Huvitavad koristus/organiseerimislehed
5 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Huvitavad koristus/organiseerimislehed
Heips. Leidsin ühest suhtlusportaalist sellise blogi. http://etkodusolekshea.blogspot.com/ Tundub päris huvitav algatus. Jagage oma häid lugemiskohti ka!
Ingliskeelsetest loen veel http://flylady.net/
Ingliskeelsetest loen veel http://flylady.net/
Re: Huvitavad koristus/organiseerimislehed
Jess, hakatigi seda blogi pikemalt tegema minul igatahes tänased tööd tehtud. Peaks siin ka omavahel mõõtu võtma hakkama Kes ühineb?
*minul esmaspäev tehtud (v.a. nõud masinasse aga selle teen ka õhtul)
NB-kas keegi teab veel e.k. sarnaseid blogisid?
*minul esmaspäev tehtud (v.a. nõud masinasse aga selle teen ka õhtul)
NB-kas keegi teab veel e.k. sarnaseid blogisid?
Tundub asjalik blogi, aga minu elamisega on seda üsna raske sobitada, sest köetavat pinda on meil ainult üks tuba ja köök, sellele lisandub külm trepihall, mida tuleb ka koristada. Ülejäänud maja on mehe nänni ja tegemiste all ja sinna ma oma nina ei topi. Trepihall täidab nii esiku, laste suvise mängutoa kui ka panipaiga ülesannet. Mul pole nõudepesumasinat ja pesupesemine toimub ka peamiselt nädalavahetustel. Eraldi lastetuba ka pole, laste asjad on täiskasvanute asjadega ühes kasutatavas ruumis. Selle blogi koristusplaani järgimiseks peaksin oma elamises põhjaliku ülevaate tegema ja seejärel tegema etteantud koristusplaanis muudatused, et see teha sobivaks minu koduga. Lisaks, väga oluline asi minu jaoks on see, et kevadel, suvel ja sügisel on õues peenardel-põllul-kasvuhoones väga palju tegemist ja see röövib lõviosa mu ajast. Samuti on mul plaan hakata sügisel tööd otsima ja tööl tuleb ka käia. Ma loodan, et selle blogi pidaja on arvestanud seda koristusplaani tehes ikka tööinimese eluga?!
Väga mõnus blogi
kindlasti hakkan kaustama
kindlasti hakkan kaustama
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
vot ei tea jah, millega arvestati. Ilmselt polegi taotluslik, et kõik teeks just samu asju sama palju sa samamoodi. Mina mugandan ka endale üht-teist. Praegu olen ise ka jälle mõned päevad tööl ja on plaan üpris tihe AGA ma panustan sellele,e t mingi hetk kui asjad endal jooksma saan, ei ole neid töid enam enamikke nii põhjalikult teha vaja. No, et kui ikka nädalas 2x kõik toad üle käia vaikselt, siis pole see ju sama, mis kord nädalas ja palju rapsida. See selleks. Kui Siq, sa endale mingi plaani teed (usun et keegi ei pahanda, kui sealt lihtsalt põhja "näpsad" endale), siis anna meile ka teada. Lihtsalt tuli mõte, et miks me siin sellist järjepidamist ei tee (olen väga võistlushimuline, siis saavad asjad tehtud äkki :P )siq29 kirjutas:Tundub asjalik blogi, aga minu elamisega on seda üsna raske sobitada, sest köetavat pinda on meil ainult üks tuba ja köök, sellele lisandub külm trepihall, mida tuleb ka koristada. Ülejäänud maja on mehe nänni ja tegemiste all ja sinna ma oma nina ei topi. Trepihall täidab nii esiku, laste suvise mängutoa kui ka panipaiga ülesannet. Mul pole nõudepesumasinat ja pesupesemine toimub ka peamiselt nädalavahetustel. Eraldi lastetuba ka pole, laste asjad on täiskasvanute asjadega ühes kasutatavas ruumis. Selle blogi koristusplaani järgimiseks peaksin oma elamises põhjaliku ülevaate tegema ja seejärel tegema etteantud koristusplaanis muudatused, et see teha sobivaks minu koduga. Lisaks, väga oluline asi minu jaoks on see, et kevadel, suvel ja sügisel on õues peenardel-põllul-kasvuhoones väga palju tegemist ja see röövib lõviosa mu ajast. Samuti on mul plaan hakata sügisel tööd otsima ja tööl tuleb ka käia. Ma loodan, et selle blogi pidaja on arvestanud seda koristusplaani tehes ikka tööinimese eluga?!
Mul tekitas selle lehe lugemine kohe koristustuhina.
Pole püsivust, et mingit regulaarsust hoida aga inspireeriv siiski.
Pole püsivust, et mingit regulaarsust hoida aga inspireeriv siiski.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Minu kogemused on näidanud, et suuremat eluruumi on palju lihtsam korras hoida, kui väiksemat. Elutuba on siis ikka elutuba, magamistuba on magamistuba, köök on köök ja lastetuba on lastetuba. Aga kui pikaajalise remondi tõttu on kõikide pereliikmete asjad kokku surutud kahte eluruumi, on olukord üsna keeruline. Lapsed ju mängivad ja tegutsevad iga päev ning ikka on nende asju mingil määral laiali, olgu siis tegu mängasjade, kooliasjade, joonistustarvete, lasteriiete või muude nende tegemistega.
Paratamatult ei saa nõuda, et elutuba täidaks siis ainult elutoa rolli, kui seal on laste mänguasjakast, nagid jopede ja muu seesuguse jaoks, külmkapp...
Kuskil peavad lapsed ka õppima, olgu siis selleks kasvõi köögilaud sel lihtsal põhjusel, et see on ainus laud elamises. Lisaks õppimisele ja söömisele kasutatakse seda lauda ka arvutilauana, kirjutuslauana, õmbluslauana vahel harva (ma ei ole õmblemisega eriti sina-peal...), joonistuslauana, mängimislauana, hetkel on sellel ka paar mullapotsikut idanemist ootavate seemnetega jne... Multifunktisonaalne köögilaud ja multifunktsionaalne köök, no katsu seda siis ainult köögina võtta, eksole. Ja nii on kogu elamisega.
Kogu päeva nopin ma muude toimetuste ajal põrandalt asju üles, sedasi käigupealt, et mitte neile otsa komistades oma jalaluid murda. Ja minu seljataga täitub põrand laste aktiivse tegutsemise järel uuesti... Näiteks söögitegemise ajal külmkapi juurde minnes nopin nagu muuseas mõned mänguasjad või pliiatsid üles ja nii käib see koguaeg.
Suveks kolin toast välja trepihalli nii riietenagi kui ka suuremate laste asjad-tegemised ja nende riided. Seal on suvel soe ja mängida saavad ka seal, samuti lugeda jms.
Seda koristusplaani saan tõesti kasutada ainult baasmudelina, tõenäoliselt pean lõviosa sellest ümber muutma ja siis ka ei hakka elamine nii korras olema kui ma seda sooviks.
Paratamatult ei saa nõuda, et elutuba täidaks siis ainult elutoa rolli, kui seal on laste mänguasjakast, nagid jopede ja muu seesuguse jaoks, külmkapp...
Kuskil peavad lapsed ka õppima, olgu siis selleks kasvõi köögilaud sel lihtsal põhjusel, et see on ainus laud elamises. Lisaks õppimisele ja söömisele kasutatakse seda lauda ka arvutilauana, kirjutuslauana, õmbluslauana vahel harva (ma ei ole õmblemisega eriti sina-peal...), joonistuslauana, mängimislauana, hetkel on sellel ka paar mullapotsikut idanemist ootavate seemnetega jne... Multifunktisonaalne köögilaud ja multifunktsionaalne köök, no katsu seda siis ainult köögina võtta, eksole. Ja nii on kogu elamisega.
Kogu päeva nopin ma muude toimetuste ajal põrandalt asju üles, sedasi käigupealt, et mitte neile otsa komistades oma jalaluid murda. Ja minu seljataga täitub põrand laste aktiivse tegutsemise järel uuesti... Näiteks söögitegemise ajal külmkapi juurde minnes nopin nagu muuseas mõned mänguasjad või pliiatsid üles ja nii käib see koguaeg.
Suveks kolin toast välja trepihalli nii riietenagi kui ka suuremate laste asjad-tegemised ja nende riided. Seal on suvel soe ja mängida saavad ka seal, samuti lugeda jms.
Seda koristusplaani saan tõesti kasutada ainult baasmudelina, tõenäoliselt pean lõviosa sellest ümber muutma ja siis ka ei hakka elamine nii korras olema kui ma seda sooviks.
HoneyMoon kirjutas:Heips. Leidsin ühest suhtlusportaalist sellise blogi. http://etkodusolekshea.blogspot.com/
Seda blogi vist enam ei eksisteeri avalikuks kasutamiseks
Mulle oli meelde jäänud, et olin seda postitust siin varem lugenud ja seda blogi ka sirvinud. Nüüd kus suurpuhastus kohe käima minemas mõtlesin, et ehk saab sealt mõnd head nippi näpsata, aga vot siis
et kui kasutajaks registreerida, siis vast saab, aga ma aint korraks tahtsin piiluda
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
EI tööta jah.
Aga ma leidsin pinteresti kaudu sellise laheda kalendri (allalaadimiseks) http://www.mysimplerlife.com/2012.htm
Aga ma leidsin pinteresti kaudu sellise laheda kalendri (allalaadimiseks) http://www.mysimplerlife.com/2012.htm
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1