O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lapsevalvurid

+7
minake
HoneyMoon
elefant
Soulshaker
babyapple
imeline
enny
11 posters

Go down

Lapsevalvurid Empty Lapsevalvurid

Postitamine  enny Kolm 10 Veeb 2010, 19:51

Jagaks kogemusi ka beebimonitoridest ja raadiosaatjatest. Milliseid kiidate teie heaks või laidate maha? Kumba üldse eelistate?

Mina esialgu olin suur raadiosaatjate pooldaja. Seda just sellepärast, et pärast saaks nt autoreisidel seda kasutada vms. Ostsime Midland A44-777 raadiosaatja ( http://beebimonitor.ee/index.php/et/pood/details/40/7/beebimonitorid/h%C3%A4%C3%A4lmonitorid/beebimonitor-a44---777 ). See meeldis meile, kuna raadiosaatjad on üliväikesed ja neid sai kasutada ka -20C külma juures. Kahjuks praktikas selgus, et see kohe üldse ei sobi meile. Peamiseks põhjuseks sai see, et keegi koguaeg "karjus lapsele kõrva". Küll olid seal venelased, taksojuhid jne. Vahetasime kanaleid ja sagedusi, kuid ikka leidis keegi meid üles. Lisaks vilises ja tiristas ka täitsa lambist. Seega tuli raadiosaatja jätta hetkel riiulile seisma.

Soetasime beebimonitori. Firma on BabyOno ( http://www.beebikaup.ee/?pid=201 ). Kuigi see on poola kaup ja hind oli päris krõbe - olen sellega tohutult rahul. Esiteks sellel ei ole ooterežiimi (mis säästab patareisid), st et kohe kui laps teeb häält, ma ka kuulen seda. Täpselt selline tunne on, et laps on minu kõrval, kuigi ise olen maja teisel korrusel. Teiseks on sellel vibrafunktsioon, näiteks kui toimetan maja alumisel korrusel tolmuimejaga, panen monitori omale vöö peale ja kui laps teeb häält, siis see vibreerib (just nagu telefon). Kolmandaks on sellel ka liikumisandur. Seda läheb vaja siis, kui laps on suurem ja tõuseb juba voodist ise püsti (seda kiirt annab ka reguleerida). Või siis näiteks hüppab kass lapse voodisse - kohe annab märku. Neljandaks on hea see, et monitor ei pea olema lapse voodis, see võib olla 1-3m kaugusel ja kõik toimib Lapsevalvurid 547149 Muidugi saab need ka panna vooluvõrku, kui kasutada ka patareidega.
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Lapsevalvurid Empty Re: Lapsevalvurid

Postitamine  Külaline Kolm 10 Veeb 2010, 20:43

Meile toodi katsikukingituseks Safety 1st Brilliant Monitor
Lapsevalvurid 2rpbe5l
Väga pettunud olen selles Lapsevalvurid 273423 Seda on võimalik kasutada ainult nii, et laps magab toas ja monitor on ta kõrval elektrivõrgus koguaeg. Kahjuks ei tahtnud me sellist. Oleks soovinud lapsevalvurit selleks, et saaksin lapse õue maja ette magama panna ja ise saan toas olla. Hääle selgus on ka täiesti olematu. Lapsevalvurid 273423 Proovisin kord sellega luuret teha ja asetasin aparatuuri teise tuppa ning asusin pealt kuulama, mis teised siis ka räägivad. Täiesti võimatu, ainult sahises hirmsa häälega ja kui ei sahisenud, siis oli hoopiski täiesti vait. Lapsevalvurid 441331 Noo täiesti mõtetu kink...

Sellest ajast peale ei lase ma enam endale ega oma lapsele kinkida mitte midagi mida ma ise pole välja valinud. Praegu vedelebki see monitor mul kuskil sahtlis ja kasu pole sellest mitte mingit.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Kolm 10 Veeb 2010, 22:09

Minul on Philipsi oma: http://www.4kids.ee/lastekaubad/tooted/action/show_product/product_id/913/
Väga rahul olen. Teenib juba teist last.
Alguses arvasin, et seda vidinat pole üldse vaja, aga hiljem ikka otsustasin osta ja seega läks elu palju lihtsamaks ja pole kahetsema küll pidanud. Segajaid ka ei ole.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Lapsevalvurid Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 10 Veeb 2010, 22:35

Meil täpselt samasugune nagu Imelise antud lingil!
Väga hää aparaat! Lapsevalvurid 547149
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 11 Veeb 2010, 09:04

Meil on Cobra'd ja oleme ka väga rahul. Toimib isegi meie paksude seinte majas ja isegi liftis.

Suvel meil enda monitore polnud ja laenasime erinevaid ja no ükski polnud nii hea kui meie praegused.

Kusjuures ka mina arvasin alguses, et mõtetu ost aga kuna mul mõlemad lapsed on kuldmagajad olnud siis on neid monitore ikka väga tihti vaja. Eriti suvel. Pärnus on meil suur maja ja hoovinurk, kui laps juba kell 20.15 öö unele läheb siis ise küll veel väga ei tahaks tuppa kolida. Siis tulebki abiks monitor. Muidu muudkui jooksime korda mööda trepist üles ja alla.
Samuti lapsega külas käies oleme tihtipeale ta kõrval tuppa magama pannud ja monitor samasse tuppa Lapsevalvurid 547149
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Nelj 11 Veeb 2010, 10:10

meil oli vanema poisi ajal laenatud Philipsi oma nagu Imelisel. Muus osas täitsa rahul aga laspe juurde käiv osa oleks veidi pisem võinud ollla. Teise lapse ajal kingiti selline: Lapsevalvurid 2h7q43a

Mõnus pisike, mahuub taskusse, käib klambriga vöö külge, vibra-alarm ...nt suvisel ajal muru niites väga asendamatu lisa kui laps kusagil kaugel on Lapsevalvurid 547149 Levis 800m vist. Muidu paljudel 300-500m ja seinad vähendavad levi ulatust pisut...
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Nelj 11 Veeb 2010, 10:48

elefant...mis marki see on?
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Lapsevalvurid Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Nelj 11 Veeb 2010, 11:11

Britton BC-22 tutvustav info SIIN
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 11 Veeb 2010, 12:15

Meil oli Babymoov expert II. Aku ei pidanud paari kuud vastu. Ehk siis asjatult raisatud 1600.- Juku poest veel tädi ekstra soovitas, et palju ostetakse, 1000 m. raadius, nii juhtme kui aku pealt.... oli jah kõike seda aga ära suri hirmus kähku.
Lapsevalvurid 3X_70328_3007
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Lapsevalvurid Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Nelj 11 Veeb 2010, 14:20

Väga tänuväärt teema, pajatage aga beebivalvuritest, sest mul ka vajadus seda varsti osta. Traegu on jäänud pilk pidama Britton BC-22-l just tema suure raadiuse tõttu ja sellepärast ka et sõbranna mul kasutab seda ja ta väga rahul.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 11 Veeb 2010, 14:31

Lapsevalvurid 41DOWs96LWL._SX315_SY375_
Tomy Walkabout Classic Advance monitor
Olen vaga rahul.
Mõlemad saab panna ka patereidega v6i seinast.
Lapse omal 88lamp .
Olemas ka tagasi rääkimise v6imalus.
Häält saab reguleerida vaiksemaks, kui laps naiteks röögib nutta ja issi köögis ei viitsi seda kuulata.
Ostsin ebayst poole hinnaga ja väga rahul.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Nelj 11 Veeb 2010, 15:16

Beebimonitori valides ütles müüja sedasi, et tihti valitakse just monitor raadiuse järgi...aga tegelikult sõltub kõik sellest, kas monitor võtab ka läbi paksude seinte. Müüja ise seletas, et tal oli endal üks Philipsi monitor millega nt majas ei saanud midagi peale hakata, kuigi raadius oli suur.
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 11 Veeb 2010, 15:27

Minu Cobradel on raadiuseks mingi päris mitu kilomeetrit, ma usun et tänu sellele ta võtabki läbi nii paksude seinte.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Paradiisilind Nelj 11 Veeb 2010, 15:56

Meil ka see Britton BC-22, mis elefant'ilgi. Kasutuses igapäevaselt, kuna laps kõik päevauned magab õues. Mulle meeldib ka see vibra selle juures ja kõige parem on muidugi see, et näeb vankris olevat temperatuuri Lapsevalvurid 547149
Võin öelda, et olen peaaegu rahul selle monitoriga Lapsevalvurid 173454
Paradiisilind
Paradiisilind
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Lapsevalvurid Tiitli23
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Kolm 16 Juun 2010, 14:32

Ostsin omale monitoriks Britton BC-20 ja olen ostuga rahul, kostub suht selgelt ja minu jaoks piisavalt kaugele.
Lapsevalvurid Racija%20Britton%20BC-20_1_1079037680
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Püh 06 Veeb 2011, 23:59

elefant kirjutas:Britton BC-22 tutvustav info SIIN
Meil ka see mudel, aga suutsin kasutusõpetuse nii hästi ära panna, et ise ka enam üles ei leia...Tänu sellele viitele, aga leidsin netist vähese vaevaga juhendi üles. Tänud elefant! Lapsevalvurid 603747
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 07 Veeb 2011, 10:34

Meil ka selline beebimonitor nagu Imelise lisatud lingil. Ostsin kasutatuna ja olen päris rahul.

Kuna neist beebimonitoridest midagi eriti ei teadnud siis kui ostetud sai ... ei hakanud kohe kalli raha eest poest ostma. Oluline ikka see et asi töötaks.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles