O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Üleskutse!

3 posters

Go down

Üleskutse! Empty Üleskutse!

Postitamine  Merike T Nelj 30 Sept 2010, 22:28

Mul on kõikidele käsitöölistele üleskutse!

Kuna alustasin äsja stuudiopildistamisega, siis ideed on mul lennukad- aga käsi vaid kaks Üleskutse! 866508
Siit mul teile üks palve. Mul oleks vaja stuudiosse laste pildistamiseks aksessuaare. Kõike ma paraku ise teha ei jõua. Aksessuaaride all pean silmas siis kas patju- kostüüme- beebikookoneid- või beebiussikesi, loomakostüümid, tiivakesed, kleidikesed, kiiged jne jne. Mida põnevamad asjad seda toredam.
Kuid, et asi pelga lunimise taha ei jääks, siis lahkeid aitajaid kostitan piltidega. Aksessuaarid tehkegi oma lapsele just sellised millega teda pildistada sooviksite! Ja kõikide aksessuaaride annetajatele teen fotosessiooni, kus pildistan
teie mammukesed teie tehtud kostüümides üles Üleskutse! 866508

Igaüks võib ka üles hõigata, kui soovib aktsioonist osa võtta ja mida teeb!

Mis te arvate? Kas oleksite käsi?
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 344
Registration date : 29/07/2010

http://merike-tiivits.cetera-desunt.com/

Tagasi üles Go down

Üleskutse! Empty Re: Üleskutse!

Postitamine  carissime Kolm 26 Jan 2011, 10:42

Täitsa lõpp, alles nüüd avastasin teema Üleskutse! 820295 Kui veel jõus siis kasutaks heameelega võimalust. Hiljuti valmis müts beebile spetsiaalselt pildistamise tarbeks (tuttav tahtis kätt harjutada) aga see selline,et igapäevaselt ei kanna Üleskutse! 173454 niisama kappi ei taha seisma jätta. Kuna mul endal selliseid erilisi ideid pole siis ootaks meeleldi erisoove ja soovitavalt midagi hästi erilist. Tiibu sooviks proovida teha aga selliseid haldjalikke mitte inglile omaseid. Vähemalt sellistega oleks soov pilt saada poisist. Kui keegi kusil mõnda head pilti leiab tiibadest siis võiks üles panna.
Väikseid erilisi nipet-näpet asju nikerdaks vahelduseks küll, eriti kui neid kusagil vaja läheb. Mul kunagi heegeldatud suur kübar aga mul pole sellist alust kus seda vormi tõmmata. Samas on ka niisama mängitav.
Merike anna julgelt teada,millest puudust on. Parem ehk meilile Üleskutse! 147380
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Üleskutse! Tiitli23
Postituste arv : 1020
Registration date : 13/03/2010

http://imedekamber.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Kolm 26 Jan 2011, 21:06

Minul miskit oleks aga ma tahaks neid vahel laenata :P
No et äkki lapsel lasteaias tarvis või nii.
Mul on ühed jänku püksid sellised vanas stiilis põlv püksid sabaga valged.
Lepatriinu tiivad
Kassikõrvad
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Nelj 27 Jan 2011, 07:05

Ikka endiselt jõus Üleskutse! 866508 Nüüdsest on mul ka kodus väike stuudionurgake olemas. Andke aga teada oma soovist mulle emailile meriketiivits@gmail.com ja pildistame teie nunnukesed üles Üleskutse! 147380
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 344
Registration date : 29/07/2010

http://merike-tiivits.cetera-desunt.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down