olen nii kurb.
+2
tixit
soe suur süda
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
olen nii kurb.
olen nii kurb, et kohe ei oska enam olla. viisin lapse haigla oli juba 9päeva kõrge palavik. olen selline rumal ema et kui lapsega midagi juhtub siis on nii kahju et nuttan. on küll juba 14 vana aga esimest korda haiglas, ei tea kuidas saan magada.loodan et allub ravile ja saab varsti koju.elan maal ja ei saa igapäev vaatama ka minna.telefoni teel ei saa rääkida tema hakkab nutma ja mina ka.
veel on mul selline mure pean minema esmaspäev lootevee uuringule Tartu, kästi mees ka kaasa võtta, aga jah..........kas peaks talle helistama ja ära rääkima või vaatan auto ja lähen üksi.
veel on mul selline mure pean minema esmaspäev lootevee uuringule Tartu, kästi mees ka kaasa võtta, aga jah..........kas peaks talle helistama ja ära rääkima või vaatan auto ja lähen üksi.
soe suur süda- Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010
Re: olen nii kurb.
Muidugi on kurb, kui lapsel on halb. Haiglas on ta arstide hoole alla ja saab ruttu terveks. Püüa mitte üleliia muretseda. Aga sinna lootevee uuringule pead ikka kellegi kaasa võtma. Sul võib pärast seal abi vaja olla.
Lootevee-uuringule vôta keegi kaasa jah, ma olen môlema lapsega selle làbi pidanud tegema, parem on, kui saab kellegi kàtt hoida.
Ja mis arstid siis ùtlesid - millest palavik lapsel? Eks murelikuks teeb muidugi, mul on lapsel angiin ikka talveperiooditi igal kuul lausa. Ja viimati oli ka kolm pàeva kôrget palavikku
Oh, kullakene...Ära ole kurb, sinu last aidatakse ja küllap saab seda haiglas tõhusamalt teha. Loodan, et laps saab ruttu terveks.
Looteveeuuringust - ikka räägi mehega. Jagatud mure on pool muret...
Homme paistab kindlasti päike ka sinu õuele! Ole tubli!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
Minu preilil on hetkel k8rvap8letik ja bronhiit ning antibiootikumid teevad ta k8hule valu + alumine purihammas teeb koledat valu. Mitte et see sind nyyd lohutama peaks, aga sa pole yksi. Lapsed j22vad vahel haigeks ja meie kui emade too ongi nutta ja muretseda. Tore, et meiega oma muret jagad, sest jagatud mure on pool muret
Suured paid Sulle ja Su tytrekesele!!!
Suured paid Sulle ja Su tytrekesele!!!
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
"soe suur süda"- ära muretse ... küll kõik korda saab, peab lihtsalt uskuma. Igatahes hoian sulle pöialt ja pea ikka kenasti vastu.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
suured kallid teile kõigile.
olin õhtul nii üksi ja tundsin et pean kirjutama.lapsel leiti verest Monoleokoosi viirus(loodan et kirjutasin õieti), saab tilka,vitamiinisüste ja antibioodikume veeni.ise ei tea sellest haigusest suurt midagi aga lööb lümfisõlmetesse kaelal ning ei taha ravile eriti alluda.
soovin südamest teile ,kellel pisikesed lapsukesed haiged on saage ruttu terveks.
ma kardan natuke mehele teatada, sest meie elu on jooksnud eriradapidi. kui nüüd teada annan, arvab ta äkki et tahan tagasi või ei saa ilma temata hakkama,kuigi see on ka tema lihane laps.
olin õhtul nii üksi ja tundsin et pean kirjutama.lapsel leiti verest Monoleokoosi viirus(loodan et kirjutasin õieti), saab tilka,vitamiinisüste ja antibioodikume veeni.ise ei tea sellest haigusest suurt midagi aga lööb lümfisõlmetesse kaelal ning ei taha ravile eriti alluda.
soovin südamest teile ,kellel pisikesed lapsukesed haiged on saage ruttu terveks.
ma kardan natuke mehele teatada, sest meie elu on jooksnud eriradapidi. kui nüüd teada annan, arvab ta äkki et tahan tagasi või ei saa ilma temata hakkama,kuigi see on ka tema lihane laps.
soe suur süda- Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1