TK: Nurkadega kampsu.
+7
kass
HoneyMoon
VäikeTama
Mannu:)
babyapple
heffaklump
Iirlane
11 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: TK: Nurkadega kampsu.
KEHATYKK.
Koo 1 rida paremal poolel,rea l6pus kasvata juurde 41-43-50(53-58) silma (selja jaoks)= 89-95-108(115-126)silma.
Nyyd m66da alates siit.
Misasja ma täpselt möötma pean? :arkana: :lalalex:
Koo 1 rida paremal poolel,rea l6pus kasvata juurde 41-43-50(53-58) silma (selja jaoks)= 89-95-108(115-126)silma.
Nyyd m66da alates siit.
Misasja ma täpselt möötma pean? :arkana: :lalalex:
vaata kui edaspidi ytleb et kui tykk on nyyd....cm ,siis m6eldaksegi siit nn. kyljeservast m66tes, mitte enam varukaotsast.
Heffaklumpil on kindlasti juba kampsun valmis- pange ikka siia ka pilti kui valmis on- ajab teistele kiiruse peale
Ma olen omadega seal, kus teie olite kui pilti tegite töödest. Äkki panete ka värskemad välja? Siis hea vaadata, kas ikka öigesti aru sain
mul on esimese tyki l6pus vaga nats veel teha ja seda teen juba mitu paeva .
Aga pildistan ikka kui valmis on .
Aga pildistan ikka kui valmis on .
Näidake ette jah saaks indu tööks. Mul ka seisab. Aga Iirlase kiituseks- väga heamustri oled valinud! Peab lugema mis kirjas aga pika peale saab jagu kah :smaili: Pole elusees mustri järgi teinud :01: Ja selle silma kasvatamise õpetamise eest ka sulle, Iirlane pikk pai- mõnel lihtsalt pole neid teadmisi ja siis pusi nii, et hulluks samas kui teine ütleb nii ja naa ja ongi selge :smaili:
ma homme panen pildi ülesse, mul poiss juba mässab ringi sellega (suurem siis :chees: )
heffaklump- Postituste arv : 92
Registration date : 17/02/2009
Nii ,mu pildikesed: (pildil klikkides avaneb suuuurem pilt)
laiali 1.tykk.
Ma ei l6petanud selja tykki ara vaid jatsin silmad lahti.
Et parast kui teine tykk ka valmis ,siis n6elaga "koon" tykid kokku ja siis ei jaa yleminekut yldse naha!
Nurgal ei l6petanud esiserva silmi ara ,vaid jatsin ootele kuni alla oli read juurde kootud(et esitykk oleks samapikk kui tagumine).
Siis v6tsin nurgast m6ned lisasilmad vardale ja kudusin 1 rea terves ulatuses ja siis k6ik koos maha.
Tykk kokku murtuna.
laiali 1.tykk.
Ma ei l6petanud selja tykki ara vaid jatsin silmad lahti.
Et parast kui teine tykk ka valmis ,siis n6elaga "koon" tykid kokku ja siis ei jaa yleminekut yldse naha!
Nurgal ei l6petanud esiserva silmi ara ,vaid jatsin ootele kuni alla oli read juurde kootud(et esitykk oleks samapikk kui tagumine).
Siis v6tsin nurgast m6ned lisasilmad vardale ja kudusin 1 rea terves ulatuses ja siis k6ik koos maha.
Tykk kokku murtuna.
No ja nüüd pole mõtet teistel oma kipakaid töid siia enam ju pannagi :hmmm: Heffa saab ehk konkurentsi pakkuda.
Olenemata sellest, et Iirlasel ekstra kirjas ka oli- mõõda tagatükki ja esitükki suutsin mina teha (hoolega mustrit lugedes) ikkagi esitükid lühemad jeei
Olenemata sellest, et Iirlasel ekstra kirjas ka oli- mõõda tagatükki ja esitükki suutsin mina teha (hoolega mustrit lugedes) ikkagi esitükid lühemad jeei
honeymoon-selline kipaka t88 jutt kohe suhu tagasi!
K6ikide t88d on erilised ja omamoodi. :smaili:
Kusjuures jah,mustri lugemine laks mul metsa kus oli 8eldud et kui esitykk on 15 cm koo maha n88paugud.Ja siis jargnevatel ridadel on mul tegelt vahem silmi kui mustris ytleb.
Tegin kah silmajargi edasi.
Eks igas mustris tuleb alati asju kohendada ikka enda jargi.
K6ikide t88d on erilised ja omamoodi. :smaili:
Kusjuures jah,mustri lugemine laks mul metsa kus oli 8eldud et kui esitykk on 15 cm koo maha n88paugud.Ja siis jargnevatel ridadel on mul tegelt vahem silmi kui mustris ytleb.
Tegin kah silmajargi edasi.
Eks igas mustris tuleb alati asju kohendada ikka enda jargi.
Kurja küll.... kehatüki kuni need esimesed 9 cm olen valesti teinud :fous: Üles harutada...! :cray:
Ma sain ka eile asjad niikaugele, et ostsin lõnga ja vardad ära. Kui sips tuttu jääb, siis hakkan uurima lähemalt ja pusima. :smaili:
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009
Kampsu ise siis siin. Pean tegema ka nööpidega evel pildi aga valma on ikkagi.Kampsun valma. Palun uut ühistööd. :smaili:
Viimati muutis seda honeymoon (Kolm 25 Märts 2009, 15:36). Kokku muudetud 1 kord
Ma ka nyyd sajandi l6puks valmis saanud;
Modell on vahepeal paksuks lainud.
Saab jalle otsast alata...
Modell on vahepeal paksuks lainud.
Saab jalle otsast alata...
Ma ei tea, kuidas teistel, aga olen Garnstudio õpetuse järgi teinud 2 asja oma lapse suurusele, aga mõlemad on saanud väikesed. Mütsi tegin 6-9 kuud suurusele ja pakun, et see oleks ehk vastsündinule paras, pontšo sai 74/80 suurusele ja on praegu täpselt paras. Laps on 71-72 cm pikk ja umbes 9,5 kg. Seega, kellel lapsed väga pisikesed pole, soovitaksin teha suurema suuruse järgi. Seda siis sama lõnga ja varrastega, mis soovitatud ja keskmise tugevusega kududes.
kass- Postituste arv : 3
Registration date : 20/05/2009
Iirlane, ma pean seda lihtsalt ütlema, et Sul on imearmas modell! Nii naerusuine! Küll on nunnu! :girlsh:
No ja kampsun ka kena! Tõeline meister oled! :32:
No ja kampsun ka kena! Tõeline meister oled! :32:
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Aitäh kiidusönade eest, see mu esimene suuremat sorti töö (minu jaoks on see siis suuuur töö hehe)...
Aga kass, mulle on just jäänud vastupidine mulje, kampsun on 6-9 k, ja on suur mu 10,5 kuusele michelinitüdrukule.... ja nü¨d hakkasin sokke tegema 12-18 k, poole pealt harutasin sääreni tagasi üles, kuna hiiigelsuur tuli, teen 6-9 k, see tundub enam-vähem. Koon sokke hetkel päris tugevalt. Muidugi, mölemad asjad on kootud nr 3 varrastega nr 2,5 asemel :hmmm: Äkki proovid ka suuremaid vardaid?
Aga kass, mulle on just jäänud vastupidine mulje, kampsun on 6-9 k, ja on suur mu 10,5 kuusele michelinitüdrukule.... ja nü¨d hakkasin sokke tegema 12-18 k, poole pealt harutasin sääreni tagasi üles, kuna hiiigelsuur tuli, teen 6-9 k, see tundub enam-vähem. Koon sokke hetkel päris tugevalt. Muidugi, mölemad asjad on kootud nr 3 varrastega nr 2,5 asemel :hmmm: Äkki proovid ka suuremaid vardaid?
Ma sain ka esimese tüki valmis, asusin teise kallale.
Mul tuleb kaua tehtud kaunikene vist
Mul tuleb kaua tehtud kaunikene vist
Ma sain mõlemad tükid valmis nüüd.
Pidin kahe rea ja krae pärast neljanda toki lõnga ostma (või on õige öelda doki? )
Need suure silma ja tömbi otsaga nõelad ostsin ka ära ja viskasin need vist õe juures prügikasti koos poetsekiga. Nüüd ei saagi kampsut ära lõpetada enne kui uued nõelad saan.
Praegu tundub küll see nii suur, et vist läheb kevadel alles tibule selga. Aga kui kokku õmblen, siis ehk ei ole enam nii suur.
Pidin kahe rea ja krae pärast neljanda toki lõnga ostma (või on õige öelda doki? )
Need suure silma ja tömbi otsaga nõelad ostsin ka ära ja viskasin need vist õe juures prügikasti koos poetsekiga. Nüüd ei saagi kampsut ära lõpetada enne kui uued nõelad saan.
Praegu tundub küll see nii suur, et vist läheb kevadel alles tibule selga. Aga kui kokku õmblen, siis ehk ei ole enam nii suur.
Oh ootan juba pönevusega pilte!! Kuule meie kampsu on ka ikka veel suur, nii et vabalt vöib ka sul nii olla.
Eh, olin nõelad rahakoti tagumisse sahtlisse pannud! No nii tuulepea annab ikka olla
Ühe õmbluse sain kokku juba, ülejäänud teen homme. Siis loodan krae ka ära kududa ja siis tuleb veel nööbid otsida ja pildid ära klõpsida. Ma pean juba ette teatama, et ei uskunud eriti selle kampsuni valmimisse (olen juba kord selline püsimatu hing, et olen alustanud miljonit asja ja lõpetanud mõned üksikud), sellepärast võtsin poest esimese ettejuhtuva roosa lõnga, nii et mul tuleb tavaline roosa kamps.
Ühe õmbluse sain kokku juba, ülejäänud teen homme. Siis loodan krae ka ära kududa ja siis tuleb veel nööbid otsida ja pildid ära klõpsida. Ma pean juba ette teatama, et ei uskunud eriti selle kampsuni valmimisse (olen juba kord selline püsimatu hing, et olen alustanud miljonit asja ja lõpetanud mõned üksikud), sellepärast võtsin poest esimese ettejuhtuva roosa lõnga, nii et mul tuleb tavaline roosa kamps.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3