TK: Beebipapud
+11
gerli08
accra
krissu787
Mammi
Marianne
Monique
Siki
HoneyMoon
Hegle
tixit
siq29
15 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
TK: Beebipapud
TEEME KOOS BEEBIPAPUD!
Lapse sünd on imeline sündmus ning suurim rõõm emale-isale.
OMAklubi, koos siinsete käsitöö tegijatega, rõõmustab koos Teiega.
Meie rõõm on peidus pisikeste beebipapude sees ning loodetavasti jõuab see iga
väikese beebi koju.
Papude tegemine ei ole keeruline, rõõm nendest on aga suur.
Paljude käsitööhuvi on saanud alguse just oma beebile papude tegemisest.
Julgustame kõiki proovima ja osa võtma.
Kui Sa ise käsitööd ei tee, aga soovid oma beebile papusid või käsitöö
tegijana soovid rõõmustada OMAklubikat oma tehtud papudega, siis kirjuta mulle privasse.
Valmis saanud beebipapudest pange siia teemasse üles foto, et kõik saaksid imetleda.
Iga papupaari eest panen nime taha selle smaili: , et oleks ülevaade, kes on teinud-saanud.
Tegijad:
Siki
krissu787
gerli08
Soovijad:
accra
Haldjad:
siq29
Monique
tixit
Mammi
gerli08
Carissime
Lapse sünd on imeline sündmus ning suurim rõõm emale-isale.
OMAklubi, koos siinsete käsitöö tegijatega, rõõmustab koos Teiega.
Meie rõõm on peidus pisikeste beebipapude sees ning loodetavasti jõuab see iga
väikese beebi koju.
Papude tegemine ei ole keeruline, rõõm nendest on aga suur.
Paljude käsitööhuvi on saanud alguse just oma beebile papude tegemisest.
Julgustame kõiki proovima ja osa võtma.
Kui Sa ise käsitööd ei tee, aga soovid oma beebile papusid või käsitöö
tegijana soovid rõõmustada OMAklubikat oma tehtud papudega, siis kirjuta mulle privasse.
Valmis saanud beebipapudest pange siia teemasse üles foto, et kõik saaksid imetleda.
Iga papupaari eest panen nime taha selle smaili: , et oleks ülevaade, kes on teinud-saanud.
Tegijad:
Siki
krissu787
gerli08
Soovijad:
accra
Haldjad:
siq29
Monique
tixit
Mammi
gerli08
Carissime
Viimati muutis seda siq29 (Nelj 30 Sept 2010, 23:36). Kokku muudetud 14 korda
Re: TK: Beebipapud
Minu heegeldatud beebipapud ma olen muidugi veel algaja ja mul ei tulnud nii ilusad kui seal õpetuses olid
Kudusi ka ühed papud,aga nende pilt on plaadi peal,homme otsin ja lisan
Kudusi ka ühed papud,aga nende pilt on plaadi peal,homme otsin ja lisan
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
Ma olen sellest KT'st aru saanud sedasi, et iga ema teeb või vähemalt üritab ise teha oma beebile papud. Mis võiks olla armsam, kui ema poolt armastusega tehtud asi?
Siiski leidub naisi, kes tõepoolest ei oska ise kududa-heegeldada aga selliseid armsaid, südamega tehtud papusid sooviks. Siin tulekski appi meie käsitöö armastajad. Kindlasti pole see kohustuslik kellelegi. Eriti seetõttu, et sellega kaasnevad teatud kulud. Siin peaks välja mõtlema, kas need kulud jäävad tellija kanda või saadame papud OMAklubi poolt ja see läheb kirja näiteks toetusena klubile.
Sain kirja, kus olid mõned täiesti õigustatud küsimused.
Kes on need, kes need papud saavad? Kas nad üldse tahavad selliseid?
Kuidas see valik toimub? Kes millised saab?
Siiski leidub naisi, kes tõepoolest ei oska ise kududa-heegeldada aga selliseid armsaid, südamega tehtud papusid sooviks. Siin tulekski appi meie käsitöö armastajad. Kindlasti pole see kohustuslik kellelegi. Eriti seetõttu, et sellega kaasnevad teatud kulud. Siin peaks välja mõtlema, kas need kulud jäävad tellija kanda või saadame papud OMAklubi poolt ja see läheb kirja näiteks toetusena klubile.
Sain kirja, kus olid mõned täiesti õigustatud küsimused.
Kes on need, kes need papud saavad? Kas nad üldse tahavad selliseid?
Kuidas see valik toimub? Kes millised saab?
Papude tegemiseks kuluv lõng on väike kogus, minul poleks küll kahju teha kellelgi kingituseks. Ka selle rahanatukese leiaksin, et postiga saata. Kui kingitus, siis 100% kingitus. Mulle meeldib andmisrõõmu kogeda, see on minu "kiiks". Pealegi on OMAklubi nii vahva koht, et mul väga hea meel kedagi rõõmustada. Kindlasti on ka teistsuguste vaadetega inimesi.
Koledaid papusi ju ei tehtagi, minu arvates. Ikka püütakse teha võimalikult armsad, seega usun, et saajale meeldivad. Alati saab ju foto eelnevalt siia teemasse üles panna või saata soovija meilile.
Papusid saab kududa ja heegeldada. kes soovib heegeldatud, siis ehk leidub keegi, kes heegeldab,kes soovib kootuid, siis ta saab kootud papud. OMAklubi beebipapude teemas kudumise all, kuhu Tixit siin teemas ka viite tegi, on pildid minu kootud papudest. Sellised olen teinud oma lastele ja ka kingituseks. Kui kellegi meeldivad sellised ja ta soovib oma beebile ka, siis olen rõõmuga nõus kuduma. Kui on tegijaid, peaksid ju kõik soovijad papud saama.
Koledaid papusi ju ei tehtagi, minu arvates. Ikka püütakse teha võimalikult armsad, seega usun, et saajale meeldivad. Alati saab ju foto eelnevalt siia teemasse üles panna või saata soovija meilile.
Papusid saab kududa ja heegeldada. kes soovib heegeldatud, siis ehk leidub keegi, kes heegeldab,kes soovib kootuid, siis ta saab kootud papud. OMAklubi beebipapude teemas kudumise all, kuhu Tixit siin teemas ka viite tegi, on pildid minu kootud papudest. Sellised olen teinud oma lastele ja ka kingituseks. Kui kellegi meeldivad sellised ja ta soovib oma beebile ka, siis olen rõõmuga nõus kuduma. Kui on tegijaid, peaksid ju kõik soovijad papud saama.
See kas meeldivad papud ei peaks tõetsi mure olema.
Kui hakkan kaasa tegema (ajapuudusel veelsõrme ei anna) siis ikka täiesti kingitus jah. OMAdelt OMAdele. Papud kerged, lähevad ehk isegi tavakirjana (ei ole kindel).
Üles võiks esimesse postitusse panna kolm tulpa : endale tegijad, soovijad(ka papu värvisoov ja jalakese suurus- kui ei ole sündivale titale), OMA haldjad (vms).
Kui hakkan kaasa tegema (ajapuudusel veelsõrme ei anna) siis ikka täiesti kingitus jah. OMAdelt OMAdele. Papud kerged, lähevad ehk isegi tavakirjana (ei ole kindel).
Üles võiks esimesse postitusse panna kolm tulpa : endale tegijad, soovijad(ka papu värvisoov ja jalakese suurus- kui ei ole sündivale titale), OMA haldjad (vms).
Ei noh.. jälle üks vahva KT, kus kaasa lüüa. Aga enne pean siiski paar varasemat projekti ära lõpetama. Eks siis näis, kas papudeni ka jõuan. Põnni sünnini on õnneks veel natuke aega.
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Kui aega leian, heegeldaks ka papusid
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Beebipapudeni pole veel jõudnud aga sokid kudusin küll..
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Tixit ja Monique, kas teete papud oma beebide jaoks või olete haldjad? Või mõlemat korraga? Marianne, kas panen sinu nime ka kirja?
Mõtlesin Marianne nii armsaid sokikesi vaadates, et võiks beebisokkide tegemist ka arvestada. Või mis teised arvavad? Ikkagi beebisokid, mitte niisama sokid!
Küsiks ka selles asjas teiste arvamust, et kuidas panna kukerpallitav smail kingituseks läinud papupaari korral, kas nii haldjale kui ka soovijale või ainult soovijale? Minule sobib, kui ainult soovijale.
Mõtlesin Marianne nii armsaid sokikesi vaadates, et võiks beebisokkide tegemist ka arvestada. Või mis teised arvavad? Ikkagi beebisokid, mitte niisama sokid!
Küsiks ka selles asjas teiste arvamust, et kuidas panna kukerpallitav smail kingituseks läinud papupaari korral, kas nii haldjale kui ka soovijale või ainult soovijale? Minule sobib, kui ainult soovijale.
Ma kardan, et ma enne lapse sündi küll papudeni ei jõua! Mul on veel pooleli beebi tekk (viimistlemisel) ning rätijänku! Munapühakaunistused pean ka veel tegema.. ja tellimustöödena ehteid ning lusikaid.
Sügisepoole teen kindlasti beebile ja endalegi papud.. mehe jala nr on 47.. ei tea kas temale jõuaks teha..
Siis oleksime ühtekad kõik 3!
Sügisepoole teen kindlasti beebile ja endalegi papud.. mehe jala nr on 47.. ei tea kas temale jõuaks teha..
Siis oleksime ühtekad kõik 3!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mina teeks kellelegi teisele, kellel soovi oleks. Oma beebile( kes polegi enam nii beebi ) olen teinud juba paar paari.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minul enam beebit pole ja rohkem arvatavasti ei tule ka. Ma saan ainult teisi rõõmustada. Olen nõus, kui smaili saavad ainult soovijad
minul oleks pakkuda beebile (paputald venitamata 9 cm) roosa valgega papud. üks on valmis, kui on soovi teen teise ka valmis, niisama ei taha seisma teha. õpetus võetud siit: http://dropsdesignmustrid.wordpress.com/2009/12/18/heegeldatud-vaikelapse-sussid/
ühest papust on foto ka, kas panen üles?
ühest papust on foto ka, kas panen üles?
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
ok
Kuna jalamodelli ei ole, tundub papu nö vormitu Aga tegelikult on täitsa suss-papu, pehme ja armsate värvidega.
Õpetuses on 6-9 kuusele aga ma arvan, et siiski vastsündinust - 6 kuuni, oleneb lapsest
Kuna jalamodelli ei ole, tundub papu nö vormitu Aga tegelikult on täitsa suss-papu, pehme ja armsate värvidega.
Õpetuses on 6-9 kuusele aga ma arvan, et siiski vastsündinust - 6 kuuni, oleneb lapsest
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Lisan enda tehtud papud siia lehele ka Jätan riiulile õiget aega ootama. http://nagi.ee/photos/krissu787/14925747
Panin need armsad papud siia ka pildina, on veidi parem vaadata-tixit
Panin need armsad papud siia ka pildina, on veidi parem vaadata-tixit
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Tunnistan ,et olen elu käpard kudumises jne.
Praegugi üks OMAkas koob mulle,st Kõhukodanikule Iirlase südamekestega beebi tekki .
Nii ,et ma olen see vaene sugulane kelle hetkelisele Köhukodanikule võib kududa papud .
Nädala pärast loodetavasti saame soo kah teada .
Praegugi üks OMAkas koob mulle,st Kõhukodanikule Iirlase südamekestega beebi tekki .
Nii ,et ma olen see vaene sugulane kelle hetkelisele Köhukodanikule võib kududa papud .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
accra kirjutas:Tunnistan ,et olen elu käpard kudumises jne.
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
Gerli08, kas panen su haldjate nimekirja või endale tegijate nimekirja?
Väga armsad papud!
Väga armsad papud!
mõlemasse nimekirja
gerli08- Omaklubi hõbe
Gerli08, ja need imearmsad papud, mis pildid, tegid enda tarbeks või kingituseks? Ma ei tea, kuhu titasmail panna.
tegin need valmisja nüüd sai need siis venna pisikesele antud nii et pane oma tarbekskirja ja teen siis haldja papud uued
gerli08- Omaklubi hõbe
Kappe koristades leidsin,et seisma jäänud kunagi niisama tehtud papud. Sisetald 9cm, kõrgus 10-11cm. Tegu omaloominguga ja seetõttu puudub ülevaade kuidas jalas püsivad Minu poolt siis jagamisele:
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2