O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kingiideed

+14
babyapple
Tipu
kats
ˇmiio23
imeline
-apple-
siq29
Mustlasplika
Soulshaker
janee
carissime
Monique
erlex
tixit
18 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Kas jõulukingid olemas?

Kingiideed - Page 2 Vote_lcap9%Kingiideed - Page 2 Vote_rcap 9% 
[ 4 ]
Kingiideed - Page 2 Vote_lcap49%Kingiideed - Page 2 Vote_rcap 49% 
[ 21 ]
Kingiideed - Page 2 Vote_lcap12%Kingiideed - Page 2 Vote_rcap 12% 
[ 5 ]
Kingiideed - Page 2 Vote_lcap12%Kingiideed - Page 2 Vote_rcap 12% 
[ 5 ]
Kingiideed - Page 2 Vote_lcap18%Kingiideed - Page 2 Vote_rcap 18% 
[ 8 ]

Kokku Hääli : 43

Kingiideed - Page 2 Empty Re: Kingiideed

Postitamine  Monique Püh 28 Nov 2010, 18:10

erlex meie issil ka hommikumantlit ei ole aga on maininud küll, et tahaks seda Kingiideed - Page 2 633777 Pean talle siis 2 kinki tegema vist, sest mul talle tglt teine kink juba valmis mõeldud Kingiideed - Page 2 824600 Või siis kingin sünnipäevaks teise asja. See ka juba märtsis, selleta kannatab ilma ka nii kaua olla Kingiideed - Page 2 824600

Nukumaja saab ka ise teha. Mul mehe vennanaine tegi ise nukumaja ja väga ilus sai Kingiideed - Page 2 547149
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 28 Nov 2010, 18:36

Mul pole üldse aimu mida oma 1,8 aastasele lapsele jõuluks kinkida.
Pea on täitsa tühi.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Püh 28 Nov 2010, 18:51

Lastele on meil kingid ostetud. Sander saab endale Lego City Politsejaoskonna http://www.legola.ee/lego-city-politseijaoskond/t/95.html, Markus saab Lego Duplo suure talu http://www.legola.ee/lego-duplo-suur-talu/t/393.html ja mõlemad saavad ka mõned Cars multika autod.

Viimati muutis seda kats (Püh 28 Nov 2010, 19:01). Kokku muudetud 1 kord
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kingiideed - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 28 Nov 2010, 18:59

Patty kirjutas:Mul pole üldse aimu mida oma 1,8 aastasele lapsele jõuluks kinkida.
Pea on täitsa tühi.

Patty, mul sama asi. Kah 1a,8k vanune ja ei tea, mida jõuluks osta. Kingiideed - Page 2 412917
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 28 Nov 2010, 19:05

siq29 kirjutas:
Patty kirjutas:Mul pole üldse aimu mida oma 1,8 aastasele lapsele jõuluks kinkida.
Pea on täitsa tühi.

Patty, mul sama asi. Kah 1a,8k vanune ja ei tea, mida jõuluks osta. Kingiideed - Page 2 412917

Kui Sul mingi hea mõte tuleb, siis anna mulle ka teada Kingiideed - Page 2 662237
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 28 Nov 2010, 19:58

Ma ka pole veel otsustanud, mida lapsele kinkida Kingiideed - Page 2 633777
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Püh 28 Nov 2010, 23:32

Mul saavad lapsed mänguköögi, jahuvad teised sellest juba ammu Kingiideed - Page 2 662237 Kokkamise mängud on neil igapäevased, siis saavad ka korraliku varustuse omale lõpuks Kingiideed - Page 2 866508 Samuti saavad Lego Duplo klotse juurde Kingiideed - Page 2 400796 Hetkel neil suur lemmik Carsi multika Matu tegelane Kingiideed - Page 2 824600 Tema lühimultikad said juba kätte ja fännavad täiega. Plaanis hankida Matu lego ja ka Matu auto mudelina. Poiss on rääkinud ka pikalt trummidest, aga no seda asja ma veel vaatan Kingiideed - Page 2 824600 Seda kisa-kära siin juba niigi palju majas Kingiideed - Page 2 94721
Mõne vahva raamatu panen ka kindlasti juurde, nad armastavad väga raamatuid vaadata Kingiideed - Page 2 28787
Kuna sel aastal on rahadega nagu on, siis teistele ma eriti kinke plaaninud ei ole..tahaks küll aga jah..eks näis.. Kingiideed - Page 2 587224
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115
Registration date : 16/02/2009

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 29 Nov 2010, 10:00

Jõuludeks- Vot ei ole veel ühtegi kingitust valmis vaadanud. Ilmselt lähen mingi hetk kaubandust läbi kammima. Üldiselt mulle valmistavad sünnipäevad ja jõulud pinget, sest siis on kindel tähtaeg millal kink peaks olemas olema.

Aga ma olen pigem see inimene, kes suvalisel ajal - leides mõne asja millele on kellegi "nimi" peale kirjutatud ostan selle ära ja kingin- ilma tähtpäevata. Lihtsalt sellepärast, et ma tean see valmistab kingisaajale rõõmu.

No ausalt ma ei tea mida oma lapsele kinkida- tal on nii palju asju ja nagu kõik olemas. No uut kelku oleks vaja- aga seda oleks vaja juba enne jõule Kingiideed - Page 2 824600
Mehega me kinke ei tee- me läheme hoopis hevadel reisile.

Mina veisitan ka nukumajade järgi aga kuna laps alles 2 aastane siis veel ei kingi. Arvan ta ei oska seda veel otstarbekalt kasutada. Kuid kindel plaan on ammu juba olemas, et 3a sünnipäevaks saab endale imeilusa maja. Ütlen lapse vanaemadele/vanaisadele ja onudele/tädidele, et nad seekord niisama mänguasju ei tooks ja me kambakesi kingiks selle maja. Ja oi kuidas ma kavatsen ise mängida seal Tõenäoliselt ei pääse laps esimestel nädalatel ise löögilegi. Olen nukumaju imetlenud siit-
http://www.imeasjad.ee/nukumajad/
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Esm 29 Nov 2010, 12:37

Heh ja üks asi, mida mu lapsed tahavad on kohver Kingiideed - Page 2 824600 Neil mingi vanaema toodud nikats on, aga sinna kinnituse vahele suudavad nad aegajalt oma näpu valusalt kinni jätta ja otsustasin selle üldse ära anda. Aga neil on jah põhiteema topida kõik asjad kohvrisse või kotti ja siis minna "poodi", "kooli" ja igale poole mujale Kingiideed - Page 2 866508 Veel etendavad nad mul kohvriga "Võta või jäta saadet" Kingiideed - Page 2 824600 Poiss seletab mul siin praegugi "Kaheksa kroooni, võta või jäta" ja "miljoooon" ja avab kohvrit Kingiideed - Page 2 296785
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Esm 29 Nov 2010, 13:00

Patty kirjutas:
siq29 kirjutas:
Pea on täitsa tühi.

Kui Sul mingi hea mõte tuleb, siis anna mulle ka teada Kingiideed - Page 2 662237

Patty, üks mõte on osta lapsele mingi kvaliteetsem nukukäru. Meil oli üks käru, oli maksnud poes natsa üle 100 krooni ja nüüd on see õhtul omadega. Tõsine logu oli kvaliteedilt. Ja nukut sõidutada talle meeldib.

Samas meeldib sellises vanuses lapsele nii väga jäljendada teisi inimesi ja seda saaks ära kasutada, aga vot mida osta, täpselt ei tea. Arsti juures käies mängis ta seal olevate mänguarstiriistadega väga tõetruult. Samuti oleks variant miskid nukunõud, sest õe omad on ammu osaliselt katki ja kadunud. Mängupõrandahari ja väike hari ja kühvel tal juba on ja neid kasutab ta vägagi agaralt (mina pühin prahihunniku kokku, tema pühib oma harjaga jälle laiali...). Nii et mõtlemisainet veel jagub. Mu meheõe juures sai mu tirts klimberdada mänguklaveril, aga see oli selline korralikum riist, mitte ainult mõne klahviga, vaid ikka oma kolme oktaavi jagu klahve oli ja ikka valged ja mustad klahvid mõlemad. Kuid selline mänguklaver maksab ka ilmselt üsna palju ja ma ei saa sellist lubada, sest mul on ju veel kaks last, kellele ka kinke vaja, ja vanematel lastel on sünnipäevad ka veel detsembris.
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 29 Nov 2010, 13:14

Luisal on ka odav nukukäru aga see on ilusti vastu pidanud. Muidugi riiet olen natuke õmmelnud. Aga seepärast, et Luisale hullult meeldib ise ka seal kärus istuda. Kingiideed - Page 2 824600

Ise kammisin eile netipoode läbi. Leidsin sellised vahvad klotsid.
Kingiideed - Page 2 16ixopf
Enne, kui ostma hakkan tahaks poes ikka vaadata ka ja näppida neid.
Hinnaks oli neil 417 krooni, äkki lasen kambapeale need Luisale kinkida.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Esm 29 Nov 2010, 14:16

Patty, meil on lapsel sellised täheklotsid:

Kingiideed - Page 2 11302

Ja mängib küll nendega päris palju, ehitab torne jne. Tulevikus on need head tähtede õppimiseks. Kingituseks on need küll väga hea mõte, kui neid lapsel veel ei ole. Kingiideed - Page 2 662237
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Esm 29 Nov 2010, 16:09

Ei ole veel kingitusi ostnud. Erikul on nii palju mänguasju vennast jäänud, et pole ühtegi asja vaja. Niigi juba kõik kohad mänguasju täis ja tõesti ei taha vidinaid juurde. Nii et mõtleme veel, mida tõesti vaja.
Oliver saab ilmselt mõne uue Wii mängu või lisavidina.
Natuke veel aega on, et mõelda Kingiideed - Page 2 628126
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Esm 29 Nov 2010, 17:49

Babyapple - meil on sama asi: mànguasju on rohkem kui kùll ja juurde ka ei tahaks. Nagunii saavad môlemad palju mànguasju kingiks sugulastelt-tuttavatelt. Ja ei teagi, mida asjalikku kinkida Kingiideed - Page 2 232488 Vanemal pojal sùnnipàev ka vahetult enne jôule.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 05 Dets 2010, 15:54

Mina lasen sugulastel Luisale jõuluks multikaid kinkida, sellised mis on eesti keelde dubleeritud, nt. Ratatouille, Shrek jt.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Kingiideed - Page 2 Empty Kingiideed

Postitamine  r66muz Esm 20 Dets 2010, 21:50

Sellel aastal oli meil issi nii tubli, kes muretses juba novembris kõik kingitused. Kuna ma ise enamus aja kahe pisikesega kodus ja eriti liikuma tööpäevadel saa... Kingiideed - Page 2 173634 Aga näppudel lasin küll kenasti käia, et nii mõnigi soe sokk või kinnas mõnda kingikotti poetada. Kingiideed - Page 2 866508
r66muz
r66muz

Postituste arv : 30
Registration date : 19/12/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 20 Dets 2010, 22:13

Minul kõik kingitused olemas Kingiideed - Page 2 547149
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  carissime Teis 21 Dets 2010, 13:53

Kasulikest kingitustest sobiksid näiteks ETNO sokid, sokke läheb nagunii vaja Kingiideed - Page 2 866508
Mesi on kasulik ja talvel lausa vajalik.
Eramaja omanikule süüteküünlad ehk kaminaroosid. Mõnusad mugavad asjad kaminas tule süütamiseks.
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1020
Registration date : 13/03/2010

http://imedekamber.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  carissime Teis 21 Dets 2010, 13:55

Patty Ma olen ka neid klotse vaadanud. Plaanis samamoodi need kinkida. Selveris olid need kolmesajaga midagi.
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1020
Registration date : 13/03/2010

http://imedekamber.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 21 Dets 2010, 18:33

Lapsed saavad Lego Duplo ja kuna Raian selle jaoks tibake väike, siis tema saab tööriistad ka, sellised suuremad (Liisul on ka mingi väiksem tööriistakomplekt ja mõlemad mängivad nendega aeg-ajalt). Õde kingib Zhuzhu hamstri neile. Vend kingib Liisule Karu Aabitsa minu palvel (sellise nagu vanasti, aga uus trükk).
Mees saab fotokristalli ja rahakoti.
Üldse on kõigile mul kingitused olemas (meil suur pere).

Olen ka neile klotsidele mõelnud, aga meil on selline pehme tähestiku/numbrite maja ja sealt saab ka tegelt väga hästi õppida (lisaks saab neid ka ära võtta ühe kaupa ja õpetada). Liisu juba selle pealt päris palju tähti ära õppinud Kingiideed - Page 2 633777
See nukumaja on küll väga vinge, tulevikus ehk saab Liisu ka omale (siis kui suurema toa saab, sest hetkel ei mahuks ära ja ta pisut väike ka). Võib-olla uuel aastal, nt kolmandaks sünnipäevaks.
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  bostonyx Teis 21 Dets 2010, 20:34

Lego Duplod, nukuvanker, käekell, pollyd, mingi mäng kus elevant liblikaid välja puhub ja neid tuleb siis võrguga püüda. Mehele Laitse rallypargi kinkekaart.
bostonyx
bostonyx
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2