Kas ja kui tihti ostate raamatuid?
+15
Lote35
mary
maszke
imeline
babyapple
Paradiisilind
siq29
Cat
kats
Marianne
Monique
armsake
naxy
Soulshaker
Pärlike
19 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kas ja kui tihti ostate raamatuid?
Mulle tohutult meeldib raamatuid osta ja võin end raamatupoodidesse vahel tundideks unustada. Pole ka harv juhus, kus olen planeerinud osta mõnd riideeset vms ja lõpuks satun raamatupoodi, kuhu ka raha jätan Ostma kipun pigem teaduslikuma lähenemisega teoseid, ilukirjandust veidi vähem. Mulle meeldib, kui raamat on oma ja isiklik ning seetõttu eelistan isegi õppekirjanduse võimalikult palju pigem ostmise teel endale hankida, kui raamatukogudes käia
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Kas ja kui tihti ostate raamatuid?
Mulle meeldib raamatuid kinkida.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Jah ostan küll raamatuid aga mitte eriti tihti. Viimati ostsin grillimise raamatu
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Lasteraamatuid ostan paar tükki kuus.
Endale ostan põhiliselt fantasyt. Enamasti tellin amazonist inglisekeelseid, sest need on lihtsalt nii palju odavamad kui eestikeelsed. Kuna mul on sõbrad-sugulased ka fantasylembesed, siis kõike õnneks ei pea ostma, saame üksteiselt laenata.
Klassikat armastan, aga ostan vähe, sest vanematel on väga palju olemas.
Kingiks ostan ka sageli raamatuid.
Enne laste sündi käisin regulaarselt iga 3 nädala tagant raamatukogus ja võtsin kolm raamatut korraga. Nädal ja raamat oli tavaline taks. Laste kõrvalt enam nii palju kahjuks lugeda ei jõua.
Endale ostan põhiliselt fantasyt. Enamasti tellin amazonist inglisekeelseid, sest need on lihtsalt nii palju odavamad kui eestikeelsed. Kuna mul on sõbrad-sugulased ka fantasylembesed, siis kõike õnneks ei pea ostma, saame üksteiselt laenata.
Klassikat armastan, aga ostan vähe, sest vanematel on väga palju olemas.
Kingiks ostan ka sageli raamatuid.
Enne laste sündi käisin regulaarselt iga 3 nädala tagant raamatukogus ja võtsin kolm raamatut korraga. Nädal ja raamat oli tavaline taks. Laste kõrvalt enam nii palju kahjuks lugeda ei jõua.
Külaline- Külaline
Lapsele olen päris palju ostnud. Enda jaoks olen ostnud näiteks oma eriala jaoks vajalikku kirjandust ja Deansi Raseduse raamatu ning Beebitoitude kokaraamatu, mida polegi üldse kasutanud
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mina ka ikka aeg-ajalt ostan mõne raamatu. Tihti juhtub selleks mõni kokandusalane raamat olema
Armsake kas seal beebitoitude raamatus on muidu asjalikud retseptid, kuidas sulle tundub? Olen mõelnud ka selle osta, aga ei tea, kas tasub?
Armsake kas seal beebitoitude raamatus on muidu asjalikud retseptid, kuidas sulle tundub? Olen mõelnud ka selle osta, aga ei tea, kas tasub?
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mulle meeldib väga raamatuid osta
On väljakujunenud, et meie peres kingitakse ka palju raamatuid, või siis raamatupoe kinkekaarte.
Viimati ostsin jõulude ajal muinasjuturaamatu ja sünnipäevaks kingiti mulle "Mütsiraamat".
On väljakujunenud, et meie peres kingitakse ka palju raamatuid, või siis raamatupoe kinkekaarte.
Viimati ostsin jõulude ajal muinasjuturaamatu ja sünnipäevaks kingiti mulle "Mütsiraamat".
Külaline- Külaline
Nii tihti kui võimalik. Oleme mehega mõlemad raamatuhaiged.
Mind huvitab sama asi.
Monique kirjutas:Mina ka ikka aeg-ajalt ostan mõne raamatu. Tihti juhtub selleks mõni kokandusalane raamat olema
Mind huvitab sama asi.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lasteraamatuid olen ikka päris palju ostnud, paar raamatut kuus ikka.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Lastele olen raamatuid ostnud päris palju. Värskeim ost lastele on Philippa Pearce "Tomi kesköine aed". Lugesin ise ka selle läbi. Endale ostsin Claire Halliku "Silmuskudumine" ja mees sai sünnipäevaks raamatu nimega "Kodu renoveerimine".
Marianne kirjutas:Nii tihti kui võimalik. Oleme mehega mõlemad raamatuhaiged.Monique kirjutas:Mina ka ikka aeg-ajalt ostan mõne raamatu. Tihti juhtub selleks mõni kokandusalane raamat olema
Mind huvitab sama asi.
Minul on ka see beebitoitude raamat. Mõned ideed olen sellest saanud. Kui ise eriti hea kokk ei ole ja ei tea kui vanale lapsele midagi võib anda, siis on sellest natuke abi küll
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Pärlike, sa räägid nagu minust. Mulle ka meeldib raamatupoodides aega viita ja ostelda.
Muidugi on mu lemmikriiul meditsiini alane kirjandus ja loomulikult ka lasteraamatud. Aga üldiselt loen ka fantaasiat, klassikat ja ka luuletusi.
Kõik meeldib, oleneb hetke meeleolust.
Mul võiks vabalt oma raamatukogu kodus olla.
Ma ikka unistan vahest, et kui lapsed suured, siis istuks oma isiklikus raamatukogus : loeks, imetleks ja silitaks raamatuid...või lihtsalt oleks ...
Muidugi on mu lemmikriiul meditsiini alane kirjandus ja loomulikult ka lasteraamatud. Aga üldiselt loen ka fantaasiat, klassikat ja ka luuletusi.
Kõik meeldib, oleneb hetke meeleolust.
Mul võiks vabalt oma raamatukogu kodus olla.
Ma ikka unistan vahest, et kui lapsed suured, siis istuks oma isiklikus raamatukogus : loeks, imetleks ja silitaks raamatuid...või lihtsalt oleks ...
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Marianne kirjutas:Monique kirjutas:
Mind huvitab sama asi.
Mina ostsin Beebitoitude kokaraamatu, siis kui hakkasin tütrele lisatoitu andma. Olin kohe alguses arvamusel, et valmistan oma lapsele ise toitu, st. poest purgetoite talle ei sööda. Minule oli sellest raamatust palju abi.
Eks kõik see informatsioon on netis ka, aga raamat on ikka raamat
Külaline- Külaline
Mulle ka meeletult meeldib raamatupood ja viimasel ajal satun sinna liiga tihti. Liiga tihti ütlen, sest ostan alati midagi, aga reaalselt nii palju lugeda ei suuda. Ka mulle meeldib kui raamat on täitsa minu oma
Beebitoitude kokaraamat osutus ka meie peres suht mõtetuks. Meile see kingiti, aga kasu polnud sellest suurt miskit. Paari asja tegin ainult!
Beebitoitude kokaraamat osutus ka meie peres suht mõtetuks. Meile see kingiti, aga kasu polnud sellest suurt miskit. Paari asja tegin ainult!
Raamatupoed mulle meeldivad
Raamatuid väga tihti kahjuks ei ole ostnud, sest kolime suht tihti ja siis raamatuid halb vedada
Raamatuid väga tihti kahjuks ei ole ostnud, sest kolime suht tihti ja siis raamatuid halb vedada
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Vahepeal ostsin hulgi raamatuid ja kulutasin meeletuid summasid. Teaduskirjandust põhiliselt, aga no ilukirjandust vahel ikka ka, kuna see mu eriala ka. Aga lapse saamisega on raamatupoodides luusimine veidi soiku jäänud. Raamatukogus käin muidugi palju.
Beebitoitude kokaraamat ei leidnud ka minul erilist kasutust ja seisab siiani niisama, kuna mu laps ei pidanud väga pikka aega mu kokakunstist lugu. Nüüd õnneks peab.
Beebitoitude kokaraamat ei leidnud ka minul erilist kasutust ja seisab siiani niisama, kuna mu laps ei pidanud väga pikka aega mu kokakunstist lugu. Nüüd õnneks peab.
Ostan 2-3 raamatut kuus ja enamasti loen need ka enne läbi, kui uus kuu algab Olen lugemissõltlane
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Väga tihti raamatuid ei osta. Viimasel ajal olengi ostnud lapsele raamatuid. Endal pole aega ega ka tahtmist lugeda. Meelsamini sirvin ajakirju.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Raamatuid osta üsna harva kahjuks. Ostaks tihemini aga pole kodus neid kuhugi panna
Ma olen viimasel ajal ostnud kas kokaraamatuid (koogid, koogid, koogid) või mõne väikese "sopaka". Veedan Eestis käies raamatupoes alati tunnikese. Õnneks on mees ja laps ka alati väga innustatud sellest ja tihti tuleb ka neil mõni hea raamat kaasa
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
100 parimat immuunsüsteemi ergutit, muidu jah kokaraamatud minulgi, vahel ka mõni lasteraamat. Enamasti võtan raamatukogust raamatuid.
Väga tihti raamatuid ei osta. Täna aga lahkusin raamatupoest "Lotte atlasega"
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Similar topics
» Kui tihti ostate midagi internetist?
» Internetileheküljed, mis pakuvad raamatuid
» Kust ostate riideid?
» Millise firma teksasid ostate Teie?
» Kui tihti naeratad?
» Internetileheküljed, mis pakuvad raamatuid