Meie arvutid.
+16
Merike T
magnificat
enny
Mirr
lilleke
liisuu
lemming
Mannu:)
HoneyMoon
mannu03
Ivika25
pariisitar
Bibi
VäikeTama
tixit
Iirlane
20 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Tehnikavaldkond
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Millist interneti brauserit kasutad?
Meie arvutid.
Raakige mis arvuteid kasutate?
Millega surfate netis?
Palju nendega midagi teha oskate?
mul on Fujitsu Siemensi Amilo lapaks Windows XP-ga
Ostsin kasutatult kui oma vanale lapakale veini jootsin ja ta alkoholi myrgitusse suri.
netis surfasin enne Windows internet Exsploreriga (IE),aga viimasel ajal olen firefoxile yle lainud.
Muidu kasutan IE-d enamasti.
Kodus meil 3 arvutifriiki ,igal oma masin.
ja kaks kasvamas...
Millega surfate netis?
Palju nendega midagi teha oskate?
mul on Fujitsu Siemensi Amilo lapaks Windows XP-ga
Ostsin kasutatult kui oma vanale lapakale veini jootsin ja ta alkoholi myrgitusse suri.
netis surfasin enne Windows internet Exsploreriga (IE),aga viimasel ajal olen firefoxile yle lainud.
Muidu kasutan IE-d enamasti.
Kodus meil 3 arvutifriiki ,igal oma masin.
ja kaks kasvamas...
Re: Meie arvutid.
Minul on Dell Vostro 1510 läpakas Windows Vistaga.
Netis istun Firefoxiga.
Plikal on mingi iidne HP Pavilioni läpakas.
Ega ma mingi osavnäpp polegi. Kodukasutaja värk ja enamasti iseõppinud. Googeldamine on üks kasulik oskus
Netis istun Firefoxiga.
Plikal on mingi iidne HP Pavilioni läpakas.
Ega ma mingi osavnäpp polegi. Kodukasutaja värk ja enamasti iseõppinud. Googeldamine on üks kasulik oskus
Mul on väike MacBook läpakas ja surfan Safariga. Eks ta mul ongi muretsetud kerguse, kompaktsuse ja pika aku pidavuse pärast. Reisidel lihtsalt suurepärane ja viirusi kartma ei pea.
Hetkel on ta mul punnis piltidest ja muusikast :smaili:
Hetkel on ta mul punnis piltidest ja muusikast :smaili:
Mul on HP Pavilion dv6-116 läpakas Vistaga.
Netti kasutan firefoxiga.
Olen iseõppija ja oma oskuste kohapealt hätta ei ole veel millegiga jäänud :01: Kõik saab tehtud kui hästi tahta.
Netti kasutan firefoxiga.
Olen iseõppija ja oma oskuste kohapealt hätta ei ole veel millegiga jäänud :01: Kõik saab tehtud kui hästi tahta.
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Registration date : 16/02/2009
Mul on ka v2ike must MacBook ja surfan Firefoxiga :01:
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mul on kodus HP Pavilion dv5134ea. Sai ta muretsetud 3 aastat tagasi, nii et praeguseks on ta suhtkoht vanaraud. Aga noh, asja ajab ära. Mina kasutan surfamiseks Mozilla Firefoxi.
Arvutitega olen nii palju kokku puutunud, et olen õppinud ITd 2 aastat ja arvutivõrgundust ka 2 aastat, seega midagi ikka oskan ka
Arvutitega olen nii palju kokku puutunud, et olen õppinud ITd 2 aastat ja arvutivõrgundust ka 2 aastat, seega midagi ikka oskan ka
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Mul on ordi ja aus olla siis ei tea arvutitest eriti midagi.Kasutan seda internetis käimiseks ja vahepeal referaatide jms tegemiseks.
Internetis käin Internet Explorer 8 ´ga.Olen õppinud arvutigraafikat ja algkursuse arvuti alaselt omandanud põhikoolis :chees:
Internetis käin Internet Explorer 8 ´ga.Olen õppinud arvutigraafikat ja algkursuse arvuti alaselt omandanud põhikoolis :chees:
Ja nüüd tunnistage üles- kellel on arvutisse sisselogimissalasõna "minaise" (uus kasutaja tuletas oma nimega meelde, et oma suureks üllatuseks avastasin ka teistel sama salasõna- kuigi olin oma arust väga originaalne) :hmmm:
Ehk siis- minul vanasti oli
Ehk siis- minul vanasti oli
sellise s6na peale pole veel tulnud...
Ma vahepeal hakkasin kasutama salas6naks antud veebilehe nime,aga siis unustasin kuskil jalle ara ja nyyd lihtsalt kirjutan ylesse,kui kuskile uue panen.
Igalpool ikka erinevad s6nad,et valtida info varastamist.
Ma vahepeal hakkasin kasutama salas6naks antud veebilehe nime,aga siis unustasin kuskil jalle ara ja nyyd lihtsalt kirjutan ylesse,kui kuskile uue panen.
Igalpool ikka erinevad s6nad,et valtida info varastamist.
Minul on arvutiks ML-i MS-1057B. Ostetud miskine 2a tagasi.
Pisike 12" mahub hästi igale poole käekotti. Kooli oli hea kaasa vedada. Aga nüüd hakkab juba vaikselt koppa viskama see lukuaugust neti piilumine
Netis käin Mozilla FF-ga.
Arvutiasja olen õppinud koolis natu ja natuke ka ülikoolis.
Pisike 12" mahub hästi igale poole käekotti. Kooli oli hea kaasa vedada. Aga nüüd hakkab juba vaikselt koppa viskama see lukuaugust neti piilumine
Netis käin Mozilla FF-ga.
Arvutiasja olen õppinud koolis natu ja natuke ka ülikoolis.
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
täpselt sama. aga mul polnud see üldse hea ost. esiteks läks suht kiiresti aku läbi ja 6 kuud hiljem juba ekraan tumenes ära kuidagi. nii kiired ajad olid, et garantiisse ei jõudnud ka minna. minu itimehest vend vangutas ka pead, kui sellega koju tulin, et viimane asi, mida tasub osta. aga oli sooduspakkumine noh. nüüd istun siin oma tumeda ekraaniga ja juhet ka ei saa tagant ära võttaIirlane kirjutas:mul on Fujitsu Siemensi Amilo lapaks Windows XP-ga
mehel õnneks hea laia ekraaniga ja kiire lauaarvuti, hetkel mingit marki ei oskagi öelda ja ei viitsi teise tuppa vaatama ka minna. aga mega vahe on arvuti kiiruses ja üldse kõiges. mehel veel HP mingi läpakas ka. internett tuleb igalt poolt läbi Firefoxi
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Meil 2 läpakat: vana suur 15,4 tolline FS Amilo (väga vana, mingi 4a juba, aga peab vastu, ainult viimasel ajal on aeglane ja kuumeneb üle, peab jahutuse ostma) ja Samsung N220 http://www.dealgiant.co.uk/wp-content/uploads/2010/03/Samsung_N220_Netbook_Review.jpg (pisike 10,1 tolline, aku peaks teoreetiliselt vastu pidama kuni 12h).
Esimesel on peal XP (minu lemmik, sest uus Windows 7 pole mu teema), teisel on Windows 7 Starter.
Suurega on kohe mõnus netis surfata ja kõike muudki teha, väikesega on jama, aga kuna see on kiirem, siis on farmid jms pean sellega ära mängima. Muidugi on väikest hea koos netipulgaga igale poole kaasa vedada.
Ise kasutan mõlemas arvutis Mozillat, mees hakkab ka vaikselt Mozilla-usku pöörduma, muidu kasutab IE, aga see on hoopis aeglasem.
Esimesel on peal XP (minu lemmik, sest uus Windows 7 pole mu teema), teisel on Windows 7 Starter.
Suurega on kohe mõnus netis surfata ja kõike muudki teha, väikesega on jama, aga kuna see on kiirem, siis on farmid jms pean sellega ära mängima. Muidugi on väikest hea koos netipulgaga igale poole kaasa vedada.
Ise kasutan mõlemas arvutis Mozillat, mees hakkab ka vaikselt Mozilla-usku pöörduma, muidu kasutab IE, aga see on hoopis aeglasem.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Kolm aastat vana Fujitsu Siemens Amilo ja IE8.
lilleke- Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009
2-aastane Fujitsu Siemens Amilo . Siiani olen rahule jäänud. Adobe programmid töötavad ka korralikult (ei uima nagu vanas läpakas, mis oli üks Acer, väga hea arvuti oli omal ajal, aga jäi vanaks kahjuks).
Mirr- Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009
Nimelt ülikooli ajal oli mul vaja kaalult kerget läpakat, mida on hea kooli ja kodu vahet tarida. Ja aku kestvus pidi ka hea olema. Seepärast saigi siis soetatud Lenovo IdeaPad. Selle ekraan on küll 10" ja sellel ei ole nt cd/dvd lugejat. Aga see mind ei häiri. Seda oli ikka super hea kaasas kanda ja aku kestab sellel 6h! Mälu on ka sellel rohkem, kui mu lauaarvutil . Aga siiski pikemalt käin netis oma lauaarvutiga, kuna sellel on ülisuur monitor Samuti on selle tava klaviatuuriga mugavam teha trükitöid.
Netis käin mõlemaga Mozillaga. Oskustelt olen iseõppija ja ei ole veel siiamaani mitte ühegi programmiga hätta jäänud
Netis käin mõlemaga Mozillaga. Oskustelt olen iseõppija ja ei ole veel siiamaani mitte ühegi programmiga hätta jäänud
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Minul on Ordi classic,Windows7 home premium ja netis käimiseks kasutan mozillat. Täna tõime maimukese alles koju ja pooled asjad veel peale panemata . See kuidas ta meeldima hakkab ütlen alles hiljem
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
lemming kirjutas:täpselt sama. aga mul polnud see üldse hea ost. esiteks läks suht kiiresti aku läbi ja 6 kuud hiljem juba ekraan tumenes ära kuidagi. nii kiired ajad olid, et garantiisse ei jõudnud ka minna. minu itimehest vend vangutas ka pead, kui sellega koju tulin, et viimane asi, mida tasub osta. aga oli sooduspakkumine noh. nüüd istun siin oma tumeda ekraaniga ja juhet ka ei saa tagant ära võttaIirlane kirjutas:mul on Fujitsu Siemensi Amilo lapaks Windows XP-ga
mehel õnneks hea laia ekraaniga ja kiire lauaarvuti, hetkel mingit marki ei oskagi öelda ja ei viitsi teise tuppa vaatama ka minna. aga mega vahe on arvuti kiiruses ja üldse kõiges. mehel veel HP mingi läpakas ka. internett tuleb igalt poolt läbi Firefoxi
hmmm.. minu eelmine arvuti oli ka just too sama Fujicu Siemens Amilo.. ei ostnud küll soodukaga.. aga hiljem tuli välja, et ikka täielik saast on see arvuti. Viskas ekraani tumedaks ja pilti enam ette ei saanud. Kestis mingi 2,5a, järelmaks oli võetud 3a peale. Pool aastat maksin surnud hobust
Hetkel kasutan Dell Inspiron 1521 ja olen vägagi rahul. Ainut DVD/CD kirjutaja jamab. 2 korda olen suutnud kõvaketta õhtale saata. Kuid garantii tingimustes on see mul kenasti ära parandatud.
Aga nüüd asjast
Surfan netis põhiliselt Google Chromeiga- sest see on kõige optimaalsem ja kiirem. Kuna tegelen palju piltidega, siis on oluline, et võimalikult palju ruumi jääks piltide jaoks ja võimalikult vähem brauseri jaoks. Ja mis veel, üks väga oluline omadus on GC-l ta on KIIRE!! Kõvasti kiirem kui IE või FF.
Arvuti on mind kogu aeg paelunud. Kui meil koolis 96-98 toimusid esimesed arvuti tunnid, siis ahmisin teadmisi nagu hull. Muidugi meie tegelesime palju asisemate asjadega kui tänapäeva noored ja internetist pold tollel ajal suurt midagi kuuldud
Siiamaani ikka üritan end kuigi palju arvuti asjandusega kursis hoida. Kuid pean tunnistama,e t teatud asju ikka ise ei oska teha- nagu näiteks kuidas luua wireless ühendus teise arvutiga printimiseks . Kuid olen valmis nokitsenud algelise kodulehe html'is, Fototöötlus programmi olen nüüdseks üle 5a kasutanud, nati kogemust on selles vallas, olen proovinud ka vektrograafikat teha. Siis ccs keelt kasutada kogulehtede tegemisel. Hetkel ikka põhirõhk fotoga seonduval ja netis surfamine ja GOOGELDAMINE ja GOOGELDAMINE!
OS on palju kirutud Vista.
Mul on ise kokku pandud lauaarvuti, kuid kangesi oleks vaja siia uut videokaarti, kuna hetkene tahab väga üles öelda, ei saa mänge üldse mängida, tänu sellele et videokaart on kohe kökimöki... Aga kasutan sellist veebibrauserit nagu "Torch" see on kuidagi google chromega sarnane & nad on vist ühendatud, kuid väga kiire veebibrauser soovitan soojalt. Aga windows8le on hea Internet Explorer, kuna windows 8 IE pole enam nii laggine ega midagi
Kodus miske Asus läpakas ja Windows 8 ning Mozila ff, töö juures miski uus HP läpakas ja sinna saime asendatud Windows 7 tagasi 8 asemele ja kasutan Chromet. Telefonis Chrome
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Meil läks just enne jõule läpakas katki ja tegime siis jõulukingituse endale, soetasime ka Asuse läpaka aga see Windows 8 nii keeruline/harjumattu.. loodame, et saame vana läpaka korda siis võtan tolle omale
Mul kah ASUS ja no .Valisin ACERi ja ASUSE vahel ja no ma ei tea mis mul küll peas see hetk oli ,et ma ikka asuse valisin.
Igatahes peale umbes 4-5 tundi kasutamist paari päeva jooksul läks emaplaat .Käis remondis äraja nüüd sada muud häda alalilma kallal.Järgmine kord Eesti minnes võtan kaasa viin uuesti remonti tagasi .
Nutan taga oma HP´sid .
Igatahes peale umbes 4-5 tundi kasutamist paari päeva jooksul läks emaplaat .Käis remondis äraja nüüd sada muud häda alalilma kallal.Järgmine kord Eesti minnes võtan kaasa viin uuesti remonti tagasi .
Nutan taga oma HP´sid .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Dell inspiron 17tolli. Igati ok lauasülearvuti (aku andis 2 aastaga järgi ja nüüd elab mu läpakas laual, juhe seinas).
Siis ka Samsung Note, tahvel, (praeguseks juba lapse käes)
Tahaks uut. Samsungi midagi päris uut või ehk isegi kunagi applelt airi nt.
Siis ka Samsung Note, tahvel, (praeguseks juba lapse käes)
Tahaks uut. Samsungi midagi päris uut või ehk isegi kunagi applelt airi nt.
mul oli ka varem Acer ja olin samuti väga rahul, miniläpakas on samuti Aceri oma ja ka rahul. Praegune Asus on väga mugav. Windows 8 oli alguses väga harjumatu, aga nüüd käib küll kodu arvutisse. Tööd ma sellega ei teeks
Mul on arvutitega üldiselt vedanud, kõik on vähemalt 3-4 aastat kenasti kestnud.
Lapsel on Blaupunkti tahvel ja saab neid siis autos kasutada korda mööda miniläpakaga. Õnneks pole aku probleemi ka, sest autos laadimiseks stepsel olemas - pikad sõidud lähevad kiiremalt ja lõbusamalt
Mul on arvutitega üldiselt vedanud, kõik on vähemalt 3-4 aastat kenasti kestnud.
Lapsel on Blaupunkti tahvel ja saab neid siis autos kasutada korda mööda miniläpakaga. Õnneks pole aku probleemi ka, sest autos laadimiseks stepsel olemas - pikad sõidud lähevad kiiremalt ja lõbusamalt
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Similar topics
» Mida meie kasutame ja meie teised plaanid
» Segasummasuvila.
» Meie toidublogid
» Meie käsitööblogid
» Meie andekad lapsed !!!
» Segasummasuvila.
» Meie toidublogid
» Meie käsitööblogid