Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?
+3
Marianne
Soulshaker
naxy
7 posters
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Reisimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Noh pean tunnistama, et ise käin suhteliselt vähe reisimas ... lihtsalt alati tuleb midagi ette ja jääb jälle perepuhkus pidamata. Enamasti tuleb ette ikka töö (kas siis minul või mehel).
Viimati käisin välisreisil vist 5 aastat tagasi. Aga täpselt ei mäletagi palju see maksma läks!
Noh pean tunnistama, et ise käin suhteliselt vähe reisimas ... lihtsalt alati tuleb midagi ette ja jääb jälle perepuhkus pidamata. Enamasti tuleb ette ikka töö (kas siis minul või mehel).
Viimati käisin välisreisil vist 5 aastat tagasi. Aga täpselt ei mäletagi palju see maksma läks!
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?
Päris palju (meie jaoks), paneme selleks iga kuu raha kõrvale.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker - See hea mõte.
naxy- Moderaator
Mul sõbranna teeb ka nii. Tegi panka konto mida saab alles siis tühjendada kui märgitud kuupäev käes.
Minu reisikulud olenevad sellest kuidas reisin.
Olen käinud reisimas nn "mugavalt" kui häälega, ööbinud nii villas kui youthhostelis. Ütleme, et hinnad varieeruvad ikka kõvasti. Näiteks ainuüksi mu lennukipilet Iisraeli läks 8400.- aga samas käisin ära kuu aega häälega Sarajevoni 5500 krooniga, sealhulgas lennukipilet Riiast Rooma, metrood, rongid, bussid, majutus (enamus ajast oli siiski telk), söök ja muu pudi-padi. Niiviisi ei saa muidugi reisida lastega.
Siiski usun, et kui nupukas olla siis reisimine konti ei murra. Kui mul on võimalus maksta vähem siis seda ma ka teen.
Kui juba üle 35 olen siis usun, et mõtlen rohkem siiski mugavusele.
Minu reisikulud olenevad sellest kuidas reisin.
Olen käinud reisimas nn "mugavalt" kui häälega, ööbinud nii villas kui youthhostelis. Ütleme, et hinnad varieeruvad ikka kõvasti. Näiteks ainuüksi mu lennukipilet Iisraeli läks 8400.- aga samas käisin ära kuu aega häälega Sarajevoni 5500 krooniga, sealhulgas lennukipilet Riiast Rooma, metrood, rongid, bussid, majutus (enamus ajast oli siiski telk), söök ja muu pudi-padi. Niiviisi ei saa muidugi reisida lastega.
Siiski usun, et kui nupukas olla siis reisimine konti ei murra. Kui mul on võimalus maksta vähem siis seda ma ka teen.
Kui juba üle 35 olen siis usun, et mõtlen rohkem siiski mugavusele.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mina olen aru saanud, et mida vähem maksad seda vähem saad ja mida rohkem seda rohkem saad. Kehtib siis peamiselt paketireiside ja hotellimajutuste kohta. Kui võimalus siis kulutan rohkem ja kui võimalusi pole siis vaatan TVst ilusaid kohti ja kuulan teiste muljeid.
Väljamaal ei käigi kuskil. Reisimisest tähtsam on oma talu renoveerimine ja iga vaba sent läheb selleks. Aasta tagasi sai ühepäevane sõit Helsingisse tehtud. Mehel oli sinna tööalaselt asja ja ma nihveldasin end kaasa, sest ma polnud kunagi varem seal käinud. Ega ta mõnus polnud 8-ndal raseduskuul mööda Helsingit sibada (et natukenegi kokku hoida, sai ilma autota mindud), aga ma ei kahetse ka, lahe päev oli. Kurta ei saanud, sest mul oli ju võimalus ka koju jääda.
Kuid me sõidame suviti mööda Eestit. Oma kodumaa on ikka ilus küll!
Kuid me sõidame suviti mööda Eestit. Oma kodumaa on ikka ilus küll!
Ei vaidle vastu ... Eestis ka palju ilusaid kohti.
naxy- Moderaator
imeline kirjutas:Mina olen aru saanud, et mida vähem maksad seda vähem saad ja mida rohkem seda rohkem saad. Kehtib siis peamiselt paketireiside ja hotellimajutuste kohta. Kui võimalus siis kulutan rohkem ja kui võimalusi pole siis vaatan TVst ilusaid kohti ja kuulan teiste muljeid.
Pole kunagi paketireisidel käinud. Alati on sõbrad väljamaal majutanud ja mööda maad ringi vedanud.
Reisitruppide sabas ei viitsi küll enne 65-eluaastat käia.
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:imeline kirjutas:Mina olen aru saanud, et mida vähem maksad seda vähem saad ja mida rohkem seda rohkem saad. Kehtib siis peamiselt paketireiside ja hotellimajutuste kohta. Kui võimalus siis kulutan rohkem ja kui võimalusi pole siis vaatan TVst ilusaid kohti ja kuulan teiste muljeid.
Pole kunagi paketireisidel käinud. Alati on sõbrad väljamaal majutanud ja mööda maad ringi vedanud.
Reisitruppide sabas ei viitsi küll enne 65-eluaastat käia.
AhSaMait. Valetan. 14-aastasena käisin siiski klassiga Prantsusmaal bussireisil.
Ja Eestimaal reisimisest rääkides. On küll tõesti ilus.
Mul just mees täna küsis mu käest, et paljud eestlased on Egiptuses käinud. Paljud. Jah. Aga (!) Paljud Eesti saartele on jõudnud? Va siis Hiiu- ja Saaremaa.
Paneb mõtlema.
Marianne- Moderaator
Ma arvan, et Imeline ei pidanud paketireiside all silmas 40 inimese sabas pyramiidide uudistamist. Pigem k8ik hinnas pakette (reis, majutus, sook, jook jne. heas hotellis ja ilma sund ekskursioonideta)
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Nii palju kui hetkel võimalik. Kui raha on, siis reisime kaugemale/pikemalt, kui ei, siis teeme säästureisi. Hetkel on palju koduseid projekte käsil ja seega lepime lühemate Soome suusa-/perereisidega.
Ja ma ei leia küll midagi laiduväärset grupireisides, eks igaühele ju oma Ise olen käinud küll grupiga püramiide stekkamas, ega sinna muidu ju eriti ei saagi. Mõni lausa naudib ju suure grupiga reisimist. Ise arvan, et nii individuaalreisidel kui grupireisidel on omad võlud ja eelised.
Ja ma ei leia küll midagi laiduväärset grupireisides, eks igaühele ju oma Ise olen käinud küll grupiga püramiide stekkamas, ega sinna muidu ju eriti ei saagi. Mõni lausa naudib ju suure grupiga reisimist. Ise arvan, et nii individuaalreisidel kui grupireisidel on omad võlud ja eelised.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
pariisitar kirjutas:Ma arvan, et Imeline ei pidanud paketireiside all silmas 40 inimese sabas pyramiidide uudistamist. Pigem k8ik hinnas pakette (reis, majutus, sook, jook jne. heas hotellis ja ilma sund ekskursioonideta)
Potato-tomato
Paketireisid st maksad vahendustasu orgunni eest millega saaksid ise hakkama ja odavamalt. Minu jaoks jääb mõte samaks. Kunagi kui viitsimist vähem siis eks valin sama tee. Võibolla.
Marianne- Moderaator
Samas kui vaadata viimasehetke soodushindu, siis ega ise orgunnides küll nüüd odavamalt ei saa. Ja pole ju tegu otseselt mingi grupireisiga, sest sihtkohas võib igaüks teha, mida tahab. Aga eks ise orgunnimisel on muidugi omad võlud.Marianne kirjutas:
Paketireisid st maksad vahendustasu orgunni eest millega saaksid ise hakkama ja odavamalt. Minu jaoks jääb mõte samaks. Kunagi kui viitsimist vähem siis eks valin sama tee. Võibolla.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
liisuu kirjutas:Samas kui vaadata viimasehetke soodushindu, siis ega ise orgunnides küll nüüd odavamalt ei saa. Ja pole ju tegu otseselt mingi grupireisiga, sest sihtkohas võib igaüks teha, mida tahab. Aga eks ise orgunnimisel on muidugi omad võlud.Marianne kirjutas:
Hulluks ei tasu millegagi minna.
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:Potato-tomatopariisitar kirjutas:Ma arvan, et Imeline ei pidanud paketireiside all silmas 40 inimese sabas pyramiidide uudistamist. Pigem k8ik hinnas pakette (reis, majutus, sook, jook jne. heas hotellis ja ilma sund ekskursioonideta)
Ja ja. Pariisitaril on õigus....ei mingeid ekskurisioone. Lihtsalt kohale ja elama. Nii on kõige mugavam tihti.
Similar topics
» Kas sul on palju käekotte?
» Palju maksab lehm :)
» Kui palju oli teie pulmas külalisi?
» Kui palju on teie kodus toalilli?
» Palju meil siis issisi on siin?
» Palju maksab lehm :)
» Kui palju oli teie pulmas külalisi?
» Kui palju on teie kodus toalilli?
» Palju meil siis issisi on siin?
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Reisimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1