TK: Kindad, sokid, kätised
+17
krissu787
Dior
ˇmiio23
r66muz
-apple-
Iirlane
mannakas
Mustlasplika
erlex
Monique
minake
mitike
anka
siq29
Soulshaker
tixit
carissime
21 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: TK: Kindad, sokid, kätised
Homme hakkan pihta ja siis hakkan sind hoolega tüütama
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
erlex kirjutas:Homme hakkan pihta ja siis hakkan sind hoolega tüütama
Tulista aga
Sokid valmis. Pesen ära ja siis teen pilti ka.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma käsin lõngapoes... järgnevaks pooleks võib-olla isegi aastaks on lõngavarud olemas. Rahasummast mis poodi jäi, ma parem ei räägi. Kes varub sööki, kes lõngu enne eurot
Sokkidest pilti juba ootan,
erlex - Kuidas edeneb?
Sokkidest pilti juba ootan,
erlex - Kuidas edeneb?
Mina tahan hakata endale sääriseid tegema aga ma olen päris algaja üldse käsitöös. Küsimus tarkadele , et säärisele läheb umbes mitu silmust? No ma ei viitsi väga katseeksitus meetodit proovida, seepärast küsin
-apple-- Postituste arv : 298
Registration date : 16/02/2009
-apple- kirjutas: Mina tahan hakata endale sääriseid tegema aga ma olen päris algaja üldse käsitöös. Küsimus tarkadele , et säärisele läheb umbes mitu silmust? No ma ei viitsi väga katseeksitus meetodit proovida, seepärast küsin
See sõltub lõnga ja varda jämedusest. Soovitan kasvõi pisikese proovilapi teha,et teada kui palju silmuseid on vaja. Palju sõltub ka sellest kas tahad palmikuid või soonikut. Mina alustasin pitssokide tegemisega ja nr 2 varrastele läks 15 silmust. Mis number vardaid kasutad?
Ma ostsin nr. 4 vardad aga ringvardad.Nüüd siis proovisin teha 64 silmaga,et silma järgi tundub, et sobib aga ma ei tea mida mõtlesin, et kui võtan ringvardad siis tulebki kohe ringis aga ikka tuleb ju nn sall ja hiljem vaja kokku õmmelda. Oleks pidanud ostma 5 varrast, siis oleks saanud ümberringi kududa onju
Teen muidu soonikkoes, see kõige lihtsam
Teen muidu soonikkoes, see kõige lihtsam
-apple-- Postituste arv : 298
Registration date : 16/02/2009
Selleks, et ringvarrastega sokki kududa, peaks vardad olema väga lühikese kaabliga. Siis saad ringselt kududa. Hiljem kanna tegemisel on ikka teisi vardaid juurde tarvis. Ma ei teagi, kas selliseid lühikesi ringvardaid üldse olemas ongi. Soki või kinda jaoks on parem ikka tavalisi vardaid kasutada.
Viimati muutis seda tixit (Reede 24 Dets 2010, 09:50). Kokku muudetud 1 kord
carissime Ma pean tunnistama et ma ei saa kohe üldse hakkama
erlex- Omaklubi teemant
-
-apple- selliste silmuste arvudega ja varrastega tulevad ühed väga laiad säärised. Esialgu tundub küll,et sobib aga säärised peavad ümber jala olema mitte alla vajuma.. Nr. 4 varrastega soovitaks 40 silmust, 10s vardale. Mis lõng? see võib ka oluline olla. Tee ikka sukavarrastega neid kokku 5. Rinvardad minu teada kõige lühemad on 40cm ja need jääks liiga pikaks.
erlex - Kuhu maani jõudnud oled?
erlex - Kuhu maani jõudnud oled?
Teise paari tellitud sokke lõpetasin viimasel hetkel ehk siis täna hommikul. Pisut aega tagasi lõpetasin lõngaotste peitmise ja püüdsin sokid kähku pildile ka. Varsti saan sokipaari tellijale üle anda.
siq29 - Väga tubli,et valmis said!Igati uhked sokid nii oma mõõtudelt kui tegemiselt. Nüüd võid küll end millegagi premeerida
Leidsin netist sokkidest pildi ka,mis hetkel pooleli. Vähemalt siiani olen väga vaimustuses nendest. Aega oskan ka rohkem hinnata. Koon siis kui lapsed magavad seda siis alles peale kella 22:00 Hommikusest kudumisest ei saa juttu ollagi kuna äratus juba 05:00 ajal. Käsitöösõltuvusele pole ravi leitud seega... elagu unetud!
Põhipoint on nendel sokkidel tagumine osa, seda aga pildil pole. Loodan enne uut aastat ikka valmis saada
Leidsin netist sokkidest pildi ka,mis hetkel pooleli. Vähemalt siiani olen väga vaimustuses nendest. Aega oskan ka rohkem hinnata. Koon siis kui lapsed magavad seda siis alles peale kella 22:00 Hommikusest kudumisest ei saa juttu ollagi kuna äratus juba 05:00 ajal. Käsitöösõltuvusele pole ravi leitud seega... elagu unetud!
Põhipoint on nendel sokkidel tagumine osa, seda aga pildil pole. Loodan enne uut aastat ikka valmis saada
Ma ei osanud ja ei saanud hakkama kuidagi vardad kukkusid välja ja silmad kadusid jne.Nüüd aga otsisin ema juurest vana raamatu E.Aljasmets Silmuskudumine ja siin täiesti A-st B-ni õpetus ja nüüd hakkan täiesti tavalisi labakuid tegema ja isegi mustrit ei tee peale.Ja ma saan hakkama vist
erlex- Omaklubi teemant
-
Seda küll kui varem palmikuid teinud pole siis vb liiga keeruline. Hoian pöialt,et labakad valmiks Küll sa hakkama saad!
Super armsad tõesti. Kust võiks leida mustrit- õpetust?
r66muz- Postituste arv : 30
Registration date : 19/12/2010
carissime oled võrratu.Tõesti väga väga ilusad!
erlex- Omaklubi teemant
-
Sain nüüd labakad nii palju tehtud kuni peaks kokkuvõttma hakkama ja ma ei oska seda Loen nii ja naa ikka ei tule välja.
erlex- Omaklubi teemant
-
erlex kirjutas:Sain nüüd labakad nii palju tehtud kuni peaks kokkuvõttma hakkama ja ma ei oska seda Loen nii ja naa ikka ei tule välja.
Kas sa hakkad kindal neid sõrmeotsi kokku võtma? Kuhu oled sa oma kinnastel jätnud selle rea alguse, kas käe siseküljele (sinna, kus on pöial)?
erlex- Omaklubi teemant
-
Mina olen kahandanud labakute otsad nii:
1.varras: 1.silmus kududa parempidi läbi, kaks järgmist kududa parempidi ületõstmisega kokku ja varras lõpuni kududa parempidi (või mustrisse).
2.varras: kududa varras parempidi (või mustris) kuni kududa on jäänud veel kolm silma. Siis kududa kaks silma parempidi kokku ja viimane silmus vardal lihtsalt parempidi läbi kududa.
3.varras: kududa nagu 1.varras.
4.varras: kududa nagu 2.varras.
Sedasi kahandada igal ringil, kuni igale vardalae on jäänud kaks silma. Siis katkestada lõng ja ajada see nõela abil läbi kõigi kaheksa silmuse, lõng kinnitada ja peita.
Mina olen hakanud kinda otsa kokku võtma, kui väike sõrm on üleni kindas.
Ehk on abiks.
1.varras: 1.silmus kududa parempidi läbi, kaks järgmist kududa parempidi ületõstmisega kokku ja varras lõpuni kududa parempidi (või mustrisse).
2.varras: kududa varras parempidi (või mustris) kuni kududa on jäänud veel kolm silma. Siis kududa kaks silma parempidi kokku ja viimane silmus vardal lihtsalt parempidi läbi kududa.
Sedasi kahandada igal ringil, kuni igale vardalae on jäänud kaks silma. Siis katkestada lõng ja ajada see nõela abil läbi kõigi kaheksa silmuse, lõng kinnitada ja peita.
Ehk on abiks.
siq29 kirjutas:Mina olen kahandanud labakute otsad nii:
Ehk on abiks.
Ma ei saagi aru mida tähendab ületõstmisega kokku
erlex- Omaklubi teemant
-
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5