Lemmik rõivaese(med) rasedana
+3
saby
Iirlane
Pärlike
7 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Lemmik rõivaese(med) rasedana
Enamikel meist pole rasedana nii suurt riidevalikut, kui tavaolukorras ja mõned asjad saavad seetõttu kohe eriti armsaks. Mis teil nendeks esemeteks oli?
Mina kandsin ausalt öeldes kõige parema meelega koduseid dresse, mis olid lõpuks juba põlvede kohalt päris näotud Suvel olid muidugi esikohal kerged kleidid.
Mugavus oli kindlasti mulle tähtsam, kui kaunidus sel ajal.
Mina kandsin ausalt öeldes kõige parema meelega koduseid dresse, mis olid lõpuks juba põlvede kohalt päris näotud Suvel olid muidugi esikohal kerged kleidid.
Mugavus oli kindlasti mulle tähtsam, kui kaunidus sel ajal.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Lemmik rõivaese(med) rasedana
Ma see rasedus ei j6udnudki dressideni.
Ma kannan yldse vaga vahe dresse.
P6hilised olid venivad trikotaazist minikleidid (loe pikk pluus) ,mida kandsin koos pikkade pykstega, mida sai ylevalt n88riga parajaks siduda.
Kylmemal ajal peale visata pontso.
Kyll on hea suvel rase olla.
Ma kannan yldse vaga vahe dresse.
P6hilised olid venivad trikotaazist minikleidid (loe pikk pluus) ,mida kandsin koos pikkade pykstega, mida sai ylevalt n88riga parajaks siduda.
Kylmemal ajal peale visata pontso.
Kyll on hea suvel rase olla.
Erilisi valikuid ei olnudki, ühed rasedate teksad (üle kõhu tõmmatavad) ja kodused dressid, lõpus olid minu t-särgid nabakad, siis pidin mehe omi kandma. Kuna laps sündis veebruaris, siis kõik joped jm said enam-vähem selga punnitatud ja nüüd... Nüüd on need nii suured ja väljaveninud. Enamus garderoobi vajas väljavahetamist, natuke kilosid raseduseelsest on ka kadunud.
Lemmikuks oli üks rasedate seelik. Kahjuks see poole raseduse pealt enam selga ei läinud, tagumik läks liiga suureks Aga ühed tavalised teksad (olid number suuremad, kui muidu kannan) läksid kuni lõpuni jalga, ülemine nööp tuli ainult lahti jätta. Otsisin küll rasedate teksasid ka, aga ilusaid oli suht võimatu leida, nii et loobusin üsna varsti. Üks kampsun ja pluus olid ka rasedate omad, aga muidu kandsin ikka oma tavalisi riideid. Õnneks välja need pole veninud.
Pikemaid pluuse ostsin ka. Kohe kuidagi ei meeldinud, kui paljas kõht paistis
Pikemaid pluuse ostsin ka. Kohe kuidagi ei meeldinud, kui paljas kõht paistis
Külaline- Külaline
Minul oli riietega igavene häda, sest tahtsin ikka oma suure massiga ka enam-vähemgi kena välja näha, kuid see oli suht raske ülesanne. Käisin kõikvõimalikud rasedate riiete poed läbi ja veendusin, et ühiskonnal on ettekujutus vist, et rasedale naisele pole ilusaid riideid vaja. Kõik olid nii koledad riided. Ainult paaris üksikus poes leidsin midagi kena. Mothercare'ist leidsin väga kenad rasedate teksad, mis olid ülimugavad ja kandsin neid lõpuni. Paar-kolm rasedate pluusit ostsin ka, mida enamuse ajast kandsingi, sest lõpus enam ei mahtunud punu tavariiete alla kuidagi ära ja kõht paljas ei tahtnud ka ringi käia. Kodus oli mugavam seelikutes olla, aga lõpuks ei olnud isegi koduski midagi selga panna, sest ikka igalt poolt pitsitas ja kiskus.
Mu viimane rasedus oli 2008 aastal ja siis olid küll rasedad minu arust üsna õnnelikus seisus - ainult teksad ostsin spets rasedate omad veniva kõhuosaga, kleidid ja pluusid sain kõik tavapoodidest. Sel ajal olid ju kõik poed ampiirstiilis asju täis. Ilusaid tuunikaid ja ampiirstiilis kleite oli niii palju...
Lemmikud olidki teksad ja tuunikad.
Lemmikud olidki teksad ja tuunikad.
Külaline- Külaline
kleidid,kleidid
Mulle on alati kleidikesed meeldinud,erinevate lõigete ja pikkustega.Praegu,rasedana on samuti kõige mugavamaks riietuseks ikka kleit-ja neid on mitmeid.Eraldi raseduseks ma neid soetanud küll pole, aga mõne ostsin mõttega, et saab ka pärast kanda.eelmisest aastast on isegi paar hilpu, mida muidu kandsin vööga ja nüüd ilma.Ja isetehtud dzemprimaterialst kleit venib veel selga Ja suveks(kui soe suvi ikka tuleb juunis) on täitsa mõnus üks lühike kombekas,väga mugav seljas,ausalt.
lovely- Postituste arv : 2
Registration date : 31/03/2011
Minu lemmikuks olid raseda teksad ja kandsin need ribalateks
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Ka sellel talvel ja kevadel on minu arvates mood rasedaid toetanud. Poes oli suur valik villaseid kleite. Ostsin neid koguni kaks ning kandsin neid retuuside ja pikkade madalate säärsaabastega. Kuna olin mõned aastad tagasi 13 kg raskem kui enne lapseootele jäämist ja ma mingil müütilisel põhjusel hoidsin neid riideid ikka veel alles vaatasin kogu varu hoolega üle. Ühtteist sai sealt ka 4-5 kuul kanda ja stretš riidest viigipükstest ja ühest paarist teksadest õmblesin ise raseda püksid. Poes küll sai vaadatud erinevaid rasedate riideid ja ka mulle tundus, et see oleks nagu vandenõu( rase ei tohi hea välja näha) ja hinnad olid ka meeletud. Kui nüüd keegi arvab,et ma olen mingi hull õmbleja siis te küll eksite. Minu õmblustöö on ikka seni piirdunud pükste lühemaks tegemisega aga kui vaadata poes rasedate pükse hoolega siis saab ka kesiste oskustega õmbelja oma riiete kohandamisega hakkama. Kevade poole aga leidsin endale lemmiktooded pusad ja trikotaažist pluusid New Yorkerist ( sellised mõnusad pikad katavad kõhu ilusti ära). Polegi ju palju neid riideid vaja, piisab kui on lühikesete varukatega pluus, pikkade varrukatega trikotaažist pluus ja mõni pusa sportlikumaks ajaveetmiseks( loe siis kui teised teevad sporti, saad pealt vaadata). Leidsin ka kasutatud riiete poest ühe vahva kampsuni, mis oli ilma nööpideta ja saab nagu salli või hõlmikut ümber mässida ja kasutada koos erinevate rinnaehetega. Kodus kannan retuuse ja tuunikaid ning proovin kuidagimoodi olemasolevaid riideid kombineerida, et veidi naiselikum välja näha. Dresse ei ole küll kandnud ja vist ei kanna ka enam 9 kuu juba käes .Edu teistele ka sobivate riiete kombineerimisel!
suksu- Postituste arv : 1
Registration date : 22/04/2012
Similar topics
» Lemmik Tee?
» Lemmik juuksevärv
» Meie lemmik fotostuudiod!
» Räägime käsitööst üldiselt.
» Mis on teie lemmik aastaaeg?
» Lemmik juuksevärv
» Meie lemmik fotostuudiod!
» Räägime käsitööst üldiselt.
» Mis on teie lemmik aastaaeg?