O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kus teha kõrvaauke Tartus?

2 posters

Go down

Kus teha kõrvaauke Tartus? Empty Kus teha kõrvaauke Tartus?

Postitamine  aniitram Reede 12 Veeb 2010, 09:55

Tahaksin nõu küsida, et kus Tartus kõrvaauke teha saab? Ja millisesse kohta tasuks minna ja millisesse mitte? Hinnaklass tõenäoliselt ju väga erinev ei ole erinevates kohtades... Kus teha kõrvaauke Tartus? 756483
aniitram
aniitram

Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009

Tagasi üles Go down

Kus teha kõrvaauke Tartus? Empty Re: Kus teha kõrvaauke Tartus?

Postitamine  Pärlike Esm 15 Veeb 2010, 21:30

Ma googeldades leidsin, et soovitatakse Juveeli poodi Raekoja platsis (hinna ja kvaliteedi suhte osas), aga ise ma sellist kohta ei teagi Kus teha kõrvaauke Tartus? 633777 . Põhimõtteliselt teevad vist enamik ilusalonge kõrvaauke ning nende maine ja üldise hinnaklassi alusel võib maksumus siiski varieeruda.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kus teha kõrvaauke Tartus? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  aniitram Esm 15 Veeb 2010, 22:02

Aitäh vastamas, Pärlike.
Kui nüüd aus olla, siis sain oma augud juba tehtud Kus teha kõrvaauke Tartus? 824600 Kus teha kõrvaauke Tartus? 633777

Aga kui kellelgi seda küsimust veel kunagi tekib, siis tõesti : Tartus soovitan teha raeplatis olevas Juveeli poes..hind hetkel 100.-/kaks auku...kiire, meeldiv teenindus.

Ise sattusin sinna nii, et olin linna peal poodlemas ja mul oli muuseas hõbeketti vaja...ja läksin sinna ostma...ning küsisin müüjalt, kas ta teab, kus kõrvaauke teha saab-- tema vaatas mind nagu rumalat ja vastas "siinsamas saabki" Kus teha kõrvaauke Tartus? 824600 No ja nii see läks.
aniitram
aniitram

Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics