O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hambaravihüvitis?

4 posters

Go down

Hambaravihüvitis? Empty Hambaravihüvitis?

Postitamine  Kaja Esm 21 Dets 2009, 12:40

Käisin augustis hambaarsti juures, sealt sain kaasa ka paberid, mis pean haigekassasse saatma, et hüvitist saada (450kr). Panin paberid järgmine päev posti.. aga mida ei ole, on raha. Kui kaua see raha tuleb? Või millal kantakse seda raha üle?

Ühe korra olen see aasta veel hüvitist saanud (jaanuari kuus), aga olen aru saanud, et nad kannavad 2 korda aastas. Või enam ei ole nii?
Kaja
Kaja
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Hambaravihüvitis? Empty Re: Hambaravihüvitis?

Postitamine  kiisumari Esm 21 Dets 2009, 12:44

Kaja kirjutas:Käisin augustis hambaarsti juures, sealt sain kaasa ka paberid, mis pean haigekassasse saatma, et hüvitist saada (450kr). Panin paberid järgmine päev posti.. aga mida ei ole, on raha. Kui kaua see raha tuleb? Või millal kantakse seda raha üle?

Ühe korra olen see aasta veel hüvitist saanud (jaanuari kuus), aga olen aru saanud, et nad kannavad 2 korda aastas. Või enam ei ole nii?

minu arust oli see 450kr aasta kohta Hambaravihüvitis? 756483 ja millalgi pidi see üldse ära kaduma või äkki ongi juba kadunud Hambaravihüvitis? 756483
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Esm 21 Dets 2009, 12:45

Kaja, Haigekassa kodulehel on selline klausel:
Haigekassa kannab hambaraviteenuse hüvitise kindlustatud isiku pangaarvele hiljemalt kuue kuu jooksul avalduse laekumisest. Et siis nad võivad veel 2 kuud venitada. Ma ise käisin oktoobris ja saatsin ka dokumendid ära, aga ei oel veel saanud hüvitist Hambaravihüvitis? 756483
Kiisumari, see 450 kr kuni 1 aastase lapse emale kehtib veel
Hambaravihüvitis? 535815
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 21 Dets 2009, 15:08

Pool aastat maksavad , issand kui kaua. Mina olen ka kuulnud, et 450.- aastas ja neile, kes kasvatavad alla aastast last. Ma peangi hambaarsti külastama varsti. Hambaravihüvitis? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles