Kumb on tülide lõpetaja?
+7
naxy
annukas18
Cat
Monique
anukas
magnificat
Pärlike
11 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kumb on tülide lõpetaja?
Kui teie suhtes tülisid ka ette juhtub ( ), kumb pool on tavaliselt see, kes kiiremini vabandab, kompromisse teeb või kaissu poeb?
Mul mees on selles osa äärmiselt "isane", et vabandama ikka naljalt ei kipu, aga kui tõesti mingi paraja nõmedusega hakkama on saanud või öelnud, tuleb ka vabandus üle huulte. Ise olen ka tegelikult päris uhke, aga vahel on mul nõme komme kompromisside nimel hoopis hakata isegi siis vabandama ja lepitust otsima, kui tegelikult oma seisukohas kindel olen ja end päriselt kuidagi süüdi ei tunne, sest mulle ei meeldi kui keegi on mu peale pahane.
Mul mees on selles osa äärmiselt "isane", et vabandama ikka naljalt ei kipu, aga kui tõesti mingi paraja nõmedusega hakkama on saanud või öelnud, tuleb ka vabandus üle huulte. Ise olen ka tegelikult päris uhke, aga vahel on mul nõme komme kompromisside nimel hoopis hakata isegi siis vabandama ja lepitust otsima, kui tegelikult oma seisukohas kindel olen ja end päriselt kuidagi süüdi ei tunne, sest mulle ei meeldi kui keegi on mu peale pahane.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Kumb on tülide lõpetaja?
mInul on mees see,kes alati vabandab ! Sest kui ma ikka solvun siis võib öelda ,et "pilt on ja häält pole" ja mees ei kannata seda ja tuleb palub vabandust. Aga enamasti olengi mina vabanduse ära teeninud .
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
Me pole elukaaslasega nelja koosoldud aasta jooksul kordagi tülitsenud
anukas- Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010
Meie tülitseme ka väga harva ja enamasti saab alguse sellest, et mina solvun mingi asja peale( vahel põhjusega, vahel liialdan). Siis on mul ka nii, et pilt on, aga häält ei ole. Enamasti palub mees vabandust, kuigi me mõlemad vihkame tekkinud olukorda. Kui aga tean, et olen ise süüdi, palun mina vabandust.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
anukas kirjutas:Me pole elukaaslasega nelja koosoldud aasta jooksul kordagi tülitsenud
Me oleme kùll temperamendilt môlemad suhteliselt tulised, neid ùtlemisi ikka aeg-ajalt tuleb ette ehkki alguses oli rohkem
meie tylitseme ka suht harva,ja pärast on nii et kes end syydi tunne siis palub esimesena vabandust!
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Meie oleme mõlemad kanged ja tülid lõppevad üldjuhul ikka rahumeelselt. Kui varem olin tülide lõpetajaks mina siis nüüd on selleks enamasti mees.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Me oleme koos olnud kaks ja pool aastat aga teineteise kohta halvasti pole me kumbki öelnud, ehk siis solvanud. Aga pisemaid nääklemisi tuleb ette. Mees on mul parajalt põikpäine ja seepärast ma kodurahu huvides temaga eriti vaidlema ei kipu. Jätan talle tema arvamuse. Eks ta näeb ju hiljem ikka ära, et ta eksis. Siis ikka tunnistab, et olgu, seekord oli minul õigus. Mina nii põikpäine ei ole ja kui kui mõistan, et mehe vaade antud asjast on õige, siis ütlen ka seda, mitte ei aja oma joru.
Suuri tülisid meil enam polegi , pisikesed nägelemised ainult.
8 aastat on küllalt pikk aeg, et teise vigadega leppida. Tavaliselt olen ikka suht pika vihaga ja niisama andeks paluma ei lähe
Kui tõesti tunnen, et ma dramatiseerisn kogu asja üle ja süüdi olen ikka mina, siis oskan vabandada ka
8 aastat on küllalt pikk aeg, et teise vigadega leppida. Tavaliselt olen ikka suht pika vihaga ja niisama andeks paluma ei lähe
Kui tõesti tunnen, et ma dramatiseerisn kogu asja üle ja süüdi olen ikka mina, siis oskan vabandada ka
Külaline- Külaline
Suuri tülisid meil ka pole, nägelemised aga küll ja neid alustan mina ja lõpetan mina
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
minake kirjutas:Suuri tülisid meil ka pole, nägelemised aga küll ja neid alustan mina ja lõpetan mina
Meil sama
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker kirjutas:minake kirjutas:Suuri tülisid meil ka pole, nägelemised aga küll ja neid alustan mina ja lõpetan mina
Meil sama
Meil ka sama
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pereelu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1