Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
+15
saby
enny
Ketuemme
linky
soe suur süda
liisi241
janee
Dior
minake
Mustlasplika
annukas18
Monique
erlex
ˇmiio23
armsake
19 posters
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
mina olen kuulnud et see väga hea asi ja vahe peal oli plaani endale ka osta
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Tänan informatsiooni eest
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Aga mis nad maksavad?
Dior- Omaklubi pronks
INHALAATOR OMRON NE-C30 1623.- see siis mulgi apteegis, kirjeldust pole selle otsisin google abil http://mefo.ee/kasutusjuhendid/omron/Inhalatsioon/NE-C30-ET_Elite.pdf
INHALAATOR FLAEMNUOVA F400 894.- see maksika apteegis, kirjeldus
http://www.epp.ee/;?pid=page:products,pageNo:0,Item:L078P00
Kindlasti on suurem valik tartus või tallinnas, aga siin on vähemalt apteekides valida nende kahe vahelJa ultraheliinhalaatorid on kallimad aga vaiksemad, odavamad teevad rohkem lärmi. Mingil hetkel uurisin ka nende kohta, kui suuremal pojal hakkas kõriturse korduma. Nüüdki on nii et kui haigeks jääb lööb hingamise kinni. Aga samas piisab zyrteci andmisest, see lööb kiiremini tagasi
INHALAATOR FLAEMNUOVA F400 894.- see maksika apteegis, kirjeldus
http://www.epp.ee/;?pid=page:products,pageNo:0,Item:L078P00
Kindlasti on suurem valik tartus või tallinnas, aga siin on vähemalt apteekides valida nende kahe vahelJa ultraheliinhalaatorid on kallimad aga vaiksemad, odavamad teevad rohkem lärmi. Mingil hetkel uurisin ka nende kohta, kui suuremal pojal hakkas kõriturse korduma. Nüüdki on nii et kui haigeks jääb lööb hingamise kinni. Aga samas piisab zyrteci andmisest, see lööb kiiremini tagasi
Suured tänud Miio
Dior- Omaklubi pronks
Nüüd mina ka targem
erlex- Omaklubi teemant
-
Neiul parem kõrv punane ja arst kirjutas AB välja, 6 päeva seda nüüd ja siis uuesti näitama. Ja ma olen UH pildid suutnud nii ära panna, et on kohe pandud.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Meie saime täna aasta süsti ära.Õnneks oli kõik ok
erlex- Omaklubi teemant
-
Inhalaator on parim ost mis ma soetanud olen .Kui eelmine aasta oli poiss muudkui nohune ja maadles köhaga siis see aasta on haigus meil esimest korda .Nagu köha või nohu tekkima hakkab siis teen auru iga 2 h tagant ja see kaob ära .Kui plaan osta siis soovitaks projecti,see ei tee myra .Mul on omron NE-C28-E,muidu väga hea asi ja mulle sobib,kuid teeb kohutavat lärmi-umbes nagu tolmuimeja .Apteegis oli 1086 krooni,õnneks mu last see lärm ei häiri,isegi magamise ajal mitte .See UH Project on 2700-2800 kr umbes.
Erlex tore,et saite oma systi ja probleeme polnud .
Tõbistele pikad pikad paid
Erlex tore,et saite oma systi ja probleeme polnud .
Tõbistele pikad pikad paid
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
tuleneiu Kas seda võib ka täiskasvand inimene kasutada?`(vabandust kui see väga rumal küsimus)
Ma pikemat aega plaanin osta aga ei tea sellest mitte midagi.
erlex- Omaklubi teemant
-
Sõltub aparaadist ma pakun .Mul on seal nii täiskasvanu kui lapse mask,huulik ja nina oma ka .Seega saab kasutada nii täiskasvanu kui ka laps,ka ise ravin ennast sellega .Lisaks saab seal ka lisaks NACL asemel mõnda rohtu panna kui vajaerlex kirjutas:tuleneiu Kas seda võib ka täiskasvand inimene kasutada?`(vabandust kui see väga rumal küsimus)
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Väärt kraam
erlex- Omaklubi teemant
-
Me oleme terved jah, arst kuulas üle, bronhid puhtad. Ütles, et võime teid nüüd terveks kuulutada. Peame vaid pulmicorti (astma rohi) auru tegema 2 x päevas.
Mina ostsin kiirvariandis, septembris, kui lapsel bronhiit oli, inhalaatori. Mul on Micelflussi oma. 1100.- maksis ja Selveri apteegist ostetud. Lärmab küll, aga ei sega last..Siiani on asendamatu olnud...See aurumasin on nohule ka hea, ta hingab seda NaCl sisse, mida muidu paned ninna lahusena..ja aitab..
Mina ostsin kiirvariandis, septembris, kui lapsel bronhiit oli, inhalaatori. Mul on Micelflussi oma. 1100.- maksis ja Selveri apteegist ostetud. Lärmab küll, aga ei sega last..Siiani on asendamatu olnud...See aurumasin on nohule ka hea, ta hingab seda NaCl sisse, mida muidu paned ninna lahusena..ja aitab..
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Pikka aega lugesin pidevalt, kuidas kellelgi laps jälle haige. Nüüd siis meilgi pikem haigusteta periood läbi. Täna öösel oli Miia nii rahutu, terve hommikupooliku virises ja vähkres küll oma voodis, siis meie vahel. Nohu sai ma-ei-tea kust... Loodan, et sellega see külmetus piirdub. Ta ju ei lase endal nina ka puhastada, jookseb eest ja karjub "ei taha", "kada" (kardab). Oeh. Mul veel 3 nädalat tähtajani, loodan, et rohkem haigusi ei tule...
Oi kuik vahva Saby et juba tähtaeg tulekul kahju et Miiake haigeks jäi
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Saby Jõudu ja jaksu.Meie tibi nüüd köhib
erlex- Omaklubi teemant
-
Saby nii jube jah kuidas nad seda nina puhastamist ei salli ,nii kahju kohe lapsest Kuid tegema peab, mina hoian kinni ,mees räägib temaga rahustuseks -üksasi on kui palju teda kuuldakse kunameil ikka röögitakse korralikult tol momendil , nutab emme - emme aga hiljem on kohe parem lapsel ju. Täna hommikul oli nohu parem , lahtisem- mina nüüd teengi seda küüslaaugu asja
Nii vahva aeg kuidas laps üritab asju järgi öelda ja imiteerib : Mõmmile teeme pai ning ütleb ,, mõmmi või mimmi ,, pehme on meil,, peh-peh,, .praegu üritab mõmmiga palli mängida ,vaatab ja imestab miks mõmmi ei veere nagu pall Siis kui talle pai teen ja ütlen pai ,siis hakab iseennast paitama ning mobiiliga rääkimises on ka käpp ,see on nii naljaks kuidas ta telefoni hoiab ,kusagil kukla peal
SAby kuidas sul endal enesetunne on muidu?
Mina ei taha enda raseduse aja peale mõeldagi , 30 lisakilo on kökimöki võrreldes mis hädad olid ja kuidas haiglas pidi passima ning see pidev muretsemine ja stressamine,et kas lapsega on kõik ok!
Nii vahva aeg kuidas laps üritab asju järgi öelda ja imiteerib : Mõmmile teeme pai ning ütleb ,, mõmmi või mimmi ,, pehme on meil,, peh-peh,, .praegu üritab mõmmiga palli mängida ,vaatab ja imestab miks mõmmi ei veere nagu pall Siis kui talle pai teen ja ütlen pai ,siis hakab iseennast paitama ning mobiiliga rääkimises on ka käpp ,see on nii naljaks kuidas ta telefoni hoiab ,kusagil kukla peal
SAby kuidas sul endal enesetunne on muidu?
Mina ei taha enda raseduse aja peale mõeldagi , 30 lisakilo on kökimöki võrreldes mis hädad olid ja kuidas haiglas pidi passima ning see pidev muretsemine ja stressamine,et kas lapsega on kõik ok!
Dior- Omaklubi pronks
Nohu on juba päris hulluks läinud, ei lase hingata läbi nina, muudkui luriseb siin. Ja täna pole päev otsa midagi eriti söönud, pole ka ime, nina nii kinni lapsel. Tänane öö tuleb arvatavasti magamata meil kõigil...
Enesetunne on okei, aga füüsiliselt raske olla. Eelmise rasedusega samamoodi. Veeren nagu pall, kõik kohad valutavad, öösel ei saa korralikult voodist püsti, et vetsu minna, külje keeramisest rääkimata. Miiat ka ei jõua süles tassida. Aga eks see kõik mööduv, ikkagi õilsa eesmärgi nimel need "kannatused".
Enesetunne on okei, aga füüsiliselt raske olla. Eelmise rasedusega samamoodi. Veeren nagu pall, kõik kohad valutavad, öösel ei saa korralikult voodist püsti, et vetsu minna, külje keeramisest rääkimata. Miiat ka ei jõua süles tassida. Aga eks see kõik mööduv, ikkagi õilsa eesmärgi nimel need "kannatused".
saby Nii kahju et teil raske loodame öö möödus ilusti
erlex- Omaklubi teemant
-
hõiskasingi liiga palju, et laps terve, nüüd meil ka nohu platsis
Meil ka, poiss alustas nädal tagasi palaviku, köha ja nohuga, aga see läks suht 3 v 4 päevaga mööda. Siis jäin mina, palaviku tunne, kurguvalu ja vaid nohu tunne. Minu haigused vaid "tundega" piirduvadki Plika on juba 4. päeva haige. Esimesel päeval aint vesine nohu ja siis hakkas juba kõrge palavik. 2 päeva oli ikka selline paar korda päevas temp 39, mis tuli maha võtta. Täna on esimene päev kus palavikku üldse pole, vähemalt hommiku. Nohu on korralik ja köha vist tahab tal tulla, hääl selline kahtlane. Vastik see haiguste aeg. Poiss pole 2 nädalat aeda saanud, sest ühe nädala oli ise haige ja nüüd teine nädal on plika haige ja ma ei saa viia/tuua poissi. Uuel nädalal peaks taas aeda saama poisi, enne kui jõulu vaheaeg hakkab
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Meie käisime täna arstil kõik ok õnneks Köha pidi olema nii sama nohust veidi ja kopsud puhtad.
pai pai tõbistele.
pai pai tõbistele.
erlex- Omaklubi teemant
-
Õnnek ei olnud hull öö. Nina oli küll kinni, aga magas paremini, kui eelmisel ööl. Loodan, et saame ruttu nohust lahti.
Erlex, tore, et teil kõik ok.
Erlex, tore, et teil kõik ok.
erlex kirjutas:Meie käisime täna arstil kõik ok õnneks Köha pidi olema nii sama nohust veidi ja kopsud puhtad.
pai pai tõbistele.
Neiu magas ka päris hästi täna, eriti hea uni tuli peale oksendamist. Eks seda röga oli sinna nende päevadega päris palju kogunenud. Täna nina parem ja tatt hakkab ka läbipaistvamaks minema. Teistele haigetele suured paid
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
nii tore kuulda et kõigil aina parem tervis..meil samuti tatti veel lippab aga juba läheb paremaks
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Viljandlased, koguneme siia!
» Pärnakad koguneme siia! :)
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.4
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3