Paljulapseliste jututuba
+17
erlex
kazut
siq29
inimene
andza
minuliisu
elefant
soe suur süda
Soulshaker
heffaklump
kaktus18
mannu03
Cat
mereliilia
muffyns28
ˇmiio23
Iirlane
21 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Suurpered
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Paljulapseliste jututuba
Olen ise suurest perest pärit,enne mind oli kaks venda siis sündisin mina,peale minu veel kaks venda ja siis kaks õde,nii et meid kokku 7...
endal hetkel 2 poissi,tütart tahaks ka:)))
endal hetkel 2 poissi,tütart tahaks ka:)))
andza- Postituste arv : 26
Registration date : 21/03/2010
tere
mul on 5last suurem tüdruk kes on 16 näitab oma võimu ja ikka tuleb tülitsemisi ette aga katsume hakkama saada
inimene- Postituste arv : 5
Registration date : 15/11/2010
Minul on kolm last. Vanim laps, tütar, saab peagi 12-aastaseks ja temaga on küll vahel raskusi. Eks see puberteediiga on paljuski määrav.
tere:D
lugesin siin veidike ja kohe kisub siia kirjutama
olen ise pärit 3lapsega perest,olen ka kõige vanem .oma perre sündis samuti 3 toredat last 18a tütar,15a poeg ja 5a tütar .vahepeal toimus elu muudatus ja enda üllatuseks leidisn omale elukaaslase igati toreda ja pealegi 3 lapsega ) seega on meil kokku 6 last kellest 5 elavad igapäevaselt meie tares:D kasulpsed on seega mul 8a tütar,6a tütar ja pesamuna 3a poja ja uskuge ei ole ühtegi päeva siin majas ilma naeru ja nututa ja ükski päev ei ole ka kordustrükis:D
seega mu uni mida nooukieas korra nägin ongi täide läinud olen vahva suurpere EMA
olen ise pärit 3lapsega perest,olen ka kõige vanem .oma perre sündis samuti 3 toredat last 18a tütar,15a poeg ja 5a tütar .vahepeal toimus elu muudatus ja enda üllatuseks leidisn omale elukaaslase igati toreda ja pealegi 3 lapsega ) seega on meil kokku 6 last kellest 5 elavad igapäevaselt meie tares:D kasulpsed on seega mul 8a tütar,6a tütar ja pesamuna 3a poja ja uskuge ei ole ühtegi päeva siin majas ilma naeru ja nututa ja ükski päev ei ole ka kordustrükis:D
seega mu uni mida nooukieas korra nägin ongi täide läinud olen vahva suurpere EMA
kazut- Postituste arv : 8
Registration date : 05/12/2010
kazut kirjutas:lugesin siin veidike ja kohe kisub siia kirjutama
Nii armas
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
VAU ,vinge kazut!
Sa kohe topelt õnnistatud?
Kas lapsed võõristasid ka algul või on sujuvalt sõpradeks saanud?
St. kas vahel öeldakse ka, et kuule sa pole mu õde/vend, mis sul öelda on?
Sa kohe topelt õnnistatud?
Kas lapsed võõristasid ka algul või on sujuvalt sõpradeks saanud?
St. kas vahel öeldakse ka, et kuule sa pole mu õde/vend, mis sul öelda on?
topelt õnnistus :D:D
kulla iirlane:D.... ei lapsed ei teinud kellegil vahet ,kuna inu ja mehe keskmine laps on ühe ealised ,vahe aind 4 kuud siis neid hüüame me valekaksikuteks,nad teevad kõike koos ,viimasel ajal kipub nii olema kui ühele ostad midagi siis teine juba protestib miks mina just sellist ei saa,seega targem kaks ühesugust juba osta:D ja nad on uhked .............väike poja istus mulle esmene päev sülle ja ütles emme ,ta oli siis aastane kohe 2seks saamas ,suurem piiga ei osanud kuidagi mind kutsuda ,siis ütleisn ise ,et nii nagu tahad kas lihtsalt nimepidi või kui soov siis emme ja emme olengi kõigile :D ainus probleem kippus siis olema kui minu vanem tütar 18a ja mehe vanem tütar 8a koos on ,need ei saa omavahel mitte läbi ja nende sünnikuupäev on üks,27.09 vahe 10 aastat ,iseloomult jube sarnased,nagu kaks tilka vett :D
kazut- Postituste arv : 8
Registration date : 05/12/2010
Meie peres 6 last kasvamas. 3 tüdrukut ja 3 poissi, pisipisi on meil "juba" pooleteist kuune, kasvab nii mis mühiseb. Aga tegelikult tundub mulle viimasel ajal üha sagedamini, et kõrvaltvaatajatele näikse suurpere midagi väga teistsugust, siis tegelikult pole miskit hullu. Kõik toimib kui kellavärk ja ega see söögitegemine ka nii väga keeruline ole. Pesumasin käib jah nii ööl kui päeval ja koristada tuleb ikka mitu korda päevas, aga pole viga. Vahel on ainult selle logistikaga raskusi, et kuidas üks laps koolist koju, teine trenni, siis järgmine lasteaiast koju, siis järgmine trenni või trennist tagasi tuua-viia. Kui issi juhtub meil tööl ka veel olema, (ta käib graafiku alusel ja vahepeal koju ei tule, ööbib ametikorteris) siis pean sellega üksi toime tulema. Kui issi kodus, siis pole vaja väikseid "kaasa pakkida" kui emme suuremaid sõidutab
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Mul on kolm last, pole just "palju" minu arust, just parasjagu. Ja vàikesed kôik: 5a, 2a ja 2 kuune. Vanem laps armastab pisemat imetleda ja màngida temaga, selles môttes, et toob tema ette kôik oma mànguasjad jne. Keskmise poisi jaoks on vanem vend "iidol", kôike tehakse vanema venna moodi ja pisem ei vààri suurt tàhelepanu hetkel.
Liituks ka teiega. Mul ka kodus kolm last. 11, 5 ja 1 a. Ja kõik nad on tüdrukud. Kaks esimest on nii püsimatud, et kohe kuidagi ei taha paigal püsida.Aga praegu kulub mu aeg kõige pisemale, kes alles avastab maailma.
Algaja- Postituste arv : 2
Registration date : 20/01/2011
Ma siis kuulun ka ringi kus peres kasvab 3 last 11a tüdruk ja 2a8kuud poeg ning 1a9kuune poeg Viimane poja tuli nagu boonusena!! Janelle Janmar ja Jan Marten poisid on nüüd juba suht ühte kasvu ja paljud peavad neid kaksikuteks sest üldjuhul nad ongi meil suht ühtemoodi riides ja nöost ka suht ühtekad
Marell2312- Postituste arv : 19
Registration date : 19/01/2012
Meie peres ka 3 last kasvamas: 12- ja 7-aastased piigad ja 10-kuune pisipoja. Vanusevahed on nii parajad, et suurem osa ajast saadakse omavahel väga hästi läbi. Mulle meeldis mu mehe onunaise ütlus, kes teatas, et kolm last peaks ikka igas peres olema.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
O.M.A. klubi :: Perekond :: Suurpered
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2