Mis teil hetkel pooleli on?
+5
Puhh
Marianne
saby
siq29
tixit
9 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Käsitööst üldiselt
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mis teil hetkel pooleli on?
Tavaliselt on mul käsil üks asi korraga aga hetkel ei suuda ma kuidagi oma ideid nii kiiresti realiseerida kui tahtmist on. Nii ongi mul hetkel pooleli kinnaste ja mütsi kudumine ning kohutavalt tahaks veel ühe seelikuga algust teha. [You must be registered and logged in to see this image.] Vägisi hoian end tagasi ja hoian lõnga kotis peidus.
Re: Mis teil hetkel pooleli on?
Mul on üks ehtekomplekt pooleli - kell-käevõru ja kõrvarõngad on valmis, aga sobiv kaelakee veel idee tasemel.
Külaline- Külaline
Minul on pooleli:
Kaks paari hiigelsuuri meestesokke - need peavad valmis saama 23.detsembriks.
Kampsik pisemale tütrele - see peab valmis saama 31.detsembriks.
Ei ole otseselt pooleli, aga teha on vaja natuke ehteid jõulukingiks - paarile heale sõbrale ja vanemale tütrele kooli jõulupakkidesse.
Kui päris aus olla, olen päris hädas. Kahetsen, et üldse võtsin vastu tellimuse sokkide tegemiseks. Ei osanud planeerida oma aega õigesti ja nende sokkide tegemine on küllaltki ajamahukas. Aga taganeda enam ei saa. See mis lubatud, tuleb nüüd kasvõi unetundide arvelt valmis saada. Oleksin tahtnud heegeldada lumehelbeid, sest sain niiiiiiiiiiii palju ilusaid lumehelveste heegelmustrite skeeme, aga pean loobuma.
Kaks paari hiigelsuuri meestesokke - need peavad valmis saama 23.detsembriks.
Kampsik pisemale tütrele - see peab valmis saama 31.detsembriks.
Ei ole otseselt pooleli, aga teha on vaja natuke ehteid jõulukingiks - paarile heale sõbrale ja vanemale tütrele kooli jõulupakkidesse.
Kui päris aus olla, olen päris hädas. Kahetsen, et üldse võtsin vastu tellimuse sokkide tegemiseks. Ei osanud planeerida oma aega õigesti ja nende sokkide tegemine on küllaltki ajamahukas. Aga taganeda enam ei saa. See mis lubatud, tuleb nüüd kasvõi unetundide arvelt valmis saada. Oleksin tahtnud heegeldada lumehelbeid, sest sain niiiiiiiiiiii palju ilusaid lumehelveste heegelmustrite skeeme, aga pean loobuma.
Suss-saapad ja kannusoojendaja sain valmis, nüüd on tegemisel lapsele vest. Jõuluks loodan selga saada.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Nii mul pooleli seelik endale. See suveks ja suht aega nõudev. Seega 1/3 valmis ja tahas vaheldust vahepeal. Teen siis ühte südame koti. See vaja kokku õmmelda veel, sang teha ja vanutada. Siis saab sinna edaspidi käsiloleva näputöö ja sellega kaasneva panna, et asju vajadusel ka kaasas kanda ja niisama hoiustada. Enne seeliku juurde tagasi naasmist plaanis veel suuremale pliksile lihtne kleit kududa. Lõngad tellitud. Kätte vaja saada. Päris õiget mustrit pole leidnud.... seega läheb jälle improviseerimiseks mitmest asjast
Pooleli üks töö, kogun end. Kuidagi ei suuda lõpuni viia alustatut. Pikk nimekiri ootamas ja kõike oleks kohe vaja.
Pooleli siis lapsele kootud mantel, vean end täna linna kapuutsi jaoks lõnga tooma. Hetkel kokku kulunud juba 7 tokki. Valisin veel lõnga, mis sisaldab natuke akrüüli ja nii kohutavalt häirib,et ei taha lõnga puutudagi. Tüdruk käib motiveerimas, siis nö koos koome. Loeb mul kui palju veel teha ja kui puhkan siis tassib selle mulle järgi Pooleli pole võimalik jätta, õnneks või kahjuks Lisaks vaja veel vooder ka sisse teha, oeh. Kui selle ükskord valmis saan, siis see on vist kõikide aastate projekt. Kohutav tüdimus on küll sellest kudumist.
Plaanis veel mehele sall, Arturile soojad püksid, endale õlasall ja ühtteist veel... Kõige jaoks on materjal olemas aga ei jaksa, ööd on liiga lühikesed
Pooleli siis lapsele kootud mantel, vean end täna linna kapuutsi jaoks lõnga tooma. Hetkel kokku kulunud juba 7 tokki. Valisin veel lõnga, mis sisaldab natuke akrüüli ja nii kohutavalt häirib,et ei taha lõnga puutudagi. Tüdruk käib motiveerimas, siis nö koos koome. Loeb mul kui palju veel teha ja kui puhkan siis tassib selle mulle järgi Pooleli pole võimalik jätta, õnneks või kahjuks Lisaks vaja veel vooder ka sisse teha, oeh. Kui selle ükskord valmis saan, siis see on vist kõikide aastate projekt. Kohutav tüdimus on küll sellest kudumist.
Plaanis veel mehele sall, Arturile soojad püksid, endale õlasall ja ühtteist veel... Kõige jaoks on materjal olemas aga ei jaksa, ööd on liiga lühikesed
Mina pusin kleidi kallal, mis on rahvusliku mustriga kleidi järgi tehtud, aga värvilanendus on midagi muud.
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Mul on pooleli kampsun endale, olen lõpusirgel
Üks jämedast lõngast lihtne boolero on ka pooleli, seda millegipärast ei viitsi viimasel ajal teha, vist sellepärast, et tahaks juba selle ammuilma alustatud kampsu valmis saada
Lisamotivatsiooniks on kavas olev komplekt lapsele, mida ei taha alustada enne, kui suurem projekt lõpetatud
Üks jämedast lõngast lihtne boolero on ka pooleli, seda millegipärast ei viitsi viimasel ajal teha, vist sellepärast, et tahaks juba selle ammuilma alustatud kampsu valmis saada
Lisamotivatsiooniks on kavas olev komplekt lapsele, mida ei taha alustada enne, kui suurem projekt lõpetatud
Minul on pooleli üllatus sõbrannale. Heegeldan talle puuvillasest lõngast kruusialuseid ja ühte natuke suuremat alust näiteks koogikausile. Motiividest teen seda kõike. Samuti üritan teha kuube sõbranna kohvikruusile, sellist, et see haakuks mustrilt tassialuste ja suurema alusega. Alused on kõik valmis, ainult lõngaotsad on peita ja viimistleda. Mässan kruusisoojendajaga hetkel.
Pooleli heegeldatud polero endale aga kastis veel leian kootud kleidialgme endale aga arvan et selle ma harutan ülesse kuna tundub et lõng pole see õige.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Similar topics
» Mis raamatut te hetkel loete?
» Kas teil on sundmõtteid?
» Kas teil on lapsega üks perearst?
» Mis loomad teil kodus on?
» Mis firma auto on teil?
» Kas teil on sundmõtteid?
» Kas teil on lapsega üks perearst?
» Mis loomad teil kodus on?