Kui lasteaia kohta ei saa ... mis siis?
4 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kui lasteaia kohta ei saa ... mis siis?
Kui lasteaia kohta oma lapsele ei saa ... kas kaaluksite siis lastehoiu või lapsehoidja teenuse kasutamist?
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kui lasteaia kohta ei saa ... mis siis?
Meil käis laps vahepeal päevahoius...aga tegelikult ei tasunud see minu palga juures ära. Käis seal üle poole aasta, siis oli pikalt haige ja võtsime ta sealt ära. Nüüd saab ta veebruaris 3, aga lasteaiakohta pole, saab alles järgmisel sügisel. Tõenäoliselt ei saa ka hoidu panna ega hoidjat palgata..ei teagi, mis saab
Aa ja kui ta veel päris pisike oli, siis 2 päeva nädalas viisin ta hoidjale, ise läksin kooli. See hoidja oli kunagi minu õpetaja, väga tore inimene ja ei olnud seda probleemi, et ei usaldaks oma last talle. Nüüd aga ei kujuta küll ette, kuidas üldse lapsele on võimalik hoidja leida. Kuidas ma saakisn mõnda võõrast usaldada? Ta võib ju minu ees head nägu teha, aga mis toimub siis, kui mind juures ei ole...?
Aga arvan, et kui ikka on väga vaja tööle minna ja rahaliselt tasub ära, siis paneksin lapse päevahoidu.
Aa ja kui ta veel päris pisike oli, siis 2 päeva nädalas viisin ta hoidjale, ise läksin kooli. See hoidja oli kunagi minu õpetaja, väga tore inimene ja ei olnud seda probleemi, et ei usaldaks oma last talle. Nüüd aga ei kujuta küll ette, kuidas üldse lapsele on võimalik hoidja leida. Kuidas ma saakisn mõnda võõrast usaldada? Ta võib ju minu ees head nägu teha, aga mis toimub siis, kui mind juures ei ole...?
Aga arvan, et kui ikka on väga vaja tööle minna ja rahaliselt tasub ära, siis paneksin lapse päevahoidu.
Minu poeg saab 1 kuu pärast 3 ja meil ka ei ole riiklikus lasteaias kohta. Aasta tagasi panin ta lastehoidu ja nüüd märtsist käib tasulises lasteaias. Ma kindlasti ei poolda lastehoidu.
1. Tohutu kallis. Kallim kui tasuline lasteaed. (Nublu Viimsis maksis siis 6800.- 5 päeva ja eralastead Väike Päike maksab 5500.-)
2. Rääkida nad võivad, et õppetöö on sama kui lasteaias, aga ega ikka ei ole küll.
Nüüd on see hoid pankrotis. Tavaliselt need lastehoiud on miskites eramajades ja suht kesiselt sisustatud. Samas see lasteaed on iga lapse (ilmselt ka vanema) unistus. Asjad on uued, puhtad. Ruumid planeeritud vastavalt lasteaia vajadustele.
Tüdrukul (1 aastane) käib hoidja siin meie juures kodus. Leidsin puhtalt ise internetis (Perekoolis) kuulutades täitsa võõra inimese. Olin ennem nii leidnud endale väga hea koduabilise ja ei kartnud üldse seda sammu teha. Kirju sain palju ja inimene kelle ma endale koju kutsusin olukorraga tutvuma oli kohe see õige. Hästi vahva naisterahvas. Minu jaoks on oluline, et ta tuleb ise minu juurde (jääb ära lapse ja kogu träni tarimine edasi ja tagasi) + ma võin teda kasutada ka siis kui laps(ed) haige(d). Ta mängib nendega 100% ajast. Laps on alati puhas ja rõõmus. Magama paneb õues kui palun. Ühesõnaga super.
Kokkuvõtteks: Kui lasteaeda ei saa siis võtaks kindlasti hoidja. Hetkel nii palju ilma tööta vahvaid inimesi, et ma ei kardaks küll kindlasti seda teha. Samas ei tee ka paha see kui hoidja jääb alles ka ajaks mil laps lasteaias käib. Nad on siis vahetpidamata haiged ja abi oleks vajalik.
1. Tohutu kallis. Kallim kui tasuline lasteaed. (Nublu Viimsis maksis siis 6800.- 5 päeva ja eralastead Väike Päike maksab 5500.-)
2. Rääkida nad võivad, et õppetöö on sama kui lasteaias, aga ega ikka ei ole küll.
Nüüd on see hoid pankrotis. Tavaliselt need lastehoiud on miskites eramajades ja suht kesiselt sisustatud. Samas see lasteaed on iga lapse (ilmselt ka vanema) unistus. Asjad on uued, puhtad. Ruumid planeeritud vastavalt lasteaia vajadustele.
Tüdrukul (1 aastane) käib hoidja siin meie juures kodus. Leidsin puhtalt ise internetis (Perekoolis) kuulutades täitsa võõra inimese. Olin ennem nii leidnud endale väga hea koduabilise ja ei kartnud üldse seda sammu teha. Kirju sain palju ja inimene kelle ma endale koju kutsusin olukorraga tutvuma oli kohe see õige. Hästi vahva naisterahvas. Minu jaoks on oluline, et ta tuleb ise minu juurde (jääb ära lapse ja kogu träni tarimine edasi ja tagasi) + ma võin teda kasutada ka siis kui laps(ed) haige(d). Ta mängib nendega 100% ajast. Laps on alati puhas ja rõõmus. Magama paneb õues kui palun. Ühesõnaga super.
Kokkuvõtteks: Kui lasteaeda ei saa siis võtaks kindlasti hoidja. Hetkel nii palju ilma tööta vahvaid inimesi, et ma ei kardaks küll kindlasti seda teha. Samas ei tee ka paha see kui hoidja jääb alles ka ajaks mil laps lasteaias käib. Nad on siis vahetpidamata haiged ja abi oleks vajalik.
Mina hetkel veel ei usu, seda juttu et ei saa.
Ok ei saa kodu ligidale aga kusagile ikka saab.
Ja ma olen nii kange mutt küll, et selle koha välja nõuan kui peaks vaja minema.
Lapsehoidjat meie majja ei tule enam iialgi. Kui tõesti kuskile ei saa siis läheb tasulisse
või elame säästudest ja jään koduseks.
Ja ma olen nii kange mutt küll, et selle koha välja nõuan kui peaks vaja minema.
Lapsehoidjat meie majja ei tule enam iialgi. Kui tõesti kuskile ei saa siis läheb tasulisse
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker kirjutas:Mina hetkel veel ei usu, seda juttu et ei saa.
Miks enam hoidjat ei poolda? Kas asi oli väga hull? Ise püüan kaaluda kõiki variante enne kui otsustan mida teha siis kui laps lasteaeda ei saa.
naxy- Moderaator
Aaa üks küsimus veel: kui laps lasteaeda kohta ei saa ja panen era lasteaeda, kas siis ikka tavalasteaia järjekorras on laps edasi. Et kui ükskord koht peaks vabanema siis saan tavalasteaeda panna?
naxy- Moderaator
Minu lapsehoidja osutus varem karistatud lapse vargaks.
Kui laps erakas siis riiklikus on ikka järjekorras.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker kirjutas:Minu lapsehoidja osutus varem karistatud lapse vargaks.
Äitähh info eest! Nüüd jälle targem.
naxy- Moderaator
Similar topics
» Lasteaia järjekorrad Raplas
» Fakte imiku une kohta!
» Jagage muljeid Madeira kohta!
» Maimupskinid 2010
» Soovite rohkem infot toitumise ja spordi kohta?
» Fakte imiku une kohta!
» Jagage muljeid Madeira kohta!
» Maimupskinid 2010
» Soovite rohkem infot toitumise ja spordi kohta?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1