Rääkige oma põnevatest hobidest!
+6
kkooli
Lote35
erlex
HoneyMoon
Iirlane
Soulshaker
10 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Rääkige oma põnevatest hobidest!
Võiksime rääkida oma huvitavatest hobidest.
Minul midagi ekstreemset välja käija pole.
Meeldib maalida, scrapbookida ja dj pulti veidi näppida.
Minul midagi ekstreemset välja käija pole.
Meeldib maalida, scrapbookida ja dj pulti veidi näppida.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Re: Rääkige oma põnevatest hobidest!
Ma olen kudumisfanatt ja meeldib netist vaadata ,mida ilusat keegi teine on teinud.
Tihtipeale aitan teistel netist vajaliku infi leida.
Tihtipeale aitan teistel netist vajaliku infi leida.
Mina just olen saamas endale täiskohaga hobi, nagu juba mujalt siit lugeda on. Proovin koertenäitused järgi, räägivad, et jääb külge, eks näe.
Siis on mul kuuendik kohaga käsitööhaigus küljes.
Tahstin õppida kunagi tikumaju tegema (ei teagi, miks) aga ei jõudnud sinnani.
Siis on mul suur kogu nendest kinderimuna mänguasjadest.
Aga jah, peale koeranduse ei ole hobideks kahjuks aegagi.
Siis on mul kuuendik kohaga käsitööhaigus küljes.
Tahstin õppida kunagi tikumaju tegema (ei teagi, miks) aga ei jõudnud sinnani.
Siis on mul suur kogu nendest kinderimuna mänguasjadest.
Aga jah, peale koeranduse ei ole hobideks kahjuks aegagi.
Minu hobiks on ka scrapbooking
Veel armastan ma heegeldada, viimasel ajal pole selleks hobiks eriti aega ja tahtmist olnud. Püüan ennast parandada, käsitöö on üks mõnus stressimaandaja.
Pildistamine on ka väga tähtsal kohal minu elus, üsna tihti käin kaameraga ringi
Veel armastan ma heegeldada, viimasel ajal pole selleks hobiks eriti aega ja tahtmist olnud. Püüan ennast parandada, käsitöö on üks mõnus stressimaandaja.
Pildistamine on ka väga tähtsal kohal minu elus, üsna tihti käin kaameraga ringi
Külaline- Külaline
Minu hobiks ja armastuseks on rallisprint ja rahvakross.Võistlustel käin alates 2006 aastast, mõned karikad on ka õnnestunud koju tuua.Minu jaoks on kõige parem stressi ja viha maandada just kihutades.
Veel hobiks on garaaz aga kahjuks sinna pole ammu enam saanud enne last sai päris tihti autosi lammutatud
Minu võistlus auto on minu jaoks väga väga tähtsal kohal
Veel hobiks on garaaz aga kahjuks sinna pole ammu enam saanud enne last sai päris tihti autosi lammutatud
Minu võistlus auto on minu jaoks väga väga tähtsal kohal
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Mulle meeldivad sellised loomingulised hobid. Tortidega mäkerdamine näiteks on üks.
Teine asi, mis mulle just viimasel ajal kuidagi pähe on istunud, on see et tahaks hakata matkamas käima, kohe tõsiselt tahaks. Praegu on lapsed veel väiksed, aga tulevikus (loodan, et mitte väga kauges tulevikus:D) võtan asja ette küll. Kas kellelgi on äkki kogemusi jagada?
Teine asi, mis mulle just viimasel ajal kuidagi pähe on istunud, on see et tahaks hakata matkamas käima, kohe tõsiselt tahaks. Praegu on lapsed veel väiksed, aga tulevikus (loodan, et mitte väga kauges tulevikus:D) võtan asja ette küll. Kas kellelgi on äkki kogemusi jagada?
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Minu hobi pole küll midagi erilist, aga mulle meeldib jubedalt heegeldada ja kududa. Rahustab närve:) Viimase asjana hakkasin heegeldama vaipa. Peaaegu on valmis. Peangi ennast kokku võtma ja ära lõpetama.
Viimati muutis seda kkooli (Nelj 22 Jan 2015, 15:54). Kokku muudetud 1 kord
kkooli- Postituste arv : 8
Registration date : 17/01/2014
Mina käin matkamas. Eestis ja välismaal. Maismaal ja mägedes. Kahjuks pole ammu pole väga kõrgele sattunud. Igasugu orienteerumised ja rogainid on ka hingelähedased. Praegu aga otsin omale oktoobriks Maroko mägimatkale reisikaaslasi. Lisaks teen mitut liiki käsitööd ja kevadel panen kartuli-kapsa maha
Mulle ka matkamine meeldib aga ma ei julge kaugele jälle minna, ma käin kohalikud orienteeriumisrajad läbi ja siin ka vaatan ette, kui rajad lähevad läbi taluôute, hirm koerte ees on suur.
Teine hobi on mul fotograafia ja kolmas kirjutamine. Novellide, romaanide... Iseoma lôbuks esialgu.
Teine hobi on mul fotograafia ja kolmas kirjutamine. Novellide, romaanide... Iseoma lôbuks esialgu.
Ma olen MTB fänn. Sõidan oma maastikurattaga peaaegu, et 24/7. Aastaringselt. Singletrack on vaieldamatu lemmik!
Jooksen siis kui ei sõida. Ja rulluisutan kui ei jookse.
Kui pea puhkust vajab siis koon. Vahest õmblen ka. Muidu ei heegelda aga vaipasid küll!
Meisterdada meeldib ka. Trell ja relakas viimase aja tööriistad. Teen näiteks nagisid ja ühe tooli tegin ümber. Nüüd 3 veel järjekorras. Maalin ka vahest kui tellimustöö tuleb või niisama inspiratsioon kallal.
Kõrvarõngaid nokitsen ka teha hobikorras.
pits&sats, väga lahe! Käisin ükskord Hispaanias mägedes ronimas ja pärast tipu vallutamist allatulek oli ikka oioioi kui hull! Roomasime jalad ees ja loopisime kivikesi, et teada kas on järsak või mitte. Vahepeal kasutasime kitseradasid. Käed, jalad olid jubedasti okaspõõsaste poolt verele kraabitud kui lõpuks alla jõudsime. Tsirkust ja leiba!
Nüüd siis tean, et tuleb ette valmistada ka asju (näiteks pikad varrukad) ja toit kaasa. Ei saa niisama näpuga ühte mäge näidata ja siis sinna otsa ronida.
Jooksen siis kui ei sõida. Ja rulluisutan kui ei jookse.
Kui pea puhkust vajab siis koon. Vahest õmblen ka. Muidu ei heegelda aga vaipasid küll!
Meisterdada meeldib ka. Trell ja relakas viimase aja tööriistad. Teen näiteks nagisid ja ühe tooli tegin ümber. Nüüd 3 veel järjekorras. Maalin ka vahest kui tellimustöö tuleb või niisama inspiratsioon kallal.
Kõrvarõngaid nokitsen ka teha hobikorras.
pits&sats, väga lahe! Käisin ükskord Hispaanias mägedes ronimas ja pärast tipu vallutamist allatulek oli ikka oioioi kui hull! Roomasime jalad ees ja loopisime kivikesi, et teada kas on järsak või mitte. Vahepeal kasutasime kitseradasid. Käed, jalad olid jubedasti okaspõõsaste poolt verele kraabitud kui lõpuks alla jõudsime. Tsirkust ja leiba!
Nüüd siis tean, et tuleb ette valmistada ka asju (näiteks pikad varrukad) ja toit kaasa. Ei saa niisama näpuga ühte mäge näidata ja siis sinna otsa ronida.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Hei,
mul ka mõned hobid. Ma tegelen näitlemisega. Korraldan laste sünnipäevi- teen näomaalinguid, punun oma lapsele patsikesi, teen erinevat käsitööd, jooksen, ka kui ei jookse, siis rullitan. Püüan usinamalt hakata lumelauda sõitma. Aa, käsi ja jalgu hooldan ka
mul ka mõned hobid. Ma tegelen näitlemisega. Korraldan laste sünnipäevi- teen näomaalinguid, punun oma lapsele patsikesi, teen erinevat käsitööd, jooksen, ka kui ei jookse, siis rullitan. Püüan usinamalt hakata lumelauda sõitma. Aa, käsi ja jalgu hooldan ka
MerilinA- Postituste arv : 52
Registration date : 01/02/2015
MerilinA, Sul internetis käsitöödest pilte üleval on?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Vist mitte. Ma vahepeal kustutasin FB koos piltidega ära aga vaatan üle :-)
MerilinA- Postituste arv : 52
Registration date : 01/02/2015
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1