Kui palju on teie kodus toalilli?
+18
siq29
Cat
imeline
kaktus18
magnificat
pariisitar
kats
minake
Marianne
kertu009
anka
riinu83
Pärlike
armsake
accra
HoneyMoon
tixit
naxy
22 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Koduabiline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Kui palju on teie kodus toalilli?
Küsimus pealkirjas.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kui palju on teie kodus toalilli?
Täpselt 6. Neist 3 on mingid kaktused, üks mingi palmilaadne tegelane ja siis 2 tundmatut tegelast ka. Nagu näha pole ma eriline lillekasvataja Kaktused on mu lemmikud, kasvavad kõige paremini ka.
Vähe, suretan neid krooniliselt välja. Praegu mingi...6. Enamik neist mitteesinduslikus seisus
Enda kaitseks- elan ka parajas pimikus, päevavalgust peaaegu ei tulegi tuppa.
Enda kaitseks- elan ka parajas pimikus, päevavalgust peaaegu ei tulegi tuppa.
On old palju aga läbi aastate on 3 kindlat ellujääjad.
2 kaktust ja 1 palm.
Palmi kastsin ma kunagi gaseeritud veega (tal oli isiklik pudel).
2 kaktust ja 1 palm.
Palmi kastsin ma kunagi gaseeritud veega (tal oli isiklik pudel).
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mul on 8 toalille.
Hosta, rahapuu, draakonipuu, orhidee, kaktus, 2 lille, nimi praegu ei meenu ja üks lill mille nime kahjuks ei tea. Eriti suur toalillede fänn ma ei ole.
Hosta, rahapuu, draakonipuu, orhidee, kaktus, 2 lille, nimi praegu ei meenu ja üks lill mille nime kahjuks ei tea. Eriti suur toalillede fänn ma ei ole.
Külaline- Külaline
Kokku on 7 toalille.
Mul on 2 orhideed, 1 hiiglasuur draakonipuu ja 1 väike draakonipuu, kaktus, alpikann ja üks tundmatu lill.
Mul on 2 orhideed, 1 hiiglasuur draakonipuu ja 1 väike draakonipuu, kaktus, alpikann ja üks tundmatu lill.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mul on ka õnnestunud neid puha välja suretada
Hetkel vaid üks suur sidrun, mille eest mees hoolt kannab.
Hetkel vaid üks suur sidrun, mille eest mees hoolt kannab.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mitte ühtegi. Aegajalt ikka kingitakse, aga pole minust erilist hoolitsejat ja nii nad ära kuivavadki...
Külaline- Külaline
Kolm Ma pole kunagi toalillede sõber olnud. Mul lihtsalt läheb meelest ära neid kasta või siis teine variant on, et ma kastan liiga palju ja nad saavad ikka otsa Nüüd aga hakkab olukord muutuma ja vaatan juba ise ringi, et võiks endale mõne juurde soetada (senised on kõik kingitud) :d
Ma pean nüüd loendama, et koguarvu kokku saada:
2 orhideed, kalla, 5 ratsuritähte, jõulukaktus, 2 varjukannikest, lülikaktus, 2 liiliat, havisaba, sõnajalg, nõelköis ja draakonipuu mingi vorm = kokku seega 18
Töö juures on ka veel kolm lille,mis kodust pärit ja kahjuks selle talvega olen suutnud mõned ka välja suretada
2 orhideed, kalla, 5 ratsuritähte, jõulukaktus, 2 varjukannikest, lülikaktus, 2 liiliat, havisaba, sõnajalg, nõelköis ja draakonipuu mingi vorm = kokku seega 18
Töö juures on ka veel kolm lille,mis kodust pärit ja kahjuks selle talvega olen suutnud mõned ka välja suretada
mul on kodus kokku 8 toalille ja mulle tohutult lilled meeldivad. Varem oli mul neid kokku 11, aga kui mina olin Eestis, jõudis mees nad üle kasta Päästsin veel mis päästa andis.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Liiga palju, et kõiki ette lugeda!
Ma armastan rohelust!!!
Kui Taanis koolis käisin siis ostsin taimi akna peale, enne seda surid kõik välja. Seal õppisin taimedega läbi saama.
Kui koju kolisin siis võtsin 2 taime kaasa isegi, nii kalliks olid saanud.
Öeldakse ka, et lilled tunnevad kui neid armastatakse.
Ma armastan rohelust!!!
Kui Taanis koolis käisin siis ostsin taimi akna peale, enne seda surid kõik välja. Seal õppisin taimedega läbi saama.
Kui koju kolisin siis võtsin 2 taime kaasa isegi, nii kalliks olid saanud.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mul ka lilled sellised mis ise ära surevad, mulle meeldivad lilled kuid ma lootusetu kasvataja. Praegu kodus üks palm ja ahvileivapuu mis pole susse veel pusti visanud.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mul on hetkel kodus 2 suurt draakonipuud, 4 ratsuritähte, 3 kaktust, jõulukaktus, jõulutäht ja siis 3 lille veel mille nimesi ei tea, kokku on seega 14
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Marianne kirjutas:
Kusjuures seda ma täitsa usun. Mu vanaema on suur lillearmastaja, hoolitseb nende eest väga ja räägib nendega isegi. Tal on ka kaks öökuningannat, mis igal aastal palju õisi toovad. Ühel aastal oli aga nii, et vanaema vaatas, et sel õhtul läheb öökuningannal esimene õis lahti, et õhtul siis saab imetleda. Aga ta unustas selle ära ja keegi ei vaadanud õhtul seda kaunist õit (öökuninganna õis teadagi õitseb vaid ühe öö - hommikuks on närbunud).
Ja see öökuninganna lasi kõik oma ülejäänud õiepungad maha kukkuda ja ühtegi õit sel aastal enam rohkem ei tulnud. Täpselt nagu oleks lill solvunud. Järgmisel aastal õitses jälle ilusti.
Külaline- Külaline
Ma olen ka v2ga palju lilli v2lja suretanud ja v2ga h2bi on, sest ma v2ga armastan lilli ja yldse taimi. K8ige paremini saan ma orhideedega l2bi ja need ongi hetkel ainsad potililled meie elamises. Kui saame suurema elamise, siis kindlasti muretsen juurde ja hoolitsen rohkem
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Minul hetkel 4 toalille.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Mul on kodus 2 aaloe taime. kuid plaanis on osta endale rohkem taimi kui korteris on kõik omas kohas!
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
Mitte ühtegi- vaene lill, kes minu koju satub Isegi kaktus sureb minu hoole all ära.
Kuigi mulle väga meeldiks, kui mul oleks lilled kodus.
Kuigi mulle väga meeldiks, kui mul oleks lilled kodus.
Minul on palju lilli kodus.
3 havisaba
1 suur suur pudelipuu
2 draakonipuud
1 aaloe (ilmselt loobun sellest varsti)
2 puud mille nime ma ei tea
1 kannike ... kingiti kui Emma sündis ja ma otsustasin katsetada kas ta hakkab uuesti õitsema ja just äsja hakkas.
Mulle meeldivad väga pigem dekoratiivse välimusega lilled ja meeldib kui neid on mitu. Nt havisabad on mul kõik kolmekesi reas. Õitsvatest lilledest meeldivad väga orhideed.
Mul oli veel 8 orhideed, aga orhideed tahavad minu juures olla ainult seni kuni õitsevad. Hiljem eelistavad nad elada aga ilma õiteta. No ja nüüd 5 aastat hiljem ma enam ei viitsinud oodata ja väetada ja möllata. Viskasin ära. Igasugu muid lilli on ka olnud, aga kord pole olnud valgust vist piisavalt ja siis jälle olen palju kastnud või on neil olnud liiga palju päikest. Eniveis...lilli ma jumaldan. Mulle võib iga kell ennem kinkida lilled kui midagi muud.
3 havisaba
1 suur suur pudelipuu
2 draakonipuud
1 aaloe (ilmselt loobun sellest varsti)
2 puud mille nime ma ei tea
1 kannike ... kingiti kui Emma sündis ja ma otsustasin katsetada kas ta hakkab uuesti õitsema ja just äsja hakkas.
Mulle meeldivad väga pigem dekoratiivse välimusega lilled ja meeldib kui neid on mitu. Nt havisabad on mul kõik kolmekesi reas. Õitsvatest lilledest meeldivad väga orhideed.
Mul oli veel 8 orhideed, aga orhideed tahavad minu juures olla ainult seni kuni õitsevad. Hiljem eelistavad nad elada aga ilma õiteta. No ja nüüd 5 aastat hiljem ma enam ei viitsinud oodata ja väetada ja möllata. Viskasin ära. Igasugu muid lilli on ka olnud, aga kord pole olnud valgust vist piisavalt ja siis jälle olen palju kastnud või on neil olnud liiga palju päikest. Eniveis...lilli ma jumaldan. Mulle võib iga kell ennem kinkida lilled kui midagi muud.
Mul on ka palju taimi: sônajalgu nii umbes kolm, ùks suur valge ja imeilus orhidee aknal, àmma kingitud keraamiline lillepott kressidega ; pisike ahvileivapuu, viigipuu, köögis on kaks pisikest potti pisikeste taimedega, vannitoas on suur ja uhke taim mis niiskust armastab aga mille nime ma ei tea, siis on kùlalistetoas paar vàikest potti aknalaual.
Mul on üks tups-rohtliilia ja üks seebralill, rahvakeeli juudihabe. Rohkem pole ja ei võta ka, sest esiteks pole ruumi ja teiseks on olen aru saanud, et toalilled ei armasta mind...
Minul on Hiina roos, orhidee, draakonipuu, potiroos ja üks tundmatu lill :P üks lill jälle juures azalea, aga mina ei tea...mina ei oska temaga ümber käia
minu tundmatu lill, äkki keegi oskab öelda mis lillega tegu?
minu tundmatu lill, äkki keegi oskab öelda mis lillega tegu?
Viimati muutis seda Tupsu003 (Laup 14 Apr 2012, 20:53). Kokku muudetud 1 kord
hetkel 7 toalille + 2 tundmatut asja . ei mäleta kas tegu võib olla lillega või paprikaga suuremaks kasvab eks siis paistab millega tegu
Praeguse seisuga on sidrun, draakonipuu, aaloe, kollane orhidee, havisaba. Sügisest kevadeni on siseruumides ka inglitrompet, mis suvel väljas.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Kui palju oli teie pulmas külalisi?
» Tuleohutus kodus
» Isa lapsega kodus,ema tööl?
» Mis loomad teil kodus on?
» Mis riideid kodus kannate?
» Tuleohutus kodus