O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

olen nii kurb.

+2
tixit
soe suur süda
6 posters

Go down

olen nii kurb. Empty olen nii kurb.

Postitamine  soe suur süda Reede 05 Märts 2010, 21:54

olen nii kurb, et kohe ei oska enam olla. viisin lapse haigla oli juba 9päeva kõrge palavik. olen selline rumal ema et kui lapsega midagi juhtub siis on nii kahju et nuttan. on küll juba 14 vana aga esimest korda haiglas, ei tea kuidas saan magada.loodan et allub ravile ja saab varsti koju.elan maal ja ei saa igapäev vaatama ka minna.telefoni teel ei saa rääkida tema hakkab nutma ja mina ka.
veel on mul selline mure pean minema esmaspäev lootevee uuringule Tartu, kästi mees ka kaasa võtta, aga jah..........kas peaks talle helistama ja ära rääkima või vaatan auto ja lähen üksi.
soe suur süda
soe suur süda

Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010

Tagasi üles Go down

olen nii kurb. Empty Re: olen nii kurb.

Postitamine  tixit Reede 05 Märts 2010, 22:01

olen nii kurb. 790180 Muidugi on kurb, kui lapsel on halb. Haiglas on ta arstide hoole alla ja saab ruttu terveks. Püüa mitte üleliia muretseda. Aga sinna lootevee uuringule pead ikka kellegi kaasa võtma. Sul võib pärast seal abi vaja olla.
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

olen nii kurb. Tiitli23
Postituste arv : 2243
Registration date : 16/02/2009

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 05 Märts 2010, 22:30

olen nii kurb. 790180
Lootevee-uuringule vôta keegi kaasa jah, ma olen môlema lapsega selle làbi pidanud tegema, parem on, kui saab kellegi kàtt hoida.
Ja mis arstid siis ùtlesid - millest palavik lapsel? Eks murelikuks teeb muidugi, mul on lapsel angiin ikka talveperiooditi igal kuul lausa. Ja viimati oli ka kolm pàeva kôrget palavikku olen nii kurb. 232488
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Reede 05 Märts 2010, 22:47

olen nii kurb. 790180
Oh, kullakene...Ära ole kurb, sinu last aidatakse ja küllap saab seda haiglas tõhusamalt teha. Loodan, et laps saab ruttu terveks.
Looteveeuuringust - ikka räägi mehega. Jagatud mure on pool muret...
Homme paistab kindlasti päike ka sinu õuele! Ole tubli!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Reede 05 Märts 2010, 23:18

Minu preilil on hetkel k8rvap8letik ja bronhiit ning antibiootikumid teevad ta k8hule valu + alumine purihammas teeb koledat valu. Mitte et see sind nyyd lohutama peaks, aga sa pole yksi. olen nii kurb. 662237 Lapsed j22vad vahel haigeks ja meie kui emade too ongi nutta ja muretseda. Tore, et meiega oma muret jagad, sest jagatud mure on pool muret olen nii kurb. 866508

Suured paid Sulle ja Su tytrekesele!!! olen nii kurb. 790180
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

olen nii kurb. Tiitli23
Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Laup 06 Märts 2010, 08:03

"soe suur süda"- ära muretse ... küll kõik korda saab, peab lihtsalt uskuma. Igatahes hoian sulle pöialt ja pea ikka kenasti vastu. olen nii kurb. 790180
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  soe suur süda Laup 06 Märts 2010, 09:01

olen nii kurb. 603747 suured kallid teile kõigile.
olin õhtul nii üksi ja tundsin et pean kirjutama.lapsel leiti verest Monoleokoosi viirus(loodan et kirjutasin õieti), saab tilka,vitamiinisüste ja antibioodikume veeni.ise ei tea sellest haigusest suurt midagi aga lööb lümfisõlmetesse kaelal ning ei taha ravile eriti alluda.
soovin südamest teile ,kellel pisikesed lapsukesed haiged on saage ruttu terveks.

ma kardan natuke mehele teatada, sest meie elu on jooksnud eriradapidi. kui nüüd teada annan, arvab ta äkki et tahan tagasi või ei saa ilma temata hakkama,kuigi see on ka tema lihane laps.
soe suur süda
soe suur süda

Postituste arv : 279
Registration date : 02/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics