GARNSTUDIO l6ngade tellimine
+2
Paradiisilind
VäikeTama
6 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
GARNSTUDIO l6ngade tellimine
Kuna Garnstudio on paljude käsitööhuviliste seas väga populaarne, kuid ostmas peab käima Soomest-Rootsist, siis mötlen ise hakata seda Eesti tooma- olen ka ise nende löngadest täiesti söltuvuses- käin siin Norras meie kohalikku poodi pidevalt tühjendamas
Nüüd on nii, et esimene tellimus peab olema kohe päris suur, seega oleksin väga tänulik, kui vötaksid huvi korral minuga ühendust, annaksid teada, millist lönga sa soovid, ning ca kui palju- siis tean arvestada, mida tellida. Kui olen saanud piisavalt sooviavaldusi, panen konkreetsed ette tellimused kirja ja tellin nende järgi löngad otse Garnstudiost ja saadan sulle koju.
Kui leiad pöneva mustri nende lehelt, tahad ka selleks lönga tellida, kuid vöörkeelt ei taipa- siis aitame kidlsti ka tölkega
Tahaksin järgmisel kuu tellimuse ära teha, kuid selle kiirus söltub ka sinust
Nüüd on nii, et esimene tellimus peab olema kohe päris suur, seega oleksin väga tänulik, kui vötaksid huvi korral minuga ühendust, annaksid teada, millist lönga sa soovid, ning ca kui palju- siis tean arvestada, mida tellida. Kui olen saanud piisavalt sooviavaldusi, panen konkreetsed ette tellimused kirja ja tellin nende järgi löngad otse Garnstudiost ja saadan sulle koju.
Kui leiad pöneva mustri nende lehelt, tahad ka selleks lönga tellida, kuid vöörkeelt ei taipa- siis aitame kidlsti ka tölkega
Tahaksin järgmisel kuu tellimuse ära teha, kuid selle kiirus söltub ka sinust
Re: GARNSTUDIO l6ngade tellimine
Kas praegu veel saaks tellida, või olen juba hiljaks jäänud? Ja mis see postikulu tuleks?
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
Natuke vedas, et löngade kokkusaamisega aega läheb, kuna alates selle kuu löpust tuleb turule uus Garnstudio lönga NEPAL- koosneb see 65% villast ka 35% alpakkast, vardale nr 5, niiii mönuuus!
Uus ja täiendandatud hinnakiri on mu blogis, ka lönga tellimise e-mail (longamaania@novus.ee), kes vähegi kvaliteetsetest löngadest lugu peab- aita meil Garnstudio Eesti tuua tehes oma panuse esimese tellimuse täitmiseks, tähtaeg on 31 jaanuar!!!
Aaa ja uus kollektsioon on nüüd avaldatud Garnstudio kodulehel - nii palju ilusaid asju on seal!
Uus ja täiendandatud hinnakiri on mu blogis, ka lönga tellimise e-mail (longamaania@novus.ee), kes vähegi kvaliteetsetest löngadest lugu peab- aita meil Garnstudio Eesti tuua tehes oma panuse esimese tellimuse täitmiseks, tähtaeg on 31 jaanuar!!!
Aaa ja uus kollektsioon on nüüd avaldatud Garnstudio kodulehel - nii palju ilusaid asju on seal!
Kel on soovi ilusaid kudumeid teha originaal lõngast ,siis on võimalus seda teha veel paar päeva.
Garnstudio lõngu näeb SIIT.
Ilusaid mutreid mida kuhuda,leiate SIIT:
Milliseid lõngu on veel võimalus tellida, tabel, kus on kirjas mitu gr mingit lõnga veel tellida saab.
Kes ees ,see kiirem!
Garnstudio lõngu näeb SIIT.
Ilusaid mutreid mida kuhuda,leiate SIIT:
Milliseid lõngu on veel võimalus tellida, tabel, kus on kirjas mitu gr mingit lõnga veel tellida saab.
Kes ees ,see kiirem!
Viimati muutis seda Iirlane (Nelj 11 Veeb 2010, 13:08). Kokku muudetud 1 kord
Mina sooviksin Fabel nr 161 (Pink Dream) lõnga 250g...
Aga, mis moodi selle tellimisega nüüd edasi saab?
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
lumemari kirjutas:Mina sooviksin Fabel nr 161 (Pink Dream) lõnga 250g...
saada oma soov meilile longamaania@novus.ee
lisa oma täisnimi, aadress ja meilikas ka. ning VäikeTama saadab sulle kinnituse ja arve. VäikeTama oskab paremini vastata, millal täpselt ta Garnstudiole tellimuse edasi annab siis läheb umbes nädalake, kui lõngad eestisse jõuavad ja me saame hakata tegelema nende laialisaatmisega
julgelt-julgelt vöib veel selle tabeli järgi tellida, kindlasti ka Fabel 161!!! Neljapäeval öhtuks läheb pood kinni...
Kuidas asjad edenevad? Kas saite suurtellimuse kokku? ja millal lõngad kohale peaks jõudma?
Külaline- Külaline
tellmus peaks hakkama lähi päevil Eestisse jõudma, 100kg ilusat lõnga
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1