O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?

+3
Marianne
Soulshaker
naxy
7 posters

Go down

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? Empty Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?

Postitamine  naxy Nelj 21 Jan 2010, 21:51

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?

Noh pean tunnistama, et ise käin suhteliselt vähe reisimas ... lihtsalt alati tuleb midagi ette ja jääb jälle perepuhkus pidamata. Enamasti tuleb ette ikka töö (kas siis minul või mehel).
Viimati käisin välisreisil vist 5 aastat tagasi. Aga täpselt ei mäletagi palju see maksma läks!
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? Empty Re: Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?

Postitamine  Soulshaker Nelj 21 Jan 2010, 22:02

Päris palju (meie jaoks), paneme selleks iga kuu raha kõrvale.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? Empty Re: Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele?

Postitamine  naxy Nelj 21 Jan 2010, 22:05

Soulshaker - See hea mõte.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 22 Jan 2010, 09:05

Mul sõbranna teeb ka nii. Tegi panka konto mida saab alles siis tühjendada kui märgitud kuupäev käes.

Minu reisikulud olenevad sellest kuidas reisin. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 173454
Olen käinud reisimas nn "mugavalt" kui häälega, ööbinud nii villas kui youthhostelis. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 824600 Ütleme, et hinnad varieeruvad ikka kõvasti. Näiteks ainuüksi mu lennukipilet Iisraeli läks 8400.- aga samas käisin ära kuu aega häälega Sarajevoni 5500 krooniga, sealhulgas lennukipilet Riiast Rooma, metrood, rongid, bussid, majutus (enamus ajast oli siiski telk), söök ja muu pudi-padi. Niiviisi ei saa muidugi reisida lastega.
Siiski usun, et kui nupukas olla siis reisimine konti ei murra. Kui mul on võimalus maksta vähem siis seda ma ka teen. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 173454

Kui juba üle 35 olen siis usun, et mõtlen rohkem siiski mugavusele. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Reede 22 Jan 2010, 12:24

Mina olen aru saanud, et mida vähem maksad seda vähem saad ja mida rohkem seda rohkem saad. Kehtib siis peamiselt paketireiside ja hotellimajutuste kohta. Kui võimalus siis kulutan rohkem ja kui võimalusi pole siis vaatan TVst ilusaid kohti ja kuulan teiste muljeid.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 22 Jan 2010, 15:00

Väljamaal ei käigi kuskil. Reisimisest tähtsam on oma talu renoveerimine ja iga vaba sent läheb selleks. Aasta tagasi sai ühepäevane sõit Helsingisse tehtud. Mehel oli sinna tööalaselt asja ja ma nihveldasin end kaasa, sest ma polnud kunagi varem seal käinud. Ega ta mõnus polnud 8-ndal raseduskuul mööda Helsingit sibada (et natukenegi kokku hoida, sai ilma autota mindud), aga ma ei kahetse ka, lahe päev oli. Kurta ei saanud, sest mul oli ju võimalus ka koju jääda.

Kuid me sõidame suviti mööda Eestit. Oma kodumaa on ikka ilus küll! Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 400796 Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 824600
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 22 Jan 2010, 15:20

Ei vaidle vastu ... Eestis ka palju ilusaid kohti.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 27 Jan 2010, 14:04

imeline kirjutas:Mina olen aru saanud, et mida vähem maksad seda vähem saad ja mida rohkem seda rohkem saad. Kehtib siis peamiselt paketireiside ja hotellimajutuste kohta. Kui võimalus siis kulutan rohkem ja kui võimalusi pole siis vaatan TVst ilusaid kohti ja kuulan teiste muljeid.

Pole kunagi paketireisidel käinud. Alati on sõbrad väljamaal majutanud ja mööda maad ringi vedanud. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 173454
Reisitruppide sabas ei viitsi küll enne 65-eluaastat käia. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 866508
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 27 Jan 2010, 14:09

Marianne kirjutas:
imeline kirjutas:Mina olen aru saanud, et mida vähem maksad seda vähem saad ja mida rohkem seda rohkem saad. Kehtib siis peamiselt paketireiside ja hotellimajutuste kohta. Kui võimalus siis kulutan rohkem ja kui võimalusi pole siis vaatan TVst ilusaid kohti ja kuulan teiste muljeid.

Pole kunagi paketireisidel käinud. Alati on sõbrad väljamaal majutanud ja mööda maad ringi vedanud. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 173454
Reisitruppide sabas ei viitsi küll enne 65-eluaastat käia. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 866508

AhSaMait. Valetan. 14-aastasena käisin siiski klassiga Prantsusmaal bussireisil. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 824600

Ja Eestimaal reisimisest rääkides. On küll tõesti ilus. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 866508
Mul just mees täna küsis mu käest, et paljud eestlased on Egiptuses käinud. Paljud. Jah. Aga (!) Paljud Eesti saartele on jõudnud? Va siis Hiiu- ja Saaremaa.
Paneb mõtlema.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Kolm 27 Jan 2010, 14:38

Ma arvan, et Imeline ei pidanud paketireiside all silmas 40 inimese sabas pyramiidide uudistamist. Pigem k8ik hinnas pakette (reis, majutus, sook, jook jne. heas hotellis ja ilma sund ekskursioonideta)
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Kolm 27 Jan 2010, 19:18

Nii palju kui hetkel võimalik. Kui raha on, siis reisime kaugemale/pikemalt, kui ei, siis teeme säästureisi. Hetkel on palju koduseid projekte käsil ja seega lepime lühemate Soome suusa-/perereisidega.
Ja ma ei leia küll midagi laiduväärset grupireisides, eks igaühele ju oma Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 173454 Ise olen käinud küll grupiga püramiide stekkamas, ega sinna muidu ju eriti ei saagi. Mõni lausa naudib ju suure grupiga reisimist. Ise arvan, et nii individuaalreisidel kui grupireisidel on omad võlud ja eelised.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 29 Jan 2010, 15:47

pariisitar kirjutas:Ma arvan, et Imeline ei pidanud paketireiside all silmas 40 inimese sabas pyramiidide uudistamist. Pigem k8ik hinnas pakette (reis, majutus, sook, jook jne. heas hotellis ja ilma sund ekskursioonideta)

Potato-tomato

Paketireisid st maksad vahendustasu orgunni eest millega saaksid ise hakkama ja odavamalt. Minu jaoks jääb mõte samaks. Kunagi kui viitsimist vähem siis eks valin sama tee. Võibolla.

Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisuu Reede 29 Jan 2010, 18:19

Marianne kirjutas:
Paketireisid st maksad vahendustasu orgunni eest millega saaksid ise hakkama ja odavamalt. Minu jaoks jääb mõte samaks. Kunagi kui viitsimist vähem siis eks valin sama tee. Võibolla.
Samas kui vaadata viimasehetke soodushindu, siis ega ise orgunnides küll nüüd odavamalt ei saa. Ja pole ju tegu otseselt mingi grupireisiga, sest sihtkohas võib igaüks teha, mida tahab. Aga eks ise orgunnimisel on muidugi omad võlud.
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 30 Jan 2010, 15:58

liisuu kirjutas:
Marianne kirjutas:
Samas kui vaadata viimasehetke soodushindu, siis ega ise orgunnides küll nüüd odavamalt ei saa. Ja pole ju tegu otseselt mingi grupireisiga, sest sihtkohas võib igaüks teha, mida tahab. Aga eks ise orgunnimisel on muidugi omad võlud.

Hulluks ei tasu millegagi minna. Kui palju raatsite aastas kulutada reisimisele? 662237
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Laup 30 Jan 2010, 16:18

Marianne kirjutas:
pariisitar kirjutas:Ma arvan, et Imeline ei pidanud paketireiside all silmas 40 inimese sabas pyramiidide uudistamist. Pigem k8ik hinnas pakette (reis, majutus, sook, jook jne. heas hotellis ja ilma sund ekskursioonideta)
Potato-tomato

Ja ja. Pariisitaril on õigus....ei mingeid ekskurisioone. Lihtsalt kohale ja elama. Nii on kõige mugavam tihti.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics