Heegeldatud mytsid.
+11
mannakas
siq29
mitike
lumemari
carissime
kiisumari
Siki
HoneyMoon
gerli08
mannu03
Iirlane
15 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Heegeldamine
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Heegeldatud mytsid.
Mina heegeldan ka nüüd ühte suvemütsikest oma pisikesele piigale. Ostsin selleks Red Heart Cotton Mix puuvillasegust erkroosat lõnga ühe toki, arvates, et sellest piisab mütsikese jaoks... Tutkit! Olen jõudnud lokkiva serva heegeldamiseni ja kogu serva jaoks ei piisa! Võtab ju lokkiv serv palju materjali. Nüüd olengi hädas. Mul on sedasama lõnga üks punane tokk ka. Kas teha lokkiva serva kolmest reast kaks punasega? Kujutlen küll lõpptulemust punasega, aga ikkagi kõhklen, sest seda punast tuleks palju. Võrru poodi ei pääse ma niipea, aga soojad ilmad on käes ja nii tahaks lapsele juba seda mütsikest pähe. Karnaluksis on seda müügil, kuid sealt tellimine võtab ka mõne päeva aega ja imelik on tellida ainult üks tokk lõnga, lisandub postikulu ka veel. Kalliks läheb.
Kui teha see serv siiski punasega ja selle serva tasakaalustamiseks heegeldada mütsi külge üks-kaks punast lillekest. Nii oleks asi juba mõeldav...
Naabripoisil tuleb sünnipäev 9.juulil, saab 1-aastaseks. Mõte on talle ka üks mütsike heegeldada sünnipäevaks. Üks variant on see jalgpallimüts, mille muster mul juba talvest saati olemas ja ikka sügelenud südames. Nüüd oleks põhjust seda heegeldada. Teine mütsivariant on veel... Kui jõuaks, teeks mõlemad!
Kui teha see serv siiski punasega ja selle serva tasakaalustamiseks heegeldada mütsi külge üks-kaks punast lillekest. Nii oleks asi juba mõeldav...
Naabripoisil tuleb sünnipäev 9.juulil, saab 1-aastaseks. Mõte on talle ka üks mütsike heegeldada sünnipäevaks. Üks variant on see jalgpallimüts, mille muster mul juba talvest saati olemas ja ikka sügelenud südames. Nüüd oleks põhjust seda heegeldada. Teine mütsivariant on veel... Kui jõuaks, teeks mõlemad!
Mul vedas ses suhtes, et lokkiva ääre kolmest sambareast kaks sain tehtud roosaga. Järele jäi tilluke nutsakas, millest peaks saama paelad mütsile ja ehk jääb nõelasilmatäis ka punaste lillekeste kinnitamiseks. Viimase sambarea teengi punasega. Näib, kuidas tulemus jääb.
siq29 kirjutas:
Ma usun küll et nii tuleb ka ilus, ja kui ei meeldii saad ju hijem kui poodi satud lõnga osta ja ümber teha, või mis
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
huvitav kas õpetusi ka nende kohta kusagil on??carissime kirjutas:Palju ilusaid mütse pdxbeanies ideedeks
mannakas- Postituste arv : 62
Registration date : 21/03/2010
mannakas kirjutas:huvitav kas õpetusi ka nende kohta kusagil on??carissime kirjutas:Palju ilusaid mütse pdxbeanies ideedeks
Neid on otsitud aga pole leitud Kõige ligilähedasemaid mütsikesi teeb Ilutegija Kui ma ei eksi siis temalt selle lingi kunagi näppasingi
no ma ilutegijal vaatasin ka neid mütse,kuid ma ei saa aru milliseid sambaid ta seal teeb
no aru ma ei mõista
no aru ma ei mõista
Ma päris täpselt ei tea aga tundub olevat kasutatud reljeefseid sambaid vaheldumisi tavalistega, seda siis mõlemi tegija puhul. Kas sul on raamat Heegeldaja piibel? seal õpetus nende sammaste kohta. Saan ka laenata kui soovi. Igaks juhuks kordan üle,et na arvan ja pole päris kindel
Raamatut sooviks küll laenutada
sa võid ka mulle skännida need lehed
Pusisin pojale jahedateks ilmadeks siukse mütsi, kus kõrvad peidus ja nokk päikse eest veidi kaitsmas
no ma siis näitan ka oma heegeldatud mütse tegelikuses on neid nii palju,kuid enamused on leidnud kiirelt uue omaniku,et ei ole jõudnud pildistadagi
kui te teete nokaga mytsi,kas te siis noka juures ka kasvatate silmi??,t nokk jääks kaarjam ??
mannakas kirjutas:sa võid ka mulle skännida need lehed
Ma olen kogu aeg unustanud Kui veel vaja siis üritan saata pühapäeval,varem pole võimalust. Pean kuhugi üles kirjutama...
Noka osas mäletamist mööda olen pigem kahandanud,et kaarjam jääks.
no eks ma kannatan siis pühapäevani
Aga noka osas ma vist seletasin halvasti,ma mõtlesin seda,et nokk ei oleks pead ligi vaid oleks ees.
Aga noka osas ma vist seletasin halvasti,ma mõtlesin seda,et nokk ei oleks pead ligi vaid oleks ees.
Mina tegin nii selle noka, heegeldasin äärest võetud aasadega mõned read ja siis hakkasin äärest kahandama. Nokk jääb ette otse ja natuke kaarjas
carissime kirjutas:Mina tegin nii selle noka, heegeldasin äärest võetud aasadega mõned read ja siis hakkasin äärest kahandama. Nokk jääb ette otse ja natuke kaarjas
wauuu kui ilus Oi ma tahaks ka sellist
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Carissime kas kuskilt õpetust ka näeb?
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mustlasplika kirjutas:Carissime kas kuskilt õpetust ka näeb?
Kasutasin seda mustrit aga jätsin ära pitsilise ääre, selle asendasin tavaliste aassilmustega. Aasilmuse ridu tegin nii palju ja sinna kokkuvõtteid,et pähe mahuks ning peas ümber oleks, äärde tegin noka. Natuke mustrit ja omaloomingut
Sa m6tled kinnissilmuseid, mitte aassilmuseid. aassilmused ei tekita ridu.
Heegeldamise piiblis on need sassi aetud ja paljud inimesed nimetavad neid nyyd valesti.
ma panen m6ned pildid ka siia:
Aassilmus
ja kinnissilmus:
Heegeldamise piiblis on need sassi aetud ja paljud inimesed nimetavad neid nyyd valesti.
ma panen m6ned pildid ka siia:
Aassilmus
ja kinnissilmus:
kas keegi oskab öelda milliseid aplikatsioone on poiste mütsidele??
Tüdrukutele on nii lilled,kitty kui ka nüüd tuhlates leidsin sellise nuku http://club.osinka.ru/search.php?topic=82075&q=%EE%EF%E8%F1%E0%ED%E8%E5+%EA%F3%EA%EE%EB%EA%E8
aga poistele??
Tüdrukutele on nii lilled,kitty kui ka nüüd tuhlates leidsin sellise nuku http://club.osinka.ru/search.php?topic=82075&q=%EE%EF%E8%F1%E0%ED%E8%E5+%EA%F3%EA%EE%EB%EA%E8
aga poistele??
Alusasin ka siis lõpuks mütsi heegeldamisega. Teen oma loomingut, eks hiljem selgub, mis välja tuleb. Pole varem mütsi teinud. Poole sain täna tehtud.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Issver kui lahe müts Iirlane !
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kootud mytsid.
» Heegeldatud mänguasjad.