Beebikool
+7
Mustlasplika
missy
annukas18
minake
liisi241
Monique
enny
11 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Beebikool
Kas Viljandis ongi ainult 2 beebikooli? Üks siis Päiksekillu perekeskuses ja teine Männimäe valges lasteaias? Nimelt männimäele ma ei saanud löögile, kuna rühm juba täis - ehk saame alles septembris sinna. Täna käisin Päikesekillus no ja kohe üldse mulle see ei istunud
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Re: Beebikool
enny kahjuks on jah ainult 2 beebikooli, vähemalt minu andmetel. Mingi aeg oli ainult männimäel vahepeal. Meie käime männimäel ja olen väga rahul. Talverühm on juba täis beebisid? Tavaliselt alustataksegi minu teada kõige noorematega 2-kuuselt?
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Täis jah, helistasin sinna juba ennem kui Timmo 2 kuuseks sai ja siis oli juba rühm täis
Nii kahju. Ma panin Nele kohe natukene pärast sündi järjekorda, sest mulle öeldi ka, et seal saavad kohad suhteliselt kiiresti täis. Aga räägi veel Edaga, äkki ikka saab teid ka rühma võtta, sest meie rühma võeti ka veel paar last juurde ja üks ei hakkagi käima, sest tal mingi kõhujama kogu-aeg. Äkki langeb sealt rühmast ka keegi välja vms. Siis saad äkki koha ikkagi. Proovida vähemalt võid.Edu teile. Loodan, et ikka saate beebikooli. Miks sulle muidu Päikesekillus ei meeldinud?
Eda igatahes ütles, et kirjutab mu nr üles, et kui keegi ära langeb,siis võtab minuga ühendust.
Päikesekillus oli see, et oma imestuseks ei õppinud ma seal mitte midagi uut juurde. Ma lausa olen oma pojaga poole rohkem asju teinud, kui seal tehti. Nimelt on mul kodus üks DVD, mille järgi võimleme ja teeme akrobaatikat. Loomulikult leiutame ka ise uusi asju juurde. Teiseks oli see, et seal on sellised etonlikud laulud, leelotamised vms. Ja nii rasked..ükski ei jäänud meelde. Õe laps käis ka eda juures beebikoolis ja kõrvalt vaadates olid seal ikka sellised rõõmsad ja lihtsad laulud. Kolmandaks oli seal peale meie veel ainult 2 last Ja suhtlemist nende vahel toimus ainult niipalju, et vaatasime vaid kord või kaks igaühele otsa ja kõik.
Päikesekillus oli see, et oma imestuseks ei õppinud ma seal mitte midagi uut juurde. Ma lausa olen oma pojaga poole rohkem asju teinud, kui seal tehti. Nimelt on mul kodus üks DVD, mille järgi võimleme ja teeme akrobaatikat. Loomulikult leiutame ka ise uusi asju juurde. Teiseks oli see, et seal on sellised etonlikud laulud, leelotamised vms. Ja nii rasked..ükski ei jäänud meelde. Õe laps käis ka eda juures beebikoolis ja kõrvalt vaadates olid seal ikka sellised rõõmsad ja lihtsad laulud. Kolmandaks oli seal peale meie veel ainult 2 last Ja suhtlemist nende vahel toimus ainult niipalju, et vaatasime vaid kord või kaks igaühele otsa ja kõik.
Päikesekilluga mul endal kogemused puuduvad, aga olen mõnelt teiselt ka negatiivset tagasisidet kuulnud. Loodan, et saate ikka Miku- manni omasse
Kus hetkel keegi beebikoolis käib ja kuidas meeldib?Meie ise nüüd 3 näd käinud Miku-Manni omas ja oleme väga rahul
liisi241- Postituste arv : 62
Registration date : 22/09/2010
Ei käi kuskil aga poisiga sai Miku-Mannis käidud ja jäin rahule
Küsimus teile, kas beebikoolis ikka veel videosid tehakse, meil tehti ja see mul siiani alles, ainult et VHS-il mitte DVD-l, aga tahaks DVD-le ümber teha.
Küsimus teile, kas beebikoolis ikka veel videosid tehakse, meil tehti ja see mul siiani alles, ainult et VHS-il mitte DVD-l, aga tahaks DVD-le ümber teha.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
meie ei käi ka kuskil,eelmine aasta käisime mõned korrad päikesekillu omas aga nuh eriti mulle seal ei meeldinud,algul oli rahavst palju aga siis vahepeal polnud kedagi õieti ja sis me ka ei hakkand ikkagi käima,ja nyyd oleme enamus aega soomes ja kuna ise käis eestis olles koolis siis ei jõuaks ka.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
me käime Miku ja mannis. Mulle meeldib ja lapsele ka meeldib. Kas keegi veel siit foorumist esmaspäeviti kell 10 käib seal???
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Me saime nüüd ka pika ootamise peale Miku-Manni beebikooli. Aga just nädal enne selle algust pidime Soome tulema Aga leppisin Edaga nii kokku, et kui satume esmaspäeviti Viljandis olema, siis hüppame ka läbi. Ehk siis Missy..me peaksime ka seal esmaspäeviti käima
Meie käime Miku-manni beebikoolis alates jaanuarist. Lapsele meeldib ja ise olen ka väga rahul. Nüüd on lapsed juba suuremas ja hästi asjalikud. Nii vahva on vaadata kõiki koos. Dvdsid tehakse ikka veel ja minu arust on see väga tore mälestus
Missy Meie neiuga käime esmaspäeval kell 10. Neiule meeldib, eriti rahul on siis kui neiu Keneli ka seal. Päikesekilluga kogemus puudub.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Enny - ootame huviga
Meile ka meeldib hirmsasti seal, aga mul ei jää need laulu viisid ega sõnad meelde mäluga probleeme.
Meile ka meeldib hirmsasti seal, aga mul ei jää need laulu viisid ega sõnad meelde mäluga probleeme.
missy mul ka siiani ainult üksikud laulukesed meelde jäänud. Osad sõnad panen ise juurde . No ega ma talle nüüd viimasel ajal enam laulnud ei olegi tglt, siis ikka laulsin, kui ta pisike oli.
ma üritan vahepeal laulda, talle meeldib vaadata, kuidas mu suu liigub ja siis hakkab kaasa plaksutama ja käte-jalgadega vehkima
Oleme Miku-Mannis järjekorras niiöelda Päikesekillus oleme ka käinud kuid meie jaoks kehval ajal kella 15 ning siis on meie ´´kõige pikem ja tähtsam´´ uni .
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Enny - kas sa olid täna beebikoolis hommikul kell 10??? Kui uus tüdruk tuli, siis tuli meelde, et sa pidid ka tulema! ei julgend lampi tere ka ütlema hakata ja küsima, kas oled Enny
Kahjuks ei olnud see mina. Tahtsin tulla küll, aga autoga tekkisid jamad ja seega jäi tulemata
sain esmasp teada, et polnud sina. Meil käis filmimees ja tegi meist väikse filmi ja siis pidi igaüks lõpus ennast tuvustama jne. siis saingi teada, et pole
Kas sa siis üldse ei tule?
Kas sa siis üldse ei tule?
Meie rühmas tehti ka täna video ja lõpus sõime torti, kuna osad on juba 1-aastased ja osadel kohe-kohe sünnipäev tulekul. Need videod on nii vahva mälestus
Tahan ka juba Miku-Manni
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Video on tõesti armas mälestus aga Arlene nii kartis onukest kes filmis ja enne filmimist kukkus kulmu ka rulli
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
See oli tõesti õudne. Loodame, et hullemaks ei lähe, kuigi see võib päris paiste minna ja valu teha
Õnneks ei läinud aga valus oli tal tõesti hoidis hoolega lusikat peal Ise nii uhke.
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2