Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
+15
saby
enny
Ketuemme
linky
soe suur süda
liisi241
janee
Dior
minake
Mustlasplika
annukas18
Monique
erlex
ˇmiio23
armsake
19 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
vist ei ole jah
Väiksemate kiik peaks olema veel seal männimäe säästuka kõrval, seal mingi turnimisvõimalus ja liivakast ka... seal vanaemad mul tüdrukuga aegajalt käinud.
Väiksemate kiik peaks olema veel seal männimäe säästuka kõrval, seal mingi turnimisvõimalus ja liivakast ka... seal vanaemad mul tüdrukuga aegajalt käinud.
Ketuemme- Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010
Kahju et pole.Me otsisime just kiiku sest meile meeldib väga kiik.Aga nüüd ostsime koju ja panime ülesse tibi suppper õnnelik,
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Me ostame ka lähiajal koju kuna Laurale meeldib väga kiikuda .
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Meie istumegi nüüd ainult kiigus
erlex- Omaklubi teemant
-
erlex me hakkame siis nüüd teie juures kiikumas käima
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Aga palun kui kadeops lubab
erlex- Omaklubi teemant
-
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Kus Viljandis autode üllatusmunasid müüakse? Maksimarketis hetkel on, eile eeldasin, et vast siis Konsumis ka, aga ei olnud. Mul tüdruk hetkel nüüd selle variandi kogumise käsile võttis
Ketuemme- Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010
Mina üllatusmunadest ei tea mitte kui midagi
Mustlasplika-kas sul on juba valu tagasi tõmmanud?
Pool hamba krooni lagunes ära ning plomm tuli ka tagatipuks ära -nüüd olen meeletult suure hambaauguga ja valuga !
Hea kui üldse homme rääkida saan ,sellin tige ja paistes olen
Mulle kohe üldse need hambaarstid ei istu.Asi on selles,et alati piinatakse. Üks hammas tõmmati välja kuna ise lolli peaga lasin ,,vaikselt,, valutada kuni lõpuks polnud midagi päästa aga ikka kui sulle tehakse mitu tuimestust ja ma maksan selle eest siis ma ka eeldan ,et onikka tuim ,mitte et keel on tuim aga närv on tundlik .
Ma lähen hulluks kui mõtlen selle peale kuidas nad seda hamamast seal Viljandi hambakliinikus välja tirised -hea,et lõualuu alles jäi .Ning tagatipuks jätsid nad juure ikkagi sisse -selle avastasin hiljem teise arsti juures ning kõige hullem on see,et haav oli juba kinni kasvanud ,nii et mul mõnikord valutab siis on imelik kuna krooni pole Aga raha võtavad küll
Ainuke koht kus ma olen korraliku tuimestuse saanud oli Soomes - aga jah siis ma olin poolpäeva ikka tuim
Mustlasplika- kus sa käisid ,kuidas oli ning palju see väljavõtmine läks? Pean mingi 600.- arvestama vist ikka ?
Mustlasplika-kas sul on juba valu tagasi tõmmanud?
Pool hamba krooni lagunes ära ning plomm tuli ka tagatipuks ära -nüüd olen meeletult suure hambaauguga ja valuga !
Hea kui üldse homme rääkida saan ,sellin tige ja paistes olen
Mulle kohe üldse need hambaarstid ei istu.Asi on selles,et alati piinatakse. Üks hammas tõmmati välja kuna ise lolli peaga lasin ,,vaikselt,, valutada kuni lõpuks polnud midagi päästa aga ikka kui sulle tehakse mitu tuimestust ja ma maksan selle eest siis ma ka eeldan ,et onikka tuim ,mitte et keel on tuim aga närv on tundlik .
Ma lähen hulluks kui mõtlen selle peale kuidas nad seda hamamast seal Viljandi hambakliinikus välja tirised -hea,et lõualuu alles jäi .Ning tagatipuks jätsid nad juure ikkagi sisse -selle avastasin hiljem teise arsti juures ning kõige hullem on see,et haav oli juba kinni kasvanud ,nii et mul mõnikord valutab siis on imelik kuna krooni pole Aga raha võtavad küll
Ainuke koht kus ma olen korraliku tuimestuse saanud oli Soomes - aga jah siis ma olin poolpäeva ikka tuim
Mustlasplika- kus sa käisid ,kuidas oli ning palju see väljavõtmine läks? Pean mingi 600.- arvestama vist ikka ?
Dior- Omaklubi pronks
Kui ma selle jõulupeo asja ajal eestis olen, siis oled 100%line tulija. Kingiidee on ka hea mõte
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Kuhu kadunud olete nii vaikne siin
erlex- Omaklubi teemant
-
Dior, kelle juures sa seal hambakliinikus käid? Mul oli ka vaja üks välja tõmmata kevadel ja ülejäänusid parandada. Olen jube argpüks, nii et kõik lasin teha tuimestusega ja mõjus küll.
Mul pole täna lobisemise tuju ka jälle halb olla, minu puhul see üsna tavaline juba ja ainult magada tahaks
Mul pole täna lobisemise tuju ka jälle halb olla, minu puhul see üsna tavaline juba ja ainult magada tahaks
Miio- ma nimesid ei tea. Ma olen tavaliselt käinud esmaabis-siis kui juba valutab ja ei kannata oodata . Ma olen selline edasi-lükkaja olnud,et alles viimase hädaga kuid enam ma nii ei taha lasta , muidu jäängi oma kõikidest hammastest ilma
Dior- Omaklubi pronks
Minu hambaarstikäigud on piirdunud alati suu lahti- kõik korras- nägemist Pole mingeid probleeme kunagi olnud. Peaks minema nüüd uuesti, eelmine kord käisin mingi aasta tagasi (sain suht teada et Raianit ootan ja Liisu oli vist just aastaseks saanud vms). Lihtsalt niisama kontrolli.
Jõulukinkidega peaks jah midagi välja mõtlema. Tegelt võiks ju teha nii, et igaüks arvestab, et mingi a la selline asi mis sobib kuni 2 aastaseni või rohkem ka isegi (nt raamat, pusle, mingi pehme mänguasi vms), et mitte kõrinaid ja väga beebide asju. Lapsed ju kasvavad ja siis peaks sobima kõigile. Minu teada ongi kõige vanemad Lisandra (2-aastane ja minakese Anders mingi 6-aastane). Ülejäänud jäävad sinna kuni 2-aastase sisse ju. Või mis teie arvate? Muidu tuleb ikka nö vahetus kellegi vahel, aga siis oleks suva ja võtaks järjest asju nii nagu kellelegi juhtub. Väga tillusid beebisid ju meil ei olegi. Kõige nooremad ongi vist kohe 6-kuune Raian ja Laura (ja Melissa-Mai, Alexandro kui nemad ka tulevad).
Aga haigustele annaks siin teemas ka tappa Ootan hoopis Tervist külla endale
Jõulukinkidega peaks jah midagi välja mõtlema. Tegelt võiks ju teha nii, et igaüks arvestab, et mingi a la selline asi mis sobib kuni 2 aastaseni või rohkem ka isegi (nt raamat, pusle, mingi pehme mänguasi vms), et mitte kõrinaid ja väga beebide asju. Lapsed ju kasvavad ja siis peaks sobima kõigile. Minu teada ongi kõige vanemad Lisandra (2-aastane ja minakese Anders mingi 6-aastane). Ülejäänud jäävad sinna kuni 2-aastase sisse ju. Või mis teie arvate? Muidu tuleb ikka nö vahetus kellegi vahel, aga siis oleks suva ja võtaks järjest asju nii nagu kellelegi juhtub. Väga tillusid beebisid ju meil ei olegi. Kõige nooremad ongi vist kohe 6-kuune Raian ja Laura (ja Melissa-Mai, Alexandro kui nemad ka tulevad).
Aga haigustele annaks siin teemas ka tappa Ootan hoopis Tervist külla endale
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
armsake kirjutas: Väga tillusid beebisid ju meil ei olegi. Kõige nooremad ongi vist kohe 6-kuune Raian ja Laura (ja Melissa-Mai, Alexandro kui nemad ka tulevad).
Ai ai Armsakene kuidas sa küll meid ära unustasid Gert saab 09.11 alles 2 kuuseks
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
teie jah alles täitsa tillukesed:D
erlex- Omaklubi teemant
-
Või teeb enneb loosi kus on nimed-siis tead kellele teed ja kingitus läheks 101% asja ette
Dior- Omaklubi pronks
Dior- ma alguses käisin Marika Olevi juures, aga lõpu otsas hakkas ta millegipärast pirtsakaks muutuma, nüüd käin Eve Haki juures ja igati normaalne arst
Aga kuidas me seda loosi teeme? Ja siis kaob ju tegelt see huvi ära kui tead kes teeb. Kui saab juhuslikult, siis jääb see salapära, et ei tea kes mida tegi jne.
-
Mul on ikka valus, kui pihta minna ja selle näo poole peale ei saa toetada ka. Paistes on jätkuvalt, aga arst ütles, et nii võib kuni kuu olla. Katsudes on muna tunda, aga see pidi sellest olema, et kudede vahel on veri ja võtab aega. Niidid on ka jätkuvalt alles. Aga koht on ilus roosa ning verevalumid hakkavad ka ära käduma vaikselt.Dior kirjutas:Mustlasplika-kas sul on juba valu tagasi tõmmanud?
Käisin Pärnus Hommiku hambaravis, kuna mul lõigati hammas ennem välja ja lõpuks tehti ka kolmik närvi tuimestus pluss röntgenid, siis oleks läinud pea 1000.- Aga kuna ma teadsin, kui halvasti hammas on, siis küsisin umbes hinna ära ja sain 600.- hakkama, arst ütles ise, et kõige rohkem 600 peale vaadades. See päästis suure summa maksmisest.
Õhtuti ikka valutab, aga pole juba mitu päeva valuvaigistit võtma pidanud ja olen saanud külmakotiga hakkama.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Miio -mismõttes pirtsakaks,kuidas see väljendus?
Mul olid varem ka hambad igati terved aga nüüd rasedusega hakkasid augud tulema nagu seeni pärast vihma
Mul olid varem ka hambad igati terved aga nüüd rasedusega hakkasid augud tulema nagu seeni pärast vihma
Dior- Omaklubi pronks
Aga Janee, Gert ka ju kasvab
-
Ma täpselt ei mäletagi, pahasti ütles, rasedana viskas iga selline asi üle
kasvab-kasvab
Praegu saame veel pesamunad olla
Praegu saame veel pesamunad olla
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Neiu pani peaga vastu põske ja lausa nii, et pidin valuvaigistit võtma.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Viljandlased, koguneme siia!
» Pärnakad koguneme siia! :)
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3