O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lemmik rõivaese(med) rasedana

+3
saby
Iirlane
Pärlike
7 posters

Go down

Lemmik rõivaese(med) rasedana Empty Lemmik rõivaese(med) rasedana

Postitamine  Pärlike Nelj 29 Okt 2009, 00:47

Enamikel meist pole rasedana nii suurt riidevalikut, kui tavaolukorras ja mõned asjad saavad seetõttu kohe eriti armsaks. Mis teil nendeks esemeteks oli?
Mina kandsin ausalt öeldes kõige parema meelega koduseid dresse, mis olid lõpuks juba põlvede kohalt päris näotud Lemmik rõivaese(med) rasedana 173454 Suvel olid muidugi esikohal kerged kleidid.
Mugavus oli kindlasti mulle tähtsam, kui kaunidus sel ajal.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Lemmik rõivaese(med) rasedana Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Lemmik rõivaese(med) rasedana Empty Re: Lemmik rõivaese(med) rasedana

Postitamine  Iirlane Nelj 29 Okt 2009, 01:57

Ma see rasedus ei j6udnudki dressideni.
Ma kannan yldse vaga vahe dresse. Lemmik rõivaese(med) rasedana 848853
P6hilised olid venivad trikotaazist minikleidid (loe pikk pluus) ,mida kandsin koos pikkade pykstega, mida sai ylevalt n88riga parajaks siduda.
Kylmemal ajal peale visata pontso.
Kyll on hea suvel rase olla. Lemmik rõivaese(med) rasedana 633777
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Nelj 29 Okt 2009, 10:54

Erilisi valikuid ei olnudki, ühed rasedate teksad (üle kõhu tõmmatavad) ja kodused dressid, lõpus olid minu t-särgid nabakad, siis pidin mehe omi kandma. Lemmik rõivaese(med) rasedana 824600 Kuna laps sündis veebruaris, siis kõik joped jm said enam-vähem selga punnitatud ja nüüd... Nüüd on need nii suured ja väljaveninud. Enamus garderoobi vajas väljavahetamist, natuke kilosid raseduseelsest on ka kadunud. Lemmik rõivaese(med) rasedana 173454
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 29 Okt 2009, 11:09

Lemmikuks oli üks rasedate seelik. Kahjuks see poole raseduse pealt enam selga ei läinud, tagumik läks liiga suureks Lemmik rõivaese(med) rasedana 71266 Aga ühed tavalised teksad (olid number suuremad, kui muidu kannan) läksid kuni lõpuni jalga, ülemine nööp tuli ainult lahti jätta. Otsisin küll rasedate teksasid ka, aga ilusaid oli suht võimatu leida, nii et loobusin üsna varsti. Üks kampsun ja pluus olid ka rasedate omad, aga muidu kandsin ikka oma tavalisi riideid. Õnneks välja need pole veninud.

Pikemaid pluuse ostsin ka. Kohe kuidagi ei meeldinud, kui paljas kõht paistis Lemmik rõivaese(med) rasedana 824600
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Nelj 29 Okt 2009, 13:49

Minul oli riietega igavene häda, sest tahtsin ikka oma suure massiga ka enam-vähemgi kena välja näha, kuid see oli suht raske ülesanne. Lemmik rõivaese(med) rasedana 662237 Käisin kõikvõimalikud rasedate riiete poed läbi ja veendusin, et ühiskonnal on ettekujutus vist, et rasedale naisele pole ilusaid riideid vaja. Lemmik rõivaese(med) rasedana 662237 Kõik olid nii koledad riided. Ainult paaris üksikus poes leidsin midagi kena. Mothercare'ist leidsin väga kenad rasedate teksad, mis olid ülimugavad ja kandsin neid lõpuni. Paar-kolm rasedate pluusit ostsin ka, mida enamuse ajast kandsingi, sest lõpus enam ei mahtunud punu tavariiete alla kuidagi ära ja kõht paljas ei tahtnud ka ringi käia. Kodus oli mugavam seelikutes olla, aga lõpuks ei olnud isegi koduski midagi selga panna, sest ikka igalt poolt pitsitas ja kiskus.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 29 Okt 2009, 14:19

Mu viimane rasedus oli 2008 aastal ja siis olid küll rasedad minu arust üsna õnnelikus seisus - ainult teksad ostsin spets rasedate omad veniva kõhuosaga, kleidid ja pluusid sain kõik tavapoodidest. Sel ajal olid ju kõik poed ampiirstiilis asju täis. Ilusaid tuunikaid ja ampiirstiilis kleite oli niii palju...

Lemmikud olidki teksad ja tuunikad.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Lemmik rõivaese(med) rasedana Empty kleidid,kleidid

Postitamine  lovely Nelj 31 Märts 2011, 12:52

Mulle on alati kleidikesed meeldinud,erinevate lõigete ja pikkustega.Praegu,rasedana on samuti kõige mugavamaks riietuseks ikka kleit-ja neid on mitmeid.Eraldi raseduseks ma neid soetanud küll pole, aga mõne ostsin mõttega, et saab ka pärast kanda.eelmisest aastast on isegi paar hilpu, mida muidu kandsin vööga ja nüüd ilma.Ja isetehtud dzemprimaterialst kleit venib veel selga Lemmik rõivaese(med) rasedana 824600 Ja suveks(kui soe suvi ikka tuleb juunis) on täitsa mõnus üks lühike kombekas,väga mugav seljas,ausalt.
lovely
lovely

Postituste arv : 2
Registration date : 31/03/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Nelj 31 Märts 2011, 13:30

Minu lemmikuks olid raseda teksad ja kandsin need ribalateks Lemmik rõivaese(med) rasedana 824600
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Lemmik rõivaese(med) rasedana Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  suksu Esm 23 Apr 2012, 09:33

Ka sellel talvel ja kevadel on minu arvates mood rasedaid toetanud. Poes oli suur valik villaseid kleite. Ostsin neid koguni kaks ning kandsin neid retuuside ja pikkade madalate säärsaabastega. Kuna olin mõned aastad tagasi 13 kg raskem kui enne lapseootele jäämist ja ma mingil müütilisel põhjusel hoidsin neid riideid ikka veel alles vaatasin kogu varu hoolega üle. Ühtteist sai sealt ka 4-5 kuul kanda ja stretš riidest viigipükstest ja ühest paarist teksadest õmblesin ise raseda püksid. Poes küll sai vaadatud erinevaid rasedate riideid ja ka mulle tundus, et see oleks nagu vandenõu( rase ei tohi hea välja näha) ja hinnad olid ka meeletud. Kui nüüd keegi arvab,et ma olen mingi hull õmbleja siis te küll eksite. Minu õmblustöö on ikka seni piirdunud pükste lühemaks tegemisega aga kui vaadata poes rasedate pükse hoolega siis saab ka kesiste oskustega õmbelja oma riiete kohandamisega hakkama. Kevade poole aga leidsin endale lemmiktooded pusad ja trikotaažist pluusid New Yorkerist ( sellised mõnusad pikad katavad kõhu ilusti ära). Polegi ju palju neid riideid vaja, piisab kui on lühikesete varukatega pluus, pikkade varrukatega trikotaažist pluus ja mõni pusa sportlikumaks ajaveetmiseks( loe siis kui teised teevad sporti, saad pealt vaadata). Leidsin ka kasutatud riiete poest ühe vahva kampsuni, mis oli ilma nööpideta ja saab nagu salli või hõlmikut ümber mässida ja kasutada koos erinevate rinnaehetega. Kodus kannan retuuse ja tuunikaid ning proovin kuidagimoodi olemasolevaid riideid kombineerida, et veidi naiselikum välja näha. Dresse ei ole küll kandnud ja vist ei kanna ka enam 9 kuu juba käes Lemmik rõivaese(med) rasedana 866508.Edu teistele ka sobivate riiete kombineerimisel! Lemmik rõivaese(med) rasedana 524825
suksu
suksu

Postituste arv : 1
Registration date : 22/04/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics