Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
+14
soe suur süda
jupijuula
tuleneiu
annukas18
saby
minake
Monique
janee
Dior
missy
erlex
ˇmiio23
Mustlasplika
armsake
18 posters
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
Annukas suured
Dior kui valikut on, miks mitte. Meil kahjuks pole ja pean sügisest mingit tööd tegema hakkama. Homme ongi lasteaias koosolek õhtul. Samas neiu on aktiivne teistega suhtlema ja isegi neuroloog arvas, et võib olla ongi lasteaed talle parem juba.
Dior kui valikut on, miks mitte. Meil kahjuks pole ja pean sügisest mingit tööd tegema hakkama. Homme ongi lasteaias koosolek õhtul. Samas neiu on aktiivne teistega suhtlema ja isegi neuroloog arvas, et võib olla ongi lasteaed talle parem juba.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Dior kui valikut on siis 2ra pane last see aasta vaid j2rgmine aasta .Mina oma pisikest ei paneks ka aeda kui mul oleks talle midagi muud v2lja pakkuda .Kahjuks seda pole ja nii ma loodan ikka veel positiivset uudist waldorfis .MR saaks omale m2ngukaaslasi ja s6pru ning tal poleks enam igav ja lisaks ta saaks aru,et teistega peab ka arvestama .
Ise ootan ma hetkel 10. juunit siis l2hen n2dalaks tlna ja siis mind arvutis v2he .Vaja ju siis igalpool k2ia ning s6pru kylastada
Ise ootan ma hetkel 10. juunit siis l2hen n2dalaks tlna ja siis mind arvutis v2he .Vaja ju siis igalpool k2ia ning s6pru kylastada
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Mina tahaks ka hiljem last aeda panna aga pean varem seda tegema
Dior väga nõme lugu sul juhtunud. Ja kindlasti ka väga ebameeldiv
Dior väga nõme lugu sul juhtunud. Ja kindlasti ka väga ebameeldiv
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Tuleneiu- kirjutasingi ,et Laura järgmisest aastast lasteaeda ja tema sotsialiseerumise pärast ma ei muretse absoluutselt , kuna on selles osas väga aktiivne ja meil sellesosas puudust ei ole, käime väga tihedasti läbi väga erinevas vanuses olevate lastega, see ei anna küll päris lasteaia mõõtu välja aga sellegipoolest rahuldab suhtlemise vajaduse
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Erlex- jah oli küll !
Dior- Omaklubi pronks
ˇmiio23 kirjutas:Tartusse "vahvlimasina" vahele(nii ütleb mees mammograafia kohta )
Kuidas läks?
Kindlasti kõik hästi
erlex- Omaklubi teemant
-
Ah kõigepealt sain hurjutada, et liiga valel ajal tulin no mis teha kui aja panin kirja, aga päevad otsustasid varem tulla aga nii ehk naa midagi polnud, tegin tühjast asjast paanikat (see nii minu moodi)
miio23 hea,et k6ik korras on
Miio hea, et kõik korras ja parem tühjast paanikat teha, kui pärast midagi hullemat olla võiks.
ˇmiio23 kirjutas:Ah kõigepealt sain hurjutada, et liiga valel ajal tulin no mis teha kui aja panin kirja, aga päevad otsustasid varem tulla aga nii ehk naa midagi polnud, tegin tühjast asjast paanikat (see nii minu moodi)
See on väga hea et õik ok on
erlex- Omaklubi teemant
-
Kuidas teil läheb?
Õues on koledad ilmad olnud ja meie oleme asjalikud olnud
Kes käinud on seal järveääres mängimas?Kuidas rahule jäite?
Õues on koledad ilmad olnud ja meie oleme asjalikud olnud
Kes käinud on seal järveääres mängimas?Kuidas rahule jäite?
erlex- Omaklubi teemant
-
Mul oli plikaga eile pikem linnaskäik ja mõtlesin siis et ei lähe tartu tänavat mööda(jalgsi siis) et lähme trepimäest, aga mida polnud, trepimäge astmed olid kõik ära korjatud, ja me ei jõudnudki mänguväljakule. Ei hakanud enam minema, tuju oli läinud eks millalgi lähme, ega sinna minemata ei jää
Meie oleme käinud. Aga pisikesi peab ikka pidevalt jälgima, et liialt ei turniks ja kõõluks... Muidu päris vahva seal.
me pole ka veel käinud,aga millalgi plaan minna.
endal siis autokool hetkel käsil,eile sain oma kontroll tööd tehtud edukalt ,ja esmaspäeval on autokooli teooria eksam.ja nyyd muud polegi kui õpin ja õpin.
endal siis autokool hetkel käsil,eile sain oma kontroll tööd tehtud edukalt ,ja esmaspäeval on autokooli teooria eksam.ja nyyd muud polegi kui õpin ja õpin.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
No mina olen üritan sinna minna 3 korda Aga kohale ei ole jõudnud
küll hakkas sadama küll tuli tudu peale jne
erlex- Omaklubi teemant
-
Ma järve äärde pole veel jõudnud, aga sellest leidsin Suure-Jaanist vägeva mänguväljaku
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Pole järve äärde enam sattunud kuna hetkel tlnas .Tegevust jagub igasse päeva ja lapsel ka hea meel,saab mängida teiste lastega .Nyyd kaalungi kas tull jaaniks tagasi või viivitada edasi .Mehest tunnen kohutavalt puudust ja igatsen tema järgi,ema ka siin uurib,et võiks juba uttu tõmmata .Aga siin tlnas on tegevust lapsel ja ka mul ning see hoiabki mind siin veel
mina olen mitu korda lapsega järve ääres käinud platsil. Keneli jaoks seal üks turnimis "akrebuut" on! pisike liumägi ja ja kolm trepiastet aga talle meeldib niisama lastega vaielda ja liiva sees tuuseldada!minu arvates normaalne, et korda tehti..kõigil tegevust!
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Me oleme ühe korra käind aga loodan siiski, et jõuame suve jooksul sinna ikka veel
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
missy kirjutas:minu arvates normaalne, et korda tehti..kõigil tegevust!
erlex- Omaklubi teemant
-
Kunagi on sellest juttu olnud juba, aga ma ei jõua kõiki lehti läbi lapata... Et siis, mis autokoolis te käinud olete ja kuidas rahule jäite? Eriti huvitab kogemus sõiduõpetajaga. Kunagi käisin autokoolis ja see sai läbi tehtud, aga ARK-i sõidueksam jäi just sõiduõpetaja pärast tegemata. Siiamaani väike hirm sees, kas minna ja teha need load ära või mitte...
Ma oskan ainult Automi kohta kirjutada ja seda lõppastme järgi. Mina jäin rahule, nimesid ei mäleta, aga kõik kellega sealt kokku puutusin olid normaalsed.
Me pole linnas kuhugi jõudnud, ainult toidupoodi. Neiuga üksi ei tõmba ka sinna väljakule, kui kedagi veel näeks, siis võiks isegi spetsiaalselt sellepärast sõita.
Me pole linnas kuhugi jõudnud, ainult toidupoodi. Neiuga üksi ei tõmba ka sinna väljakule, kui kedagi veel näeks, siis võiks isegi spetsiaalselt sellepärast sõita.
ma käisin oma 5 aastat tagasi Alopexis ja sain kõik esimese korraga tehtud. Õpetajaks oli suvel nagu ikka keegi asendaja, ja õpetajaks ei soovita seal Eduardit, pidi olema uimane. Lõppastme tegin samal talvel kohe ära kui esialgsed load kätte sain LRK-s ja see oli veekogu peal (Sultsi kandis), minu jaoks oli jube kogemus. Seda seetõttu et ma ei kannata keerutamisi ja kui olin esimesel ümber oma telje tiirutamisel tagaistmel (st teine tõdruk oli rooli taga ja õpetaja tõmbas kässarit järsku), siis oli kogu ülejäänud sõidu ajal süda paha. Ma ei kanna tava kiigu peal ka kiikuda :P Aga hea et tehtud ja meeldib vahest raske jalaga olla
Lõviemme- Postituste arv : 8
Registration date : 04/05/2011
Mina sõitsin, Alopex´is Eduard´iga minu hinnang oleks temale: rahulik, asjalik ja hea õpetaja, tegi oma tööd igati hästi ja ei ole abs. midagi ette heita.
Aga eks igaüks ise teab, mida ta sõiduõpetajalt eeldab. Kas seda, et kuidagimoodi saab load kätte või seda, et sõit saab probleemideta selgeks ja eksam kindla peale tehtud..
Mina tegin Alopex´i autokooli teooria ja sõideksami ennem ettenähtud miinimum aega ära ja Ark´is sain kõik esimese korraga tehtud ainult sealse eksamineerija kohta võiks ödeldaet käitus ebaprf. seoses oma kommentaaridega,mis oleks võinud olla olemata.
Aga eks igaüks ise teab, mida ta sõiduõpetajalt eeldab. Kas seda, et kuidagimoodi saab load kätte või seda, et sõit saab probleemideta selgeks ja eksam kindla peale tehtud..
Mina tegin Alopex´i autokooli teooria ja sõideksami ennem ettenähtud miinimum aega ära ja Ark´is sain kõik esimese korraga tehtud ainult sealse eksamineerija kohta võiks ödeldaet käitus ebaprf. seoses oma kommentaaridega,mis oleks võinud olla olemata.
Dior- Omaklubi pronks
Dior Kus autokoolis laura käis Väga ilus avatar
erlex- Omaklubi teemant
-
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38
Similar topics
» Jôgevamaalased, koguneme siia!