Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma?
+4
erlex
Soulshaker
Mustlasplika
siq29
8 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma?
Tellisin mina Anttilast omale tolmuimeja, oma parima sõbrantsi südamest tulnud soovitusel ilma tolmukotita ehk siis tolmukonteineriga. Tean omadestki kogemustest, kui tolmuseks riidest tolmukott läheb ja kui kallid on ühekordsed tolmukotid, samas pole mul veel õrna aimugi, kas konteineriga tolmuimeja on ikka parem. Kätte pole ma tolmuimejat veel saanud ja ootan seda põnevusega.
Millist tolmuimejat eelistate, kas tolmukotiga või ilma?
Millist tolmuimejat eelistate, kas tolmukotiga või ilma?
Re: Tolmuimeja - tolmukotiga või ilma?
Minul on tolmukotiga. Kasutan ühekordseid tolmukotte. Tolmuimejat kasutan tihti, vähemalt ülepäeviti. Mul on kodus ju põnn, kes jätab igale poole puru.
Praegu olen küll rahul. Aastas läheb umbes pakk kotte. Siis ei tulegi see hind nii suur.
Praegu olen küll rahul. Aastas läheb umbes pakk kotte. Siis ei tulegi see hind nii suur.
Külaline- Külaline
Meil oli konteineriga tolmuimeja ja üldse polnud rahul. Väga halb oli puhastada ja vaipa ei teinud ka puhtaks, enne pühkisin harjaga üle ja alles siis võttis tolmuimeja vaiba puhtaks. Üle eelmine aasta ostsin kotiga ja olen väga rahu. Ja neli kotti maksavad umbes täpselt 6.65 ja saan nendega väga kaua hakkama. Kasutan ühekordseid ja nädalas ikka mitu korda aja põrandad üle tõmmata.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Kui mitte kotiga siis veepaagiga.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Minule meeldiks ka veepaagiga hetekl mul tolmukotiga aga neid läheb vähe
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Meil kotiga ja ühe pakiga saab üle aasta (ma ei puhasta tihti, nädalas 1-2x või vastavalt vajadusele ka rohkem). Mul enamjaolt kodus parkett, laminaat või linoleom ja saab ideaalselt pühkida harja-kühvliga. Lisandra magamistoas ja mehe kabinetis on terve toa ulatuses vaibad ja meie toas on osaliselt vaip; suure toa laua all, esiku ukse ees ja wc-s on väiksed vaibad.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Meil oli paar aastat tagasi ka uhke veepaagiga tolmuimeja. Täielik nuhtlus see puhastamine ja lõpuks läks täiesti rikki kah, isegi parandus ei suutnud korda teha ja viskasime minema
Hetkel meil ühekordsete tolmukottidega, HEPA filtriga (hea allergikutele) tolmuimeja. Ei kurda üldse. Teeb kõik puhtaks, mis vaja ja kottide mahutavus on ka täiesti piisav. Ei lähe üldse palju neid seega
Hetkel meil ühekordsete tolmukottidega, HEPA filtriga (hea allergikutele) tolmuimeja. Ei kurda üldse. Teeb kõik puhtaks, mis vaja ja kottide mahutavus on ka täiesti piisav. Ei lähe üldse palju neid seega
Mul ka tolmukotiga, tõmbab hästi ja ei nurise
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Meil viimane kogumisanumaga (mitte veega). Väga rahul. Ma arvan, et saab leida endale kehva tõmbaja nii koti kui anumaga- asi ikka masinas endas kinni.
Igatahes tuleks mul järgmine ka kindlasti kogumisanumaga- koputan puhtaks (mul käib see küll väga mugavalt ja lihtsalt) ja uuele ringile. Sees nii hepa kui mingi hõbedaga filter (teabmilleks see hea) ja tulemiga väga rahul. Kotiga masinad (need, mis mul enne on olnud) jäävad ajalukku.
Igatahes tuleks mul järgmine ka kindlasti kogumisanumaga- koputan puhtaks (mul käib see küll väga mugavalt ja lihtsalt) ja uuele ringile. Sees nii hepa kui mingi hõbedaga filter (teabmilleks see hea) ja tulemiga väga rahul. Kotiga masinad (need, mis mul enne on olnud) jäävad ajalukku.
Üleeile tuli Anttilast kiri, et minu tellitud tolmuimejat neil enam pole. Nii ma siis läksin täna hommikul Anttila kodulehele uut välja valima. Uurisin ja lugesin päris tükimat aega ja otsustasin endiselt tolmukotita tolmuimeja kasuks, kuid seekord valisin pisut kallima variandi. Minu üllatuseks oli ka väidetavalt otsa lõppenud tolmuimeja siiski kodulehel pakkumisel. Helistasin veidi aega tagasi Anttilasse ja sealt öeldi, et jah, nüüd on neid uuesti laos olemas ja küsiti, kas soovin sama uuesti tellida. Mul kulus umbes viis hirmpikka sekundit, otsustamaks siiski uue väljavalitud tolmuimeja kasuks, kuigi see on kallim ja käsiraha on paki saamisel vaja maksta. Hetkeseisuga pole seda käsiraha mul kusagilt võtta, aga pakk tuleb alles 2-3 nädala pärast. Ehk juhtub vahepeal mingi ime ja mul saab see raha olema. Südames tunnen, et tegin õigesti, et ei tellinud uuesti eelmisel korral valitud tolmuimejat. Mul pole vähimatki kahetsust. Küll aga oleks kindlasti kripeldama jäänud see, kui ma oleks just selle varemtellitu kasuks uuesti otsustanud ja jätnud kallima tellimata. Tean, et valik oli õige, kuigi käsirahaga on hetkel nadid lood.
Nüüd ootan koju omale sellist TOLMUIMEJAT ja loodan, et tegu saab olema asjaliku masinaga. Ega ma eriti seda tehnikavärki ei jaga ja tolmuimeja tutvustuses on paar asja, millest ma mõhkugi ei jaga, üks näiteks on see kahekambriline tsüklonsüsteem, aga küll ma oma uut koduabilist tundma õpin.
Nüüd ootan koju omale sellist TOLMUIMEJAT ja loodan, et tegu saab olema asjaliku masinaga. Ega ma eriti seda tehnikavärki ei jaga ja tolmuimeja tutvustuses on paar asja, millest ma mõhkugi ei jaga, üks näiteks on see kahekambriline tsüklonsüsteem, aga küll ma oma uut koduabilist tundma õpin.
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1