Mist teeb naised stiilseks?
+3
Monique
imeline
naxy
7 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mist teeb naised stiilseks?
Mis teeb ühest naisest stiilse naise? Kas selleks on soeng, meik, riided, käitumine, amet või midagi muud?
Viimati muutis seda naxy (Püh 06 Dets 2009, 09:47). Kokku muudetud 1 kord
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Mist teeb naised stiilseks?
Kogu kupatus! Ausõna. Kui sul on ägedad kingad aga sinna juurde sobivaid rõivaid ei ole siis on juba puuks. Kui sul on äge meik aga juuksed sorakil siis on ka katastroof. Sellest listist vast amet on küll selline mida stiilseks olemise all liigitada ei saa. Müüa võib olla stiilsem kui juhataja.
Täiesti nõus!!imeline kirjutas:Kogu kupatus! Ausõna. Kui sul on ägedad kingad aga sinna juurde sobivaid rõivaid ei ole siis on juba puuks. Kui sul on äge meik aga juuksed sorakil siis on ka katastroof. Sellest listist vast amet on küll selline mida stiilseks olemise all liigitada ei saa. Müüa võib olla stiilsem kui juhataja.
Stiilne naine ongi tervenisti kooskõlas- tal on esinduslik välimus, riietus, sellega kokkusobivad aksessuaarid jm. Ja mis kõige tähtsam, ta käitub ka vastavalt, s.t on viisakas. Kõige hullem on see, kui naine on ennast ilusti üles vuntsinud (sry väljendi pärast, ei ole solvamiseks mõeldud) ja suust tulevad jämedad ja ropud väljendid, nullib see kogu vaeva. Minu arust ei ole midagi hullemat kui jämedaid ja ebatsensuurseid väljendeid kasutav naine. See on minu arvamus.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Monique kirjutas:Täiesti nõus!!imeline kirjutas:Kogu kupatus! Ausõna. Kui sul on ägedad kingad aga sinna juurde sobivaid rõivaid ei ole siis on juba puuks. Kui sul on äge meik aga juuksed sorakil siis on ka katastroof. Sellest listist vast amet on küll selline mida stiilseks olemise all liigitada ei saa. Müüa võib olla stiilsem kui juhataja.
Stiilne naine ongi tervenisti kooskõlas- tal on esinduslik välimus, riietus, sellega kokkusobivad aksessuaarid jm. Ja mis kõige tähtsam, ta käitub ka vastavalt, s.t on viisakas. Kõige hullem on see, kui naine on ennast ilusti üles vuntsinud (sry väljendi pärast, ei ole solvamiseks mõeldud) ja suust tulevad jämedad ja ropud väljendid, nullib see kogu vaeva. Minu arust ei ole midagi hullemat kui jämedaid ja ebatsensuurseid väljendeid kasutav naine. See on minu arvamus.
Täiesti nõus!
naxy- Moderaator
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minu meelest teeb stiilseks ka hoopiski inimese olemus, intelligentsus (ka emotsionaalne, mis on oskus omaette), mitte välimus ainuüksi. Tahumatu, rumal, ebaintelligentne, labane inimene võib käia riides ükskõik kuitahes moodsalt, aga ikkagi ei ole ta stiilne. Ja välimuse koha pealt see OMA stiil ja OMA nägu, mis ei pruugi alati olla moe viimane sõna. Kogu kupatus mitte ainult välimuse, vaid olemise kogu kupatus.
ühinen mary arvamusega.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
just! Naine (v8i mees) v8ib olla ylistiilselt riides, aga kui ta seda v2lja ei kanna ja ennast mugavalt ei tunne, siis see nullib kogu vaeva
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Naise olemust ja intelligentsi pidasin ma iseenesest mõistetavaks stiilset naist kirjeldades. Ma kusjuures arvan, et ilma nende kahe omaduseta ei saaks tema välisest ilust ja stiilsusest juttugi olla. Ta ei oskaks olla!
mary kirjutas:Minu meelest teeb stiilseks ka hoopiski inimese olemus, intelligentsus (ka emotsionaalne, mis on oskus omaette), mitte välimus ainuüksi. Tahumatu, rumal, ebaintelligentne, labane inimene võib käia riides ükskõik kuitahes moodsalt, aga ikkagi ei ole ta stiilne. Ja välimuse koha pealt see OMA stiil ja OMA nägu, mis ei pruugi alati olla moe viimane sõna. Kogu kupatus mitte ainult välimuse, vaid olemise kogu kupatus.
Ühinen samuti mary arvamusega!
naxy- Moderaator
Stiilne võib välimuselt igaüks olla aga kuidas ... nii öelda stiilselt stiilne olla ... seda ei oska igaüks.
naxy- Moderaator
oskaks ikka. Ma usun, et me kõik oleme näinud neid "salonginäidiseid" (eriti hästi hoolitsetud ja eriti stiilselt riides naisolevusi), kellest suud lahti tehes ikka puhast tühjust välja voolab.imeline kirjutas:Naise olemust ja intelligentsi pidasin ma iseenesest mõistetavaks stiilset naist kirjeldades. Ma kusjuures arvan, et ilma nende kahe omaduseta ei saaks tema välisest ilust ja stiilsusest juttugi olla. Ta ei oskaks olla!
Minu jaoks on stiilne inimene seest->välja suunas stiilne.
HoneyMoon kirjutas:oskaks ikka. Ma usun, et me kõik oleme näinud neid "salonginäidiseid" (eriti hästi hoolitsetud ja eriti stiilselt riides naisolevusi), kellest suud lahti tehes ikka puhast tühjust välja voolab.imeline kirjutas:Naise olemust ja intelligentsi pidasin ma iseenesest mõistetavaks stiilset naist kirjeldades. Ma kusjuures arvan, et ilma nende kahe omaduseta ei saaks tema välisest ilust ja stiilsusest juttugi olla. Ta ei oskaks olla!
Minu jaoks on stiilne inimene seest->välja suunas stiilne.
Hästi öeldud!
naxy- Moderaator
Similar topics
» Naised näidake oma tattoosid .
» Kallid klubi naised!
» Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!
» Naised soovitage head silmaümbruskreemi/geeli
» 30.eluaastateks on naised kaotanud 90% oma munarakkudest.
» Kallid klubi naised!
» Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!
» Naised soovitage head silmaümbruskreemi/geeli
» 30.eluaastateks on naised kaotanud 90% oma munarakkudest.
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1