O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada?

+6
Cat
pariisitar
Soulshaker
naxy
muffyns28
Pärlike
10 posters

Go down

Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? Empty Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada?

Postitamine  Pärlike Püh 29 Nov 2009, 01:23

Milline on (oli) teie soov või valik: kas ostsite kleidi, lasite õmmelda (õmblesite ise) või eelistasite laenutada?

Isiklikult ostsin kleidi ja nüüd seisab lausa puutumatult juba kaks aastat, aga arvestasin sellega ning loodan, et see jääb alles veel aastakümnete möödudeski.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? Empty Re: Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada?

Postitamine  muffyns28 Püh 29 Nov 2009, 01:30

Mina lasin õmmelda.Korra kandsin ja nüüd seisab ilusti kapis!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? Empty Re: Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada?

Postitamine  naxy Püh 29 Nov 2009, 08:50

Mina ostsin ka pulmakleidi ... nüüd seisab neljandat aastat kapis ja võtab niiöelda ruumi. Aga kui nüüd peaksin selle otsuse tegema siis ehk laenutaksin ... see ju vaid korraks seljas ja pole mõtet suurt raha selle alla matta.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 29 Nov 2009, 09:57

Lasin õmmelda ja ei kahetse.
Kleit on täiesti teistsugune kui teistel, just minulik ja meie pulma teemaga sobiv.
Järgmine aasta kui figuur lubab (sünnitusest on pulmaaastapäevaks napid 2 kuud möödas) läheme trash the dressi fotosessioonile.
Kui siis ei õnnestu, läheme aasta hiljem.
Peale seda lasen kleidi puhtaks pesta ja seisab veel ehk teeme kunagi kirikliku tseremoonia ka või siis uuendame vandeid 10-20 aasta pärast
Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 173454
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 29 Nov 2009, 11:10

Ostsin kleidi, olen v2ga arhul, kuigi ta veel ootab oma t2htsat p2eva Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 173454
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 29 Nov 2009, 11:19

Esimene, lihtsalt registreerimiseks sai tellitud ameerikas ja teine, kiriklikuks laulatuseks, saab ostetud. Mul on juba ammu vàlja vaadatud Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 173454
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Püh 29 Nov 2009, 17:46

Mina lasin ka kleidi õmmelda (tegelikult küll korseti ja seeliku) ja olen väga rahul. Ise disainisin mõnest meeldivast mudelist kokku ja tean et kellelgi teisel samasugust ei ole Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 824600 .
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 29 Nov 2009, 17:52

anka - kas me su kleiti kuskilt näha ka võime Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 633777 ?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Esm 30 Nov 2009, 09:44

agi äkki natuke näha Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 756483
[img]Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? Dscf9760 Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? W384[/img]
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  effike Esm 30 Nov 2009, 10:32

Mina ostsin kleidi, olin rahul ja nüüd seisab kappis, pärandus tütrele Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 535815
effike
effike
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 738

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 30 Nov 2009, 10:34

anka - su kleit on tõesti imekena Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 547149
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Esm 30 Nov 2009, 11:01

Mina lasin õmmelda ja olen väga rahul Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 547149 Sain täpselt oma unistuste kleidi ja teist sellesarnast ma pole näinud Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 848853
Loodan et mõnele mu tütardest (kui Liisu ei jää ainsaks tüdrukuks) see ikka selga läheb Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 30 Nov 2009, 12:26

Kleidimoed ju teatavasti muutuvad... Ärge siis väga solvunud olge, kui teie tütred eelistavad siiski oma maitse järgi kleiti, mitte ema vana Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 173454
Näiteks minu ema pulmakleidil pole otseselt midagi viga, aga poleks mingil juhul tahtnud seda oma pulmas kanda, sest see pole lihtsalt minulik. Tahtsin kindlasti korsetti.

Korseti lasin õmmelda ja sobiva seeliku ja jaki sain täditütrelt laenuks. (Tema keskkooli lõpetamise komplekt, mitte pulmariided.)
Ma ei ole selline asjade kohal nostalgitseja, kes hiljem pulmakleiti kapis silitamas käiks. Samas Trash the Dress on küll väga lahe ettevõtmine, seda aga juba salongist laenatud kleidiga ei tee...
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Esm 30 Nov 2009, 15:10

Minul ka ema vana pulmakleit alles ja poleks eluseeski seda selga endale pannud.
Aga oma kleidist rääkides on korsett tehtud mõttega, et kui tagant nöörid lühemaks teha, siis sobib suurepäraselt ka teksade peale. Ja seelikut saab ka eraldi kanda kui tahaks kusagile pidulikumale sündmusele külaliseks minna.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 30 Nov 2009, 15:49

Mul on ema pulmakleit alles ja kui ma oleks seda veidi varem teadnud siis oleks see võibolla käiku läinud küll.
Ainus asi on see materjal on veidi kehvake.
Lihtsalt ülilahe ja üldse mitte selline nagu sel ajal "moes" oli.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Püh 29 Aug 2010, 12:08

Mina ostsin kasutatud kleidi, aga see näeb jätkuvalt välja nagu uus. Tahtsin kindlasti osta, et jääks mulle, isegi kui keegi ei kanna seda rohkem. Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? 824600 Emal pole kumbaski pulmas kleiti olnud, seelik ja pluus, aga tema suurus mulle ei sobi. Ise tahtsin kindlasti kleiti ja loori ka.
Pulmakleit - kas osta, õmmelda või laenutada? Kleit
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics