Tartu Naiste Varjupaigale
+19
Siki
pincel
mitike
Tipu
Ivika25
Heily
Mustlasplika
janee
anka
imeline
accra
pariisitar
minake
Soulshaker
Monique
erlex
Cat
tirtzzz
HoneyMoon
23 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tartu Naiste Varjupaigale
Ei ole sellekohast infot küll. Üldse on kuidagi vaikne see teemaanka kirjutas:Ma teeks oma panuse hambapastade kaudu.
Aga kas tõesti ei ole seekord Tallinnast Tartusse minejaid?
Mina tahaks toetada küll, aga paremad võimalused selleks peale nn palgapäeva... Usun, et neid, kel sama mõte, veelgi.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
ahaa! Et äkki on kuu lõpp lihtsalt selline aeg, kus pole vahendeid? Kah õige. Eks me ootame kusagile detsembri keskpaika ikka ära kannatlikultPärlike kirjutas:Mina tahaks toetada küll, aga paremad võimalused selleks peale nn palgapäeva... Usun, et neid, kel sama mõte, veelgi.
Mina vaatasin ka kodus ringi. Leidsin shampooni, palsamit, näovett ja näokreemi. Kõiki on korra proovitud, aga ei sobinud minu naha ja juuksetüübile. Et põhimõtteliselt täis pudelid. Vabalt annaks ära
Mina tulen muidu homme peale lõunat Tartusse, et siis saaks asjad kuskil ära anda
Mina tulen muidu homme peale lõunat Tartusse, et siis saaks asjad kuskil ära anda
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Mina tahaks veel millegagi aidata. Nadi on ühte presskannu saata Äkki ostan siis nõudepesusvamme vms juurde? Või keegi juba tegeles sellega?
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ei ole veel asju rohkem, kui 1 pesupulbrikott. Nii, et kõik on oodatud! Raha eest ostan asjad vahetult enne äraviimist (siis on kõik saatnud, kes soovivad ja näha mis asjad olemas on).Monique kirjutas:Mina tahaks veel millegagi aidata. Nadi on ühte presskannu saata Äkki ostan siis nõudepesusvamme vms juurde? Või keegi juba tegeles sellega?
Üks toetusingel tõi täna juurde : panni, ihupesunuustikuid terve laari, šhampooni, balsamit, kreemi
Teeks ehk ühe heategevuslaada? Nagu eelmine aasta, et käsitöölised müüvad oma asju ja tulu läheb Naiste Turvakodule?
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
Jaa see oleks täitsa hea mõte
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Jaa. Kaks nädalat tähtajaks ja keegi võiks käima küll lasta asja Aga siis teeme nii,et tulu eest ostame soovitud asju neile? Või raha?
Suurepärased uudised! Kui keegi tahab Tallinnast asju Tartusse saata, siis läbi SikiA on võimalik seda teha! Hõigake talle privasse ja küsige.
Ma siis muretsen nõudepesusvamme ka
HoneyMoon kirjutas:Jaa. Kaks nädalat tähtajaks ja keegi võiks käima küll lasta asja Aga siis teeme nii,et tulu eest ostame soovitud asju neile? Või raha?
Ma arvan, et ikka asjad! Ja kui üle jääb, siis raha!
Ma võin käima lükata aga kuidas teeme? Kellele raha üle kanda, Sulle HoneyMoon? Või kogun algul ise ja siis lõppsumma sulle?
Ja saatekulu kannab siis müüja?
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Kui sa nii kena oleks siis võiks teha jah nii et valvad seda teemat ise ja siis mingil kuupäeval (15 detsember nt saadab mis on kogunenud kui on kogunenud ). Saatekulu kohta ei oska arvata. Ilmselt oleks mõistlik ostjal hoopis kulu katta (müüja teeb ju asja ka) aga ma ei kujuta kuidas see välja näeb (oskan pakke saada ainult, muud ei tea :P ).
Kallid klubikaaslased!
Juhin tähelepanu sellele, et meil on siin üle 1000 registreeritud liikme kuid heategevusega kaasa on nõus minema vaid mõni üksik meist!
Jõulud on pühalik aeg. Hingesoojuse ja lähedastega olemise aeg.
Pakume ka neile kauneid hetki, kellelt elu keerdkäigud jõulurahu on röövinud.
Summa mida kinkida ei pea olema suur. Kui igaüks annab pisikese summa - saab sellest kokku suur....
Thelma
Juhin tähelepanu sellele, et meil on siin üle 1000 registreeritud liikme kuid heategevusega kaasa on nõus minema vaid mõni üksik meist!
Jõulud on pühalik aeg. Hingesoojuse ja lähedastega olemise aeg.
Pakume ka neile kauneid hetki, kellelt elu keerdkäigud jõulurahu on röövinud.
Summa mida kinkida ei pea olema suur. Kui igaüks annab pisikese summa - saab sellest kokku suur....
Thelma
Külaline- Külaline
Kulla klubikad! Asju oleks veel vaja palju (potte, panni, pesukuivatusresti, lastele joonistustarbeidki....) aga siin nurgas on seekord väga vaikne.
Nagu Thelma eelpool kenasti ütles, leidkem see võimalus aidata neid, kelle jõuluaeg ei möödu pere seltsis soojas kodus....
Edit:Tirzzzu hea tegu on ka kohal
Nagu Thelma eelpool kenasti ütles, leidkem see võimalus aidata neid, kelle jõuluaeg ei möödu pere seltsis soojas kodus....
Edit:Tirzzzu hea tegu on ka kohal
Mina edastasin oma panuse SikiA-le ja kui õigesti aru sain, siis teisipäeval jõuab see Tartusse
Kas värviraamatuid on juba kogunenud? Kui ei, siis võiks tõesti Egmontist tellimuse teha nagu siin keegi varemgi pakkus, ega kuskilt odavamalt neid värvi- ja mõistatusraamatuid ei saa kui sealt: http://www.egmont.ee/Products.aspx?Sale=1
Teine võimalus oleks veel internetist neid värvimiseks mõeldud lehti välja printida.
Teine võimalus oleks veel internetist neid värvimiseks mõeldud lehti välja printida.
Külaline- Külaline
Minu juures siis ootel: 6 värviraamatut, 1 joonistusplokk, 2 pakki värvipliiatseid, 1 pakk vildikaid, 1 pakk rasvakriite, 3 duššigeeli.
Viimati muutis seda Heily (Püh 05 Dets 2010, 11:28). Kokku muudetud 1 kord
Mina teen tellimuse Egmontist neljapäeval- siis on rahapäev Vaatan ehk saan veel miskit
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Honeymoon kui sobib, siis meie janeega panema paki pärast 10. dets teelem, kuna varme me lihtsalt kahjuks kokku ei saa. Mis ajaks asjad muidu kohal peaksid olema, s.t millal varjupaika ära viiakse?
Järgmisel nädalal tulen korjan siis ära kokkulepitud kohastHeily kirjutas:Minu juures siis ootel: 6 värviraamatut, 1 joonistusplokk, 2 pakki värvipliiatseid, 1 pakk vildikaid, 1 pakk rasvakriite, 3 duššigeeli.
Väga hea! Ilmselt on mõttekas tellida pigem odavat ja mitu kui ühte "uhket".Ivika25 kirjutas:Mina teen tellimuse Egmontist neljapäeval- siis on rahapäev Vaatan ehk saan veel miskit
Ikka sobib. Plaaniks 16-20 vahel ära viia kui võimalik.Monique kirjutas:Honeymoon kui sobib, siis meie janeega panema paki pärast 10. dets teelem, kuna varme me lihtsalt kahjuks kokku ei saa. Mis ajaks asjad muidu kohal peaksid olema, s.t millal varjupaika ära viiakse?
•Pesupulber
*Lauamängud
*Praepannid
•Keedupotid
•Veekeedukann
•Presskann
•Suuremat sorti pesukuivatusrest
Need oleks praegu siis keerulisemad asjad (wc paberi ja seebi saab osta heade annetajate raha eest ka kergelt, suured asjad võtavad rohkem summast ära).
Eriti keeruline on pesukuivatusrestiga, kui keegi saata ei saa, olege kallid, pange silm peale, kus seda üldse müüa on.
*Lauamängud
*Praepannid
•Keedupotid
•Veekeedukann
•Presskann
•Suuremat sorti pesukuivatusrest
Need oleks praegu siis keerulisemad asjad (wc paberi ja seebi saab osta heade annetajate raha eest ka kergelt, suured asjad võtavad rohkem summast ära).
Eriti keeruline on pesukuivatusrestiga, kui keegi saata ei saa, olege kallid, pange silm peale, kus seda üldse müüa on.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tartu Naiste Varjupaigale 2011
» Tartu Naiste Varjupaigale 2012
» Tartu Naiste Varjupaigale 2013 !!!
» Heategevuslik käsitöölaat! Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale!
» Heategevuslik "kirbuturg". Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale.
» Tartu Naiste Varjupaigale 2012
» Tartu Naiste Varjupaigale 2013 !!!
» Heategevuslik käsitöölaat! Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale!
» Heategevuslik "kirbuturg". Kogu tulu läheb Tartu Naiste Varjupaigale.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5