TK. Kingitus Sõbrapäevaks!
+11
HoneyMoon
minaise
babyapple
Siki
janee
riinu83
siq29
anka
kiisumari
Monique
Iirlane
15 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
TK. Kingitus Sõbrapäevaks!
Sõbrapäevani on jäänud ainult 45 päeva .
Just paras aeg ,et meisterdada midagi kingituseks oma parimale sõbra(de)le.
Kooge, heegeldage , õmmelge või kleepige. Valik on Sinu!
Õpetus
Just paras aeg ,et meisterdada midagi kingituseks oma parimale sõbra(de)le.
Kooge, heegeldage , õmmelge või kleepige. Valik on Sinu!
Õpetus
Viimati muutis seda Iirlane (Nelj 07 Jan 2010, 14:50). Kokku muudetud 2 korda
Re: TK. Kingitus Sõbrapäevaks!
Iirlane sina oled ikka nii tubli, et jõuad ja suudad kõike. Väga tore mõte. teeks isegi midagi, mis minu oskuste kohane oleks
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
mina tegin jõuludeks ja teen ka nüüd sõbrapäevaks südameid
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Mina mõtlesin, et teen neid süüteroose - praegu olengi just proovimise faasis. Eks näis kuidas õnnestub.
Kas keegi siinsetest kasutajatest on seda proovinud? Kuidas poti pärast puhtaks saab? Mul väike hirm oma poti rikkumise ees.
Kas keegi siinsetest kasutajatest on seda proovinud? Kuidas poti pärast puhtaks saab? Mul väike hirm oma poti rikkumise ees.
Ma ei ole ise süüteroose teinud, aga olen netist lugenud, et tulebki võtta selline pott, millest kahju pole, sest puhtaks seda enam ei saa. Siis võibki seda potti süüterooside tegemiseks hoida.
Seda ma kardan ise ka, et ei saa enam puhtaks. Seetõttu seisavad praegu veel ilma vahata roosid köögis ja ootavad oma aega. Peaks vist mehe vanaema käest küsima, kas tal on sellist vana potti, millega midagi tarka peale hakata ei ole.siq29 kirjutas:Ma ei ole ise süüteroose teinud, aga olen netist lugenud, et tulebki võtta selline pott, millest kahju pole, sest puhtaks seda enam ei saa. Siis võibki seda potti süüterooside tegemiseks hoida.
Mina olen süüteroose palju teinud ja võtsin nende jaoks eraldi poti, sest puhtaks seda tõesti enam ei saa. Aga süüteroosid on väga head! Puud lähevad nii ilusti põlema ja jube mugav on
hmm..huvitav..kui tohib küsida mis asjad on süüteroosid?
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Janee vaata SIIA Keri teemat natuke allapoole, siis leiad need. Päris hea mõte. Mõtlesin algul teha teile , aga mul ka polnud sellist potti
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mina tegin jõuludeks süüteroose. Väga lihtne teha. Jäin lõpptulemusega väga rahule.
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
anka kirjutas:Mina mõtlesin, et teen neid süüteroose - praegu olengi just proovimise faasis. Eks näis kuidas õnnestub.
Mina tegin süüteroose nii, et sulatasin küünlavaha eraldi purgis, mitte potis. Keevasse vette panin purgi küünlavahaga. Tuleb arvestada, et purk oleks laiema suudmega , kuhu roos ilusti sisse mahuks.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
babyapple kirjutas:anka kirjutas:Mina mõtlesin, et teen neid süüteroose - praegu olengi just proovimise faasis. Eks näis kuidas õnnestub.
Mina tegin süüteroose nii, et sulatasin küünlavaha eraldi purgis, mitte potis. Keevasse vette panin purgi küünlavahaga. Tuleb arvestada, et purk oleks laiema suudmega , kuhu roos ilusti sisse mahuks.
Aga kas sellisel juhul sa kastsid need roosid küünlavahasse vaid ühe korra või ikka kaks korda?
anka kirjutas:Aga kas sellisel juhul sa kastsid need roosid küünlavahasse vaid ühe korra või ikka kaks korda?
Kaks korda, sest midu jääb vaha kiht liiga õhuke.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Tartu Lõunakeskuses müüdi jõululaadal ka süüteroose. Kuid vahakiht oli neil hästi õhuke ja munakarbi hallikas krobeline pind paistis läbi. See jättis kuidagi lohaka mulje. Tundus nagu oleks roosid vaha sisse kastetud ainult ühe korra. Nii võib juhtuda ka siis, kui vaha on veepoti pinnal liiga vähe.
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Valge küünlaga kipubki munakoor alt läbi paistma.
Minu kõige ilusamad süüteroosid said sinisest küünlast ja munakarpe kastsin kolm korda - mõnus paks kiht sai peale
Minu kõige ilusamad süüteroosid said sinisest küünlast ja munakarpe kastsin kolm korda - mõnus paks kiht sai peale
Kas küünlataht on ka roosi keskel või põleb ilma selletagi?
minaise- Juunikad 2008 abimode
Postituste arv : 152
Registration date : 25/05/2009
Ma pole kunagi ise teinud ,aga arvan et kuskilt servast tuleb nats paberit paljaks jätta ,et põlema hakkaks.
Aga mul ei ole ikka veel sähvatanud. On täitsa sõber lemas küll, keda tahaks meeles pidada selle eest, et ta mul olemas on...aga sobivat ideed pole. Muidu sõbrapäeva ei tähista aga seeaasta nagu kohe tahaks midagi ukse taha poetada. Süüa peaks tegema ja külla kutsuma aga see nii paha päev kedagi külla kutsuda- kõik tahavad kodus musitada ja kätt hoida
Nii, et paisake veel ideid, mida teha.
HoneyMoon kirjutas:Aga mul ei ole ikka veel sähvatanud. On täitsa sõber lemas küll, keda tahaks meeles pidada selle eest, et ta mul olemas on...aga sobivat ideed pole. Muidu sõbrapäeva ei tähista aga seeaasta nagu kohe tahaks midagi ukse taha poetada. Süüa peaks tegema ja külla kutsuma aga see nii paha päev kedagi külla kutsuda- kõik tahavad kodus musitada ja kätt hoida
Sõltub ju kas sõber on mees või naine Igatahes väga heale sõbrannale teeks scrapbooki stiilis raamatukese, kus on fotosid, mis aitavad meenutada mida kõik on koos tehtud ja igasuguseid ilusaid salme ja jutukesi või siis meenutusi minevikust See oleks selline isetehtud asi Mehega oleks muidugi raskem asi.
Sõber on naine. Väga, väga hea idee...aint mul pole pilte meist eriti (kumbki ei trügi pilidle tavaliselt)...
oi kui õigel ajal ma selle teema leidsin, äkki sähvatab mul ka midagi ometigi
muidu ei loe ja nüüd ronis siia nurka.... kõššh, ma ütlen.elefant kirjutas:oi kui õigel ajal ma selle teema leidsin, äkki sähvatab mul ka midagi ometigi
Aga äkki meisterdad ise küünlaid või seepi? Siin veidi uurimiseks http://www.avilandra.ee/index.php?kat=2
HoneyMoon kirjutas:muidu ei loe ja nüüd ronis siia nurka.... kõššh, ma ütlen.elefant kirjutas:oi kui õigel ajal ma selle teema leidsin, äkki sähvatab mul ka midagi ometigi
hea tuulesuund ja suur nina
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2