O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma?

+4
erlex
Soulshaker
Mustlasplika
siq29
8 posters

Go down

Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? Empty Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma?

Postitamine  siq29 Teis 11 Jan 2011, 20:42

Tellisin mina Anttilast omale tolmuimeja, oma parima sõbrantsi südamest tulnud soovitusel ilma tolmukotita ehk siis tolmukonteineriga. Tean omadestki kogemustest, kui tolmuseks riidest tolmukott läheb ja kui kallid on ühekordsed tolmukotid, samas pole mul veel õrna aimugi, kas konteineriga tolmuimeja on ikka parem. Kätte pole ma tolmuimejat veel saanud ja ootan seda põnevusega.

Millist tolmuimejat eelistate, kas tolmukotiga või ilma?
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? Empty Re: Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma?

Postitamine  Külaline Teis 11 Jan 2011, 20:47

Minul on tolmukotiga. Kasutan ühekordseid tolmukotte. Tolmuimejat kasutan tihti, vähemalt ülepäeviti. Mul on kodus ju põnn, kes jätab igale poole puru.
Praegu olen küll rahul. Aastas läheb umbes pakk kotte. Siis ei tulegi see hind nii suur.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Teis 11 Jan 2011, 20:50

Meil oli konteineriga tolmuimeja ja üldse polnud rahul. Väga halb oli puhastada ja vaipa ei teinud ka puhtaks, enne pühkisin harjaga üle ja alles siis võttis tolmuimeja vaiba puhtaks. Üle eelmine aasta ostsin kotiga ja olen väga rahu. Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 824600 Ja neli kotti maksavad umbes täpselt 6.65 ja saan nendega väga kaua hakkama. Kasutan ühekordseid ja nädalas ikka mitu korda aja põrandad üle tõmmata. Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 866508
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 11 Jan 2011, 20:54

Kui mitte kotiga siis veepaagiga.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 12 Jan 2011, 10:44

Minule meeldiks ka veepaagiga hetekl mul tolmukotiga aga neid läheb vähe Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 824600
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Kolm 12 Jan 2011, 14:32

Meil kotiga ja ühe pakiga saab üle aasta (ma ei puhasta tihti, nädalas 1-2x või vastavalt vajadusele ka rohkem). Mul enamjaolt kodus parkett, laminaat või linoleom ja saab ideaalselt pühkida harja-kühvliga. Lisandra magamistoas ja mehe kabinetis on terve toa ulatuses vaibad ja meie toas on osaliselt vaip; suure toa laua all, esiku ukse ees ja wc-s on väiksed vaibad.
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Kolm 12 Jan 2011, 14:42

Meil oli paar aastat tagasi ka uhke veepaagiga tolmuimeja. Täielik nuhtlus see puhastamine ja lõpuks läks täiesti rikki kah, isegi parandus ei suutnud korda teha ja viskasime minema Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 329369
Hetkel meil ühekordsete tolmukottidega, HEPA filtriga (hea allergikutele) tolmuimeja. Ei kurda üldse. Teeb kõik puhtaks, mis vaja ja kottide mahutavus on ka täiesti piisav. Ei lähe üldse palju neid seega Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 866508
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Kolm 12 Jan 2011, 16:11

Mul ka tolmukotiga, tõmbab hästi ja ei nurise Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 633777
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Kolm 12 Jan 2011, 19:39

Meil viimane kogumisanumaga (mitte veega). Väga rahul. Ma arvan, et saab leida endale kehva tõmbaja nii koti kui anumaga- asi ikka masinas endas kinni.
Igatahes tuleks mul järgmine ka kindlasti kogumisanumaga- koputan puhtaks (mul käib see küll väga mugavalt ja lihtsalt) ja uuele ringile. Sees nii hepa kui mingi hõbedaga filter (teabmilleks see hea) ja tulemiga väga rahul. Kotiga masinad (need, mis mul enne on olnud) jäävad ajalukku. Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 824600
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Esm 24 Jan 2011, 13:25

Üleeile tuli Anttilast kiri, et minu tellitud tolmuimejat neil enam pole. Nii ma siis läksin täna hommikul Anttila kodulehele uut välja valima. Uurisin ja lugesin päris tükimat aega ja otsustasin endiselt tolmukotita tolmuimeja kasuks, kuid seekord valisin pisut kallima variandi. Minu üllatuseks oli ka väidetavalt otsa lõppenud tolmuimeja siiski kodulehel pakkumisel. Helistasin veidi aega tagasi Anttilasse ja sealt öeldi, et jah, nüüd on neid uuesti laos olemas ja küsiti, kas soovin sama uuesti tellida. Mul kulus umbes viis hirmpikka sekundit, otsustamaks siiski uue väljavalitud tolmuimeja kasuks, kuigi see on kallim ja käsiraha on paki saamisel vaja maksta. Hetkeseisuga pole seda käsiraha mul kusagilt võtta, aga pakk tuleb alles 2-3 nädala pärast. Ehk juhtub vahepeal mingi ime ja mul saab see raha olema. Südames tunnen, et tegin õigesti, et ei tellinud uuesti eelmisel korral valitud tolmuimejat. Mul pole vähimatki kahetsust. Küll aga oleks kindlasti kripeldama jäänud see, kui ma oleks just selle varemtellitu kasuks uuesti otsustanud ja jätnud kallima tellimata. Tean, et valik oli õige, kuigi käsirahaga on hetkel nadid lood.

Nüüd ootan koju omale sellist TOLMUIMEJAT ja loodan, et tegu saab olema asjaliku masinaga. Ega ma eriti seda tehnikavärki ei jaga ja tolmuimeja tutvustuses on paar asja, millest ma mõhkugi ei jaga, üks näiteks on see kahekambriline tsüklonsüsteem, aga küll ma oma uut koduabilist tundma õpin. Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma? 824600
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics