O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mist teeb naised stiilseks?

+3
Monique
imeline
naxy
7 posters

Go down

Mist teeb naised stiilseks? Empty Mist teeb naised stiilseks?

Postitamine  naxy Püh 06 Dets 2009, 09:40

Mis teeb ühest naisest stiilse naise? Kas selleks on soeng, meik, riided, käitumine, amet või midagi muud?

Viimati muutis seda naxy (Püh 06 Dets 2009, 09:47). Kokku muudetud 1 kord
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Mist teeb naised stiilseks? Empty Re: Mist teeb naised stiilseks?

Postitamine  imeline Püh 06 Dets 2009, 09:45

Kogu kupatus! Ausõna. Kui sul on ägedad kingad aga sinna juurde sobivaid rõivaid ei ole siis on juba puuks. Kui sul on äge meik aga juuksed sorakil siis on ka katastroof. Sellest listist vast amet on küll selline mida stiilseks olemise all liigitada ei saa. Müüa võib olla stiilsem kui juhataja.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Mist teeb naised stiilseks? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 06 Dets 2009, 10:43

imeline kirjutas:Kogu kupatus! Ausõna. Kui sul on ägedad kingad aga sinna juurde sobivaid rõivaid ei ole siis on juba puuks. Kui sul on äge meik aga juuksed sorakil siis on ka katastroof. Sellest listist vast amet on küll selline mida stiilseks olemise all liigitada ei saa. Müüa võib olla stiilsem kui juhataja.
Täiesti nõus!!

Stiilne naine ongi tervenisti kooskõlas- tal on esinduslik välimus, riietus, sellega kokkusobivad aksessuaarid jm. Ja mis kõige tähtsam, ta käitub ka vastavalt, s.t on viisakas. Kõige hullem on see, kui naine on ennast ilusti üles vuntsinud Mist teeb naised stiilseks? 866508 (sry väljendi pärast, ei ole solvamiseks mõeldud) ja suust tulevad jämedad ja ropud väljendid, nullib see kogu vaeva. Minu arust ei ole midagi hullemat kui jämedaid ja ebatsensuurseid väljendeid kasutav naine. See on minu arvamus.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 06 Dets 2009, 11:44

Monique kirjutas:
imeline kirjutas:Kogu kupatus! Ausõna. Kui sul on ägedad kingad aga sinna juurde sobivaid rõivaid ei ole siis on juba puuks. Kui sul on äge meik aga juuksed sorakil siis on ka katastroof. Sellest listist vast amet on küll selline mida stiilseks olemise all liigitada ei saa. Müüa võib olla stiilsem kui juhataja.
Täiesti nõus!!

Stiilne naine ongi tervenisti kooskõlas- tal on esinduslik välimus, riietus, sellega kokkusobivad aksessuaarid jm. Ja mis kõige tähtsam, ta käitub ka vastavalt, s.t on viisakas. Kõige hullem on see, kui naine on ennast ilusti üles vuntsinud Mist teeb naised stiilseks? 143773 (sry väljendi pärast, ei ole solvamiseks mõeldud) ja suust tulevad jämedad ja ropud väljendid, nullib see kogu vaeva. Minu arust ei ole midagi hullemat kui jämedaid ja ebatsensuurseid väljendeid kasutav naine. See on minu arvamus.

Täiesti nõus!
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 06 Dets 2009, 13:53

Mist teeb naised stiilseks? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Püh 06 Dets 2009, 14:22

Minu meelest teeb stiilseks ka hoopiski inimese olemus, intelligentsus (ka emotsionaalne, mis on oskus omaette), mitte välimus ainuüksi. Mist teeb naised stiilseks? 527939 Tahumatu, rumal, ebaintelligentne, labane inimene võib käia riides ükskõik kuitahes moodsalt, aga ikkagi ei ole ta stiilne. Ja välimuse koha pealt see OMA stiil ja OMA nägu, mis ei pruugi alati olla moe viimane sõna. Kogu kupatus mitte ainult välimuse, vaid olemise kogu kupatus.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 06 Dets 2009, 14:31

ühinen mary arvamusega.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 06 Dets 2009, 15:20

just! Naine (v8i mees) v8ib olla ylistiilselt riides, aga kui ta seda v2lja ei kanna ja ennast mugavalt ei tunne, siis see nullib kogu vaeva Mist teeb naised stiilseks? 866508
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Esm 07 Dets 2009, 10:06

Naise olemust ja intelligentsi pidasin ma iseenesest mõistetavaks stiilset naist kirjeldades. Ma kusjuures arvan, et ilma nende kahe omaduseta ei saaks tema välisest ilust ja stiilsusest juttugi olla. Ta ei oskaks olla!
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 07 Dets 2009, 11:04

mary kirjutas:Minu meelest teeb stiilseks ka hoopiski inimese olemus, intelligentsus (ka emotsionaalne, mis on oskus omaette), mitte välimus ainuüksi. Mist teeb naised stiilseks? 527939 Tahumatu, rumal, ebaintelligentne, labane inimene võib käia riides ükskõik kuitahes moodsalt, aga ikkagi ei ole ta stiilne. Ja välimuse koha pealt see OMA stiil ja OMA nägu, mis ei pruugi alati olla moe viimane sõna. Kogu kupatus mitte ainult välimuse, vaid olemise kogu kupatus.

Ühinen samuti mary arvamusega!
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 07 Dets 2009, 11:06

Stiilne võib välimuselt igaüks olla aga kuidas ... nii öelda stiilselt stiilne olla ... seda ei oska igaüks.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 07 Dets 2009, 11:23

imeline kirjutas:Naise olemust ja intelligentsi pidasin ma iseenesest mõistetavaks stiilset naist kirjeldades. Ma kusjuures arvan, et ilma nende kahe omaduseta ei saaks tema välisest ilust ja stiilsusest juttugi olla. Ta ei oskaks olla!
Mist teeb naised stiilseks? 824600 oskaks ikka. Ma usun, et me kõik oleme näinud neid "salonginäidiseid" (eriti hästi hoolitsetud ja eriti stiilselt riides naisolevusi), kellest suud lahti tehes ikka puhast tühjust välja voolab. Mist teeb naised stiilseks? 66281
Minu jaoks on stiilne inimene seest->välja suunas stiilne.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 07 Dets 2009, 11:37

HoneyMoon kirjutas:
imeline kirjutas:Naise olemust ja intelligentsi pidasin ma iseenesest mõistetavaks stiilset naist kirjeldades. Ma kusjuures arvan, et ilma nende kahe omaduseta ei saaks tema välisest ilust ja stiilsusest juttugi olla. Ta ei oskaks olla!
Mist teeb naised stiilseks? 824600 oskaks ikka. Ma usun, et me kõik oleme näinud neid "salonginäidiseid" (eriti hästi hoolitsetud ja eriti stiilselt riides naisolevusi), kellest suud lahti tehes ikka puhast tühjust välja voolab. Mist teeb naised stiilseks? 66281
Minu jaoks on stiilne inimene seest->välja suunas stiilne.

Hästi öeldud!
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics