Lobisemisenurk vol.4
+32
Puhh
Tupsu003
imeline
Soulshaker
Mõrumantsik
Cat
armsake
ˇmiio23
Heily
Iirlane
tixit
HoneyMoon
mitike
elefant
kaktus18
saby
carissime
maszke
accra
TupsuNunnu
Mustlasplika
riinu83
minake
erlex
janee
muffyns28
Monique
Pärlike
Marianne
kiisumari
p2iv2ns2de
siq29
36 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 39
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Re: Lobisemisenurk vol.4
Eks majaga kaaneb palju tööd ja tegemisi aga ka minu arust on majas elada ikka kõige parem!
See tuletabki meelde, et varsti tuleb välja minna ja tee lehtedest puhtaks teha. Sügisromantika alaku!
See tuletabki meelde, et varsti tuleb välja minna ja tee lehtedest puhtaks teha. Sügisromantika alaku!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Meile tuuakse järgmine reede puud ja siis saab neid laduda. Ahiküte on nii hea, sõbranna käis ja ütles, et neil korteris nii külm.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ahiküte on jah superhea asi, elamises on õhk hoopsi mõnusam, kui keskküttega. Meil müttas mees suvel metsas tuulemurdu koristada ja tükeldada ning sai sealt kahe aasta jagu küttepuid. Need lähevad käiku küll alles mitme aasta pärast, sest enne oli olemas juba 4-5 aasta jagu küttepuid. Eelmisel talvel pakasega oli jube hea ahju kütta, ei pidanud muretsema, kas puid jätkub kevadeni.
Lehtede riisumine jääb meil alati kevadetööks. Kevadel on nagunii vaja talve jooksul kogunenud ja lume sulamisel maha jääv praht ära riisuda, pealegi mõjub tärkavale murule kevadine läbiriisumine hästi. Riisumine on kevadel meie perele suur töö, sest kokku tuleb ära riisuda hektari jagu maad.
Lehtede riisumine jääb meil alati kevadetööks. Kevadel on nagunii vaja talve jooksul kogunenud ja lume sulamisel maha jääv praht ära riisuda, pealegi mõjub tärkavale murule kevadine läbiriisumine hästi. Riisumine on kevadel meie perele suur töö, sest kokku tuleb ära riisuda hektari jagu maad.
Meil ka korteris praegu rõvedalt külm, tahaks ka koju ahju või kaminat
Saaremaal vanematel on kamin ja siis on seal ees nii hea istuda kui tuli põleb sees
Ja lehti tahaks ka riisuda
Üleüldse peaks poisi üles ajama, kõhu täis söötma ja sõbranna plika sünnale minema, aga no mis ilm väljas on
Saaremaal vanematel on kamin ja siis on seal ees nii hea istuda kui tuli põleb sees
Ja lehti tahaks ka riisuda
Üleüldse peaks poisi üles ajama, kõhu täis söötma ja sõbranna plika sünnale minema, aga no mis ilm väljas on
TupsuNunnu- Postituste arv : 44
Registration date : 10/09/2010
Mina igatsen ka sooja tuba. Tahaks ka, et oleks ahi. Peame hetkel aga korterieluga leppima Siin on tõesti külm ja rõske. Mul on kogu-aeg käed-jalad nii külm, selline tunne, et kukuvad otsast ära.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Klge riisujad alates 17ndast ma võin appi tulla .
Siis mul mees kodus ja nuh roheline tuli juba ammu arsti poolt antud.
Siis mul mees kodus ja nuh roheline tuli juba ammu arsti poolt antud.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mina hommikul enne last maha panna ei saagi kui natuke puhuriga toa olen soojemaks lasknud sest põrandad on niiiiii külmad. Nohu ja köha ka lapsel praegu
Meie olime ka siin terve perega haiged, eile ja üleeile beebi köhis veidi ja täna on nohu.
Toodan talle antikehi hoolega - söön ingverit, mett ja küüslauku! Küll me sellest välja tuleme!
Rinnapiima sai ka ninna just.. ma ei tea kuidas teil aga minul ikka annab seda lusika peale saada. No ei ole lihtne üldsegi mitte!!! Kui pool teelusikat täis siis on ikka tipptulemus!
Toodan talle antikehi hoolega - söön ingverit, mett ja küüslauku! Küll me sellest välja tuleme!
Rinnapiima sai ka ninna just.. ma ei tea kuidas teil aga minul ikka annab seda lusika peale saada. No ei ole lihtne üldsegi mitte!!! Kui pool teelusikat täis siis on ikka tipptulemus!
Marianne- Moderaator
Oi Marianne, sul siin sama pilt mis FBs, seega saan õigele inimesele õnne soovida!
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Mille puhul? Millega ma nüüd hakkama sain?
Marianne- Moderaator
Nii nii marianne lao aga ette millega hakkama said
Poja ärkas täna öösel kell 2 üles ja lihtsalt röökis Kõht tegi haiget vist, aga õnneks jäi ruttu magama.
Üleüldse võiks täna ilm ilusaks minna saaks aknad ära pesta.
Ok nüüd hommiku kohvile
Poja ärkas täna öösel kell 2 üles ja lihtsalt röökis Kõht tegi haiget vist, aga õnneks jäi ruttu magama.
Üleüldse võiks täna ilm ilusaks minna saaks aknad ära pesta.
Ok nüüd hommiku kohvile
TupsuNunnu, meie beebi ärkas ka üleeile öösel üles ja hakkas nutma. Lohutasime teda mehega ja siis vahetasin ta asendit, rinna otsa ning jäi tuttu. Muidu magab ilusti, niheleb vaid kui kerget öist ampsu tahab teha.
Aga see õnnitlemise asi ma ei jaganud eile üldse matsu lahti. Nimepäev oli kaheksandal juba ära ja nagu muud tähtpäeva ei paista veel.. täna aga vaatasin Facebooki ning avastasin, et olen Ernstile selle laulukoera võitnud.
juhhei!
Aga see õnnitlemise asi ma ei jaganud eile üldse matsu lahti. Nimepäev oli kaheksandal juba ära ja nagu muud tähtpäeva ei paista veel.. täna aga vaatasin Facebooki ning avastasin, et olen Ernstile selle laulukoera võitnud.
juhhei!
Marianne- Moderaator
Nii kift koer on see
Siin foorumis koguaeg nii vaikne või lihtsalt nv? Ma siin vaatasin erinevaid teemasid ja vastasin ka ning selline tunne nagu üksinda kirjutaks
Siin foorumis koguaeg nii vaikne või lihtsalt nv? Ma siin vaatasin erinevaid teemasid ja vastasin ka ning selline tunne nagu üksinda kirjutaks
Marianne oi, see on ju küll väga vahva võit. Nele saab selle endale 1. sünnipäevaks. Hästi vahva kutsu Mis loos seal FBis oli?
Tupsununnu, meil on siin vaikne aeg jah.. veel. Mida rohkem sügise poole seda rohkem toimuma hakkab, vahest on siin lausa nii nagu jututoas istuks.
Suvel oli täiesti vaikne, kõik olid õues.
Monique, ühe internetipoe (4kids) loosimine, Facebookis on pidevalt sellised loosid kus jagad infi oma sõbralistis olevatega (ühesõnaga spämmid) ning siis paned vastavasse kohta kirja, et oled jaganud ning seejärel loositakse nende inimeste vahel välja see asi mis loosi on pandud. Voila
Suvel oli täiesti vaikne, kõik olid õues.
Monique, ühe internetipoe (4kids) loosimine, Facebookis on pidevalt sellised loosid kus jagad infi oma sõbralistis olevatega (ühesõnaga spämmid) ning siis paned vastavasse kohta kirja, et oled jaganud ning seejärel loositakse nende inimeste vahel välja see asi mis loosi on pandud. Voila
Marianne- Moderaator
Marianne FBis mul kontot pole, aga olen ka igasugustel netipõhistel loosimistel osalenud päris palju( mingeid spämme edasi saatnud), kuid kahjuks pole õnn kunagi naeratanud. Enam ei viitsigi saata.
Mulle tuli see ka nii ootamatult.
Seda kutsut noolisin ma aga poes juba pikemat aega.. mõtlesin, et küsiks juba perelt jõuluks..
Aga miks ma üldse selle loosiga tegelesin (muidu ma ei viitsi eriti) oli see, et mu üks sõbranna võitis mõned nädalad tagasi nii endale crocksid.
Ma näiteks ei usu absoluutselt loteriidesse. Mu vanaisa ostis terve oma elu loto pileteid, elas kõvasti üle 90 aasta aga võitis vaid pisisummasid mis vaevu katsid piletite ostu summad.
See (loosi)õnn on üldse üks kummaline asi.
Seda kutsut noolisin ma aga poes juba pikemat aega.. mõtlesin, et küsiks juba perelt jõuluks..
Aga miks ma üldse selle loosiga tegelesin (muidu ma ei viitsi eriti) oli see, et mu üks sõbranna võitis mõned nädalad tagasi nii endale crocksid.
Ma näiteks ei usu absoluutselt loteriidesse. Mu vanaisa ostis terve oma elu loto pileteid, elas kõvasti üle 90 aasta aga võitis vaid pisisummasid mis vaevu katsid piletite ostu summad.
See (loosi)õnn on üldse üks kummaline asi.
Marianne- Moderaator
Nii see on tõesti
Meie oleme taas nädalakese kahekesi. Õnneks on tulev nädal veel sebimist palju, aga peale seda jääb ainult iga esmspäevane beebikool ja kõik.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma panen ennast juba 4,5 kuud beebikooli kirja kogu aeg unustan!!! Jubee!
Vähemalt mees väntsutab Ernsti..
Siq, miks Sa poodi siis ei pääsenud?
Me käisime täna Ernstiga vihmast hoolimata tipa-tapa poes ära. Ernst Herman linas, kott ühes käes ja vihmavari teises.. naljakas on see kuidas poiss mind kreeni suudab ajada ja siis jube kõvasti vihmavarjust tirida! mul oli ikka tükk tegemist koju jõudmisega!
Kudusin lõpuks poisile uued sokid ka valmis!! Eelmised olid juba ammuilma väikeseks jäänud! Pea 10 kilone juntsu ikkagi.
Pildil on eelmised sokid mis kudusin enne sündi ja uued. Vaja veel aurutada ja valmis!
Vähemalt mees väntsutab Ernsti..
Siq, miks Sa poodi siis ei pääsenud?
Me käisime täna Ernstiga vihmast hoolimata tipa-tapa poes ära. Ernst Herman linas, kott ühes käes ja vihmavari teises.. naljakas on see kuidas poiss mind kreeni suudab ajada ja siis jube kõvasti vihmavarjust tirida! mul oli ikka tükk tegemist koju jõudmisega!
Kudusin lõpuks poisile uued sokid ka valmis!! Eelmised olid juba ammuilma väikeseks jäänud! Pea 10 kilone juntsu ikkagi.
Pildil on eelmised sokid mis kudusin enne sündi ja uued. Vaja veel aurutada ja valmis!
Marianne- Moderaator
Tubli Marianne!
Marianne, mees oli autoga tööl, ma ei saanud minna. Ja kui ta koju jõudis, oli jäätiseisu läinud.
jäätis.... just
Ma mõtlesin tükk aega mida ma tahan ja olin plaaninud sööma hakata, mingi kaks tundi tagasi ja nüüd lugedes siq29 su postitust, meenus... jäätis
Tegelikult tahtsin uurida, kuna mul tõsised probleemid tihtipeale otsitavate postitustega siis kust alt ma leian allergia teema lastest? Kunagi sai kirjutatd sinna aga ei leia enam seda kohta Täna mõtlesin rohkem aega varuda ja otsida aga ikka edutult. Äkki saate aidata?
Ma mõtlesin tükk aega mida ma tahan ja olin plaaninud sööma hakata, mingi kaks tundi tagasi ja nüüd lugedes siq29 su postitust, meenus... jäätis
Tegelikult tahtsin uurida, kuna mul tõsised probleemid tihtipeale otsitavate postitustega siis kust alt ma leian allergia teema lastest? Kunagi sai kirjutatd sinna aga ei leia enam seda kohta Täna mõtlesin rohkem aega varuda ja otsida aga ikka edutult. Äkki saate aidata?
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 39