Räägime käsitööst üldiselt.
+19
ˇmiio23
Maris45
mannu03
mannakas
kats
Monique
tixit
siq29
carissime
Kaisukas
Paradiisilind
kiisumari
anka
Ro-Ro
minaise
Siki
HoneyMoon
VäikeTama
Iirlane
23 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Käsitööst üldiselt
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Räägime käsitööst üldiselt.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
carissime [You must be registered and logged in to see this image.]
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Carissime, väga hea idee ju, et toolijalad ei kaabiks põrandat! Palju huvitavam, kui lihtsalt vilditükid alla kleepida, tõesti lahe! Ilmselt kunagi teen sellised "sokid" toolijalgadele. [You must be registered and logged in to see this image.]
On jah superlahe idee!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nüüd olengi nii kaugel,et ideed on otsas. Isegi triikimislaud sai uue katte mu igavuse tõttu. No ei tea mida teha? aga tahaks midagi teha
carissime kirjutas:Kui näpud sügelevad ja mõtted on otsas.
Super hea idee [You must be registered and logged in to see this image.] Need vilditükid toolijalgade all ongi lõpmatuseni ära tüüdanud [You must be registered and logged in to see this image.] Nooh koguaeg tulevad alt ära [You must be registered and logged in to see this image.]
Külaline- Külaline
Mina sain oma tikkimistöö valmis, lihtne ristpistes väike pildike. Nüüd ootab see aprilli algust, sest siis lasen selle ära raamida. Mul on nüüd seda tikkimisriiet nii palju järgi (ostsin 1 meetri 1,5 laiust riiet) ja nii mõnus oli tikkida üle pika aja, et on suur tahtmine veel ristpistes tikkida! Aga ma ei tea mida! [You must be registered and logged in to see this image.] See riie on päris tihe, sellest saaks vabalt näiteks laualiniku teha, aga mul pole sellist laudagi, kuhu linikut panna, nii et ideede puudus. Üks mõte oli poekott, aga see eeldaks õmblemisoskust, mida mul ei ole. Samuti on muud riidematerjali ka vaja, ainult sellest riidest poekotti ei taha, liiga valge on teine. Oehh...
mina ka käsitöökas, poolikuid asju on .... piisavalt ütleme
mannakas- Postituste arv : 62
Registration date : 21/03/2010
Otsides uhket kleiti leidsin sellise. Peale kerimise oskuse muud polekski vaja teha
No näed kui lihtne on lõngast ilus kleit teha.
Mannakas, räägi mis sul kõik pooleli on?
Mannakas, räägi mis sul kõik pooleli on?
carissime- [You must be registered and logged in to see this image.]
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
No kaua ma ikka teiste ilusaid pärlendamisi niisama vaatan, oli ka vaja proovida...
Tegelikult oli minu kasinas ehtekarbis paar nõukaaegset kaelaehet, mis vajasid hädasti värskemat ilmet. Sellest kõik alguse saigi. Nii ma tegingi minu vanaemale kuulunud meekarva klaaspärlikeest lausa komplekti kaelakeest, käevõrust ja kõrvarõngastest ning pisut klaaspärleid jäi ülegi. Kunagi mu emale kuulunud kaelakee kuldses raamistuses punased klaaspärlid said uue kuldse keti. Kallid mälestused lapsepõlvest...
Muidugi oli mul veel materjali ehete jaoks vaja muretseda, et saaksin nokitseda õhtuti teleka ees, mu vanema tütre suureks rõõmuks, sest tema ehtevarud peamiselt täienevadki tänu mulle. Täna sai ta armsa komplekti omanikuks ja on sellest täielikus vaimustuses, tahab homme koolis kekutada sellega. [You must be registered and logged in to see this image.] Ühe lopsaka järjehoidja tegin ka, tütar läks seda nähes kadedusest näost sama roheliseks, nagu järjehoidja on... See tähendab seda, et ma ei pääse teisegi järjehoidja tegemisest. [You must be registered and logged in to see this image.] Muidugi tuleb see teistsugune.
Kui saan vidinatest pildid tehtud, siis näitan oma tegemiste teemas neid.
Anna vanapaganale sõrm, tema, sindrinahk, võtab terve käe! [You must be registered and logged in to see this image.]
Tegelikult oli minu kasinas ehtekarbis paar nõukaaegset kaelaehet, mis vajasid hädasti värskemat ilmet. Sellest kõik alguse saigi. Nii ma tegingi minu vanaemale kuulunud meekarva klaaspärlikeest lausa komplekti kaelakeest, käevõrust ja kõrvarõngastest ning pisut klaaspärleid jäi ülegi. Kunagi mu emale kuulunud kaelakee kuldses raamistuses punased klaaspärlid said uue kuldse keti. Kallid mälestused lapsepõlvest...
Muidugi oli mul veel materjali ehete jaoks vaja muretseda, et saaksin nokitseda õhtuti teleka ees, mu vanema tütre suureks rõõmuks, sest tema ehtevarud peamiselt täienevadki tänu mulle. Täna sai ta armsa komplekti omanikuks ja on sellest täielikus vaimustuses, tahab homme koolis kekutada sellega. [You must be registered and logged in to see this image.] Ühe lopsaka järjehoidja tegin ka, tütar läks seda nähes kadedusest näost sama roheliseks, nagu järjehoidja on... See tähendab seda, et ma ei pääse teisegi järjehoidja tegemisest. [You must be registered and logged in to see this image.] Muidugi tuleb see teistsugune.
Kui saan vidinatest pildid tehtud, siis näitan oma tegemiste teemas neid.
Anna vanapaganale sõrm, tema, sindrinahk, võtab terve käe! [You must be registered and logged in to see this image.]
Eks kõik need pärli- ja lõngahaigused on üsna rasked ja parandamatud!
Ma juba ootasingi, et kes meil järgmisena pärlendamise kütkesse langeb. [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina sellega tegelema ei hakka. Jube haigus [You must be registered and logged in to see this image.] (See on nüüd täpselt selline lause, mida on hea poole aasta pärast mulle nina alla hõõruda [You must be registered and logged in to see this image.] )
Mina sellega tegelema ei hakka. Jube haigus [You must be registered and logged in to see this image.] (See on nüüd täpselt selline lause, mida on hea poole aasta pärast mulle nina alla hõõruda [You must be registered and logged in to see this image.] )
Vaatan jah, et helmehullus on siin foorumis päris jõudsalt levinud. Teeks äkki Tallinna helmehullude kokkutuleku millalgi? Tore oleks teiste sõltlastega kohtuda ja muljeid vahetada...
Külaline- Külaline
Minul on pisuke mure. Tegin nüüd hommikul valmis vanaemale ja emale mõeldud ühise emadepäeva kingituse, aga on pakkimise probleem. Tegu on pärlendamisega. Võiks ju niisama ilusasse kotikesse pakkida, kuid tegu ei ei ole ehetega, vaid asjakestega, millel on oma otstarve. Pakend võiks kohe olla selline, et see jääb ka ühtlasi kohaks, kus neid asjakesi hoida siis, kui neid ei kasutata. Noh, karbike näiteks. Aga ma ei oska midagi sellist teha. Karp ei pea olema suur, pikkus ehk umbes 7-8 cm, laius 4-5 cm, kõrgust ehk paar cm. Ja samas, see karbike ei pea üldse kandiline olema. Igatahes on minul juhe sassis ja mõte ei jookse. Ehk oskab keegi idee suhtes aidata ja õpetussõnugi jagada? Osta ei tahaks, ikka ise teha. See ka, et kingitus rändab saajateni postiga, sest ma ise ei saa emadepäevaks oma emale ja vanaemale külla minna, nii väga kui ma seda ka tahan.
Kiiruga otsides leidsin [You must be registered and logged in to see this link.] Seal tundub suur valik olevat. Äkki saab sealt ideid.
Kiiresti valmiv, armas ja vajalik näpukaitse või perre kus lihtsalt paugutatakse uksi
Ma ei osanud seda kuskile panna.Nii,et otsustasin selle siia lisada.
Kel huvi helmeste ja sellega seonduva vastu külastage lehekülge [You must be registered and logged in to see this link.]
Sõbranna tegeleb helmeste müügiga,ehete tegemistega ja samuti ka teeb ise helmeid.
Igale maitsele on kindlasti midagi.
Kel huvi helmeste ja sellega seonduva vastu külastage lehekülge [You must be registered and logged in to see this link.]
Sõbranna tegeleb helmeste müügiga,ehete tegemistega ja samuti ka teeb ise helmeid.
Igale maitsele on kindlasti midagi.
Mannu03 - Olemas [You must be registered and logged in to see this link.] koht kuhu saame koguda kõik vajalikud poed [You must be registered and logged in to see this image.]
ja ka sinu sõbranna on seal esindatud [You must be registered and logged in to see this image.]
ja ka sinu sõbranna on seal esindatud [You must be registered and logged in to see this image.]
Teema avatud. [You must be registered and logged in to see this link.]
Mammi eest on otsustatud
Mammi eest on otsustatud
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Läänemaast üldiselt
» Räägime vaktsineerimisest
» Räägime meestest!
» Räägime turvahällidest
» Räägime erinevatest peegelkaameratest
» Räägime vaktsineerimisest