teda see väga ei huvitanud ning ütles, et esimene vaba aeg tal alles 12. Mõte nii kaua hamba valutamisest tundus vastuvõetamatu ja üldse, suhtumine on väga toores neil Ja kuna turusituatsioon toimub juba kord nii, et kui ei ole pakkumist ei ole ka nõudlust ja vastupidi, helistasingi teisele arstile ning rääkisin oma mue ära ja sain aja juba homme hommikuks. Loodan, et nad suudavad mu hamba päästa Selle nimel kannatan veel ühe päeva seda tohutut valu. Ja antibiootikumid ka siiani aidanud ei ole.
Sry, et nii pikalt nüüd seletasin, aga pidin ennast välja elama
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
oh sa vaeseke Monique..loodetavasti saab sul ikka kõik korda...
janee- Omaklubi kristall
erlex- Omaklubi teemant
-
Ma sain lõpuks oma lilleseemned mulda. Nüüd jääb veel ainult oodata.
Külaline- Külaline
Ma ise ka loodan. Kardan juba homset. Mulle ei meeldi üldse hambaarstid
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Õhtust!
Ma olen omadega nii läbi.Vägagi väsitav päev oli täna.
Ma olen omadega nii läbi.Vägagi väsitav päev oli täna.
Patty kirjutas:Ma sain lõpuks oma lilleseemned mulda. Nüüd jääb veel ainult oodata.
Minult kurgid juba õitsevad aknal
erlex- Omaklubi teemant
-
erlex kirjutas:Minult kurgid juba õitsevad aknalPatty kirjutas:Ma sain lõpuks oma lilleseemned mulda. Nüüd jääb veel ainult oodata.
Vahva.
Loodan, et mul lilled ikka kasvama hakkavad. Mul päris musta mulda polnud, oli mingisugune turbasegu. Eks varsti ole näha, kas hakkavad kasvama või mitte.
Külaline- Külaline
Meil on 3 kiku uudised Pisikesel tuleb kõvasti kikusi juurde 3 väljas ja 4 punnitab veel
erlex- Omaklubi teemant
-
Luisal ikka veel kaks hammast puudu ja ei paista tulevat ka niipea.
Külaline- Külaline
oehh séda valu ja jonni mis need hambad põhjustavad meile
erlex- Omaklubi teemant
-
Annaliisal on 4 purihammast puudu, igal pool taga see üks, nii et kenasti sümmeetriliselt on tema hambad. Aga ma ei muretse, sest 3-aastaseks saamisel peaks 20 piimahammast suus olema ja selle järgi kikudel 10 kuud aega tulla.
Mina istutasin eile kurgitaimed ja kõrvitsataimed eraldi potsikutesse ümber. Neli kõrvitsataime on ikka hästi võimsad. Viies kõrvitsataim on äbarikukene ja kidur, ta tuli mullast ka hiljem välja kui teised ja on üldse sellise nõrga moega. Aga just tema ongi minu Nunnu, just selle tõttu, et ta selline äbarik on. Tema istutan otse kompostihunnikuse kasvama, teised neli saavad kasvukohaks spetsiaalse kasvulava.
Kahe tomatitaimega on ka sel aastal isemoodi lugu. Meil on ettekasvatuses umbes 130 taime ja kaks nendest ei ole päris tavalised. Üks tärkas kolme idulehega teine nelja idulehega. Mõlemad olid nõrgemad, kui tavalised tomatid, kuid otsustasin siiski nad alles jätta ja vaadata, mis imetaimed neist kasvavad. Nelja idulehega tomatitaim oli kohe eriti viletsa kasvu ja arenguga. Nüüd, pikeerituna, on kolme idulehe mutant kenasti kosunud ja jõudnud oma kasvuga järele teistele tomatitele. Nelja idulehe mutant on endiselt väiksem kui teised, kuid näib ka täitsa elujõuline, igatahes vars on tal jäme ja lehed ka tugevad. Mõlemad mutandid on sordist, mida võib kasvatada nii toas, rõdul, õues kui ka kasvuhoones, nii et need kaks jäävad mu aknalauda ehtima. Ei julgegi neid kasvuhoonesse teiste juurde istutada, kui ükskord tomatite istutamise aeg käes on.
Mina istutasin eile kurgitaimed ja kõrvitsataimed eraldi potsikutesse ümber. Neli kõrvitsataime on ikka hästi võimsad. Viies kõrvitsataim on äbarikukene ja kidur, ta tuli mullast ka hiljem välja kui teised ja on üldse sellise nõrga moega. Aga just tema ongi minu Nunnu, just selle tõttu, et ta selline äbarik on. Tema istutan otse kompostihunnikuse kasvama, teised neli saavad kasvukohaks spetsiaalse kasvulava.
Kahe tomatitaimega on ka sel aastal isemoodi lugu. Meil on ettekasvatuses umbes 130 taime ja kaks nendest ei ole päris tavalised. Üks tärkas kolme idulehega teine nelja idulehega. Mõlemad olid nõrgemad, kui tavalised tomatid, kuid otsustasin siiski nad alles jätta ja vaadata, mis imetaimed neist kasvavad. Nelja idulehega tomatitaim oli kohe eriti viletsa kasvu ja arenguga. Nüüd, pikeerituna, on kolme idulehe mutant kenasti kosunud ja jõudnud oma kasvuga järele teistele tomatitele. Nelja idulehe mutant on endiselt väiksem kui teised, kuid näib ka täitsa elujõuline, igatahes vars on tal jäme ja lehed ka tugevad. Mõlemad mutandid on sordist, mida võib kasvatada nii toas, rõdul, õues kui ka kasvuhoones, nii et need kaks jäävad mu aknalauda ehtima. Ei julgegi neid kasvuhoonesse teiste juurde istutada, kui ükskord tomatite istutamise aeg käes on.
no nii..ei oska ma arvestada aga kas nüüd jälle võit Erlexile läind??
janee- Omaklubi kristall
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Similar topics
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'21
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'29
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'12
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'30
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'13
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'29
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'12