Šokolaad (1-11 oktoober)
+7
Sille
Mannu:)
Lehise
kiisumari
p2rnakas
Iirlane
HoneyMoon
11 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
tehtud!!!!!!!!!!!!
Mississipi šokolaadipirukas
põhi
3.75dl jahu
1 dl kakaopulbrit
150g võid
25g suhkrut
2sl külma vett
täidis
2,5 dl fariinsuhkrut
3 muna
3sl kakaopulbrit
100g tumedat šokolaadi
2dl kohvikoort
120g võid
kaunistamiseks 2dl vahukoort ja riivitud šokolaadi.
Sõelu kaussi jahu ja kakaopulber, sega hulka sulatatud või ning hõõru ühtlaseks. Lisa suhkur ja külm vesi ning sega veel kord korralikult läbi (NB! Lisa vajadusel vett, et tainas jääks pehme). Pane 15 minutiks külma. Rulli tainas jahusel laual ümmarguseks ja pane 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja. Küpseta ahjus 190°C juures 15 minutit. Täidise valmistamiseks vahusta või suhkruga, mikserda hulka munad ja kakaopulber. Sulata šokolaad ning sega koos kohvikoorega täidise hulka. Vala segu põhjale ja küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit. Lase jahtuda, tõsta serveerimisvaagnale ning pane külma. Enne serveerimist kata pirukas pealt vahustatud koorega ja kaunista riivitud šokolaadiga.
mina ei rullinud tainas lauapeal ümmarguseks, vaid patsutasin ta lihtsalt vormipõhja. vorm oli mul 28 cm mõõduga. aga tainast jätkus siiski.
http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=5828
Mississipi šokolaadipirukas
põhi
3.75dl jahu
1 dl kakaopulbrit
150g võid
25g suhkrut
2sl külma vett
täidis
2,5 dl fariinsuhkrut
3 muna
3sl kakaopulbrit
100g tumedat šokolaadi
2dl kohvikoort
120g võid
kaunistamiseks 2dl vahukoort ja riivitud šokolaadi.
Sõelu kaussi jahu ja kakaopulber, sega hulka sulatatud või ning hõõru ühtlaseks. Lisa suhkur ja külm vesi ning sega veel kord korralikult läbi (NB! Lisa vajadusel vett, et tainas jääks pehme). Pane 15 minutiks külma. Rulli tainas jahusel laual ümmarguseks ja pane 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja. Küpseta ahjus 190°C juures 15 minutit. Täidise valmistamiseks vahusta või suhkruga, mikserda hulka munad ja kakaopulber. Sulata šokolaad ning sega koos kohvikoorega täidise hulka. Vala segu põhjale ja küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit. Lase jahtuda, tõsta serveerimisvaagnale ning pane külma. Enne serveerimist kata pirukas pealt vahustatud koorega ja kaunista riivitud šokolaadiga.
mina ei rullinud tainas lauapeal ümmarguseks, vaid patsutasin ta lihtsalt vormipõhja. vorm oli mul 28 cm mõõduga. aga tainast jätkus siiski.
http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=5828
Viimati muutis seda kiisumari (Laup 10 Okt 2009, 21:52). Kokku muudetud 1 kord
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Age : 46
Asukoht : tallinn
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
HoneyMoon kirjutas:Räägi ja näita välja!Mannu:) kirjutas:Ma olen oma projektis pettunud
Minul oli ka üks ebaõnnestunud katsetus lisaks. Raamatust "500 šokolaadihõrgutist" lk.37 "Niiske õuna-šokolaadikook" oli retseptis lubatud, et hea koostisega lõikamiseks...tegelikult sai väga pudenev koogike. Maitse oli hea aga ikka nii pooleldi pihuga söömiseks.
Ma siis kirjutan pikemalt kui emalt pildid saan. Tegin ema juures neid ja oma fotoka unustasin koju.
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Valmis sai!!!
Minu meistriteos siis selline, tatataaa...:
šokolaaditarretis
1 l piima
300 g šokolaadi
4 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
30 g želatiini
Head isu!
Minu meistriteos siis selline, tatataaa...:
šokolaaditarretis
1 l piima
300 g šokolaadi
4 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
30 g želatiini
- Riivi šokolaad ja keeda koos suhkru ning piimaga läbi, maitsesta vanillisuhkruga.
- Lisa paisutatud želatiin, jahuta ja vala segu vormidesse tarretuma.
Head isu!
Viimati muutis seda babyapple (Nelj 08 Okt 2009, 23:40). Kokku muudetud 1 kord
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Asukoht : Tallinn ja Suurupi
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Ooo babyapple, see näeb küll ülimalt maitsev välja :01:
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Šokolaadijook
Vaja:
1/2 klaasi vett
2 klaasi piima
10 vahukommi (valget, suuremat)
1/2 spl. tumedat kakaod (Meie Mark, Fazeri tume)
10 ruudukest Fazeri küpsetusšokolaadi (tavalist, mitte tumedat)
Valmistamine:
Pane kaussi keema vesi ja piim. Sega kakao vähese piimaga ühtlaseks, lisa piimasegule, lisa ka šokolaadiruudud ja vahukommid, sega kuni vahukommid ja šokolaad on sulanud. Keema tõustes on jook valmis. Maitse küllaltki sarnane klassikalisele kakaojoogile kuid (näiteks lapsega koos valmistades) on tegemine ise vahva möksimine. Suhkrut ei lisa, kuna vahukommid ja šokolaad on niigi magusad.
Lisa:
Šokolaadijook on teisel päeval külmalt supppppeeeer! Ei saa kakaole ligigi! Soojalt oli nagu kakao, külmalt aga...
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Kaks magusat nädalavahetuse päeva veel! Teeme siis endale pärikarvapai (ühe õige šokolaadise) ja paneme maiustest pildi siia ka!
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Ma sain ka oma šokolaadikoogiga ühele poole. Terve tuba on šokolaadilõhna täis. Praegu ei saa lõigata, šokolaadiglasuur valgub muidu šokolaadikoogilt maha
Homme panen pilti ja seletan täpsemalt :01:
Homme panen pilti ja seletan täpsemalt :01:
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Nii. Täidan oma lubaduse siis:
Retsept oli selline:
Taigen:
200 g šokolaadi
200 g võid
3 muna
2,5 dl suhkrut
3 dl jahu
Glasuur:
150 g šokolaadi
25 g võid
1,5 dl vahukoort
Kaunistamiseks nonparelle, martsipaniroose või mida iganes hing ihkab või fantaasia välja võlub.
Sulata šokolaad ja või vesivannil.
Senikaua vahusta munad ja suhkur ning lisa vähehaaval jahu.
Seejärel kalla šokolaadi-võisegu muna-suhkrusegule.
Kalla taigen kergelt rasvainega määritud koogivormi (mina kasutan 28cm).
Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Glasuuriks sulata šokolaad ja või.
Lisa vahukoor ja lase korraks keema.
Kalla võõp koogile ning lase vähemalt paar tundi taheneda.
Mulle maitses eriti peale ööd külmkapis, siis oli selline mõnus kõva aga pehme ühekorraga.
Pilti ka (teie ilusate piltide juures on minu oma ikka täielik käkk :
Retsept oli selline:
Taigen:
200 g šokolaadi
200 g võid
3 muna
2,5 dl suhkrut
3 dl jahu
Glasuur:
150 g šokolaadi
25 g võid
1,5 dl vahukoort
Kaunistamiseks nonparelle, martsipaniroose või mida iganes hing ihkab või fantaasia välja võlub.
Sulata šokolaad ja või vesivannil.
Senikaua vahusta munad ja suhkur ning lisa vähehaaval jahu.
Seejärel kalla šokolaadi-võisegu muna-suhkrusegule.
Kalla taigen kergelt rasvainega määritud koogivormi (mina kasutan 28cm).
Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Glasuuriks sulata šokolaad ja või.
Lisa vahukoor ja lase korraks keema.
Kalla võõp koogile ning lase vähemalt paar tundi taheneda.
Mulle maitses eriti peale ööd külmkapis, siis oli selline mõnus kõva aga pehme ühekorraga.
Pilti ka (teie ilusate piltide juures on minu oma ikka täielik käkk :
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
tahtsin veel miskit teha aga retseptis maisitärklis ja seda mul kodus pole ja rimi poodidest ma ka ei leidnud ei tea, kas kartulitärklis asendaks seda no võib rumal küsimus olla, aga ei tea ju homme lähen vaata prismasse ja selverisse
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Age : 46
Asukoht : tallinn
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Mannu, ilus kook ju, mis tal viga on. Pole vaja põdeda, minu pilte kirutakse pidevalt (mitte siin), aga ma ei tee väljagi.
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Mannu Kook näeb nii hea välja ja ma arvan, et maitseb veel paremini Ja selle "käki" sööksin ma üksi heameelega ära
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Age : 41
Asukoht : Tallinn
Registration date : 18/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Eh, ma ei mõelnud tegelikult kooki kui seda, vaid pilti (nagu kujundust või kvaliteeti sellel )
Kook oli muidugi superhea
Seda ma tahaks näha kuidas sa selle 28cm koogi üksi ära sööd.. see on nii magus, et max 3 tükki, siis kukuvad hambad suust välja :hahaha:
Kook oli muidugi superhea
Seda ma tahaks näha kuidas sa selle 28cm koogi üksi ära sööd.. see on nii magus, et max 3 tükki, siis kukuvad hambad suust välja :hahaha:
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
:661:
Mina ka kokkamise lainel tagasi ja mitte ei saanud osalemata jätta . Shokolaadiga seondub enamasti midagi magusat, aga mina pakun seekord hoopis soolase retsepti välja. Nii kui seda nägin, pidin kohe järgi proovima, sest ei suutnud liha ja shokolaadi maitsekooslust ette kujutada. Tulemus tuli väga hea ja meie pere jäi igati rahule (mõnel pidupäeval teen seda kindlasti veel). Kellele maitsevad veinikastmed, maitseb kindlasti ka see roog. Shokolaad annab võrratu lõhna ja väikese maitsenüansi, kusjuures valmistamine on erakordselt lihtne. Soovitan proovida ja külalistele pakkuda.
Hõrk veiseliha shokolaadikastmega
1 kg veisefileed
30 g võid
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
1,25 dl kuiva valget veini
30 g riivitud tumedat shokolaadi
2 spl hakitud peterselli
soola ja musta pipart
Raputa lihale ohtralt soola ja pipart. Kuumuta suurel pannil või ja prae lihatükk ümberringi pruuniks. Lisa peeneks hakitud sibul ja küüslauk. Prae keskmisel tulel, kuni sibul on pehme (umbes 5 minutit). Lisa 2,5 dl vett ja vein, kata pann kaanega ja keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa riivitud shokolaad ja hauta veel vähemalt 10 minutit. Lõika filee õhukesteks viiludeks, raputa peale hakitud peterselli ja serveeri kastmega.
Mina ka kokkamise lainel tagasi ja mitte ei saanud osalemata jätta . Shokolaadiga seondub enamasti midagi magusat, aga mina pakun seekord hoopis soolase retsepti välja. Nii kui seda nägin, pidin kohe järgi proovima, sest ei suutnud liha ja shokolaadi maitsekooslust ette kujutada. Tulemus tuli väga hea ja meie pere jäi igati rahule (mõnel pidupäeval teen seda kindlasti veel). Kellele maitsevad veinikastmed, maitseb kindlasti ka see roog. Shokolaad annab võrratu lõhna ja väikese maitsenüansi, kusjuures valmistamine on erakordselt lihtne. Soovitan proovida ja külalistele pakkuda.
Hõrk veiseliha shokolaadikastmega
1 kg veisefileed
30 g võid
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
1,25 dl kuiva valget veini
30 g riivitud tumedat shokolaadi
2 spl hakitud peterselli
soola ja musta pipart
Raputa lihale ohtralt soola ja pipart. Kuumuta suurel pannil või ja prae lihatükk ümberringi pruuniks. Lisa peeneks hakitud sibul ja küüslauk. Prae keskmisel tulel, kuni sibul on pehme (umbes 5 minutit). Lisa 2,5 dl vett ja vein, kata pann kaanega ja keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa riivitud shokolaad ja hauta veel vähemalt 10 minutit. Lõika filee õhukesteks viiludeks, raputa peale hakitud peterselli ja serveeri kastmega.
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Age : 45
Asukoht : Tallinn
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Mannu:) pilt on väga supper! Valgusbalanssi veidi heledamaks ja oleks täitsa ajakirja pilt!
Maisitärklist kartulitärklisega asendada...ei teagi....koogi sees ehk aitaks kah. Konsumist sain mina viimati nii maisijahu kui maisitärklist.
Heleen! Hea sind tagasi hoos näha!
Lehise üllitis veel puudu, täna õhtuni on aega ka veel...
Homme kuulutame siis uue teemanädala välja. Kellel on erisoove või ideid, pange ikka Sissejuhatus teemasse üles
Maisitärklist kartulitärklisega asendada...ei teagi....koogi sees ehk aitaks kah. Konsumist sain mina viimati nii maisijahu kui maisitärklist.
Heleen! Hea sind tagasi hoos näha!
Lehise üllitis veel puudu, täna õhtuni on aega ka veel...
Homme kuulutame siis uue teemanädala välja. Kellel on erisoove või ideid, pange ikka Sissejuhatus teemasse üles
Viimati muutis seda HoneyMoon (Püh 11 Okt 2009, 20:29). Kokku muudetud 1 kord
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Ma panen ka oma maiuse kohe ylese kui mu fotokas suvatseb koost88d tegema hakkata...
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Ega ei juhtu ju ka midagi kui päev peale projekti midagi siia panna või lausa paar.... lihtsalt siis on teised juba edasi läinud uue teemaga Mind näiteks aitavad need koostegemised hästi- kuskil ikka ära hõikad, et teen midagi siis saab ehk tehtud ka aga asjakohast retsepti lisage kuna soovi onIirlane kirjutas:Ma panen ka oma maiuse kohe ylese kui mu fotokas suvatseb koost88d tegema hakkata...
Valge shokolaadivaht hapude marjadega.
Valge shokolaadivaht hapude marjadega
Vaja:
300gr hapukat marjakompotti (ma panin 500g)
250gr valget shokolaadi
3spl piima
2 muna
150ml vahukoort
Vaja:
300gr hapukat marjakompotti (ma panin 500g)
250gr valget shokolaadi
3spl piima
2 muna
150ml vahukoort
- Jaga marjakompott klaasidesse, u. 1-2 spl igasse.
- Purusta shokolaad kaussi,lisa piima,sulata kuuma vee kohal v6i mikros (mul 2X 30 sek). Sega kuni yhtlane.
- Vahusta munakollased kreemjaks,sega sokolaadi hulka.
- Vahusta vahukoor ja sega tasakesi shokolaadi hulka.
- Vahusta munavalged k6vaks vahuks ja sega lusika haaval shokolaadi vahule.
- Jaga vaht klaasidesse marjade peale ja aseta kylmikusse jahtuma 3-4 tundi.
- Ara s88 k6ike yksi ara!
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
HoneyMoon, kas sa tahtsid ehk öelda, et Lehise prjoekt veel puudu (Lemmingut ma ei näinudki nimekirjas).
Heleeni tagasituleku üle on ka minul aina hea meel.
Ahjaa, minu untsuläinud projekt, pidin sellest pikemalt rääkima.
Tegin šokolaadiampse
Kuigi panin kakaod vähem kui retseptis öeldud, jäid nad maitselt ikkagi juba liiga mõrud ja mul ei valgunud nad küpsisekujuliseks ka, kerkisid vaid pisut ja valgusid ka ehk natu-natukene.
Mulle ei maitsenud, ema ütles, et söödavad, aga lapsed pistsid terve plaaditäie paari tunniga nahka. Ju siis väga ebaõnnestunud ei olnudki
Pilti mul pole panna, ema köes on endiselt. Aga seal lingi peal on ka pilt olemas.
PS! Selle, et kaalujälgijate retsept on, avastasin alles praegu.
Oooo Iirlane
Heleeni tagasituleku üle on ka minul aina hea meel.
Ahjaa, minu untsuläinud projekt, pidin sellest pikemalt rääkima.
Tegin šokolaadiampse
Kuigi panin kakaod vähem kui retseptis öeldud, jäid nad maitselt ikkagi juba liiga mõrud ja mul ei valgunud nad küpsisekujuliseks ka, kerkisid vaid pisut ja valgusid ka ehk natu-natukene.
Mulle ei maitsenud, ema ütles, et söödavad, aga lapsed pistsid terve plaaditäie paari tunniga nahka. Ju siis väga ebaõnnestunud ei olnudki
Pilti mul pole panna, ema köes on endiselt. Aga seal lingi peal on ka pilt olemas.
PS! Selle, et kaalujälgijate retsept on, avastasin alles praegu.
Oooo Iirlane
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Olen täitsa ära teeninud , et oma projekti viimasele päevale jätsin.
Minu üllitis läks siis seekord prügikasti .
Ka mu kallid külalised, kellele plaanisin täna oma üllitist pakkuda, pidid seekord Pihlaka kondiitri poolt pakutavaga leppima. Mu praeahi andis keset küpsetamist otsad , ise pole veel aastatki vana . Eks näis mis nad homme mulle garantiiremondi kohta räägivad.
Proovisin siis teha Sacheri torti, kus mõnusalt šokolaadi sees .
Minu üllitis läks siis seekord prügikasti .
Ka mu kallid külalised, kellele plaanisin täna oma üllitist pakkuda, pidid seekord Pihlaka kondiitri poolt pakutavaga leppima. Mu praeahi andis keset küpsetamist otsad , ise pole veel aastatki vana . Eks näis mis nad homme mulle garantiiremondi kohta räägivad.
Proovisin siis teha Sacheri torti, kus mõnusalt šokolaadi sees .
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Age : 45
Asukoht : Metsa servas...
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
sain oma maisitärklise Prismast kätte. kasutasin, siis veel võimalust täna mõne üllitise teha.
Kookoseküpsised
300g kookoshelbeid
2sl maisitärklist
1 sl sidrunimahla
1tl vanillisuhkrut
0,25 tl soola
400g kondenspiima suhkruga
kaunistamiseks 200g tumedat šokolaadi
Kookoseküpsised
300g kookoshelbeid
2sl maisitärklist
1 sl sidrunimahla
1tl vanillisuhkrut
0,25 tl soola
400g kondenspiima suhkruga
kaunistamiseks 200g tumedat šokolaadi
Sega esimesed viis komponenti suure lusikaga hästi läbi. Lisa 300 g kondenspiima ja sega kätega tihkeks taignaks. Kui segu on pude ega anna hästi vormida, lisa vähehaaval kondenspiima juurde. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Veereta kuhjaga supilusikatäis segu märgade kätega palliks, seejärel vormi piklikuks kangiks. Lao küpsised plaadile paarisentimeetriste vahedega. Küpseta ahjus 175° juures 18–20 minutit, kuni
pind on kergelt pruunistunud. Tõsta koogilabidaga restile jahtuma. Sulata tükkideks murtud šokolaad mikrolaineahjus või kuumaveevannis. Kasta kangid kolmandiku võrra sulanud šokolaadi sisse ja lase restil paar tundi tarduda. Säilita toatemperatuuril
õhukindlalt suletud karbis, iga maiusekihi vahel küpsetuspaber.
pind on kergelt pruunistunud. Tõsta koogilabidaga restile jahtuma. Sulata tükkideks murtud šokolaad mikrolaineahjus või kuumaveevannis. Kasta kangid kolmandiku võrra sulanud šokolaadi sisse ja lase restil paar tundi tarduda. Säilita toatemperatuuril
õhukindlalt suletud karbis, iga maiusekihi vahel küpsetuspaber.
pilt pole just kõige sätitum, küpsistel olev šokolaad taheneb alles. tahtsin ikka veel täna oma tööviljakuse üles panna ja homme juba uus teema ka!
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Age : 46
Asukoht : tallinn
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Šokolaadikommid
kommid alles tahenemisel!
400g tumedat šokolaaadi
200g erinevaid pähkleid ( mina kasutasin kreekapähkleid ja röstitud kooritud terveid metsapähkleid)
100g rosinaid
50-100g mandlilaaste (mina ei pannud, lihtsalt unustasin)
törts kohvikoort
sulata šokolaad (mina sulatasin vesivannil), lisa pähklid, rosinad . segu peab tulema parajalt paks, et saaks lusikaga kuhjaks tõsta. Pane suurele alusele küpsetuspaber ja hakka sinna tõstma väikseid kuhjakesi. ja siis jääb ainult oodata, millal kommid piisavalt tahenenud. võid tõsta kuhugi jahedasse ruumi ( sahvrisse), siis saad kiiremini komme sööma hakata. minul tahenesid öö läbi köögis kapi peal.
NB! ära pane komme külmkappi tahenema, sest seal muutub šokolaad pealt valgeks!
Kommide tegemine on hea ja kerge koostegemine juba suuremate lastega
Retsept on pärit 2008 oktoobri Pere ja Kodu lisast Pereköök.
kommid alles tahenemisel!
400g tumedat šokolaaadi
200g erinevaid pähkleid ( mina kasutasin kreekapähkleid ja röstitud kooritud terveid metsapähkleid)
100g rosinaid
50-100g mandlilaaste (mina ei pannud, lihtsalt unustasin)
törts kohvikoort
sulata šokolaad (mina sulatasin vesivannil), lisa pähklid, rosinad . segu peab tulema parajalt paks, et saaks lusikaga kuhjaks tõsta. Pane suurele alusele küpsetuspaber ja hakka sinna tõstma väikseid kuhjakesi. ja siis jääb ainult oodata, millal kommid piisavalt tahenenud. võid tõsta kuhugi jahedasse ruumi ( sahvrisse), siis saad kiiremini komme sööma hakata. minul tahenesid öö läbi köögis kapi peal.
NB! ära pane komme külmkappi tahenema, sest seal muutub šokolaad pealt valgeks!
Kommide tegemine on hea ja kerge koostegemine juba suuremate lastega
Retsept on pärit 2008 oktoobri Pere ja Kodu lisast Pereköök.
Viimati muutis seda kiisumari (Esm 12 Okt 2009, 12:35). Kokku muudetud 1 kord
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Age : 46
Asukoht : tallinn
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Sinu naaber küll ei tahaks olla, kiisumari. Koguaeg hõljuvad su kodu ümber nii head lõhnad ju :hahaha:
Aga ega see olukord siingi parem pole kui pidevalt nii ilusad ja isuäratavad pildid tulevad.. Tahaks neid kõikkki!!
Aga ega see olukord siingi parem pole kui pidevalt nii ilusad ja isuäratavad pildid tulevad.. Tahaks neid kõikkki!!
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Age : 39
Asukoht : Kodu:)
Registration date : 16/02/2009
Re: Šokolaad (1-11 oktoober)
Ma jälle võtaks Kiisumari kohe enda naabriks! Mõtle kui hea- kohe kui miskit head tahaks, siis selle asemel, et pliidi ette tormata ja mitu aega vesistada, koputad lihtsalt uksele ja sekundi pärast juba mõmised :01: . Olen nõus, et kõik siinsed esitlused on ahvatlevad ja järgiproovimist väärivad. Kaloritele mõeldes jätkub katsetamist tükiks ajaks.
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Age : 45
Asukoht : Tallinn
Registration date : 16/02/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kui sa oleksid šokolaad, siis milline?
» Wok (Oktoober)
» Porgand (12-18 oktoober)
» 15 oktoober - Babyloss awareness day!
» Hoidised !! ( september & oktoober )
» Wok (Oktoober)
» Porgand (12-18 oktoober)
» 15 oktoober - Babyloss awareness day!
» Hoidised !! ( september & oktoober )
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Kolm 15 Juun 2016, 08:45 by ˇmiio23
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.138
Esm 15 Juun 2015, 12:41 by Mustlasplika
» Sassy vesi
Kolm 27 Mai 2015, 13:48 by Mustlasplika
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.137
Reede 24 Apr 2015, 10:14 by Triibuliine
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.136
Reede 17 Apr 2015, 23:30 by Triibuliine
» Suvikõrvitsa tagliatelle
Reede 17 Apr 2015, 18:54 by tsunaami
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.135
Esm 13 Apr 2015, 21:39 by Triibuliine
» Hommiku pirukas .
Püh 12 Apr 2015, 09:18 by accra
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.134
Reede 03 Apr 2015, 14:04 by Triibuliine
» Mis raamatut te hetkel loete?
Kolm 01 Apr 2015, 20:59 by tsunaami
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.133
Teis 31 Märts 2015, 21:39 by Triibuliine
» Mis värvi on Teie laste silmad?
Püh 29 Märts 2015, 22:46 by Mustlasplika
» Kas sulle meeldib saunas käia?
Püh 29 Märts 2015, 22:44 by ˇmiio23
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.132
Reede 27 Märts 2015, 08:44 by Triibuliine
» Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12 tundi) vol.131
Teis 24 Märts 2015, 20:06 by Triibuliine