O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus)

+35
lumemari
anca123
riinu83
mitike
Ivika25
kats
kiisumari
tixit
Gettukas
eda21
HoneyMoon
keivi
lemming
Kaja
imeline
pincel
Tipu
Rosmarin
Sirabella
Pärlike
armsake
mannu03
Lehise
tirtzzz
liisa003
pariisitar
accra
babyapple
Heleen
Paradiisilind
Cat
Soulshaker
Iirlane
Bibi
VäikeTama
39 posters

Lehekülg 9, lehekülgi kokku 28 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Next

Go down

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Empty Re: OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus)

Postitamine  VäikeTama Teis 21 Apr 2009, 19:34

Mannu03- väga-väga armas pilt!

Armsake- mulle kohutavalt meeldib "Palveuinak", need sasipussis sõlmes sõrmekesed ja eriti püüdliku näoga uinak on niiii tore vaatepilt!!!

Heleen ei valmista järjekordselt pettumust :01: "Siesta" on tore, kuid "Aset valimata" on veel toredam :hahaha: Kes see tädi on?

Rosmarin "ninad koos" on nunnu ja tõesti unine pilt :smaili:

Ja voonake (viimane pilt) ja pariisitar (keskmine pilt) ja Sirabella (pisikesed varbad laiali) ja...ja...Thelma tibu kes magab kiiges!!!! ja..ja argghh kõigil on ju midagi, mida välja tuleks tuua!!!!

ahhhhh minu hääl läheb Iirlase "Lõunauinak" pildile, kuna sellel pildil on uinakut nautimas kõige enam ja erinevat sorti indiviidi OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 173454 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 496804

Armsakese "palveuinak" teine koht!
Ei, tema peaks esimese saama :hmmm:
hmmm
Jah,
1: Armsake
2:Iirlane
(soory missis aga teil on siiski veel arenemisruumi :hahaha: :hahaha: :hahaha: )
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Empty Re: OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus)

Postitamine  Rosmarin Teis 21 Apr 2009, 20:45

minu hääl läks armsakesele "palveuinak" pildi eest. Aga nii väga meeldis ka mannu03 pilt! Jube raske oli valida, niipalju armsaid pilte...Iirlase kameeleon oli ka :smaili:
Rosmarin
Rosmarin
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 382
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Teis 21 Apr 2009, 21:00

Minu arust olid kõik pildid vapustavad ja vaid parim võidab kuid vaatasin ,et suht tasavägised hinded neil kel punkt pandud on OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 173454 Mis siis teeme kui kõik jääb tasavägiseks neil piltidel kes hinded saanud on.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 21 Apr 2009, 21:24

ma ei oska valida.... OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 329369
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 21 Apr 2009, 21:51

Appi kui tihe rebimine OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 427127 Nii lahe :smaili:
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heleen Teis 21 Apr 2009, 23:00

Oehjah... tõsiselt hea teema oli sel nädalal, niivõrd palju pilte ja kõik omamoodi parimad :smaili: . Minu hääl läks Väikesele Tamale ja peamiselt penskarite pildi eest. See mõjutas mind nii tugevalt, et mõtlesin terve päeva antud teemale. Ühelt poolt naljakas pilt, aga teisalt nii kurvakstegev ja mõtlemapanev. Pealegi meeldis mulle see, et pilt oli hoopis teisest ooperist kui ülejäänud tööd.

Teine võitjakandidaat oli Thelma pilt. Väga vahva pilt ja kuigi beebist nagu enamustel, eristus teistest ja jäi hästi meelde! Eraldi tahaks kiita muidugi luuletust. On mõnel kohe erinevaid andeid antud :smaili: !

Pole midagi ilusamat tuduvast lapsest ja nende piltide eest ka kõigile OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 496804 ..

VäikeTama küsis, et kes oli mu pildil. See on mu 81-aastane vanaema OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 173454 , kelle võtsime suvel endaga Soome ämma juurde kaasa. Kõbus nagu ta on, ei saanud jätta võimalust kasutamata, et päikese käes veidi pleesitada :hahaha: .
Heleen
Heleen
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 421

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 21 Apr 2009, 23:26

No minu lemmik oli Väiksetama hooldekodu pilt..see on nagu see,et ....küll vanas eas on aega magada....
Kuigi Heleeni siesta oli algul mu favoriit,siis otsustasin pildi kasuks,millel pole tehtud töötlust....
Aga no Andromache lutiga pilt :smaili: ja päkapikud ja no mannu03 pilt mõjus nii "sotsiaalselt"mulle-laps lapsega...
Rosmarini poiskene oli ka maru kihvt...või no humoorikas Armsakese palvetuduja... OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 845852 tibude pildid olid KÕIK suurepärased... OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 227557
See Fotoralli on üldse nii kihvt nii kihvt!!!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Kolm 22 Apr 2009, 20:12

Väike Tama-Pane see pildipaneku 6petus oma esimesse posti. Akki margatakse... :arkana:
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Kolm 22 Apr 2009, 20:34

Iirlane kirjutas:Väike Tama-Pane see pildipaneku 6petus oma esimesse posti. Akki margatakse... :arkana:
oki!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Reede 24 Apr 2009, 11:31

Mulle meeldivad seekord eriti:
pariisitar - Isa sydame l2hedal
VäikeTama - Uinak kogumaks jõudu söömaajaks ja Kui järgmise lennuni on maa ja ilm
Heleen - Siesta
Ainult, et hääle saab anda vaid ühele? :hmmm: Vaatasin veelkord need pildid üla ja annan oma hääle pariisitarile OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 709412 See isa pilk seal suunatud kaugusesse ja pisike nohisemas rinnal, kuidagi nii täiuslik hetk. Ja see pilt annab selle hetkeemotsiooni nii hästi edasi OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 61639 Kõik! :kniks:
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  pincel Reede 24 Apr 2009, 16:36

Vahvad pildid kõigil! OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 866508
Minu hääl oleks läinud Heleeni pildile (ja ehk oleks ka viigiseis siis raugenud?), kuid ma lihtsalt magasin õige hetke maha. Ise olen süüdi ja ei virise, vaid üritan järgmine kord hoopiski ka teie ralliga liituda.
pincel
pincel
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 660

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Reede 24 Apr 2009, 17:56

Kes veel haaletanud pole,valige kas Heleen v6i VaikeTama ja teema lahendatud! :whist:
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Reede 24 Apr 2009, 20:12

Selle nädala teema eest sai köige rohkem hääli Heleen!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 966544
Piltidest tundus köigile meeldivat nii "Siesta" kui ka "Asendit valimata"!
Pincel andis hääle Heleenile, seega on meie super-fotograafil jälle vöimalus uus teema välja kuulutada!!!!!!!!!!! Andke andeks, et hilinen selle postitusega siin, käisime külas ja kodused tegemised tahtsid tegemist OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 66281

Aga Heleen- tule aga uue teemaga lagedale!!!!!!!!!!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Laup 25 Apr 2009, 00:32

6nnitlused Heleen! OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 966544
M6lemad pildid olid t6esti m6nusad.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Laup 25 Apr 2009, 00:49

Heleenile õnnitlused ka minu poolt!
Sa oled seda võitu väärt!!!
OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 496804 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 79743 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 79743 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 79743 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 966544
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Laup 25 Apr 2009, 10:44

Palju 8nne Heleen OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 79743 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 79743 OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 79743

Aga nyyd ruttu-ruttu OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 141593 , mul juba s8rmed sygelevad :muie:
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heleen Laup 25 Apr 2009, 11:30

:661:

Just eile oli mul arvutivaba päev ja palun nüüd vabandust, et minu pärast ootama pidite. Piisab mul vaid korra ära käia, kui mõni üllatus juhtub :hahaha: .

Suured tänud mu piltide kommentaaride ja hinnete eest :01:,kuigi tegelikult olime ju VäikseTamaga viigis ja ma parema meelega oleksin teema mõtlemise talle üle andnud! Ma ei saa siiani sellest vanadekodu pildist üle, midagi nii mõtlemapanevat ja mind sügavalt mõjutavat pole ammu näinud. Ma ise olin täiesti veendunud, et see pilt on kindel võitja .

Aga nüüd ruttu uus teema, et saaks nädalavahetuse maksimaalselt ära kasutada ja fotokad välja koukida. Tore, et pincel meiega järgmises teemas liitub. Tahtsin juba tükk aega tagasi küsida, et miks tema pilte näha pole!

Uus teema on "Suur ja väike" !

Laske ideedel lennata ja ruttu pilte klõpsima!

Vahvat nädalavahetust!
Heleen
Heleen
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 25 Apr 2009, 12:13

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Os7ex3
"Maailma kallimate käed"

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 2yyul5j
"Suur ja Väike kont"

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 5yt5yr
"Perekond Luik"

Ei ole värskelt tehtud pildid. Kõige värskem on esimene pilt, kus Liisu hoiab issi sõrmest, oktoobris 2008 tehtud. Ülejäänud on veidi vanemad, aga minu arust sobisid nii hästi, et ei hakanud uusi välja mõtlema (vaimuvaene inimene olen OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 848853)
Ei töödelnud, pildid nii nagu tehtud on OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 633777

Viimati muutis seda armsake (Püh 26 Apr 2009, 21:25). Kokku muudetud 2 korda
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Laup 25 Apr 2009, 13:12

Muide kes on poolt kui teeme nii et see kes teema ylesse paneb ei saa ise osaleda v6i et mitte ilusatest piltidest ilma jaada ,siis tema pildid ei lahe arvesse?(aga naha ju tahaks OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 848853 )

No et kes eelmine kord v6itis ,see jargmine kord ei osale. OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 857642
Saate ehk isegi aru mis p6hjusel...

Olete poolt?
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Laup 25 Apr 2009, 13:46

Poolt :yes2:

P2ris huvitav uus teema on, kui nyyd veel m8ni idee ka tuleks :hmmm:
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Laup 25 Apr 2009, 14:11

Iirlane ma kùll pointist aru ei saanud, miks vôitja ei tohi osaleda? :hmmm:
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heleen Laup 25 Apr 2009, 14:15

Muideks, ma mõtlesin ise sama, Iirlane! Mina olen poolt.
Heleen
Heleen
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 25 Apr 2009, 14:18

Vahetan ühe vanadest piltidest uue fotoralli jaoks tehtud pildi vastu välja:

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Page10h

"Suur ja väike õde"
(Töötlus: heledamaks, teravamaks ja raami)

OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Dsc0086a

"Varjudemäng"
(Töötlus: saturate)

"Isabellaga"

(Vana pilt. Aegvõte. Töötlus: crop ja heledamaks.)

Viimati muutis seda Andromache (Esm 18 Mai 2009, 08:02). Kokku muudetud 3 korda
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Laup 25 Apr 2009, 14:33

Andromache- nii armsad pildid ! :smaili:
Hakka v6i hardusest nutma... :girlsh:
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Laup 25 Apr 2009, 14:53

"Kollane sùgis" (vana pilt, puu kôrval pisike tegelane on minu vanem poiss 10 kuusena)
OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Img_0110

"Orav" (taas vana pilt)
OMA Fotoklubi Fotoralli! (algus) - Page 9 Img_0210

Mul nùùd objektiiv ju katki nii et nii kurb, nii kurb aga ma esindan enda kandidatuuri vanade piltidega :sad1:

Viimati muutis seda Liis (Reede 01 Mai 2009, 09:12). Kokku muudetud 1 kord
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 9, lehekülgi kokku 28 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Next

Tagasi üles

- Similar topics