TK: Meisterdame emale!
3 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
TK: Meisterdame emale!
Maikuu ei ole enam mägede taga ja juba mai teisel pühapäeval on emadepäev!
Teeme koos oma kallitele emadele, vanaemadele , iseendale ja vahvatele ämmadelegi kauneid ning isikupäraseid käsitöö esemeid!
Ootame siia kõikide Omaklubi meistrite pilte emadepäevaks valmistatud vidinatest !
Ilusaid ideid ja nobedaid näppe!!!
Osalejad:
Thelma
babyapple
Andromache
Mammi
Siq29
Teeme koos oma kallitele emadele, vanaemadele , iseendale ja vahvatele ämmadelegi kauneid ning isikupäraseid käsitöö esemeid!
Ootame siia kõikide Omaklubi meistrite pilte emadepäevaks valmistatud vidinatest !
Ilusaid ideid ja nobedaid näppe!!!
Osalejad:
Thelma
babyapple
Andromache
Mammi
Siq29
Viimati muutis seda babyapple (Kolm 05 Mai 2010, 09:19). Kokku muudetud 7 korda
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
Re: TK: Meisterdame emale!
materjal: Rohelise- punasega 12mm keraamilised helmed, pronksi värvi ehtenõelad ning ühendusrõngad ja väike lihtne pronksi värvi kinnitus.
Külaline- Külaline
Kuna ehtemeistrid on hetkel tagasihoidlikud ja ühe liikme poolt tuli ettepanek laiendada teemat, siis nüüd ootame siia kõiki käsitööhuvilisi oma emadepäevaks tehtud teostega!
Kõik tööd on oodatud: ehted, tikandid, kudumid, geelküünlad jne jne.
Põnev...
Kõik tööd on oodatud: ehted, tikandid, kudumid, geelküünlad jne jne.
Põnev...
Mina ka osalen
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Nii ilusad asjad. Lillad on eriti kenad ja ma ütleks emalikud.
Thelma kaelakee mõjub naturaalse ja luksuslikuna.
'
Ma siis sain ka lõpuks pildid tehtud. Tõtt öelda on veel kaelakeede juurde vaja meisterdada kõrvarõngad ja valge kee juurde ka käevõru.
Ehted emadepäevaks:
Kasutatud materjal:
1. India käsitööhelmed
2. Antiikhõbedased pärlikapslid
3. Antiikhõbedased lillemotiivid
4. Ehtenõelad
5. Hõbedast T-kinnis
6.Hõbedased topelt ühendusrõngad
Kasutatud materjal:
1) Mageveepärlid
2) Swarovski kristallid
3) Ehtenõelad (hõbedased)
4) Ühendusrõngangad hõbedased
%) Hõbedast t-kinnis
Thelma kaelakee mõjub naturaalse ja luksuslikuna.
'
Ma siis sain ka lõpuks pildid tehtud. Tõtt öelda on veel kaelakeede juurde vaja meisterdada kõrvarõngad ja valge kee juurde ka käevõru.
Ehted emadepäevaks:
Kasutatud materjal:
1. India käsitööhelmed
2. Antiikhõbedased pärlikapslid
3. Antiikhõbedased lillemotiivid
4. Ehtenõelad
5. Hõbedast T-kinnis
6.Hõbedased topelt ühendusrõngad
Kasutatud materjal:
1) Mageveepärlid
2) Swarovski kristallid
3) Ehtenõelad (hõbedased)
4) Ühendusrõngangad hõbedased
%) Hõbedast t-kinnis
Täna õhtul tuli idee, mida emadepäevaks oma emale ja vanaemale teha. Teen neile ühise kingituse.
Mu emal on mai kuus veel sünnipäev ka, nii et meisterdamist jätkub kauemaks.
Palun lisada mind ka nimekirja!
Mu emal on mai kuus veel sünnipäev ka, nii et meisterdamist jätkub kauemaks.
Palun lisada mind ka nimekirja!
Siq29, panin nimekirja ja ootame huviga!
Hei! minul juhtus nüüd nii, et kuna mees peab oodatust varem ära välismaale sõitma, lausa minu sünnipäevahommikul juba, siis emadepäev minu ema juures jääb ära s.t tõusis esiplaanile s.t juba täna, juba kahe tunni pärast stardime mu emakoju, mistõttu minu kingitus jääb hetkel tegemata AGA kui kingituseteema alla läheb ka minu poolt talle potti pistetud seemned, mis on praeguseks ilusateks lilletaimedeks kasunud ja ootavad kinkimist, siis ikkagi ise tehtud-hästi tehtud ja ma äkki seekord vitsa teilt ei saa? Ja liskas on veel trükisoe emadepäevakaart, mille ma ise disainisin.Meie perel on komme igal aastal emadepäeval vanaemadele meie perepildiga kaart lasta teha ja isadepäevaks papadele teha ainult lastega kaart, siis neil ka hea näha, kuidas lapsed kasvanud aastaga on
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Oi, Mammi! Nii tubli töö ja on näha, et oled varakult emale mõelnud ning lilleseemned varakult mulda pannud!
Minu ema saab iga aasta emadepäevaks lilleampli või poti koos lilledega, mida aeda panna.
See on juba traditsiooniks kujunenud, et üks osa emadepäevakingitusest on kindlasti aeda sobivad lilled.
Ja no perekonnapilt, see lihtsalt PEAB olema!
Mammi
Minu ema saab iga aasta emadepäevaks lilleampli või poti koos lilledega, mida aeda panna.
See on juba traditsiooniks kujunenud, et üks osa emadepäevakingitusest on kindlasti aeda sobivad lilled.
Ja no perekonnapilt, see lihtsalt PEAB olema!
Mammi
Armastuse käsitöö vastu süstisid minusse mu ema ja vanaema, kui olin veel õige pisike plikatirts, ehk 4-aastane alles. See esimene ripskoes kootud lapike, mu elu esimene omatehtud asi, on mul praegugi veel selgelt meeles. Mäletan isegi, milline see oli: hele-sinakasrohelisest lõngast, kootud kohati väga tugevalt, kohati väga lõdvalt.
Mu ema koob ja heegeldab ka vahel, ka õmbemisega, kui pole väga keerulised asjad, saab ta hakkama. Vanaema samuti koob, lisaks armastab ta väga tikkida, ta on tikkinud mitu-mitu ristpistes imeilusat seinapilti. Varem vanaema ka õmbles palju (kui olin laps, õmbles ta mulle palju ilusaid kleite-seelikuid-pluuse), aga nüüd ta seda enam ei tee.
Emadepäevaks oma emale ja vanaemale kingitust valides tahtsin, et see oleks seotud nende armastusega käsitöö vastu ja oleks ka ühtlasi minu tänu neile, et nad panid minugi käsitööd armastama. Tahtsin, et sellest kingitusest oleks neile kudumise juures abi ja lihtsustaks kudumist. Nii ma otsustasin neile teha ühiseks kingituseks silmusemärkijad. Tegin kokku 16 silmusemärkijat ja kudusin nende hoidmiseks väikese rohelise kotikese. Algul plaanisin küll karbitaolise asja teha, aga et mu ema koob parasjagu enda ja vanaema kudumis- ja heegeldamistarvikute jaoks hoidikut, siis mõtlesin, et sellist kotikest on lihtsam valmivas hoidikus kuhugi paigutada.
Väike pildiseeria kingitusest:
Silmusemärkijate materjal: suured Lucite kellukad seitse erinevat värvi, suured Lucite valged lilled, rohelised läikega seemnehelmed, valged klaasist rombid, meekarva lihvitud klaashelmed (nõuka ajast veel alles), helmenõelad, avatavad kõrvarõngahaagid.
Kootud kotikese materjal: roheline GB Wolle Hanna Gable puuvillane lõng, kootud varrastega nr.2
Mul endal on ka silmusemärkijad olemas ja neid on palju mõnusam ja lõbusam kasutada, kui lõngajuppe või haaknõelu. Kudumine on neid kasutades palju rõõmsam tegevus ja lisaks kaunistavad need abilised pooleliolevat kudumit.
Juba täna läheb kingitus Eesti Posti kaasabil Pärnu poole teele. Postitan need sellepärast varakult, et ma ei tea, kas ja kunas mul õnnestub järgnevatel päevadel postkontorisse pääseda. Soovin, et emadepäevaks, pühapäevaks, oleks kingitus neil juba käes.
Mu ema koob ja heegeldab ka vahel, ka õmbemisega, kui pole väga keerulised asjad, saab ta hakkama. Vanaema samuti koob, lisaks armastab ta väga tikkida, ta on tikkinud mitu-mitu ristpistes imeilusat seinapilti. Varem vanaema ka õmbles palju (kui olin laps, õmbles ta mulle palju ilusaid kleite-seelikuid-pluuse), aga nüüd ta seda enam ei tee.
Emadepäevaks oma emale ja vanaemale kingitust valides tahtsin, et see oleks seotud nende armastusega käsitöö vastu ja oleks ka ühtlasi minu tänu neile, et nad panid minugi käsitööd armastama. Tahtsin, et sellest kingitusest oleks neile kudumise juures abi ja lihtsustaks kudumist. Nii ma otsustasin neile teha ühiseks kingituseks silmusemärkijad. Tegin kokku 16 silmusemärkijat ja kudusin nende hoidmiseks väikese rohelise kotikese. Algul plaanisin küll karbitaolise asja teha, aga et mu ema koob parasjagu enda ja vanaema kudumis- ja heegeldamistarvikute jaoks hoidikut, siis mõtlesin, et sellist kotikest on lihtsam valmivas hoidikus kuhugi paigutada.
Väike pildiseeria kingitusest:
Silmusemärkijate materjal: suured Lucite kellukad seitse erinevat värvi, suured Lucite valged lilled, rohelised läikega seemnehelmed, valged klaasist rombid, meekarva lihvitud klaashelmed (nõuka ajast veel alles), helmenõelad, avatavad kõrvarõngahaagid.
Kootud kotikese materjal: roheline GB Wolle Hanna Gable puuvillane lõng, kootud varrastega nr.2
Mul endal on ka silmusemärkijad olemas ja neid on palju mõnusam ja lõbusam kasutada, kui lõngajuppe või haaknõelu. Kudumine on neid kasutades palju rõõmsam tegevus ja lisaks kaunistavad need abilised pooleliolevat kudumit.
Juba täna läheb kingitus Eesti Posti kaasabil Pärnu poole teele. Postitan need sellepärast varakult, et ma ei tea, kas ja kunas mul õnnestub järgnevatel päevadel postkontorisse pääseda. Soovin, et emadepäevaks, pühapäevaks, oleks kingitus neil juba käes.
Emadepäev on läbi ja teema läheb lukku.
Aitäh kõigile osavõtjatele ning kohtume peagi uutes Teeme Koos teemades!
Nobedaid näppe ja ilusaid ideid!
Aitäh kõigile osavõtjatele ning kohtume peagi uutes Teeme Koos teemades!
Nobedaid näppe ja ilusaid ideid!
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1